Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Οι Παγκόσμιες Υπηρεσίες Πληροφοριών Πιστεύουν πως Ζούμε σ΄ένα Μάτριξ Ελεγχόμενο από μια Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάποιες φορές το ρεπορτάζ που βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα οδηγεί σε πολύ περίεργες περιοχές. Στην περίπτωσή μου, η εγκληματολογική έρευνα για το ποιος ελέγχει το οικονομικό σύστημα με οδήγησε πράγματι σε μια πολύ βαθειά λαγότρυπα. Με οδήγησε να συναντήσω πολύ υψηλά ιστάμενες πηγές των υπηρεσιών πληροφοριών και των μυστικών κοινωνιών, οι οποίες μου εξήγησαν την ιδέα πως η ανθρωπότητα έχει κολλήσει σ΄ένα μάτριξ που έχει δημιουργηθεί από μια προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη άγνωστης προέλευσης.

Επιπλέον, είπαν πως αυτή η ΤΝ μπορεί κάλλιστα να είναι μοχθηρή ή πιθανώς τρελή. Τώρα, με την παγκόσμια κατάσταση να διαφαίνεται όλο και περισσότερο αλλόκοτη και παράλογη, και με το οικονομικό σύστημα να καταρρέει, είναι ώρα να δούμε τα στοιχεία αυτής της πρότασης. Κι αυτό επειδή, εάν είναι αλήθεια, ο μόνος τρόπος να απελευθερωθεί η ανθρωπότητα είναι να νικήσει αυτή την εγκληματική ΤΝ.
Η πρώτη φορά που μου μίλησαν για την ΤΝ ήταν όταν συνάντησα έναν αρχιδιδάσκαλο των Γνωστικών Ιλουμινάτι. Χρησιμοποιούσε το όνομα Αλεξάντερ Ρομανόφ και είχε στρατολογηθεί από τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή σκακιού Bobby Fischer. Ο Ρομανόφ εστάλη να με συναντήσει για να εκκινήσει επικοινωνία μεταξύ των Ιλουμινάτι και των Ασιατικών Μυστικών Κοινωνιών. Μου είπε πως οι Ιλουμινάτι σχηματίστηκαν από τον Έλληνα μαθηματικό Πυθαγόρα ως απάντηση στην καταστροφή της Ατλαντίδας. Λένε πως η Ατλαντίδα ήταν ένας πολιτισμός στην κεντρική Μεσόγειο Θάλασσα (πιθανώς ο Μινωικός πολιτισμός) που καταστράφηκε από ηφαιστειακή έκρηξη και επακόλουθο τσουνάμι γύρω στο 1600 π.Χ.
Οι αρχαίοι Έλληνες Ιλουμινάτι πίστευαν πως οποιαδήποτε οντότητα προκάλεσε τόση καταστροφή θα ήταν κακιά και θα έπρεπε να ανατραπεί. Με άλλα λόγια, πίστευαν πως ο πόνος και η δυστυχία του κόσμου αυτού θα τελείωνε μόνο αν ανατρεπόταν ο δημιουργός τους.
Πρόκειται για πράγματα που ακούγονται τρελά. Αλλά ο Ρομανόφ μας προειδοποίησε για τα σχέδια πυροδότησης πυρηνικής επίθεσης και επίθεσης μέσω τσουνάμι στην Ιαπωνία στις 11 Μαρτίου 2011. Αυτή η επίθεση εγκληματολογικά εντοπίστηκε από την NSA, τη στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών της Ιαπωνίας καθώς και άλλους στη Χαζαρική μαφία, και συγκεκριμένα σε ανθρώπους όπως ο πρώην Ιησουίτης Γενικός Γραμματέας Peter Hanz Kolvenbach και ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπένζαμιν Νετανιάχου. Η χαζαρική μαφία, με τη σειρά της, ισχυρίζεται πως λαμβάνει εντολές από κάποιο είδος οντότητας που θεωρούν ΘΕΟ.
Το επόμενο πρόσωπο που μίλησε για κάποια εγκληματική τεχνητή νοημοσύνη ούσα υπεύθυνη του πλανήτη ήταν ένας άντρας ονόματι Paul Laine, ο οποίος ήταν από το τμήμα ψυχικών πολεμικών επιχειρήσεων του Πενταγώνου με την επωνυμία  «οι άντρες που κοιτούν επίμονα κατσίκες».  Ο Laine, μαζί με έναν πολύ υψηλά ιστάμενο ολιγάρχη της Σίλικον Βάλεϊ (του οποίου την ταυτότητα θα κρατήσω κρυφή για να τον προστατεύσω) λένε πως η Υπηρεσία Πληροφοριών άμυνας του Πενταγώνου έχει επίσης φτάσει στο συμπέρασμα πως έχουμε να κάνουμε με κάποιο είδος ΤΝ. Πρόσεξαν πως κάτι εμπόδιζε την ανθρωπότητα να απομακρυνθεί από τη Γη και πως όλη η εξερεύνηση του διαστήματος διακόπηκε από τη δεκαετία του 1970. Ο Laine λέει πως τα αρχικά NASA σημαίνουν “Not A Space Agency” (Υπηρεσία Μη Διαστημική).
Άλλη μια πηγή που επιβεβαίωσε το συμπέρασμα αυτό ήταν ένα από τα τελευταία εναπομείναντα μέλη της ομάδας Majestic 12 που στήθηκε από τον πρώην Πρόεδρο Χάρι Τρούμαν για τη μελέτη των ΑΤΙΑ και άλλων ανεξήγητων φαινομένων. Η πηγή αυτή είπε επίσης πως οι Majestic 12 συμπέραναν πως όλα τα περιστατικά που συνδέονταν με ΑΤΙΑ τελικά εντοπίζονταν σε μια ΤΝ.
Ο λόγος που το αναφέρω αυτό τώρα είναι πως οι αξιωματούχοι της NASA επίσης επικοινώνησαν μαζί μας και μας είπαν πως πρόσφατα κάποιο είδος ανωμαλίας έχει αρχίσει να αλλάζει, με δικά τους λόγια «την ίδια τη δομή της πραγματικότητας». Αυτό έχει να κάνει κατά κάποιον τρόπο με τις συνεχιζόμενες αλλά άκρως εμπιστευτικές υψηλότατου επιπέδου διαβάθμισης δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στην Ανταρκτική.
Πηγές από τη στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών της Ιαπωνίας λένε πως όλα αυτά με κάποιον τρόπο συνδέονται με την επονομαζόμενη «επιδημία κορονοϊού». Έστειλαν μια αποστολή στην Ανταρκτική νωρίτερα φέτος, η οποία αποκάλυψε άμεσα στοιχεία κάποιου είδους κοινής άκρως εμπιστευτικής επιχείρησης ΗΠΑ – Κίνας στην Ανταρκτική. Η ιαπωνική αποστολή παρεμποδίστηκε να προσγειωθεί στη βάση φαινομενικά λόγω «κορονοϊού». Ωστόσο, κατάφεραν να τραβήξουν την ακόλουθη φωτογραφία ενός κινεζικού σκάφους που βρίσκεται πλησίον του ερευνητικού σταθμού της NASA «McMurdo» στην Ανταρκτική. Το σκάφος εμφανέστατα παρουσιάζει κάποιο είδος τεχνολογίας HAARP,όπως αναφέρουν.
Οι Ιάπωνες μπόρεσαν επίσης να επιδείξουν κάποιο στοιχείο καταγεγραμμένο σε βίντεο που περιείχε τεχνολογία βαθμωτών πεδίων και δραστηριότητα της NASA στο βάθος ενός βίντεο που είχε ληφθεί στη βάση και τους παρουσιάστηκε από ένα μέλος του πληρώματος που είχε εργαστεί στη βάση. Το μέλος αυτό του πληρώματος αρνήθηκε να συζητήσει σχετικά με την εργασία που γινόταν στη βάση.
Οι ιαπωνικές πηγές λένε πως “Η υστερική προσέγγιση του κορονοϊού από την καμπάλ και οι αποτυχημένες της προσπάθειες να μας εμβολιάσουν είναι ξεκάθαρα σημάδια πως χάνουν τον έλεγχο του πλανήτη”.
Σημαντικό είναι να θυμηθούμε την παράξενη ηλεκτρική ανωμαλία που σκότωσε 107 άτομα στη Μέκκα το 2015.
Ακόλουθα, σκοτώθηκαν άλλοι 4.173 άνθρωποι στη Μέκκα λίγες εβδομάδες αργότερα.
Κατόπιν τούτου, οι Σαουδάραβες ζήτησαν τη βοήθεια της Ρωσίας. Οι Ρώσοι έστειλαν μια ειδική ναυτική αποστολή, με επικεφαλής τον Ρώσο Ορθόδοξο Πατριάρχη Κύριλλο, που μετέφερε κάτι, υποτίθεται την «Κιβωτό του Γαβριήλ», στην Ανταρκτική.
Ωραία, και τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον κορονοϊό και το οικονομικό σύστημα;
Λοιπόν, η Μέκκα έχει τώρα εντελώς απομονωθεί από τον κόσμο και οι περισσότεροι κάτοικοί της υποτίθεται πως έχουν «κορονοϊό». Το πρόβλημα είναι πως εάν επισκεφθείτε οποιοδήποτε νοσοκομείο, μπορείτε να επιβεβαιώσετε και μόνοι σας πως ο «κορονοϊός» δεν υπάρχει. Κάτι άλλο συμβαίνει.
Και σχετικά με το οικονομικό σύστημα; Κατ΄αρχήν, στη ρίζα του, το οικονομικό σύστημα είναι η διαδικασία μέσω της οποίας αποφασίζουμε τι θα κάνουμε στο μέλλον εμείς ως είδος. Έρευνα πολλών ετών (δεκαετιών), ξεκινώντας ως νέος δημοσιογράφος εργαζόμενος στην ομάδα Τύπου της Τράπεζα της Ιαπωνίας στα μέσα του ’80, με οδήγησε στο συμπέρασμα πως το οικονομικό σύστημα ελέγχεται στο ανώτατο επίπεδο (στη Δύση) από το μονοθεϊσμό.
Αυτοί οι μονοθεϊστές θεωρούν τους εαυτούς τους ως «καλούς βοσκούς». Αλλά, αυτό μας κάνει εμάς ανθρωποκόπαδο που ζει σε φάρμα ζώων. Ο Αρχι-Χαζάρος Χένρι Κίσινγκερ είπε κάποτε (κάτι που έκτοτε έχει διαγραφεί από το διαδίκτυο)
“στο μέλλον, θα είναι τόσο αδύνατο για τον μέσο άνθρωπο να ξεσηκωθεί εναντίον μας όσο είναι για ένα πρόβατο να ξεσηκωθεί ενάντια στον κτηνοτρόφο του”.
Όταν επισκεφθήκαμε τους P2 (νυν P3) ελευθεροτέκτονες στην Ιταλία το 2009, μας είπαν πως έλεγχαν το μονοθεϊσμό (εκτός από την επαναστατημένη Μουσουλμανική παράταξη). Είπαν επίσης πως λάμβαναν εντολές από “μια οντότητα που ζούσε στην καρδιά του γαλαξία και επικοινωνούσε μαζί τους μέσω ακτινών γάμμα”. Παράξενα πράγματα, αλλά ωστόσο μας προ-είπαν πως επρόκειτο να απολύσουν τον Πάπα Βενέδικτο XVI καθώς και τον Ιταλό Πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι, και το έκαναν.
Όταν οι Ιάπωνες αποφάσισαν να επαναστατήσουν το 2010 σταματώντας να πληρώνουν φόρο τιμής στην μονοθεϊστική ιεραρχία, τιμωρήθηκαν με την επίθεση στη Φουκουσίμα στις 11 Μαρτίου 2011, όπως προέβλεψαν οι γνωστικοί Ιλουμινάτι.
Και τώρα εδώ είναι που γίνεται ενδιαφέρον. Όταν οι Κινέζοι αποφάσισαν στις 16 Φεβρουαρίου 2020 να σταματήσουν να πληρώνουν φόρο τιμής στην Εταιρία Ηνωμένων Πολιτειών (όχι τη Δημοκρατία Ηνωμένων Πολιτειών), η πόλη της Wuhan χτυπήθηκε από κάποιο είδος ηλεκτρομαγνητικής επίθεσης που ίσως κόστισε τη ζωή σε 20 εκατομμύρια ανθρώπους, σύμφωνα με τη CIA. Και όμως, οι Κινέζοι, αντίθετα με τους Ιάπωνες, δεν απάντησαν στην επίθεση της Wuhan γονατίζοντας ούτε παραδόθηκαν όπως οι Ιάπωνες. Αντ΄αυτού, επανήλθαν δριμύτεροι και συνέχισαν προς τα εμπρός.
Μετά απ΄αυτό, ο κόσμος και ειδικά η Δύση, τέθηκε σε έναν de facto στρατιωτικό νόμο, δήθεν ως μέτρο για τον «κορονοϊό». Ωστόσο, αν πράγματι επισκεφθείτε νοσοκομεία, μπορείτε να δείτε και οι ίδιοι πως ο επονομαζόμενος «Covid-19» δεν υπάρχει.
 Αυτό λοιπόν που η NASA περιγράφει ως κάποιου είδους ανωμαλία που επηρεάζει «την ίδια τη δομή της πραγματικότητας» δείχνει να είναι μια απώλεια ελέγχου από αυτή την αποκαλούμενη ΤΝ. Η ΤΝ μπορεί κάλλιστα να είναι μία πολλών γενεών οντότητα που διαβιώνει στο συλλογικό εγκέφαλο όντων τα οποία έχουν ενταχθεί στις μυστικές κοινωνίες. Αυτό είναι που πολεμάει να κρατήσει τον έλεγχο μέσω της αποκαλούμενης πανδημίας. Κι όμως για κάποιο λόγο, έχουν χάσει την ικανότητα να μας σκοτώνουν μαζικά. Μπορείτε να είστε σίγουροι πως επιθυμούσαν μια πραγματική πανδημία για να σκοτώσουν τους περισσότερους από εμάς, αλλά αυτό απέτυχε να συμβεί.
Τώρα, καθώς η μαζική γενοκτονία απέτυχε να συμβεί, όλο και περισσότεροι άνθρωποι δεν υπακούουν στις εντολές να παραμείνουν σε καραντίνα. Αυτό σημαίνει πως όλοι και περισσότεροι άνθρωποι δραπετεύουν από το μάτριξ.
Τι θα σήμαινε λοιπόν αν αυτή η αρχαία ομάδα οικογενειών, οι οποία υποστηρίζει πως λαμβάνει εντολές από μια αλλόκοσμη οντότητα, έχανε δύναμη;
Αν οι άνθρωποι έπαιρναν τον έλεγχο του οικονομικού συστήματος, τότε ολόκληρη η ιστορία που εξελίσσεται στον πλανήτη μας θα άλλαζε. Ας αναλογιστούμε μόνο την μεταπολεμική περίοδο, η ιστορία ήταν ένας ψυχρός πόλεμος μεταξύ της Σοβιετικής Ένωσης και της Δύσης. Μετά ήταν ένας ατελείωτος πόλεμος ενάντια στη λεγόμενη τρομοκρατία. Τώρα, είναι μια μάχη ενάντια στη λεγόμενη πανδημία ή αλλιώς ένας πόλεμος ενάντια στην Κίνα. Το κοινό θέμα είναι φόβος και σύγκρουση. Διαίρει και βασίλευε.
Αν οι άνθρωποι έπαιρναν τον έλεγχο της διαδικασίας επιλογής του ίδιου τους του μέλλοντος, υπάρχουν κανα-δυο ευκολάκια που θα έκαναν. Το ένα είναι πως θα υπήρχε μια τεράστια εκστρατεία για το τέλος του θανάτου και των ασθενειών. Κανένας από εμάς (ή τουλάχιστον των περισσότερων από εμάς) δε θέλει να γεράσει και να πεθάνει. Γιατί λοιπόν η έρευνα για την αθανασία είναι ενεργά θαμμένη; Αντ΄αυτού, η αθανασία και η αιώνια νεότητα θα έπρεπε να αποτελούν το βασικό στόχο των ερευνών μας.
Κάποιοι λένε πως «τότε όμως δεν θα είχαμε αρκετό χώρο». Οπότε, το επόμενο πράγμα που θα θέλαμε όλοι θα ήταν να μετατρέψουμε αυτό τον πλανήτη σ’ ένα καλύτερο μέρος αυξάνοντας το ποσοστό του ζωτικού χώρου και το σύνολο της ζωής. Το ιδεώδες θα ήταν να αρχίσουμε να εποικίζουμε το διάστημα. Αυτό θα μας επέτρεπε την τελική δυνατότητα εποικισμού τρισεκατομμυρίων ανθρώπων σε δισεκατομμύρια πλανήτες. Υπάρχει πάρα πολύς χώρος για άπειρους αθάνατους ανθρώπους στο διάστημα.
Αν δε μπορούμε να εποικίσουμε το διάστημα, μπορούμε να αρχίσουμε να κάνουμε τις ερήμους και τις αρκτικές περιοχές πράσινες και να τις γεμίσουμε ζωή. Μπορούμε να δημιουργήσουμε υπόγειους οικότοπους και να χρησιμοποιήσουμε το έδαφος που θα αφαιρεθεί για την αποκατάσταση της γης.
Μπορούμε επίσης να αρχίσουμε να βελτιώνουμε τα γονίδιά μας, κάνοντας τους εαυτούς μας εξυπνότερους, δυνατότερους, ταχύτερους, κ.λπ. Η γονιδιακή τεχνολογία που θα βρεθεί στη διάθεσή μας θα έδινε τη δυνατότητα σε κάποιους ανθρώπους να αποφασίσουν να εξελιχθούν. Κάποιοι θα μπορούσαν να τροποποιηθούν αυτοβούλως ώστε να επιβιώνουν στο νερό, κι έτσι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να εποικίσουν τους ωκεανούς (σεβόμενοι και καλλιεργώντας την υπάρχουσα θαλάσσια ζωή). Άλλοι θα μπορούσαν να αποκτήσουν φτερά για να πετούν.
Το συνολικό αποτέλεσμα της επανάστασης των ανθρώπων ενάντια στους Χαζάρους αφέντες και της δυνατότητας να αποφασίζουν οι ίδιοι για το πεπρωμένο τους θα ήταν αντίστοιχο με την εκτίναξη της Κάμβριας περιόδου. Πριν την εκτίναξη της Κάμβριας περιόδου η ζωή στη Γη για εκατομμύρια χρόνια φαινόταν μόνο κάτω από μικροσκόπιο. Το μόνο που θα βλέπατε με γυμνό μάτι θα ήταν καφέ λάσπη. Και τότε, ξαφνικά, τα ζωντανά πλάσματα έγιναν κυριολεκτικά τρισεκατομμύρια φορές μεγαλύτερα.
Είναι ώρα να το ξανακάνουμε. Η διαδικασία της πλανητικής απελευθέρωσης είναι αυτό που πολεμάνε οι ελεγκτές του αρχαίου συστήματος, και αποτυγχάνουν να σταματήσουν. Αυτή είναι η αλλαγή «στην ίδια τη δομή της πραγματικότητας», που οι παλιοί ελεγκτές πολεμούν απεγνωσμένα να αποτρέψουν.
Το κλειδί είναι να τους πάρουμε τον έλεγχο του οικονομικού συστήματος. Αυτό είναι για το οποίο πολεμάμε, και το τρόπαιο είναι σχεδόν στο χέρι μας. Αν τους πάρουμε τον έλεγχό τους, οι περισσότεροι από εσάς που διαβάζετε την αναφορά αυτή θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε χιλιάδες χρόνια, αν όχι περισσότερα. Τα τελευταία επίκεντρα που πρέπει να καταληφθούν είναι η Ρώμη, η Ουάσιγκτον DC, η Βασιλεία της Ελβετίας και το Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters