Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Αξιωματούχος του Πενταγώνου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την προσέγγιση εξωγήινου μητρικού σκάφους


Στην απέραντη έκταση του διαδικτύου, μια ιστορία έχει κερδίσει την προσοχή, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα στο NBC News. Είναι μια ιστορία που διασχίζει τη γραμμή μεταξύ της πραγματικότητας και της εικασίας, που περιλαμβάνει πιθανά εξωγήινα μητρικά πλοία στο διαστρικό διάστημα, που πιθανώς στέλνουν ανιχνευτές στη Γη.

Μυστήρια στην πέτρα: Ιχνηλατώντας αρχαίες εξωγήινες συναντήσεις παγκοσμίως

Καθ' όλη τη διάρκεια των χρονικών της ιστορίας, υπήρξε μια δελεαστική και μυστηριώδης επικάλυψη μεταξύ των βασιλείων των αρχαίων ανθρώπινων πολιτισμών και των εξωγήινων επιρροών. Σε όλο τον κόσμο, από τις κρυφές γωνιές των αρχαίων ερειπίων, αναδύονται συναρπαστικά στοιχεία που υποδηλώνουν ότι οι πρόγονοί μας μπορεί να ήταν κάτι περισσότερο από πρωτόγονα όντα - μπορεί να ήταν οι θεματοφύλακες της γνώσης του άλλου κόσμου.

Φανταστείτε, αν θέλετε, μια φιγούρα χαραγμένη σε αιωνόβια πέτρα, προετοιμασμένη σαν να βρίσκεται στην κορυφή ενός διαστρικού ταξιδιού. Αυτή η φιγούρα, ένα αινιγματικό μείγμα ανθρώπινων και εξωγήινων χαρακτηριστικών, θα μπορούσε κάλλιστα να αντιπροσωπεύει τη σύγκλιση δύο κόσμων - μια μαρτυρία για έναν αρχαίο αστροναύτη που προετοιμάζεται για ένα κοσμικό ταξίδι.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters