Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ «ΕΡΧΕΤΑΙ» στην ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (νέες εικόνες)

Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ «ΕΡΧΕΤΑΙ» στην ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (νέες εικόνες)
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Ατλαντίδα… Ένα μυθικό νησί ή μήπως όχι;

Τόνοι μελάνης έχουν καλύψει εκατομμύρια σελίδων σχετικά με την ύπαρξη αυτού του νησιού.

Πέρα όμως, από τις διάφορες «λογοτεχνικές» διαμάχες μεταξύ επιστημόνων, ερευνητών και πνευματικών, η σύγχρονη και συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία, είναι σε θέση να «δει» και να μας μεταφέρει να δούμε κι εμείς τι μπορεί να υπάρχει στην περιοχή του ατλαντικού όπου, κατά κύριο λόγο, «τοποθετείται» η βυθισμένη Ατλαντίδα του Πλάτωνα.

«ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΔΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ»

 
Vasilis Theodoropoulos


ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΡΘΡΟ 231ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1921,ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΕ 269.000.000.000 ΧΡΥΣΑ ΜΑΡΚΑ (ΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 100.000 ΤΟΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥ).

ΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ;;;;

 
Γιάννης Καλογερόπουλος:ΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ?? 
ΤΑ 600 ΔΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ !!!! 
ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ !!!!
ΑΝΑΙΡΕΣΑΝ << ΤΑΧΑ >> ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡIΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ .... 

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!! ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!

Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φωτογράφο ANDY VAN ROSE που μου έστειλε τις φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση προκειμένου να τις κοιτάξω πιο διεξοδικά.

Οι φωτογραφίες αυτες τραβήχτηκαν με Canon Mark III και τηλεφακό των 85mm 1,2. Εξαιρετικά μεγάλος φακός συγκεντρώνει πολύ φως γι αυτό και είναι τόσο υψηλής ευκρίνειας και μάλιστα νύχτα. Είναι η νύχτα της 21ης Ιουνίου, η μεγαλύτερη ημέρα του έτους.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters