Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

«ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΔΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ»

 
Vasilis Theodoropoulos


ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΡΘΡΟ 231ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1921,ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΕ 269.000.000.000 ΧΡΥΣΑ ΜΑΡΚΑ (ΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 100.000 ΤΟΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥ). ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΙΑΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ..


 
ΣΤΙΣ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1953, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΙΚΟΣΙ ΚΡΑΤΩΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΑΪΜΑΡΗΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ 1924 ΚΑΙ ΤΟΥ 1930 ΥΨΟΥΣ 30.000.000.000 ΣΕ 15.000.000.000 ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΤΑ ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 70%.


 
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΥΠΟΠΤΗ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ. ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ. Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΛΑΦΥΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ.
 
Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ.
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΣΟΙΜΠΛΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.


 
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (EUROPEAN BANKING CONGRESS), ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ: «……. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΜΑΪΟΥ ΤΟΥ 1945 ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ….» ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ( ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ) ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΚΕΨΗ ΟΙ ΗΓΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΓΙΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ.


 
ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ. 
ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ……ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ.
 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters