Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Read more: http://harrytsopanos.blogspot.com/#ixzz1RpfETB4J

Μια άγνωστη, αλλά παλαιά επενδυτική εταιρεία (ιδρύθηκε το 1971), που διαχειρίζεται πάνω από 8 δισ. ευρώ και πελάτες της έχει θεσμικούς αλλά και πλούσιες οικογένειες, εμφανίζει ως μέλος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού της τον αδελφό του πρωθυπουργού, τον Αντρίκο Παπανδρέου.
Πάνω, σελίδα από -δυσεύρετη πλέον- παρουσίαση της εταιρείας, όπου φαίνονται οι δύο της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού. Κάτω, το newsletter του 2010 με τις συμβουλές για τα CDS και στον πίνακα η πορεία των ελληνικών  ασφαλίστρων, όπου  φαίνεται  η εκτίναξή  τους στις  1.000  μονάδεςΠάνω, σελίδα από -δυσεύρετη πλέον- παρουσίαση της εταιρείας, όπου φαίνονται οι δύο της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού. Κάτω, το newsletter του 2010 με τις συμβουλές για τα CDS και στον πίνακα η πορεία των ελληνικών ασφαλίστρων, όπου φαίνεται η εκτίναξή τους στις 1.000 μονάδεςΠρόκειται για τη UNIGESTION, μια εταιρεία που αυτοσυστήνεται ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στις δραστηριότητες των Hedge Funds και του Private Equity με γραφεία στη Γενεύη, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι, στη Σιγκαπούρη και στα Channel Islands.
Σε μια δυσεύρετη πλέον παρουσίασή της, η Unigestion, τον Μάρτιο του 2009 και υπό τον τίτλο: Περιβαλλοντική βιωσιμότητα (ή αειφορία) «Environmental Sustainability The Private Equity Edge», ως Strategic Committee εμφανίζει τον Bertrand Piccard και τον Αντρέα Α. Παπανδρέου, αφήνοντας κενή τη θέση του τρίτου μέλους της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού και με την ένδειξη «θα ανακοινωθεί».
Την πράσινη επενδυτική πρόταση πραγματοποιεί ο Cristofhe de Dardel, επικεφαλής του private equity, ενώ η Unigestion επισημαίνει ότι διατηρεί το δικαίωμα να εξαφανίσει ή να τροποποιήσει τις πληροφορίες που περιέχει το εν λόγω σημείωμα, δίχως πρότερη ενημέρωση.
Στρατηγικός σχεδιασμός
* Μέχρι στιγμής, η παρουσία του Αντρίκου Παπανδρέου στο στρατηγικό σχεδιασμό μιας τέτοιας εταιρείας ήταν άγνωστη και είχε μείνει η εντύπωση ότι η ενασχόλησή του με τα περιβαλλοντικά ζητήματα ήταν... συνεδριακού τύπου. Ωστόσο, αν κανείς δει το οργανόγραμμα της Unigestion θα διαπιστώσει ότι η Strategic Committee βρίσκεται σε περίοπτη θέση. Δίπλα από το managment και πάνω απ' όλους τους άλλους. Αγνωστο παραμένει για πόσο καιρό κατείχε αυτή τη θέση ο αδελφός του πρωθυπουργού, αλλά και τι σχέση έχει σήμερα με την εν λόγω επενδυτική εταιρεία.
* Σε ενημερωτικό της δελτίο η Unigestion (Νοέμβριος 2010) περιγράφει φόρα παρτίδα τις αποδόσεις των CDS (συμβόλαια ασφάλισης από τον κίνδυνο χρεοκοπίας των χωρών-μελών της ευρωζώνης με υψηλό χρέος ή έλλειμμα ή και τα δύο) -δεσπόζουν τα ελληνικά CDS που χτυπούν υψηλές αποδόσεις. Η εταιρεία προτάσσει στο ενημερωτικό της τα CDS προτείνοντας ένα νέο μοντέλο διαχείρισης των κινδύνων, έτσι ώστε να περιορίζεται η έκθεση των χαρτοφυλακίων σε πιθανές χρεοκοπίες χωρών.
* Στο εταιρικό της προφίλ η Unigestion ως συνεργαζόμενη τράπεζα εμφανίζει μεταξύ άλλων και την Dexia. Μια τράπεζα που έχει εκδώσει CDS, τουλάχιστον σύμφωνα με λίστα που έχει δημοσιοποιήσει ο βουλευτής Β' Αθηνών της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος. Ο Π. Καμμένος βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον Α.Α. Παπανδρέου τις τελευταίες εβδομάδες, ύστερα από αναφορές του πρώτου σε κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος της χώρας στα οποία εμπλέκονται και πρόσωπα σχετιζόμενα με τον κύκλο της οικογένειας Παπανδρέου.
Πάντως, όπως μέχρι στιγμής προκύπτει, οι δραστηριότητες των μελών της οικογένειας Παπανδρέου αποτελούν ταμπού. Ελάχιστα ΜΜΕ ασχολούνται με αυτές, και μόνον ιστολόγια, όπως το antinews, το Olympia κ.ά. σκαλίζουν πληροφορίες που θα έπρεπε να είναι δημόσιες σε μια περίοδο καχυποψίας, σκανδάλων, αλλά και «απαλλοτριώσεων» δικαιωμάτων χάριν της κρίσης.
Χαρακτηριστικό της σιωπής είναι και το γεγονός ότι δημοσιεύματα της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» (Χρ. Ιωάννου - Βασιλική Σιούτη) τον Μάρτιο, Μάιο και Οκτώβριο του 2010 για τη ΜΚΟ του Αντρίκου Παπανδρέου μεταδόθηκαν ευρέως μόλις προ ημερών. Οταν η i4cence (Ινστιτούτο Κλιματικής Αλλαγής και Ενεργειακής Ασφάλειας) βρέθηκε εγγεγραμμένη στα μητρώα των ελβετικών εταιρειών. *

ΑΓΡΙΑ ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΕΙΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟ...



 
http://dimotikosafari.blogspot.com

Πρώτο «ναι» από τη Χάγη

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΕΡΒΑ


Με νίκη για την Ελλάδα έληξε ο πρώτος γύρος της δικαστικής μάχης για τις γερμανικές αποζημιώσεις στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Οι δικαστές έκαναν δεκτό το αίτημα της χώρας μας, να παρέμβει και να παρασταθεί στην εκκρεμή μεταξύ Ιταλίας και Γερμανίας δίκη για το θέμα αυτό, αναγνωρίζοντάς της έννομο συμφέρον στη υπόθεση.
Η αίτηση παρέμβασης είχε κατατεθεί στις ....
13 Ιανουαρίου 2011, λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει η επίσημη προθεσμία. Το 17σέλιδο έγγραφο είχε συντάξει και καταθέσει εκ μέρους της Ελλάδας ο καθηγητής Στ. Περράκης. Σε αυτό αναφέρονταν οι νομικοί λόγοι για τους οποίους θα έπρεπε να επιτραπεί στη χώρα μας η παρέμβαση σε υπόθεση μεταξύ τρίτων χωρών.

Η επιτυχία έγκειται στο γεγονός ότι το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης σπανίως μέχρι σήμερα κάνει δεκτές παρόμοιες αιτήσεις. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι αποφάσεις του σε θέματα παρέμβασης είναι απορριπτικές σε ποσοστό 80% επί των αιτήσεων.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι η ελληνική πλευρά θα μπορεί πλέον να λάβει μέρος στη συζήτηση της κύριας διαφοράς μεταξύ Ιταλίας-Γερμανίας, η οποία αναμένεται να γίνει το φθινόπωρο. Αντικείμενο της δίκης είναι εάν η Γερμανία έχει ή όχι δικαίωμα ετεροδικίας, μπορεί δηλαδή να δικαστεί από δικαστήρια άλλου κράτους, για τα εγκλήματα των ναζιστικών στρατευμάτων κατοχής το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο ιταλικός Αρειος Πάγος δίκασε και καταδίκασε το Γερμανικό Δημόσιο για τα εγκλήματα αυτά σε βάρος Ιταλών. Δικαίωσε όμως παράλληλα και τους συγγενείς των θυμάτων του Διστόμου στην Ελλάδα, επιτρέποντας την αναγκαστική εκτέλεση στην Ιταλία αμετάκλητης καταδικαστικής απόφασης του ελληνικού Αρείου Πάγου κατά της Γερμανίας. Η απόφαση αυτή δεν μπορούσε να εκτελεστεί εδώ γιατί ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν δίνει την απαιτούμενη από το νόμο άδεια!

Η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου είναι σημαντική για τη διεθνή νομολογία καθώς στην Αθήνα το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (αμέσως μετά την ευνοϊκή για το Δίστομο απόφαση του Αρείου Πάγου) πάγωσε όλες τις ανάλογες δίκες κατά του Γερμανικού Δημοσίου. *

http://www.enet.gr/

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !! Απειλές από Χίλαρυ σε Χριστόφια πριν από το μακελειό. ΠΟΣΟ "ΤΥΧΑΙΑ" Η σημερινή ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ;

Επιμέλεια: Χ.Κ. Λαζαρόπουλος
Σοβαρά ερωτηματικά για τις συνθήκες υπό τις οποίες πραγματοποιήθηκε η τραγωδία στη Ναυτική Βάση του Ζυγίου, ανάμεσα στη Λεμεσό και τη Λάρνακα. Εδώ και εβδομάδες διαδραματίζεται ένα περίεργο διπλωματικό παιγνίδι, το οποίο κορυφώθηκε με τις αποκαλύψεις που προέρχονται από τα Wikileaks και μαρτυρούν έμμεσους εκβιασμούς της Αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών κ. Χίλαρυ Κλίντον ότι οι ΗΠΑ θα αναγκαστούν να εκθέσουν διεθνώς την Κύπρο αν το φορτίο με τα ιρανικά πυρομαχικά σε πλοίο με κυπριακή σημαία κατάφερνε να φτάσει στη Συρία. 

Τα τηλεγραφήματα που διέρρευσαν σκιαγραφούν χαρακτηριστικά το διπλωματικό παρασκήνιο, τις αφόρητες πιέσεις της Ουάσινγκτον προς τη Λευκωσία, καθώς και τις προεκτάσεις που μπορεί να έχει αυτή η υπόθεση με δεδομένη την αποσταθεροποίηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Συρία.

Διπλωματικοί αναλυτές επισημαίνουν στο “Newsbomb” ότι οι πολιτικο-στρατιωτικές πτυχές της τραγωδίας με τα 98 εμπορευματοκιβώτια πυρίτιδας και τα δώδεκα θύματα της Ναυτικής Βάσεως «Ευαγγ. Φλωράκης» ίσως να αποτελεί θρυαλλίδα εξελίξεων για το Κυπριακό και τις ισορροπίες στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.


Τηλεγραφήματα - φωτιά
Τα επίμαχα τηλεγραφήματα αναφέρουν τα ακόλουθα:
  • 19 Ιανουαρίου 2009: Πλήρωμα του αμερικανικού ναυτικού λαμβάνει άδεια από τον καπετάνιο Σμιρνώφ να επιβιβαστεί στο «Μόντσιεγκορσκ» για μία επιθεώρηση, στο πλαίσιο των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας. Το ρωσικών συμφερόντων πλοίο με την κυπριακή σημαία είχε ναυλωθεί από την IRISL, τις κρατικές ναυτιλιακές γραμμές του Ιράν, για τη μεταφορά φορτίου από το ιρανικό λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς στην Ταρτούς της Συρίας. Άμεσα οι επιθεωρητές ενημερώνουν την Ουάσιγκτον για τα ευρήματα των ελέγχων σε μερικά από τα 98 κοντέινερ που μετέφερε το πλοίο.
  • 27 Ιανουαρίου 2009: Οι Αμερικανοί στη Λευκωσία θέτουν σε απόρρητο διπλωματικό έγγραφο προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ το ερώτημα αν η Κύπρος «νίπτει τας χείρας της» για την υπόθεση του πλοίου. Ανάμεσα σε άλλα στο τηλεγράφημα περιγράφεται ο φόβος των Κυπρίων για αντίποινα από τη Δαμασκό και υπενθυμίζεται η περίπτωση ενός άλλου φορτηγού, του «Γκρεγκόριο», που μετέφερε ραντάρ από τη Βόρεια Κορέα στους Σύρους. Όπως αναφέρεται, το συγκεκριμένο συμβάν στάθηκε αφορμή για να ανοίξει η γραμμή μεταξύ της Λαττάκιας στη Συρία και της Αμμοχώστου στα Κατεχόμενα.
Λίγη ώρα πριν σταλεί το εν λόγω διπλωματικό έγγραφο ο κ. Λεωνίδας Παντελίδης, διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του Κυπρίου Προέδρου Δημήτρη Χριστόφια, ενημέρωσε τον αμερικανό πρεσβευτή πως ζήτησαν με τον ασύρματο στον καπετάνιο του «Μόντσιεγκορσκ» να κατευθυνθεί στη Λεμεσό, όμως δεν έλαβαν κάποια απάντηση.
«Κάνουμε ό,τι μπορούμε», φέρεται να είπε ο κ. Παντελίδης, σύμφωνα με το τηλεγράφημα 09Nicosia58.

Εμπλοκή της NSA
Ωστόσο, η αμερικανική Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας (NSA) πληροφόρησε την πρεσβεία ότι το πλοίο «δεν είχε λάβει ή μεταδώσει μηνύματα μέσω ασυρμάτου προσφάτως». Επιπλέον, το αμερικανικό Ναυτικό ενημέρωσε ότι αν το «Μόντσιεγκορσκ» διατηρούσε την κατεύθυνσή του και την ταχύτητα των 11 κόμβων θα έφτανε στη Συρία το ίδιο βράδυ.
Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο οι Αμερικανοί πίεζαν με τηλεφωνήματα τους Κύπριους αξιωματούχους το τελευταίο κρίσιμο 24ωρο, ενώ είχαν ήδη προχωρήσει σε απευθείας διάβημα προς τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Χριστόφια για τον περιορισμό του πλοίου σε κυπριακό λιμάνι. 
«Ο πρεσβευτής υπογράμμισε τις υποχρεώσεις της Κύπρου ως κράτος σημαίας του πλοίου και σημείωσε ότι το ενδιαφέρον της Ουάσιγκτον για το συγκεκριμένο θέμα ήταν το υψηλότερο δυνατόν... Ρώτησε αν η Κύπρος χρειαζόταν τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών για να έρθει σε απευθείας επαφή με το πλοίο και να γνωστοποιήσει τις εντολές στον καπετάνιο, ή για κάποια επιπλέον βοήθεια. Ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου της κυπριακής προεδρίας απέρριψε και τα δύο, ξεκαθαρίζοντας ότι η κυπριακή κυβέρνηση δεν θέλει την ανάμειξη των ΗΠΑ», αναφέρεται στο τηλεγράφημα.
Άμεση απειλή από Χίλαρυ
  • 28 Ιανουαρίου 2009: Όπως προκύπτει από το απόρρητο διπλωματικό έγγραφο 09Nicosia73, το «Μόντσιεγκορσκ» σταμάτησε μεσοπέλαγα 60 μίλια νοτιοανατολικά της Λευκωσίας, περιμένοντας περαιτέρω εντολές από την κυπριακή κυβέρνηση.
  • 29 Ιανουαρίου 2009: Άλλο απόρρητο τηλεγράφημα από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ (09State7877) με την υπογραφή της κ. Χίλαρι Κλίντον έδινε στα στελέχη της αμερικανικής πρεσβείας στη Λευκωσία την εντολή να μεταφέρουν στους Κυπρίους αξιωματούχους ότι «η αμερικανική κυβέρνηση πιστεύει πως η μεταφορά τού εν λόγω φορτίου πιθανώς αποτελεί παραβίαση της απόφασης 1747 του Συμβουλίου Ασφαλείας». Ακόμα να ασκήσουν πιέσεις στην Κύπρο ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κατηγορηματική στο αίτημά της να προσέλθει το πλοίο σε κυπριακό λιμάνι. «Ωστόσο, αν το πλοίο φτάσει στη Συρία, χωρίς η κυβέρνηση της Κύπρου να έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την τήρηση των σχετικών αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας, η αμερικανική κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να απεικονίσει τις ενέργειες της κυπριακής κυβέρνησης με τον πιο θετικό τρόπο»... έγραφε η Κλίντον και κατέληγε ότι οι ΗΠΑ παραμένουν πρόθυμες να βοηθήσουν με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο.

Αμήχανος ο Χριστόφιας
Η αντίδραση της Λευκωσίας δεν άργησε. Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην κυπριακή πρωτεύουσα απέστειλε απόρρητο τηλεγράφημα (09Nicosia75) με το οποίο ανέφερε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ την είσοδο του «Μόντσιεγκορσκ» στα χωρικά ύδατα της Μεγαλονήσου. Επισημαίνει τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Λεμεσού όπου και αγκυροβόλησε.
Στο απόρρητο τηλεγράφημα επισημαίνεται με ενοχλημένο ύφος ότι ο κ. Παντελίδης παρείχε ελάχιστες πληροφορίες σχετικά με τις επόμενες ενέργειες της Κύπρου. Παρατίθενται οι πρώτες αναφορές των λιμενικών για μεγάλες ποσότητες ισχυρών εκρηκτικών ήγειραν τις ανησυχίες των Κυπρίων.

Λίγες ώρες αργότερα, τα Ηνωμένα Έθνη αναφέρουν σε εμπιστευτικό διπλωματικό έγγραφο (09Nicosia77) ότι o διευθυντής του διπλωματικού γραφείου της κυπριακής προεδρίας εμφανίζεται να επεξεργάζεται και να επικοινωνεί το ενδεχόμενο μεταφοράς τού «εκρηκτικού» φορτίου του «Μόντσιεγκορσκ» από δυνάμεις του ΟΗΕ.
«Είναι ξεκάθαρο ότι η κυπριακή κυβέρνηση νιώθει πιεσμένη και θέλει να αποφύγει μία αναμέτρηση με τη Συρία και το Ιράν... Αφήνουμε τους ειδικούς τής Ουάσιγκτον και της Νέας Υόρκης να εξετάσουν αν η ιδέα του Παντελίδη για τα σώματα του ΟΗΕ στον Λίβανο ή κάποιες άλλες διευθετήσεις που εμπλέκουν τα Ηνωμένα Εθνη είναι εφαρμόσιμες» σχολιάζει ο πρέσβυς των ΗΠΑ στη Λευκωσία κ. Φρανκ Ούρμπανσιτς.
Παρακολουθούμε τις ανακοινώσεις και τις αιτιάσεις των υπευθύνων να προβάλλονται στα ΜΜΕ. Πίσω όμως από τις κατηγορίες για τη βαριά αμέλεια θα πρέπει να απαντηθούν μια σειρά ερωτημάτων που επικεντρώνονται κυρίως στην πιθανότητα της δολιοφθοράς. Αν και για τους νομικούς, η βαριά αμέλεια (Culpa Lata) ισοδυναμεί με δόλο που κόστισε τη ζωή σε δώδεκα αθώους ανθρώπους.

 Τηλεγράφημα από τα Wikileaks για το φορτίο που προκάλεσε την καταστροφή στην Κύπρο: 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/07/blog-post_640.html#more

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΕΥΞΗ ΤΟΥ Μ.ΚΥΠΡΑΙΟΥ ΣΤΟ ΑLTER.
kontra news/http://www.sakis24.blogspot.com/
Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ !!!




http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/07/blog-post_3386.html

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ κ. ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Κύριε Ανδρέα Α. Παπανδρέου, εδώ και αρκετές ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας διάφορες πληροφορίες από σοβαρές μάλιστα πηγές, όπως οι βουλευτές κ.κ. Πάνος Καμμένος και Νίκος Νικολόπουλος, οι οποίοι προέβησαν σε κάποιες σοβαρές καταγγελίες για κάποια εταιρία με το όνομα «I4CENSE», με έδρα την Ελβετία και με μοναδικούς εταίρους εσάς και τη.....
σύζυγό σας κυρία Μαριάνθη Αλεξίου.
Αν αυτές οι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σε διάφορα ιστολόγια, (διότι στα δελτία των ΜΜΕ, όπως τους απεκάλεσε σε άρθρο του ο αδελφός σας Νίκος οι «λαοπλάνοι στα μίντια των οκτώ στην τηλεόραση» δεν ανέφεραν κάτι σχετικό) γιατί δεν προβαίνετε σε κάποια διάψευση;

Τα σχόλια που γράφονται εις βάρος σας είναι αρκετά αιχμηρά και μάλλον θα έπρεπε να λάβετε θέση επί του προκειμένου, διότι εκτός από γόνος του Ανδρέα Παπανδρέου, είστε και ο αδελφός του Πρωθυπουργού της Χώρας !
Όπως δε γράφει και το ΟΛΥΜΠΙΑ και «Παρ’ όλη την σοβαρότητα της καταγγελίας, ούτε ένας εισαγγελέας δεν ευαισθητοποιήθηκε, ούτε ένα κανάλι δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Όπως και με το ότι ο αδελφός του πρωθυπουργού ακόμα και για την καταχώρηση του Domain της εταιρείας, δήλωσε ως διεύθυνση το …ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!»

Όλα αυτά αληθεύουν ή όχι;
Αναμένομεν


Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Αντιστράτηγος ε.α.

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/07/blog-post_7341.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters