Κυριακή 14 Απριλίου 2013

22.000 Iταλοί μασόνοι από 757 στοές συγκεντρώθηκαν στο Ρίμινι την προηγούμενη εβδομάδα...Οι δικοί μας που μαζεύονται;

Η Μασονία είναι ίσως η πιο αγαπημένη οργάνωση των συγγραφέων βιβλίων ή σεναρίων που βασίζονται στο μυστήριο, τα σύμβολα, τα απόκρυφα βιβλία, τη συνωμοσία και τους δεσμούς των ανά τον κόσμο αδερφών. Από την επιρροή υψηλών προσώπων σε κυβερνήσεις και εκκλησία, από τους εκβιασμούς μέχρι και τις μυήσεις και την στήριξη των “αδερφών” με σκοπό την παγκόσμια ηγεμονία, ο μασονισμός εξάπτει την φαντασία και το ενδιαφέρον του κόσμου, που συχνά τον παρερμηνεύει, επηρεασμένος από τη σχετική λογοτεχνία. Όχι πως όλα αυτά τα στοιχεία δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα του παλιού τουλάχιστον μασονισμού, μιας και ουκ ολίγες φορές έχει συνδεθεί με διάφορα σκάνδαλα, όπως το πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο της Στοάς Propaganda Due (Ρ2). Ομως, αυτό είναι ένα “βρώμικο” ρούχο που η Μεγάλη Στοά της Ιταλίας προσπαθεί να πετάξει από πάνω της.

Σ' αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιήθηκε στο Ρίμινι την περασμένη εβδομάδα το ετήσιο συνέδριο της Μεγάλης Στοάς της Ιταλίας, με 22.000 ελευθεροτέκτονες από 757 Στοές να συναντιούνται ανοιχτά. Καθώς ο Μεγάλος Διδάσκαλος Γκουστάβο Ράφι, δικηγόρος από τη Ραβένα, αποχωρεί και η συζήτηση σχετικά με τη διαδοχή του φουντώνει, ο ίδιος δηλώνει πως “η πολιτική μένει εκτός”, θέλοντας να τονίσει το φιλοσοφικό χαρακτήρα της οργάνωσης και να αποκρούσει τις επιθέσεις των αντιμαχόμενών τους, οι οποίοι τους κατηγορούν για έντονη επιρροή και εμπλοκή στην πολιτική σκηνή. Στο ίδιο κλίμα με τους τελευταίους, η “La Repubblica” αναφέρει πως “το συνέδριο ήταν σημείο συνάντησης πολιτικής και επιχειρηματικού κόσμου, εξουσίας και οικονομίας, υπουργείων και δικαστηρίων, του στρατού και των πανεπιστημίων”.

Η P2

Με ένα βεβαρυμένο παρελθόν, η μασονία της Ιταλίας προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί και να διαφοροποιηθεί. Ο κόσμος δεν ξεχνά πως ο Μπερλουσκόνι ήταν μέλος της νεοφασιστικής Στοάς Propaganda Due (P2), η οποία είχε τεθεί εκτός νόμου και λειτούργησε από το 1966 μέχρι το 1981. Τότε Μέγας Διδάσκαλος ήταν ο Λίτσιο Τζέλι, ακροδεξιός που καταδικάστηκε για συνωμοσία με εξτρεμιστές και τη Μαφία, για να αποσταθεροποιήσει κυβερνήσεις με βομβιστικές επιθέσεις και επιθέσεις βίας που συχνά αποδίδονταν σε οργανώσεις της ακροαριστεράς.

Ο Τζέλι είχε καταδικαστεί για την απάτη στην δίκη για την υπόθεση της κατάρρευσης της Banco Ambrosiano το 1982 σε ποινή κάθειρξης 12 ετών. Ο επικεφαλής της Banco Ambrosiano Ρομπέρτο Κάλβι ή αλλιώς «Ο Τραπεζίτης του Θεού» εξαιτίας των προνομιακών σχέσεων που διατηρούσε με το Βατικανό- βρέθηκε κρεμασμένος κάτω από τη γέφυρα Μπλακφράιαρς στο Λονδίνο.

Το 2008 ο Τζέλι δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Φλωρεντία ότι «θα πεθάνω φασίστας» ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει το θαυμασμό του για τον πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο Οσβάλντο Νάπολι, μέλος του κόμματος του Καβαλιέρε, έσπευσε να δηλώσει πως «η στήριξη του Τζέλι στην κυβέρνηση είναι ανεπιθύμητη».

Ο Ράφι, αν και θέλει να διαχωρίσει την πολιτική από τη μασονία και τις Στοές, ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του, κατά τη σύντομη κυβέρνηση του Ρομάνο Πρόντι (2006-2008) πως «η Ιστορία μάς δείχνει ότι η καρδιά μας χτυπάει στα αριστερά».

Αυτά που νομίζει ο κόσμος είναι μύθοι

«Οι θεωρίες συνωμοσίας είναι πάντα πολύ πιο συναρπαστικές από τα πραγματικά στοιχεία. Οι μύθοι, όταν εδραιώνονται στη συνείδηση του κόσμου, αλλάζουν με μεγάλη δυσκολία», δηλώνει στο «Βήμα» ο Τζ. Μ. Χάμιλ, έφορος της Ενωμένης Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας, αποζητώντας να διαψεύσει όλα όσα λέγονται για τον μασονισμό. Οι μυστικές χειραψίες, τα σύμβολα, η προσπάθεια για μια παγκόσμια ηγεμονία ή η ελίτ προέλευση των μασόνων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, σύμφωνα και με τους Μεγάλους Διδασκάλους, οι οποίοι υποστηρίζουν πως οι Στοές στις μέρες μας είναι σαν τις κλειστές λέσχες πνευματικών συζητήσεων και ηθικού στοχασμού, ενώ βασικό τους μέλημα είναι η αγαθοεργία και το φιλανθρωπικό έργο. Αυτό που διδάσκουν, όπως υποστηρίζουν, είναι οι τρεις «μεγάλες αρχές», δηλαδή η αδερφική αγάπη, η αλήθεια και η οργανωμένη φιλανθρωπία.

Οι Στοές λειτουργούν πλέον νόμιμα, ως πνευματικά σωματεία, και οι ελευθεροτέκτονες ανα τον κόσμο φθάνουν τα 5.000.000 άτομα.

Πηγή:www.iefimerida.gr

Alex Jones - Mας έχουν σε έναν πλανήτη φυλακή


Το βίντεο που ακολουθεί είναι πραγματικά μεγάλης διάρκειας, αξίζει όμως κάποιος να το δει, έστω και αποσπασματικά, καθότι δείχνει το σε εξέλιξη σχέδιο μιας απρόσωπης ελίτ για να σκλαβώσει την ανθρωπότητα ή ότι απομείνει από αυτήν, στα επόμενα χρόνια, όταν κάποτε τελειώσει η "κρίση" (καλύτερα όταν την "τελειώσουν").
Το αν αυτά αληθεύουν η όχι φαίνεται από τα αποτελέσματα.


 
http://www.apocalypsejohn.com/2013/04/alex-jones-mas-exoun-se-enan-planhth-fylakh.html

Μια φορά κι έναν καιρό...

Μια  φορά κι έναν καιρό ήταν ένα  «αγόρι» με μεγάλα αυτιά. Λευκές τρίχες  βόσκαν  σκόρπιες στο κεφάλι του, προσεκτικά ψαλιδισμένο μουστάκι κρεμόταν κάτω από τη στρογγυλή του μύτη,  ελάχιστα επάνω απ τα μεγάλα στραβά του δόντια.

Θλιβερή φάτσα είχε ο Γιώργος, τόσο που για να δώσει λίγη ομορφιά στην μούρη του ο,τι είχε να πει το έλεγε με φόντο  το Καστελόριζο!

Μιλούσε με ακαταλαβίστικα ελληνικά γεγονός  που δεν τον εμπόδιζε να συνεννοείται με φίλους στις πλαγιές του Ερυμάνθου στο ορεινό Καλέντζι και συμφοιτητές  στα έδρανα της βουλής.

Αρχηγό της φυλής τον επέλεξαν για ένα φεγγάρι τσούρμο καλόπιστων συμπολιτών του και  αμέσως τους κήρυξε τον πόλεμο, σκορπώντας τον πανικό παντού! Απελπισμένοι οι πολίτες  για την προδοσία, πηδούσαν από τα μπαλκόνια, κρεμιόνταν  στο σύνταγμα,   3.000 αγαπημένα πρόσωπα  χάθηκαν με τη μια..γενοκτονία, χωρίς να πέσει ντουφέκια!

Έφυγε από τη χώρα μετά την ανείπωτη αυτή καταστροφή. Ο “μακελάρης” ήταν μοναδικός!!

Ψαγμένοι ψυχολόγοι, επιστήμονες κάθε ειδικότητας από όλη...
την Ευρώπη και την Αμερική τον καλούσαν (επί αμοιβής) προκειμένου να αναλύσουν την τρελή επικίνδυνη σκέψη του, να αποτρέψουν  ήθελαν οτιδήποτε  παρόμοιο γεννηθεί στον τόπο τους, έγινε και μάθημα στο Χάρβαρντ …!

Χαραγμένο  το όνομα του θα  ζει για πάντα  στα μνήματα, δίπλα στα  ονόματα των φρικτά αυτοχειρων συμπολιτών  «ηθικός αυτουργός, Γιώργος και Σια…»

Από dranis7 μέσω paganeli
 
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/04/blog-post_9167.html

ΦΩΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 6.000 ΦΥΓΑΔΩΝ


ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Φως στη λίστα των 6.000 "φυγάδων"

Tην «άκρη του νήματος» για την αναζήτηση των υπευθύνων και τον καταλογισμό των ευθυνών, όπου υπάρχουν, για την προνομιακή πληροφόρηση που ενδεχομένως υπήρξε ώστε κάποιοι να προλάβουν να βγάλουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ εκτός Κύπρου, πριν από το «κούρεμα» των καταθέσεων, αποτελεί η απόρρητη λίστα των 6.000 ατόμων που έχει στα χέρια της ήδη η Επιτροπή Θεσμών της κυπριακής Βουλής.

Φως στη λίστα των 6.000  φυγάδων
Στη λίστα αυτή περιλαμβάνονται 3.291 καταχωρίσεις (γιατί ο αριθμός των 6.000 αφορά και συνδικαιούχους των λογαριασμών και φυσικά πρόσωπα σε εταιρείες) από αναλήψεις που έγιναν στην Τράπεζα Κύπρου και 132 στη Λαϊκή Τράπεζα, που αφορούν συνολικές αναλήψεις του αστρονομικού ποσού των 3 δισ. ευρώ μόνο στο διάστημα 1-15 Μαρτίου 2013.
Η μαζική αυτή απόσυρση καταθέσεων από τις κυπριακές τράπεζες το κρίσιμο δεκαπενθήμερο έφερε πιο κοντά την κατάρρευση και οδήγησε σε μεγαλύτερο «κούρεμα» όσων καταθέσεων παρέμειναν στην Κύπρο.
Η λίστα την οποία αποκαλύπτει το «Εθνος της Κυριακής» παραδόθηκε από τις διοικήσεις των δύο τραπεζών στην Κεντρική Τράπεζα κατόπιν αιτήματος της κυπριακής Βουλής και αναμένεται να παραδοθεί και στην Ερευνητική Επιτροπή, η οποία θα αναλάβει να εξετάσει εάν υπάρχουν υπόγειες διαδρομές και προνομιακή ενημέρωση σε επιχειρηματίες και καταθέτες, από ανθρώπους που λόγω της θέσης τους γνώριζαν για το «κούρεμα».
Ηδη στην Κύπρο έχει αποκαλυφθεί η διασύνδεση του δικηγορικού γραφείου του κ. Αναστασιάδη με μία από τις εταιρίες που αναγράφονται στη λίστα, ενώ η κόρη του δήλωσε ότι επρόκειτο για ποσά που έφτασαν στην Κύπρο και την επομένη μέρα αποσύρθηκαν και μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό στο πλαίσιο συνήθους επιχειρηματικής δραστηριότητας. Αλλά και η εμφάνιση εταιρείας στην οποία ήταν μέλος του ΔΣ ο τέως υπουργός Οικονομικών Μ. Σαρρής δικαιολογήθηκε από τον ίδιο με το επιχείρημα ότι είχε παραιτηθεί από αυτή τη θέση. Στη λίστα φιγουράρουν δεκάδες φυσικά πρόσωπα, μεγάλες επιχειρήσεις από την Κύπρο και την Ελλάδα, όμως και πολύ περισσότερες εταιρείες (όχι μόνο ρωσικών συμφερόντων), τις οποίες διαχειρίζονται δικηγορικά και λογιστικά γραφεία στην Κύπρο.
Η... προφητεία
Οπως αποδεικνύεται όμως με τις συνεχείς αποκαλύψεις ορισμένοι στην κυπριακή κυβέρνηση γνώριζαν για το ενδεχόμενο να τεθεί στο κρίσιμο Eurogroup της 15ης Μαρτίου θέμα «κουρέματος» των καταθέσεων.
Το πρωί της Παρασκευής 15 Μαρτίου είχε δοθεί εντολή στη νομική υπηρεσία της Δημοκρατίας για τη διαμόρφωση νομοσχεδίου που θα αφορούσε το «κούρεμα» των καταθέσεων, αρκετές ώρες πριν από την πραγματοποίηση του Eurogroup, το οποίο τα ξημερώματα του Σαββάτου 16ης Μαρτίου αποφάσισε τελικά το κούρεμα των καταθέσεων.
Αρχικά οι ευθύνες αποδόθηκαν σε ανώτερο υπάλληλο του υπουργείου Οικονομικών, αλλά στη Λευκωσία ο προβολέας στράφηκε στην αντιπροσωπεία που συμμετείχε στο Eurogroup και στον τέως υπουργό Μ. Σαρρή, αν και θα πρέπει να διαπιστωθεί κατά πόσον ενήργησε με δική του πρωτοβουλία, χωρίς να ενημερώσει τον Πρόεδρο Ν. Αναστασιάδη, που και αυτός ήταν στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στο Eurogroup. Είναι εξάλλου ενδεικτικό ότι σε αυτές τις πολύ κρίσιμες για το μέλλον της Κύπρου διαβουλεύσεις δεν υπήρχε η αναγκαία συνεργασία με τον διοικητή της Τράπεζας Κύπρου, ούτε είχε κληθεί κάποιο από τα κορυφαία στελέχη της Κεντρικής Τράπεζας για να έχει συμβουλευτικό ρόλο στις δύσκολες και περίπλοκες διαπραγματεύσεις.
Φυσικά, πολλές από τις επιχειρήσεις που καταγράφονται στη λίστα είχαν συνήθη οικονομική δραστηριότητα (επανεξαγωγή κεφαλαίων, αγορά πρώτων υλών, πληρωμή προμηθευτών κ.λπ.) και οι αναλήψεις και οι εξαγωγές μεγάλων ποσών είναι δικαιολογημένες. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διερευνήσει η Επιτροπή και συγχρόνως να μπορέσει να αποδείξει ότι για άλλες «ασυνήθιστες» αναλήψεις είχε προηγηθεί ειδική ενημέρωση.
Μεγάλη πρόκληση επίσης αποτελεί για την Επιτροπή η διερεύνηση του μεγέθους εμπλοκής των μεγάλων δικηγορικών γραφείων της Κύπρου, αρκετά από τα οποία συνδέονται και με πολιτικούς παράγοντες του νησιού, στη διαχείριση εταιρειών οι οποίες εξήγαγαν ιδιαίτερα μεγάλα ποσά την επίμαχη περίοδο.
Είναι επιλογή του «Εθνους της Κυριακής», για λόγους δεοντολογίας αλλά και προστασίας προσωπικών δεδομένων, η αναφορά στα φυσικά πρόσωπα χωρίς να αναγράφεται πλήρως το επίθετο και στις επιχειρήσεις χωρίς να αναφέρεται το συνολικό ποσό το οποίο απέσυραν από τις δύο τράπεζες και έβγαλαν στο εξωτερικό. Τη λίστα αποκάλυψε πρώτο το Mega Κύπρου και η δημοσιογράφος Νατάσα Ιωάννου.
ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ
nmeletis@pegasus.gr
Διαβάστε ακόμη: Οι αστέρες των αναλήψεων
ΠΗΓΗhttp://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63812235
ΠΗΓΗ http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2013/04/6000.html
ΠΗΓΗ

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/04/6000.html

Η «άτακτη υποχώρηση» του προέδρου ΚύπρουΝίκου Αναστασιάδη στις απειλές των Ευρωπαίων ηγετών, στην «κλοπή» καταθέσεων των Κυπρίων, με την απειλή της «άτακτης χρεοκοπίας» της οικονομίας της χώρας, με οδήγησε σε σύγκριση με έναν άλλον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, τον Τάσσο Παπαδόπουλο.

Τον Απρίλιο του 2004 όλος ο κόσμος, ΗΠΑ, Ε.Ε ακόμη και η ελληνική κυβέρνηση πίεζε την Κυπριακή Δημοκρατία και τον πρόεδρο της τον Τάσσο Παπαδόπουλο για να δεχθεί το Σχέδιο Ανάν, που για πολλούς «έδινε λύση στο Κυπριακό ζήτημα και ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να πετύχει η ελεύθερη Κύπρος». Αντίθετη απόφαση έδειχνε πως θα προκαλούσε μεγάλη αντίδραση εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Ο Τάσσος Παπαδόπουλος, πρώην αντάρτης της ΕΟΚΑ, δεν φοβήθηκε κανέναν, δεν άκουσε κανέναν «σύμβουλο», «επίτροπο» της Ε.Ε και είπε ξεκάθαρα ένα «όχι» στο σχέδιο Ανάν.  Ο Κυπριακός λαός άκουσε τον ηγέτη του και αρνήθηκε ένα σχέδιο που προσπάθησαν να το επιβάλλουν οι ξένες δυνάμεις και θα ήταν επιζήμιο για την Κυπριακή Δημοκρατία. Δεν ήθελε «τούρκικο ζυγό» στην πατρίδα του.
Έτσι είναι οι ηγέτες. Κάνουν αυτό που θεωρούν σωστό για την πατρίδα και δεν υποχωρούν σε πιέσεις. Ο  Παπαδόπουλος δεν είχε φοβηθεί κανέναν και ο χρόνος έδειξε πόσο δίκιο είχε. Δεν ήθελε να πει το «ναι» σε ένα σχέδιο που θα ήταν επιζήμιο για την πατρίδα του κι ας τον απειλούσαν όλες οι χώρες της Ευρώπης, οι ΗΠΑ, ο ΟΗΕ κτλ.

 Στο διάγγελμα του είχε καταλήξει στο εξής συμπέρασμα:
«Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση σας.
Είμαι βέβαιος ότι δεν σας αγγίζουν ψεύτικα διλήμματα.
Ότι δεν σας τρομάζουν απειλές για δήθεν διεθνή απομόνωση.
Ότι δεν σας πείθουν τα περί δήθεν τελευταίας ευκαιρίας.
Είμαι βέβαιος ότι εξακολουθούν να έχουν για σας νόημα οι ηθικές αρχές και αξίες του λαού μας, του πολιτισμού και του εθνικού ιστορικού μας βίου, τον οποίο θέλετε να συνεχίσουμε με ασφάλεια, δικαιοσύνη, ελευθερία και ειρήνη.
Ελληνικέ κυπριακέ λαέ,
Στη ζυγαριά του ΝΑΙ και του ΟΧΙ, πολύ βαρύτερες και πολύ πιο επαχθείς θα είναι οι συνέπειες του ΝΑΙ.
Σε καλώ να απορρίψεις το Σχέδιο Ανάν.
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/04/blog-post_1706.html

ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ; TOTE ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΩΡΕΑΝ...!!!! Ο ΑΚΡΑΙΟΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ


Σύμφωνα με συγκεκριμένη νομική διάταξη, όσοι επιβιβάζονται σε μέσα μαζικής μεταφοράς δίχως να έχουν ακυρώσει το εισιτήριό τους, εφόσον εντοπιστούν από κάποιον ελεγκτή υποχρεώνονται να πληρώσουν πρόστιμο 50 φορές την αξία του εισιτηρίου. Και είναι γνωστό ότι οι εταιρείες που
εφαρμόζουν αυτόν τον νόμο, όπως η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και τα λεωφορεία εισπράττουν κάθε μήνα εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ από τα πρόστιμα.
Είναι επίσης γνωστό πως εάν ένας Έλληνας επιβάτης αρνηθεί να καταβάλλει το πρόστιμο, τότε ο ελεγκτής ειδοποιεί άμεσα την αστυνομία και περνάει από αυτόφωρο. Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν συνεχώς στην καθημερινότητα και ποτέ κάποιο από αυτά δεν απασχόλησε τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως.
Κάτι τέτοιο όμως δεν ίσχυσε ποτέ για τους αλλοδαπούς και ιδιαίτερα για τους λαθρομετανάστες που χαίρουν πλήροοδυς ασυλίας. Ουδέποτε οι ελεγκτές τους ζητούν να καταβάλλουν πρόστιμα, γνωρίζοντας πως αν το πράξουν θα βρεθούν αντιμέτωποι με πλήθος “Μη” Κυβερνητικές οργανώσεις και “αντιρατσιστικές” συμμορίες που θα τους κατηγορούν για ρατσισμό, με μαφίες λαθρομεταναστών , κυκλώματα της νύχτας κ.λ.π.
Έτσι ακριβώς έκανε και ένας οδηγός του Ο.Α.Σ.Θ. Όταν επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο δύο Αφρικανοί λαθρομετανάστες δίχως να ακυρώσουν τα εισιτήριά τους, δεν τόλμησε ούτε να τους ζητήσει να καταβάλλουν το πρόστιμο , όπως προβλέπει ο νόμος, ούτε φυσικά και να καλέσει και την αστυνομία (που θα έπρεπε να τους συλλάβει για παράνομη είσοδο στην χώρα). Τους ζήτησε απλώς να…αποβιβαστούν από το λεωφορείο , να αγοράσουν εισιτήριο και να επιβιβαστούν στο επόμενο! Και φυσικά οι Αφρικανοί αρνήθηκαν καθώς είχαν συνηθίσει να ταξιδεύουν πάντοτε δωρεάν! Το να κατέβουν απλώς από το λεωφορείο και να πάρουν (φυσικά και πάλι δίχως εισιτήριο) το επόμενο τους φάνηκε εντελώς παράλογη απαίτηση! Όμως μετά από αρκετή ώρα και καθώς ο οδηγός επέμενε ότι δεν θα ξεκινήσει το λεωφορείο εάν δεν κατέβουν, οι Αφρικανοί αναγκάστηκαν να το αποδεχτούν.
Ποιά νομίζετε πως ήταν η συνέχεια;
Ακολουθεί η σχετική είδησις όπως ακριβώς δημοσιεύεται σήμερα από όλα τα ΜΜΕ της χώρας!

Οδηγός κατέβασε μετανάστες από το λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Ευάγγελος Μαδεμλής έδωσε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήματα σε βάρος του οδηγού. Την έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Στην καταγγελία που υποβλήθηκε και στον Συνήγορο του Πολίτη, υποστηρίζεται ότι ο οδηγός του αστικού λεωφορείου με επιθετικό τρόπο και επιμονή απαίτησε από δύο Αφρικανούς επιβάτες να κατέβουν από το όχημα, επειδή, όπως είπε, δεν είχαν ακυρώσει τα εισιτήρια.
Μετά και από το συγκεκριμένο γεγονός, οι ελεγκτές θα συνεχίζουν να κόβουν υπέρογκα πρόστιμα στους Έλληνες πολίτες, κανείς όμως δεν θα τολμήσει να ξαναζητήσει από παράνομους αλλοδαπούς να πληρώσουν έστω και για μία και μοναδική φορά, έστω και ένα εισιτήριο.
Τα ίδια ισχύουν παντού. Στα δημόσια νοσοκομεία περισσότεροι πλέον από ένα εκατομμύριο εντελώς ανασφάλιστοι Έλληνες καλούνται να πληρώσουν 350 Ευρώ την βραδιά για νοσηλεία σε παθολογική κλινική, οι καρκινοπαθείς (ακόμη και οι ασφαλισμένοι) βρίσκουν τις πόρτες κλειστές “επειδή δεν υπάρχει κρεββάτι”, ενώ οι παράνομοι αλλοδαποί νοσηλεύονται εντελώς δωρεάν και με την διαδικασία του κατεπείγοντος ( ο νόμος προβλέπει ότι επιτρέπεται η εισαγωγή και η εντελώς δωρεάν νοσηλεία τους στα δημόσια νοσοκομεία από τα τμήματα “επειγόντων περιστατικών”). Στους παιδικούς σταθμούς εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα δεν γίνονται αποδεκτά διότι οι θέσεις έχουν καλυφθεί από εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά παράνομων και αφορολόγητων αλλοδαπών ενώ οι Έλληνες που τρέχουν στα συσσίτια για να βρουν ένα πιάτο φαγητό και τα παιδιά τους λιποθυμούν από την ασιτία, ταυτόχρονα υποχρεώνονται να φορολογούνται με μοναδικούς στον κόσμο υψηλούς συντελεστές και μάλιστα από το πρώτο κιόλας ευρώ εισοδήματος, για να πληρώνουν τους παράνομους αλλοδαπούς , τους Σιωνιστές τραπεζίτες και τους φαύλους πολιτικούς. Ενάμισι εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι δίχως καμία πρόσβαση στην αγορά εργασίας καθώς για όλες σχεδόν τις θέσεις ανειδίκευτου εργάτη στην Ελλάδα προαπαιτούμενο “προσόν” θεωρείται να είναι κανείς…παράνομος αλλοδαπός. Ο ακραίος αυτός εθνοκτόνος ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων (εμφανιζόμενος με το όνομα “αντιρατσισμός”) είναι πλέον θεσμοθετημένος και έχει ως κύριο εκφραστή του το ίδιο το ανθελληνικό κράτος και τους δηλητηριώδεις ακραία ανθελληνικούς κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς του.

APMA
http://www.triklopodia.gr/2013/04/tote.html

Επί ποδός οι επιστήμονες - Από άγνωστο ενεργό ρήγμα ο χθεσινός σεισμός

Ένα άγνωστο μέχρι σήμερα, αλλά ενεργό ρήγμα προκάλεσε κατά πάσα πιθανότητα τον σεισμό των 6,3 βαθμών που έπληξε το Σάββατο την δυτική Ιαπωνία.
Είκοσι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν και περίπου 1.930 σπίτια καταστράφηκαν από τον σεισμό
που σημειώθηκε χθες Σάββατο στις 5:33 μμ τοπική ώρα και είχε επίκεντρο την θαλάσσια περιοχή γύρω από τη νήσο Αουάτζι και εστιακό βάθος 15 χιλιομέτρων, ανακοίνωσε η Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Το ενεργό ρήγμα πιστεύεται ότι εκτείνεται σε ακτίνα περίπου 10 χιλιομέτρων από τα βόρεια προς τα νότια στη συγκεκριμένη περιοχή, ανακοίνωσε η κυβερνητική επιτροπή έρευνας για τους σεισμούς.
«Υπάρχουν πολλά ενεργά ρήγματα που ακόμη δεν γνωρίζουμε», είπε ο επικεφαλής της επιτροπής Γιοσιμόρι Χονκούρα.
Σύμφωνα με την επιτροπή, 390 μετασεισμοί καταγράφηκαν τις 25 επόμενες ώρες, ενώ ο μεγαλύτερος είχε μέγεθος 3,8 βαθμούς κι έπληξε την περιοχή το Σάββατο στις 5:41 μμ.
 
http://www.apocalypsejohn.com/2013/04/epi-podos-episthmones-apo-agnwsto-energo-rhgma-xthesinos-seismos.html

Η Κύπρος και η Βόρεια Ελλάδα στην επικράτεια της Τουρκίας σε χάρτη της Μιλιέτ


Γράφει ο Δημήτρης Μανουσάκης

Η διαδικτυακή εφημερίδα Μιλιέτ παρουσίασε, για δύο - τρία λεπτά, χάρτη με τίτλο "Η Οικονομικά Μεγάλη Τουρκία ", ο οποίος περιλαμβάνει ως τουρκική επικράτεια ολόκληρη την Κύπρο, τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα.

Ο συγκεκριμένος χάρτης δεν είναι καινούργιος. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην έντυπη έκδοση της τουρκικής εφημερίδας Μιλιέτ στις 23 Μαρτίου. Επισημαίνουμε ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα έχει πολύ μεγάλο αναγνωστικό κοινό.

Σήμερα ο ίδιος χάρτης εμφανίστηκε για μικρό χρονικό διάστημα - συγκεκριμένα για περίπου 2 με 3 λεπτά - αλλά αυτή τη φορά στη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας και αποσύρθηκε.

Πρίν από ένα μήνα, ο ίδιος χάρτης δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας. Η εφημερίδα τότε, συνόδευε το χάρτη με τον τίτλο "Η Μεγάλη Τουρκία" και το σχετικό άρθρο, που δημοσίευε έκανε λόγο για αναβίωση του παλαιού Κεμαλικου σχεδίου από τις βόρειες περιοχές της Συρίας μέχρι και τη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα, με την επανεμφάνιση του χάρτη διαδικτυακά, ο τίτλος "Μεγάλη Τουρκία" διαφοροποιήθηκε και έγινε η "Οικονομικά μεγάλη Τουρκία".

Η συγκεκριμένη εμφάνιση, όπως προαναφέραμε, διήρκησε μόνο για 2 με 3 λεπτά στέλνοντας όμως σαφέστατα μηνύματα, αφού κατά καιρούς μεγάλοι αρθογράφοι στις εφημερίδες Μιλιέτ και Χουριέτ πολλές φορές χρησιμοποίησαν τίτλους όπως Buyuk Turkiye, δηλαδή «Μεγάλη Τουρκία», παραλληλίζοντας την άσχημη οικονομική κατάσταση σε Ελλάδα και Κύπρο με την «εύρωστη και πολλά υποσχόμενη» οικονομική ανάπτυξη της Τουρκίας.

 
http://kostasxan.blogspot.gr/2013/04/blog-post_569.html

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ "Kεραυνός" αντισυνταγματικότητας από 4 (!) δικαστήρια κατά της κυβέρνησης


Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων ετοιμάζει η κυβέρνηση σε συνεργασία με την τρόικα, αλλά φαίνεται ότι το Σύνταγμα της χώρας έχει διαφορετική άποψη κι έτσι εξηγείται και η στρατηγική ειδικά της τρόικα και της Γερμανίας να προχωρήσουν σε αλλαγή του: Η διαθεσιμότητα που προβλέπει ο Ν.
4092/2012 παραβιάζει τόσο το Σύνταγμα όσο και τον Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Χάρτη, αποφάνθηκαν με επτά αποφάσεις τους, τέσσερα δικαστήρια από διαφορετικές περιοχές της χώρας (Χίος, Ρέθυμνο, Ξάνθη και Μεσολόγγι).

Η απόφαση είναι πραγματικός κόλαφος για την κυβέρνηση ακι καταδεικνύει ότι οι αποφάσεις και οι ενέργειές της στα εργασιακά παραβιάζουν 100% το νόμο.

Ειδικότερα, τα τέσσερα αυτά δικαστήρια με τις αποφάσεις τους (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων) που δημοσιεύονται στην Επιθεώρηση Εργατικού Δικαίου (τεύχος 6/2013) υπογραμμίζουν ότι το μέτρο της διαθεσιμότητας του Ν. 4093/2012, με το οποίο μειώνονται κατά 25% αποδοχές των θιγομένων εργαζομένων και καθίσταται αβέβαιο το μέλλον της εργασιακής τους σχέσης, η οποία και «πιθανολογείται σφόδρα ότι τελικά απολύεται», είναι αντίθετο προς το Σύνταγμα και τον Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Χάρτη.

Συγκεκριμένα, όπως υπογραμμίζουν οι δικαστές, η διαθεσιμότητα προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια η οποία προστατεύεται από το άρθρο 2 του Συντάγματος, και αυτό γιατί ανεξάρτητα της αποτελεσματικότητας και της προσφορότητας του μέτρου, οι θιγόμενοι εργαζόμενοι θυσιάζονται χάριν των οικονομικών στόχων της κυβέρνησης και της περιστολής των κρατικών δαπανών, ενώ προσβάλλεται βάναυσα και η προσωπικότητά τους, καθώς τους στερείται το δικαίωμα να εργαστούν.

Εξάλλου, τονίζεται στις δικαστικές αποφάσεις, ότι σύμφωνα με τον Ν. 4093/2012 κατά τη διάρκεια της διαθεσιμότητας θα καταβάλλεται το 75% των αποδοχών.

Όμως, συνεχίζουν τα δικαστήρια, οι αποδοχές των εργαζομένων ούτως ή άλλως είχαν ήδη υποστεί δραματικές μειώσεις, σε συνδυασμό με την επιβολή νέων φόρων, κάτι που θέτει σε διακινδύνευση την αξιοπρεπή διαβίωση των ιδίων και των οικογενειών τους.

Επίσης, παραβιάζονται τα άρθρα 4 παράγραφος 5 και 25 παράγραφος 1 του Συντάγματος, καθώς το μέτρο της διαθεσιμότητας επιβαρύνει δυσανάλογα ορισμένες κατηγορίες πολιτών, έναντι άλλων και προσθέτει νέα μέτρα σε βάρος των ιδίων εργαζομένων, ενώ τα προηγούμενα μέτρα είχαν αποδειχθεί απρόσφορα, με μοναδικό κριτήριο την ειδικότητα και το αντικείμενο εργασίας τους.

Ακόμη, η διαθεσιμότητα -σύμφωνα πάντα με τις δικαστικές αποφάσεις- παραβιάζει το δικαίωμα για δίκαιη αμοιβή που καθιερώνει το άρθρο 4 παράγραφος 1 του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη, αφού οι αποδοχές όσων τίθενται σε διαθεσιμότητα υπολείπονται του ορίου της φτώχειας.

Για τον ίδιο λόγο παραβιάζεται και το άρθρο 22 παράγραφος 1 του Συντάγματος, όπως επίσης παραβιάζεται και η αρχή της μη διακρίσεως, καθώς οι εργαζόμενοι τίθενται σε διαθεσιμότητα με μοναδικό κριτήριο την κατηγορία και τον κλάδο, χωρίς επαρκή αιτιολογία, ενώ το κριτήριο που χρησιμοποιείται, δηλαδή η μη τήρηση της διαδικασίας του ΑΣΕΠ, είναι εντελώς προσχηματικό.

Επιπλέον, οι διατάξεις του Ν. 4093/2012 για τη διαθεσιμότητα αντιστρατεύονται ευθέως και τις συνταγματικές αρχές της αναλογικότητας (άρθρο 25 του Συντάγματος), της αξιοκρατίας (άρθρο 103 του Συντάγματος) και της ορθολογικής διάρθρωσης των υπηρεσιών του Δημοσίου.

Και αυτό, γιατί η επιλογή των εργαζομένων που τίθενται σε τέτοια κατάσταση δεν γίνεται βάσει αντικειμενικών κριτηρίων (υπηρεσιακών και κοινωνικών, προσόντων, βάσει των ικανοτήτων, της απόδοσης, της αρχαιότητας, της ηλικίας, της οικογενειακής και της οικονομικής κατάστασης των εργαζομένων), ούτε όμως λαμβάνονται υπ' όψη κριτήρια που συνάπτονται με την προσωπική αξία και την ικανότητα των ενδιαφερομένων.

Επιπλέον, σημειώνεται στις δικαστικές αποφάσεις, η κατάργηση των οργανικών θέσεων δεν πραγματοποιείται στη βάση ολοκληρωμένης μελέτης αναδιάρθρωσης των δημοσίων υπηρεσιών, αλλά στηρίζεται στο τυχαίο κριτήριο της κατάληψης θέσεων συγκεκριμένων ειδικοτήτων και κατηγοριών, χωρίς να λαμβάνονται υπ' όψη οι συγκεκριμένες ανάγκες της καθεμιάς υπηρεσίας ή φορέα.

Θεωρείται δηλαδή «εκ προοιμίου βέβαιο» ότι οι υπηρεσίες που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των διατάξεων του Ν. 4093/2012 δεν χρειάζονται τις υπηρεσίες αυτών των ειδικοτήτων, μολονότι δεν έχει συνταχθεί σχετικό οργανόγραμμα στη βάση των πραγματικών αναγκών τους.

Παράλληλα, τα Μονομελή Πρωτοδικεία Χίου και Ξάνθης υπογραμμίζουν ότι η διαθεσιμότητα: 1) Μεταβάλλει «επί τα χείρω τους όρους εργασίας, αφενός μειώνοντας τον μισθό των αιτούντων κατά 25%, αφετέρου καθιστώντας αβέβαιο το μέλλον της εργασιακής σχέσης».

Και αυτό, γιατί «πιθανολογείται βάσιμα ότι η διαθεσιμότητα θα οδηγήσει σε οριστική απώλεια της θέσεως εργασίας, δεδομένου ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4093/2012, η σχέση εργασίας αυτών που προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη, εφόσον δεν μεταταχθούν ή μεταφερθούν -ενδεχόμενο σφόδρα πιθανό με τα σημερινά δεδομένα- λύεται με τη λήξη του καθεστώτος της διαθεσιμότητας»,

2) Τίθενται σε διαθεσιμότητα «με μοναδικό κριτήριο την κατηγορία και τον κλάδο, χωρίς επαρκή αιτιολογία για ποιον λόγο επιφυλάσσεται διαφορετική μεταχείριση σε άλλους εργαζόμενους της ίδιας κατηγορίας και του ίδιου κλάδου, κατά παράβαση της αρχής της μη διακρίσεως». Μάλιστα, υπογραμμίζουν οι δικαστές, το κριτήριο που χρησιμοποιείται, δηλαδή «η μη τήρηση της διαγωνιστικής διαδικασίας του ΑΣΕΠ, είναι παντελώς προσχηματικό»,

3) Ο «νομοθέτης λειτουργώντας ισοπεδωτικά αντιμετωπίζει κατά τον ίδιο τρόπο τους ικανούς και ευσυνείδητους υπαλλήλους με τους αργόμισθους και τους ανεπαρκείς» και

4) Προσβάλλει «την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, όπως προσβάλλεται βάναυσα και η προσωπικότητα», καθόσον απομακρύνονται από τη θέση εργασίας τους και τους αποστερείται το δικαίωμα να εργαστούν.

Ακόμη, τα δικαστήρια Χίου και Ξάνθης επισημαίνουν ότι το μέτρο της διαθεσιμότητας παραβιάζει και το άρθρο 4 του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη, καθώς «καταλείπεται στους εργαζόμενους ελάχιστο ή ανύπαρκτο εισόδημα».

Τέλος, τα Μονομελή Πρωτοδικεία Ξάνθης και Ρεθύμνου τονίζουν επίσης, μεταξύ των άλλων, ότι η διαθεσιμότητα αποτελεί βλαπτική μεταβολή της εργασιακής τους σχέσης, προσβάλλει στον πυρήνα τους τα συνταγματικά δικαιώματα των ενδιαφερομένων, και ειδικότερα αυτά που έχουν θεσμοθετηθεί στα άρθρα 2 παράγραφος 1, άρθρο 4 παράγραφος 5, άρθρο 22 παράγραφος 1, άρθρο 25 παράγραφοι 1 και 4 του Συντάγματος που επιβάλλουν τον σεβασμό και την προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, την ισότιμη συνεισφορά στα δημόσια βάρη, την προστασία της εργασίας, ενώ την ίδια στιγμή παραβιάζει και τις αρχές της αναλογικότητας και της αξιοκρατίας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://www.triklopodia.gr/2013/04/k-4.html

Αρτέμιος Σώρρας: ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ

SORRAS 3.jpg
Αρτέμιος Σώρρας: ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΑΤΕ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΕΖΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΘΝΗΤΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ 0 ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ END ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν'ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ.ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Η END Μ'ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.. ΤΑ'ΧΕΙ ΟΛΑ.ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η END ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ Σ'ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΚΑΙ Ν'ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ.ΕΑΝ ΧΑΣΩ ΘΑ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΑΡΑ Η ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ Η ΜΑΖΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΛΙΓΟΨΥΧΗΣΕΙ(ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΩΜΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΨΑΝΕ ΕΝΩ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΕΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΩΜΑ ΝΕΡΟ ΦΑΓΗΤΟ Η ΣΦΑΙΡΕΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΣΦΑΙΡΕΣ)ΜΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ¨'ΠΗΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΛΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΝΙΚΗΣΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΣΠΑΘΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΓΚΙΑ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.


Πελάγιος Ποσειδών

ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Σου την παρέχει ο Αρτέμιος Σώρρας την πληροφορία. Με τόλμη! Αλλά εσύ πρέπει, επίσης με τόλμη, να την εμπραγματώσεις σε γνώσι την πληροφορία που σου παρέχει ο Αρτέμιος Σώρρας, με την πράξι σου! Συλλογικά! Και η γνώση που δημιουργείς με την πράξι σου γίνεται η έξις σου η προαιρετική: η Αρετή. Κατανοείς τώρα γιατί λέμε πως ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;

Νυν υπέρ πάντων ο των ελευθέρων μας πατρίδων αγών!

Δελφίνι-συνδήκτωρ του Πελαγίου Ποσειδώνος


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/04/artemios-swrras-enwsh-olwn-twn-ellhnwn-einai-entolh.html

Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ !!! ΣΥΣΚΕΥΗ ΨΥΧΡΗΣ ΣΥΝΤΗΞΗΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!! ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ


Η συσκευή “Ψυχρής Σύντηξης” για αστείρευτη ενέργεια, έφυγε από την Ξάνθη και πηγαίνει στον Καναδά – Η Εταιρεία “ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ” κουράστηκε να περιμένει συμπαράσταση από το Κράτος.
- Εκατό (100) εκατομμύρια Ευρώ πρόσφεραν οι Τούρκοι για να μεταφερθεί η έδρα της Εταιρείας στην Τουρκία.
- Η ΝΑSA ενδιαφέρεται, η Ελλάδα όχι…
Τόπος των χαμένων ευκαιριών δεν είναι μόνον η Αλεξανδρούπολη αλλά και η Ξάνθη.
Θα θυμούνται ασφαλώς οι αναγνώστες της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ τα ρεπορτάζ που είχαμε δημοσιεύσει για την ίδρυση Εργοστασίου στην ΒΙ.ΠΕ Ξάνθης που θα συναρμολογούσε επιβατικά και αγροτικά αυτοκίνητα.
Επρόκειτο για μια πολύ μεγάλη επένδυση σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, που όμως έμεινε στα χαρτιά. Και μην την είδατε και μην την ακούσατε.
Άλλη μια παρόμοια περίπτωση που πριν από ένα χρόνο είχαμε παρουσιάσει, ήταν η επένδυση της Εταιρείας “ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ” για κατασκευή οικιακών συσκευών “Ψυχρής σύντηξης” που θα παρείχαν αστείρευτη ενέργεια.
Για την συνέχεια και την κατάληξη αυτής της ιστορίας διαβάστε τι έγραψε “ΤΟ ΒΗΜΑ”
Η Ελλάδα της κρίσης μοιάζει απελπιστικά με το κουτί της Πανδώρας:
μύρια κακά και μόνο ένα καλό – η ελπίδα – ήρθαν στο φως.
Η έσχατη τραγωδία μας είναι πως ακόμη και αυτή την ελπίδα αποδεικνυόμαστε ανίκανοι να την κρατήσουμε στα χέρια μας και τη διώχνουμε στα πέρατα της Γης.Για τι πράγμα μιλάμε; Για το καυτότερο μυστικό του πλανήτη, την πηγή αστείρευτης ενέργειας.
Πρόκειται για την «ψυχρή σύντηξη» που, όπως σας αποκαλύψαμε έναν χρόνο πριν (βλ. HYPERLINK “http://www.tovima.gr/science/article/?aid=430840″ http://www.tovima.gr/science/article/?aid=430840 ), είχε πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί στην Ελλάδα, από την εταιρεία Δευκαλίων (Defkalion Green Technologies SA).

Τώρα, έπειτα από πολλές δοκιμές και κρίσεις τρίτων παρατηρητών, «Το Βήμα» επισκέφθηκε το εργαστήριό της και είδε ιδίοις όμμασι την εισαγόμενη ενέργεια να εξαπλασιάζεται στην έξοδο!
Ομως δεν πρόκειται να «δει το θαύμα» κανένας άλλος στη χώρα μας: την επόμενη ημέρα η Δευκαλίων τα μάζεψε κι έφυγε για το Βανκούβερ του Καναδά.
Είχε κουραστεί πια να περιμένει αυτό το άψυχο κράτος να της δώσει πλαίσιο λειτουργίας…
Αξίζει πολλαπλά να διαβάσετε τη συνέχεια αυτής της ιστορίας, όχι μόνο για την ευκαιρία να ξανασχηματίσετε το γνωστό πενταδάχτυλο σχήμα αλλά και διότι είναι μάλλον ο πρόλογος ενός νέου κεφαλαίου στην ιστορία της ανθρωπότητας!
Το 1751 ο γερμανός βαρόνος Axel Frederik Cronstedt έψαχνε σε ένα ορυχείο να βρει χαλκό. Αντ’ αυτού ανακάλυψε ένα καινούργιο μέταλλο, που το ονόμασε τσαντισμένος «kupfernickel», δηλαδή «χαλκό του Διαβόλου». Το λευκό αυτό μέταλλο είναι το γνωστό νικέλιο, που βρίσκεται άφθονο και στη χώρα μας.

Η αλχημεία του «χαλκού του Διαβόλου»
Πολύ αργότερα, και ενόσω το νικέλιο έπαιρνε τη θέση του στη βιομηχανική επανάσταση με τις ποικίλες εφαρμογές του, κάποια περίεργα φαινόμενα απρόσμενης μεταστοιχείωσης άρχισαν να διαπιστώνονται στα εργαστήρια των επιστημόνων.
Συγκεκριμένα, στο τεύχος Ιουλίου του 1905 του περιοδικού The Physical Review ο βρετανός χημικός Clarence Skinner έγραψε:
«Κατά την πειραματική μελέτη της εμβάπτισης διαφόρων μετάλλων σε ήλιο παρατηρήθηκε ότι όσο προσεκτικά κι αν καθαρίζαμε το αέριο εμφανιζόταν επίμονα ακτινοβολία υδρογόνου στην κάθοδο».
Ακολούθησαν δεκάδες άλλοι με όμοιες διαπιστώσεις, σε βαθμό που ο καθηγητής του Πολυτεχνείου της Καλιφόρνιας (Caltech) Robert Millikan δήλωσε λίγο μετά τη βράβευσή του με το Νομπέλ Φυσικής – το 1923 – πως «οι πυρηνικές μεταστοιχειώσεις κατά την ηλεκτρική εκκένωση είναι ένα από τα εξόχως ενδιαφέροντα προβλήματα της σύγχρονης φυσικής».
Το 1926 οι καθηγητές Fritz Paneth και Κ. Peters αποφάνθηκαν ότι το παλλάδιο ήταν αυτό που επέφερε μεταστοιχείωση του υδρογόνου σε ήλιο κατά τα πειράματά τους, σε θερμοκρασία δωματίου.
Ο επιστημονικός κόσμος όμως ξέχασε τα επόμενα χρόνια να ψάξει άλλο το θέμα και… ξαφνιάστηκα περίεργα όταν άκουσα τον τεχνικό διευθυντή της Δευκαλίων Γιάννη Χατζηχρήστο να μου λέει – σχεδόν έναν αιώνα μετά – πως «δεν συζητάμε για πυρηνική ενέργεια αλλά για χημική ενέργεια που προέρχεται από μεταστοιχείωση».
«Δηλαδή τι κάνετε και πώς φθάσατε σε αυτήν;» τον ρώτησα.
Μου απάντησε πως έφθασαν διά της «εις άτοπον απαγωγής»:
Ο ιταλός χημικός Andrea Rossi είχε εντοπίσει τυχαία το φαινόμενο σύντηξης νικελίου και υδρογόνου αλλά, μη κατανοώντας το σε βάθος, δεν κατόρθωνε να ελέγξει και να σταθεροποιήσει τη διαδικασία.
Η ανεπάρκεια αυτή και το επιχειρηματικό του ολίσθημα να δώσει στην αμερικανική εταιρεία Ampenergo τα δικαιώματα μεταπώλησης στον Καναδά οδήγησαν στο «διαζύγιο» του περσινού καλοκαιριού μεταξύ της Δευκαλίων και της εταιρείας Leonardo Corp. του Andrea Rossi.
Τότε, «έχοντας διαβάσει όλη τη βιβλιογραφία των πυρηνικών αντιδράσεων χαμηλής ενέργειας (LENR)», μου είπε ο κ. Χατζηχρήστος, «αποφασίσαμε πως έπρεπε να δοκιμάσουμε αυτό που δεν είχε σκεφθεί κανένας άλλος.
Φτιάξαμε μια ολότελα δική μας νέα μέθοδο, που επιτρέπει τη σύντηξη του υδρογόνου με το νικέλιο σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες».

Ήμασταν εκεί, στη δοκιμή!
Το ότι τα λεγόμενά του ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα το διαπίστωσα ο ίδιος, στον βαθμό που μου επέτρεπαν οι γνώσεις μηχανικού, όταν επιτέλεσαν για χάρη μου το πείραμα.
Μια διάταξη δημιουργίας πλάσματος θέρμαινε νανοσκόνη νικελίου στους 500 βαθμούς Κελσίου, επιφέροντας αλλοιώσεις στη δομή των ισοτόπων του νικελίου. Τότε, τρεις καταλύτες εισάγονταν στον θαλαμίσκο της αντίδρασης και ακολουθούσε ο διαχωρισμός του συμπιεσμένου διατομικού υδρογόνου σε ατομικό, μέσω ηλεκτροδιέγερσης.
Στην επόμενη φάση το μονοατομικό υδρογόνο πολωνόταν, μέσω επιμήκυνσης της τροχιάς του μοναδικού του ηλεκτρονίου – πράγμα που επέφερε και εκπομπή ακτινοβολίας γάμμα.
Ακολουθούσε η απορρόφηση της ακτινοβολίας γάμμα και η μετατροπή της σε θερμότητα.
Από την έναρξη αυτής της αντίδρασης και εφεξής δεν χρειαζόταν η περαιτέρω θέρμανση του νικελίου (σε αντίθεση με τη μέθοδο του Rossi) και η «καύση» μπορούσε να διαρκέσει μήνες.
Αρκούσε η εισαγωγή αερίου αργού για να διατηρείται το εσωτερικό του θαλαμίσκου στη σωστή πίεση.
Αξιοσημείωτο ήταν και το ότι η διαδικασία κλεισίματος του συστήματος ήταν ακαριαία, με απλό κλείσιμο της παροχής υδρογόνου, ενώ η διάταξη του Rossi απαιτούσε ώρες.
Το τελικό προϊόν της αντίδρασης ήταν φωτόνια στην υπέρυθρη κλίμακα, δηλαδή θερμότητα.
Η εξαγόμενη ενέργεια που είδα από το συγκεκριμένο πείραμα ήταν εξαπλάσια της εισαγόμενης.
«Είναι η τελική;» ρώτησα τον κ. Χατζηχρήστο.
«Εχουμε φθάσει έως και 14πλάσια, αλλά δεν το ρισκάρουμε πριν βεβαιωθούμε ότι οι κεραμικές μονώσεις που χρησιμοποιούμε την αντέχουν» απάντησε.
«Πόσο νικέλιο απαιτείται για καύσιμο;» ξαναρώτησα.
«Τα τρία γραμμάρια που βάλαμε στις 16 Ιουνίου, απ’ ό,τι βλέπεις, δεν έχουν εξαντληθεί ως σήμερα (21 Νοεμβρίου) και έχουν την ίδια απόδοση.
Το μόνο που χρειάζεται είναι δύο λίτρα υδρογόνο στο εξάμηνο» απάντησε ο Αλέξανδρος Ξανθούλης αφοπλιστικά.

Η έξωθεν μαρτυρία
Στις 19 Οκτωβρίου 2012 η Δευκαλίων ανάρτησε στον ιστότοπό της (βλ. HYPERLINK «http://www.defkalion-energy.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=4143″ http://www.defkalion-energy.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=4143 ) τα πρακτικά της αξιολόγησης λειτουργίας του αντιδραστήρα της, Hyperion Single Reactor Kernel, από ανεξάρτητο παρατηρητή.
Οπως ανακάλυψε και δημοσίευσε το έγκριτο Forbes στις 20 Οκτωβρίου (βλ. HYPERLINK “http://www.forbes.com/sites/markgibbs/2012/10/20/cold-fusion-gets-a-little-more-real” http://www.forbes.com/sites/markgibbs/2012/10/20/cold-fusion-gets-a-little-more-real ), το «τρίτο μάτι» ήταν ένα στέλεχος της NASA εδώ και τριάντα χρόνια, ο Michael A. Nelson.
O ίδιος ισχυρίστηκε ότι διενήργησε την πολύμηνη δοκιμή, επικεφαλής 11μελούς ομάδας, μόνο εκ μέρους του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος New Energy Foundation (βλ. HYPERLINK “http://www.infinite-energy.com/” http://www.infinite-energy.com/ ) και όχι της NASA.
Αυτό τυπικά ισχύει, όμως γνωρίζουμε από την προϊστορία με τον Rossi ότι τόσο η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ όσο και το ερευνητικό κέντρο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ παρακολουθούν από κοντά τα τεκταινόμενα.
Διάβασα το πρακτικό της εν λόγω δοκιμής και είδα ότι ο Nelson επιβεβαίωνε την επίτευξη περίσσειας ενέργειας στην έξοδο, έστω και τριπλάσιας – έναντι της εξαπλάσιας που είδα εγώ.
Αλλά σημείωνε και έναν των τριών καταλυτών που η Δευκαλίων κρατούσε μυστικούς: ανθρακικό κάλιο. Σκέφθηκα ότι οι άλλοι δύο θα ήταν βάριο και στρόντιο, αλλά ήταν μόνο μια εικασία.
Για το αν όντως εικάζουμε σωστά πως αυτό είναι το θεωρητικό υπόβαθρο της μεταστοιχείωσης που συμβαίνει στον αντιδραστήρα της Δευκαλίων δεν θα μπορούμε να γνωρίζουμε πριν η εταιρεία καταθέσει την αίτηση κατοχύρωσης της ευρεσιτεχνίας της για τη μέθοδο της κύριας αντίδρασης.
Αλλά αυτό δεν πρόκειται να το πράξει, για ευεξήγητους λόγους, παρά αφού πρώτα καταθέσει τις έξι πατέντες που έχει αναπτύξει για τα κεραμικά και το μπουζί του σπινθήρα πλάσματος και μόνο τον μήνα της εμπορικής κυκλοφορίας του πρώτου προϊόντος της.
Και αυτό προβλέπεται για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γιατί έφυγαν από την Ελλάδα
Συζήτησα αρκετά
με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Δευκαλίων Αλέξανδρο Ξανθούλη, τον τεχνικό διευθυντή της Γιάννη Χατζηχρήστο και
τον διευθυντή μάρκετινγκ Συμεών Τσαλίκογλου για το τι συνέβη ώστε «να τα μαζέψουν και να φύγουν από την Ελλάδα» και το τι σχεδιάζουν να κάνουν εφεξής.
Μου αφηγήθηκαν όλες τις πτυχές της 18μηνης αναμονής τους να λάβουν από την Πολιτεία την ελάχιστη στήριξη που ζητούσαν: αναγνώριση του τομέα ερευνών τους ως μιας ακόμη πράσινης τεχνολογίας και ένα απλό δάνειο για την ολοκλήρωση των ερευνών και δοκιμών.
Ολες οι υποσχέσεις αποδείχθηκαν φρούδες, είτε από ανικανότητα των αρμοδίων να κατανοήσουν το θέμα είτε από «εσκεμμένη αδιαφορία» ή από σύγκρουση συμφερόντων με τους νυν ενεργειακούς προύχοντες της χώρας.
Μου είπαν ονόματα για όλη αυτή την ψυχοφθόρα λιτανεία που έζησαν, αλλά επέμειναν στο off the record.
Μόνο σε ένα ξέσπασμά του ο Γιάννης Ξανθούλης μού είπε: «Λίγο μετά το περσινό σας άρθρο στο “Βήμα” μάς ήλθαν για έλεγχο κατόπιν επώνυμης καταγγελίας ότι κατασκευάζουμε παράνομες γεννήτριες.
Οταν ο έλεγχος τελείωσε αποδεικνύοντας το ψευδές της καταγγελίας, ρωτήσαμε ποιος την έκανε και τότε, αυτομάτως, η καταγγελία βαφτίστηκε ανώνυμη».
Τον ρώτησα αν όντως η κυβέρνηση είχε θεωρήσει σοβαρή την προσπάθειά τους. Μου είπε:
«Αν η τεχνολογία μας δεν τους έπειθε, δεν τους έπεισε το ότι μας επισκέφθηκε ο ίδιος ο διευθυντής της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA) για να ενημερωθεί; Δεν πήραν είδηση την επίσκεψή του όταν έκλεισαν τους δρόμους της Γλυφάδας για να φθάσει ως εδώ; Ή ότι μου ζήτησε ενημέρωση ο Μπαρόζο;».

Πλειοδότες οι Τούρκοι!
«Αλήθεια», τον ρώτησα, «ποιοι ξένοι σάς επισκέφθηκαν πρώτοι και πόσοι άλλοι μετά;».
«Πρώτοι ήρθαν οι Κινέζοι» μου είπε, «αλλά τα ήθελαν όλα δικά τους. Ακολούθησαν… οι πάντες. Σχεδόν όλα τα μεγάλα βιομηχανικά κράτη.
Τα λιγότερα ζήτησαν οι Τούρκοι, που μας έβαλαν στο τραπέζι μια επιταγή 100 εκατ. ευρώ, ζητώντας μόνο να μεταφερθεί η έδρα στην Τουρκία και να λέμε ότι η τεχνολογία είναι τουρκική.
Μας πρόσφεραν αυτά τα λεφτά όταν ακριβώς τα χρειαζόμασταν περισσότερο, αλλά δεν μας πήγαινε η καρδιά να δεχθούμε».
«Και τώρα; Γιατί στον Καναδά;». «Γιατί εδώ όχι μόνο δεν μας βοήθησε κανένα από τα ερευνητικά ινστιτούτα που απευθυνθήκαμε», είπε ο κ. Ξανθούλης, «αλλά έφθασε ο βουλευτής Κοντός της Ξάνθης να κάνει επερώτηση την άνοιξη στη Βουλή για τα … πυρηνικά απόβλητα που θα αποθηκεύαμε στο λιμάνι της Καβάλας!
Αντίθετα, ο Καναδάς μάς δέχθηκε χωρίς όρους. Και όχι μόνο μας επιχορηγεί και μας δίνει επίσημη άδεια λειτουργίας με την πιστοποίηση ότι δεν πρόκειται για συμβατική πυρηνική τεχνολογία, αλλά και μας διαθέτει δωρεάν τα εθνικά του ενεργειακά εργαστήρια για ό,τι χρειαστούμε».
«Πάντως», πρόσθεσε, «στον Καναδά μετακομίζουμε μόνο προσωρινά, μέχρι να ολοκληρωθεί η φάση πρωτοτυποποίησης, βιομηχανικών δοκιμών και έγκρισης παραγωγής και διάθεσης βιομηχανικού προϊόντος.
Επειτα από το πολύ τρία χρόνια σχεδιάζουμε να επιστρέψουμε στην πατρίδα μας.
Αλλωστε ο συνολικός σχεδιασμός μας είναι για μια εταιρεία με θυγατρικές σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη, καθώς ο στόχος μας είναι να αδειοδοτούμε την κατασκευή των συστημάτων μας από τρίτους. Εμείς θα παρέχουμε μόνο την πρώτη ύλη, την ειδικά διαμορφωμένη νανοσκόνη νικελίου».
Και όντως, διαβάζοντας το επιχειρηματικό σχέδιο της εταιρείας είδα ότι έχουν τόσο τις προδιαγραφές άνετης προετοιμασίας στον Καναδά όσο και της μετέπειτα εμπορικής επιτυχίας:
Για κάθε δολάριο που θα ξοδεύουν ως εταιρεία στον Καναδά, η τοπική κυβέρνηση της Βρετανικής Κολομβίας θα βάζει άλλα τρία.
Οσο για τις προοπτικές, με κόστος μεγαβατώρας (MWh) λιγότερο από 5 ευρώ με τον αντιδραστήρα της (έναντι 107 ευρώ/MWh των φωτοβολταϊκών), η Δευκαλίων προσδοκά στο πενταετές πλάνο της να έχει το 2017 καθαρά κέρδη ύψους 19 δισ. ευρώ!
Ηδη έχουν συνάψει προκαταρκτικές συμφωνίες για αδειοδότηση κατασκευής με εταιρείες από 80 χώρες.
Αλλά και οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές αεροπλάνων, αυτοκινήτων, σιδηροδρόμων και πλοίων του πλανήτη έχουν ήδη ζητήσει κοινή έρευνα και ανάπτυξη κινητήρων για τους τομείς τους.
«Και οι πετρελαιάδες;» ρώτησα. «Δεν θα σας πολεμήσουν;».
Η απάντηση του κ. Ξανθούλη ήταν: «Αν είχαμε ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία 10 χρόνια πριν, θα ήμασταν τώρα νεκροί.
Αλλά τώρα, όπως μου είπε ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της Exxon, δεν μας βλέπουν ανταγωνιστικά. Πολύ απλά, όπως μου είπε, σε δύο-τρία χρόνια θα μας κάνουν μια προσφορά εξαγοράς που δεν θα μπορούμε να αρνηθούμε».
Διασταύρωσα αυτή τη νέα προσέγγιση των πολυεθνικών του πετρελαίου με μια κίνηση της Shell: μέσω του προγράμματος «Shell GameChanger» επιζητεί συνεργασία με ερευνητές της ψυχρής σύντηξης.
Προφανώς, τους βλέπει πολύ πιο σοβαρά απ’ ό,τι οι δικοί μας ιθύνοντες.

Το «μαγικό» κουτί
«Για εμάς, τους απλούς καταναλωτές ενέργειας, ποιο θα είναι το τελικό όφελος;».
«Οτι αγοράζοντας με 5.500 ευρώ ένα κουτί μισού κυβικού μέτρου των 45 KW θα ξεχάσετε το κόστος ενέργειας του σπιτιού σας», μου απάντησε.
Το μόνο που έμεινε αναπάντητο στον νου μου ήταν πόσο θα ισχύσει η διακηρυγμένη εμμονή της Δευκαλίων στη «μη χρήση της τεχνολογίας της για στρατιωτικούς σκοπούς».
Απ’ ό,τι έμαθα εκ των υστέρων, μία από τις άδειες χρήσης που της ζήτησαν στον Καναδά ήταν για αξιοποίηση τέτοιας πηγής ενέργειας σε υπερελαφρά τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια (UAV). Και τότε θυμήθηκα μία ακόμη στιχομυθία μου με τον τεχνικό διευθυντή της Δευκαλίων:
«Αν υποψιάζομαι σωστά», του είχα πει, «η τεχνολογία σας δεν ανατρέπει απλά την ενεργειακή οικονομία του πλανήτη αλλά επιτρέπει ακόμη και το όνειρο για διαστρικά ταξίδια».
Μου απάντησε: «Γιατί νομίζεις ότι η NASA ενδιαφέρεται τόσο πολύ για εμάς;».

Σημείωση Ε.Θ.
Επιφυλάξεις για την επένδυση της Εταιρείας ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ στην Ξάνθη είχαν διατυπωθεί, από την πρώτη στιγμή της εξαγγελίας, κυρίως από εφημερίδες της Ξάνθης.
Υπήρξαν μάλιστα και ειρωνικά και υποτιμητικά δημοσιεύματα γι’ αυτήν την εφεύρεση του Αιώνα.
Τώρα η Εταιρεία φεύγει από την Ελλάδα, των… τοπικών κοινωνιών που λένε ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ.
Και εμάς τους Θρακιώτες μας δέρνει η φτώχεια και η ανεργία.
Άξιος ο μισθός μας.

elthraki.gr

http://diktyoellinwn.wordpress.com/2013/01/10/%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7-%CF%88%CF%85%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83-%CF%83/


Πριν ο Σόϊμπλε ή όποιος άλλος Γερμανός βγει για να ξανά μιλήσει για την Ελλάδα, ας ρίξει μια ματιά στις φωτογραφίες....
Είναι από τα εγκλήματα της Βέρμαχτ και των SS, στα οποία προφανώς προγονοί τους υπηρετούσαν, αφού πρώτα είχαν εκλέξει για ηγέτη τους τον Χίτλερ.

Είναι φωτογραφίες από το Δίστομο, τη Κάνδανο, το Κοντομάρι, φωτογραφίες από τα καταδικασμένα σε πείνα και θάνατο παιδιά...
Όχι οι δικαιολογίες περί "λαϊκισμού" τελείωσαν. Στέρεψαν όταν οι απόγονοι των πρωταγωνιστών κάνουν μαθήματα στα θύματα και βγάζουν δικαστικές αποφάσεις λες και είναι οι παντοκράτορες του σύμπαντος.
Ας δουν λοιπόν τις φωτογραφίες των γερμανικών εγκλημάτων στην Ελλάδα . Για τα οποία επί της ουσίας κανείς δεν έχει πληρώσει .

ΔΙΣΤΟΜΟ- Οι άνανδροι βγάζουν φωτογραφίες πάνω από τους άοπλους που εκτέλεσαν!
Εκτελέσεις στο Κοντομάρι στην Κρήτη
Καίνε το Δίστομο
Αντίποινα στην Κάνδανο
Κοντομάρι. Χαριστική βολή στους εκτελεσθέντες
Η πείνα και η εξαθλίωση
Πηγή: Ον Αλέρτ
ΠΗΓΗhttp://www.gkourou.com/2013/04/blog-post_5233.html
ΠΗΓΗ http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=14500:2013-04-13-16-41-26&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/04/blog-post_6486.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters