Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Οι «ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ» ανεκάλεσαν την… πληρεξουσιότητά τους στον Δήμο Ρόδου!

Από: 
Με εξώδικη δήλωση που επέδωσαν στον δήμαρχο Ρόδου και στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου οι «ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ» προχώρησαν σε εξώδικη ανάκληση της πληρεξουσιότητας και αντιπροσώπευσής τους ενώ γνωστοποίησαν και σχετική σύμβαση.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά αλλόκοτο νομικό κείμενο το οποίο θα εξεταστεί αρμοδίως…

ΗΠΑ. ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ MAXWELL ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ! ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ!

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ GHISLAINE MAXWELL ΕΓΙΝΕ
ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
& ΕΚΤΙΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΝΗ ΙΣΟΒΙΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ
ΟΠΩΣ & Ο JEFFREY EPSTEIN 😝
Αλήθεια, θα μπορούσε κανείς να πιστέψει ποτέ πως, μια τέτοια άκρως σημαντική δίκη, ικανή να Ρίξει Κυβερνήσεις, να Διαλύσει Διεθνείς Οργανισμούς και να Οδηγήσει ανάμεσα σε άλλα, σε ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ: Προέδρους Χωρών (πρώην και νυν), Πρίγκιπες, Βασιλείς... και Ισχυρούς "Βενετσιάνους" - Αναμεμειγμένους με:
📌 Παγκόσμιο Κύκλωμα Παιδεραστίας
📌 Εμπορία Λευκής Σαρκός
📌 Εκβιασμούς Πολιτικών/ Κυβερνήσεων
📌 Ανθρωποθυσίες

ΔΊΚΤΥΟ ΟΥΡΆΝΙΩΝ ΘΑΛΆΜΩΝ σε όλο τον πλανήτη!!!

Αγαπητή οικογένεια Vibrant Gesara:
Στην τελευταία δημοσίευση μοιράστηκα μαζί σας το "Δίκτυο των Ουράνιων Θαλάμων" που βρίσκονται σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον πλανήτη!!!


Πρόκειται για Ουράνιους θαλάμους, υπαγορευμένους με την Τεχνολογία Playadian, από τον Κυβερνήτη του Arcturian Tea Ship και τους Αγαπημένους Arcturians.

Ανέφερα επίσης ότι η Κολομβία είναι μέρος αυτού του Δικτύου με το κακομαθημένο KA MA RA CELESTIAL PLEYADIAN παιδί, που κατασκευάστηκε υπό τη στενή επίβλεψη των Αρκτουριανών.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters