Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Γιάννης Καλογερόπουλος. Ομιλία Ε.ΣΥ. Θραψανό 24-07-2016


Παρουσιάζονται όλες οι αποδείξεις του Αρτέμη Σώρρα για τα περιουσιακά στοιχεία του Έθνους των Ελλήνων !


Οι Κοσμοσφαίρες της Ρωσίας. Το Ρωσικό εν λειτουργία αμυντικό σύστημα Πολέμου των Άστρων

Οι Κοσμοσφαίρες της Ρωσίας

Τον Φεβρουάριο του 1992, Ο Ρώσος πρόεδρος Boris Yeltsin πρότεινε στις ΗΠΑ και στον ΟΗΕ μια παγκόσμια αμυντική ασπίδα (με όπλα τύπου Star Wars) ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΡΩΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

Πολλοί θα αναρωτούνται, τι μπορεί να έχουν αυτοί οι «οπισθοδρομικοί» Ρώσοι που να έχει αξία για την έρευνα του Strategic Defense Initiative (SDI). Η ελάχιστα γνωστή ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι οι Ρώσοι άρχισαν την ανάπτυξη ενός ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ αμυντικό σύστημα τύπου Star Wars τον Σεπτέμβριο του 1977, και έκτοτε το έχουν βελτιώσει πολύ.

Οι Κοσμοσφαίρες της Ρωσίας


Είναι ένα ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ σύστημα, χτισμένο γύρω από ΟΠΛΑ, ΑΚΤΙΝΩΝ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ και ΔΕΣΜΕΣ ΝΕΤΡΟΝΙΩΝ: Σε αυτό το άρθρο θα περιγράψουμε το πώς το σύστημα αναπτύχθηκε μεταξύ του 1977 και 1983, και θα δώσουμε παραδείγματα για το πώς χρησιμοποιήθηκε σε αυτήν την περίοδο. Αλλά πρώτα θα προσπαθήσω να σας πείσω για την αξία των πληροφοριών μου. Του Robert E. McElwaine B.S., Physics and Astronomy, UW-EC

Κύρια πηγή είναι τα άρθρα που δημοσιευόντουσαν σε μια εβδομαδιαία εφημερίδα, την WISCONSIN REPORT (WR), of Brookfield, Wisconsin, (P.O. Box 45, zip 53005), γραμμένα από τον Dr. Peter David Beter, έναν σεβαστό δικηγόρο στην Washington, DC, δόκτορας νομολογίας, ειδικός και σύμβουλος της διεθνούς νομολογίας, της οικονομίας και των πληροφοριών. Λάμβανε πολλές από τις πληροφορίες του από συνεργάτες του στην CIA και από άλλες υπηρεσίες πληροφοριών σε άλλες χώρες από ανθρώπους που δεν ενέκριναν πολλά από αυτά που συμβαίνουν ή σχεδιάζονται πίσω από την πλάτη μας.

Πίστευαν ότι τουλάχιστον μια περιορισμένη δημόσια έκθεση ίσως καθυστερούσε η τελικώς να σταματούσε τα χειρότερα να συμβούν, όπως ένα ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ η μια ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Ο Dr. Beter άρχισε να εμφανίζεται στο τοπικό ραδιόφωνο και σε συζητήσεις τηλεοπτικών παραγωγών, αλλά γρήγορα ανακάλυψε ότι του απαγορεύθηκε η πρόσβαση από την ΑΠΕΙΛΕΣ της κυβέρνησης στους σταθμούς ότι θα ανακληθεί η άδεια τους.

Έτσι άρχισε να παράγει μηνιαίες κασέτες μιας ώρας και να τις στέλνει σε ένα όλο αυξανόμενο αριθμό συνδρομητών. Από τις 21 Ιουνίου 1975 έως τις 3 Νοεμβρίου 1982 έγραψε ογδόντα κασέτες «Dr. Beter Audio Letters” συν οκτώ “Audio Books” και τρείς ειδικές κασέτες. Την 1η Σεπτεμβρίου 1977 η Wisconsin Report άρχισε να δημοσιεύει τις απομαγνητοφωνήσεις αυτών των κασετών.

Βασισμένος σε πληροφορίες από τις πηγές του ο Dr. Beter ΠΡΟΒΛΕΨΕ τον βομβαρδισμό των Πεζοναυτών στην Βυρηττό ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ότι το Αμερικανικό Πεντάγωνο και η Ισραηλινή Mossad ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΣΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ για να θυμώσουν τους Αμερικανούς εναντίον των Αράβων και να έχουν την υποστήριξη του κοινού για την ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ επιχείρηση εναντίον τους. Ανέφερε την επικείμενη δολοφονία του προέδρου της Αιγύπτου Anwar Saddat ΕΞΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ.

Ο Dr. Beter προέβλεψε αυτό που αποκαλούσε «απόσυρση» του Leonid Brezhnev μια εβδομάδα πριν ο Brezhnev «πεθάνει» επίσημα (προσέξτε ότι ο όρος «απόσυρση» χρησιμοποιούνταν στην ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΡΕΠΛΙΚΑ στην ταινία του 1982 «Blade Runner»), και η γρήγορη αντικατάσταση του με τον Andropov, που συνέβη μόνον τρείς ημέρες από τον «θάνατο» του Brezhnev, προς κατάπληξη όλης της κυβερνήσεως και των αναλυτών των ΜΜΕ.


Η ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ των ΟΠΛΩΝ STAR WARS: 





Τον Σεπτέμβριο του 1977 οι Ρώσοι άρχισαν να εκτοξεύουν ΕΠΗΝΔΡΩΜΕΝΟΥΣ δορυφόρους δολοφόνους αποκαλούμενους COSMOS INTERCEPTORS, εξοπλισμένους με όπλα ΑΚΤΙΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ, σε γήινη τροχιά. Τον Απρίλιο του 1978 υπήρχαν ΤΡΕΙΣ ΝΤΟΥΖΙΝΕΣ από αυτούς και είχαν ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΌΛΩΝ ΤΩΝ Αμερικανικών κατασκοπικών δορυφόρων και αυτούς της έγκαιρης προειδοποιήσεως.

Στις 27 Σεπτεμβρίου 1977, σε αυτό που ο Dr. Beter απεκάλεσε «Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ», μια κοσμοσφαίρα της σειράς Cosmos Interceptor σε γήινη τροχιά χρησιμοποίησε ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΝΕΤΡΟΝΙΩΝ για να καταστρέψει μια μυστική Αμερικανική βάση ακτίνων λέιζερ που κόντευε να είναι έτοιμη να λειτουργήσει στον κρατήρα Κοπέρνικο της σελήνης. Οι Ρώσοι τότε γρήγορα ανέπτυξαν τις δικές τους στρατιωτικές βάσεις στην Σελήνη, δηλαδή το δεύτερο μέρος της διαστημικής τους τριάδος, ξεκινώντας στις 4 Οκτωβρίου 1977, με επτά ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ όπλων φορτισμένων σωματιδίων στην πλευρά της σελήνης που κοιτάει προς την Γή και τρείς βάσεις υποστηρίξεως στην πίσω πλευρά της σελήνης.

Το πρώτο τέστ της βάσεως της Σελήνης συνέβη στις 19 Νοεμβρίου 1977. Ειρωνικά περίπου την ίδια μέρα με την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας του Star Wars με το όπλο του death star!

Οι Ρώσοι σκοπεύανε το μάτι ενός κυκλώνα κοντά στην Ινδία. Αλλά υπολογίσανε λάθος την απόκλιση της ακτίνος από το μαγνητικό πεδίο της γής, και η ακτίνα κτύπησε τον ωκεανό πολύ κοντά στην ακτή δημιουργώντας ένα ΤΣΟΥΝΑΜΙ που σκότωσε πολλούς ανθρώπους. Εάν δύο ακόμη ακτίνες φορτισμένων σωματιδίων είχαν κτυπήσει από τις Ρωσικές Σεληνιακές Βάσεις σε γρήγορη διαδοχή θα δημιουργούσαν το ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΥΔΡΟΓΟΝΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ στον στόχο τους.

Το τρίτο πόδι στην Ρωσική τριάδα των διαστημικών όπλων είναι οι ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΕΣ:


Η πρώτη γενιά των Cosmospheres ήταν πλατφόρμες όπλων ΗΛΕΚΤΡΟ-ΒΑΡΥΤΗΤΟΣ, ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ, οριζόντια τοποθετημένους προωθητές ρουκετών, κατά κάποιον τρόπο αόρατες στα ραντάρ πέρα από τα 40 μίλια (ίσως με μια επικάλυψη απορροφητικού υλικού). ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ με όπλα ΑΚΤΙΝΩΝ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ (τουλάχιστον εκατό φορές πιο ασθενικά από αυτά στις Σεληνιακές βάσεις), εφοδιασμένες με ΨΥΧΟ-ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΜΕΤΡΑ (PRF) που συντονίζουν στην πραγματική ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ενός στόχου η ενός αντικειμένου και ΔΕΝ μπορούν να μπλοκαριστούν, και μερικές από αυτές ήταν εφοδιασμένες με μικροκυματικές συσκευές ΤΗΓΑΝΙΣΜΑΤΟΣ-ΜΥΑΛΟΥ.

Εδώ δες για τις παραπάνω αναφορές: «Όπλα Κβαντικού Δυναμικού» το «Όπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων Αντεστραμμένου Χρόνου» και «Το Νέο Παιχνίδι του Putin, τα Ψυχοτρονικά Όπλα Zombie»

Στα τέλη του 1977 και στις αρχές του 1978 υπήρξε μια παράξενη σειρά από γιγαντιαίες ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ κατά μήκος της Ανατολικής ακτής των ΗΠΑ και αλλού. Αυτές οι εκρήξεις ΠΟΤΕ δεν εξηγήθηκαν ικανοποιητικά, είτε από την κυβέρνηση, είτε από τους επιστήμονες, η τα ΜΜΕ. Δεν μπορούσαν να εξηγηθούν από καμία υπερηχητική πτήση, και ήταν πολύ μεγαλύτερες από το σπάσιμο του ήχου. Οι γιγάντιες εκρήξεις στην πραγματικότητα προκαλούνταν από τις Ρωσικές Κοσμοσφαίρες που έβαλαν με ΑΚΤΙΝΕΣ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ στην ατμόσφαιρα σε ΑΦΕΣΤΙΑΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ για να αναγγείλουνε την παρουσία τους ΣΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ του Πενταγώνου των ΗΠΑ.

Ο κύριος σκοπός κάθε αμυντικού συστήματος τύπου “Star Wars” είναι να προστατεύει μια χώρα από πυρηνική επίθεση. Κατά την διάρκεια του weekend στις 20 Ιανουαρίου 1980, οι Ρωσικές Κοσμοσφαίρες εκτέλεσαν μια τέτοια αποστολή. Απέτρεψαν ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ εναντίον της Ρωσίας από τις τότε ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΗΠΑ. Η επιχείρηση άρχισε με ένα στόλο 82 ειδικών μυστικών αεροσκαφών που μπορούν να φτάσουν χωρίς να αναγνωριστούν στις ακτές μιας χώρας κάτω από την επιφάνεια του νερού, να αλλάξουν την διαμόρφωση, να απογειωθούν και να πετάξουν στις κορυφές των δένδρων έως τους στόχους τους.

Ο Dr. Beter περιγράφει μέρος αυτής της δράσεως στο Audio Letter #53, που το ηχογράφησε στις 21 Ιανουαρίου 1980:

«Σε αυτό το σημείο ξεκίνησε η πραγματική δράση, στην Κασπία θάλασσα και στην βόρεια Νορβηγία. Τα Subcraft, με Ισραηλινούς πιλότους ήταν στον δρόμο τους. Ταξίδευαν κάτω από το νερό στην πρώτη φάση της επιθετικής τους αποστολής …

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου σε ώρα Washington, ένα κωδικοποιημένο σήμα στάλθηκε στα Subcraft να συνεχίσουν όπως είχε σχεδιασθεί. Εκείνη την ώρα, η βόρεια ομάδα των Subcraft βρισκόταν στην Λευκή Θάλασσα. Η νότια ομάδα είχε φτάσει στο βόρειο άκρο της Κασπίας θάλασσας. Είχε ήδη ξημερώσει, ήταν Κυριακή πρωί 20 του μηνός για τις ομάδες των Subcraft.
Οι διαταγές τους ήταν να περιμένουν όλη την ημέρα κάτω από το νερό, αόρατα. Κατόπιν μετά την δύση του ηλίου, επρόκειτο να συνεχίσουν την σταθερή τους προσέγγιση στους στόχους τους. Τα Subcraft τηρούσαν αυστηρή σιγή ασυρμάτου. Βρισκόντουσαν στο νερό ώστε να είναι αόρατα στο μάτι και στα ραντάρ, ταυτόχρονα ήταν αρκετά ρηχά ώστε να μην ανιχνεύονται από τα Ρωσικά σόναρ.

Επίσης οι υπέρυθρες υπογραφές τους ήταν αμελητέες ως αποτέλεσμα εκτεταμένης εξελίξεως. Με δύο λόγια με τα στάνταρ της Δυτικής τεχνολογίας ήταν μη ανιχνεύσιμα. Αλλά στο AUDIO LETTER No. 42 απεκάλυψα ότι η Ρωσία κατείχε ένα υπερόπλο. Αποκαλείται ΨΥΧΟ-ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΜΕΤΡΟ (PRF). Δεν μοιάζει με τα σόναρ και παρόμοιες τεχνικές. Το PRF εστιάζει στην πραγματική ατομική υπογραφή του στόχου, και δεν υπάρχει γνωστή μέθοδος να μπλοκαριστεί.

Αναπτύσσοντας τον στόλο τους στην Αραβική θάλασσα, οι Ρώσοι προσποιούνταν ότι είχαν ξεγελαστεί από τον Μπολσεβικικό αντιπερισπασμό με τα αεροπλανοφόρα. Με αυτόν τον τρόπο τους ενθάρρυναν να εξαπολύσουν τα Subcraft στους στόχους τους. Περίμεναν μέχρι τα Subcraft να βρίσκονται μακριά από τις βάσεις τους και τα βλέμματα των Μπολσεβίκων που κατεύθυναν την Αμερικανική επιχείρηση του πρώτου πλήγματος. Όλη όμως την ώρα παρακολουθούνταν συνεχώς από τις Κοσμοσφαίρες που χρησιμοποιούσαν το PRF, και λίγο μετά της 1 μετά τα μεσάνυχτα οι Κοσμοσφαίρες άρχισαν να βάλουν με τα Όπλα τους Ακτίνων Φορτισμένων Σωματιδίων.

Υπήρχαν 10 Subcraft στην Λευκή θάλασσα. Το καθένα εξαφανίστηκε σε ένα εκτυφλωτικό μπλε – άσπρο πίδακα ατμού, καπνού και φωτιάς. Στο βόρειο άκρο της Κασπίας υπήρχαν 19 Subcraft, είχαν την ίδια τύχη.

Οι τρίτης γενιάς Ρωσικές JUMBO COSMOSPHERES αναπτύχθηκαν πρώτη φορά το Απρίλιο του 1981, παράλληλα με την πρώτη πτήση του U.S. Space Shuttle. Οι σφαίρες παρενέβησαν σε αυτήν την ΣΤΡΑΤΙΩΡΙΚΗ αποστολή. Η NASAβεβαίως τα κάλυψε επιτυχώς με τεχνικές παρόμοιες όπως στην ταινία “CapricornI”.

Οι JUMBO COSMOSPHERES είναι πολύ μεγαλύτερες από τα μοντέλα της 1ης γενιάς, και χρησιμοποιούν ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ αντί για πυραύλους για να κινούνται.»



Για περίπου δύο χρόνια αφότου ο Dr. Beter σταμάτησε τις εγγραφές του, τα Audio Letters τον Νοέμβριο του 1982 λόγω καρδιακών προβλημάτων, ο διανομέας του η Audio Books, Inc., δημοσίευσε κάποια newsletters ονομαζόμενα “NewsALERT”, χρησιμοποιώντας πληροφορίες που είχε ο Dr. Beter τις οποίες είχε λάβει από τις πηγές του.

Ένα ειδικό συμπληρωματικό τευχος με ημερομηνία 26 Μαρτίου 1984, περιγράφει το πώς οι Ρωσικές Jumbo Cosmospheres συνέλαβαν δύο τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους αμέσως μετά την εκτόξευση τους από την αποστολή του U.S. Space Shuttle Νο 10, βρήκαν αντιδορυφορικούς πυραύλους (ASAT) στον έναν από αυτούς και τους πέταξαν σε άχρηστη τροχιά. Η NASA είχε πλάκα προσπαθώντας να εξηγήσει δύο σε σειρά αποτυχίες του πολύ αξιόπιστου PAM-D satellite booster.

Η προσφορά της Ρωσίας να μοιραστεί το αμυντικό τους σύστημα “Star Wars” με τον υπόλοιπο κόσμο μπορεί να επεκτεινόταν στην ΕΠΙΣΤΗΜΟΜΙΚΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ. Για παράδειγμα, το σχέδιο των ΗΠΑ να στείλουν δύο επανδρωμένες αποστολές με συλλογή δειγμάτων και επιστροφή σε ένα κομήτη. Αυτές οι αποστολές θα στοιχίσουν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΆΡΙΑ, κάπου 15 χρόνια από τώρα για να επιτευχθεί, και θα μπορούσε να αποτύχει με μια ντουζίνα τρόπους.

Μια Ρωσική Jumbo Cosmosphere θα μπορούσε να ολοκληρώσει μια ΕΠΗΝΔΡΩΜΕΝΗ αποστολή σε μερικούς μήνες, εάν δεν το έχουν κάνει ήδη, καθόσον αυτές οι Κοσμοσφαίρες μπορούν να επιταχύνουν συνεχώς!!!

Σημειώστε ότι οι ΗΠΑ έχουν ανακοινώσει την επικείμενη αγορά ενός ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ από την Ρωσία. Τώρα ξέρετε για ποιο λόγο οι Ρώσοι τους ανέπτυξαν και τους χρησιμοποίησαν.

Αντί επιλόγου:


Όπως καταλαβαίνω η φυσική πίσω από την ανάπτυξη των Κοσμοσφαιρών αναπτύχθηκαν από τον Γερμανό φυσικό που κάνει τον Stephen Hawking να μοιάζει με ηλίθιο (που είναι στην πραγματικότητα, μαζί με τον άλλο ηλίθιο τον Αινστάιν, μια χαρά μας τους φόρεσαν και τους δύο καθυστερημένους). Όπως επίσης πήρανε τις εργασίες του Τέσλα μετά τον θάνατο του (όλοι νομίζουν ότι τις πήραν οι Αμερικανοί, αλλά, αυτό είναι θέμα άλλου άρθρου).

Επίσης είναι το θέμα της παραπληροφορήσεως εναντίον του στρατηγού Keegan που πληροφόρησε για τον Σοβιετικό κίνδυνο από το 1977. Αυτή η παραπληροφόρηση επιβεβαίωσε ότι η πρώτη γενιά των Κοσμοσφαιρών κατασκευάστηκαν στο Semipalatinsk και το Novosibursk.

Από ότι καταλαβαίνω η Lockheed Martin ανέπτυξε παρόμοια τεχνολογία το 1992, αν και οι πλατφόρμες τους δεν είναι σφαιρικές.

Το θέμα είναι τεράστιο, όσο και σημαντικό, θα επανέλθω.

ΜΕΣΩ thesecretrealtruth
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ terrapapers.com

http://www.diadrastika.com/2012/12/blog-post_9409-4.html

Κατάρριψη Σκάφους Αποστατών στην Κύπρο


Από αδιαμφισβήτητη και άκρως αξιόπιστη πηγή:

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΣΚΑΦΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Η λάμψη και η έκρηξη στον ουρανό που αναστάτωσε τις μεταμεσονύχτιες ώρες την Κύπρο, οφειλόταν στην κατάρριψη σκάφους των αποστατών το οποίο κατευθυνόταν στην Συρία, από ρωσική κοσμοσφαίρα!


– Στο σκάφος επέβαινε υψηλόβαθμος αποστάτης για να εκτελέσει συγκεκριμένην αποστολή στην Συρία.

Τα ΜΜΕ των Rothschild σε λίγο θα βγουν και θα σας πουν πως επρόκειτο για μετεωρίτη που εισήλθε στην ατμόσφαιρα και εξερράγη.

Για τις ρωσικές κοσμοσφαίρες, αναφέρονται στον διάλογο τους οι Corey Goody και David Wilcock:

Corey: It had been reported to me that, for some time, they had seen these strange spheres that were about 90 feet in diameter that were . . . that had little port holes around it that were being seen over Antarctica.
………………..
David: And when we discussed it, he was fairly confident that they might be these cosmospheres that Peter David Beter reported on that the Russians have.

Για τις ρωσικές κοσμοσφαίρες διαβάστε και εδώ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Nicos Kastanias

http://www.diadrastika.com/2016/09/katarripsi-skafous-apostaton-cyprus.html

Ρητά του Ερμή του Τρισμέγιστου προς τον γιο του Τατ (Θωθ)


Τώρα λοιπόν, παιδί μου, θα συνοψίσω περιληπτικά την διδασκαλία την σχετική με τα όντα. Θα κατανοήσεις τα λεγόμενα, αν θυμηθείς όσα άκουσες:

1. όλα τα όντα κινούνται, μόνο το μη ον είναι ακίνητο∙

2. όλα τα σώματα είναι μεταβλητά, δεν διαλύονται όμως όλα τα σώματα.

3. δεν είναι όλα τα ζωντανά πλάσματα θνητά, δεν είναι όλα τα ζωντανά πλάσματα αθάνατα∙

4. αυτό που διαλύεται είναι φθαρτό, αυτό που δεν διαλύεται είναι αμετάβλητο, αυτό που δεν μεταβάλλεται είναι αιώνιο∙

5. αυτό που αιωνίως γεννιέται αιωνίως και φθείρεται, εκείνο όμως που γεννήθηκε μία φορά ποτέ δεν φθείρεται, ούτε και γίνεται κάτι άλλο∙

6. πρώτος ο θεός, δεύτερος ο κόσμος, τρίτος ο άνθρωπος∙

7. ο κόσμος υπάρχει για χάρη του ανθρώπου και ο άνθρωπος για χάρη του θεού∙

8. το κομμάτι της ψυχής που σχετίζεται με τις αισθήσεις είναι θνητό, ενώ το κομμάτι που σχετίζεται με τη λογική είναι αθάνατο∙

9. κάθε ουσία είναι αθάνατη, κάθε ουσία είναι μεταβλητή∙

10. κάθε ον είναι διπλό∙ κανένα από τα όντα δεν μένει σταθερό∙

11. δεν κινούνται όλα εξαιτίας της ψυχής, όλα όμως τα όντα τα κινεί η ψυχή∙

12. όλα όσα υφίστανται πάθη αισθάνονται, όλα όσα αισθάνονται υφίστανται πάθη∙

13. κάθε τι που λυπάται μπορεί και να χαίρεται, όμως δεν λυπούνται και όλα όσα χαίρονται∙

14. δεν νοσούν όλα τα σώματα, κάθε σώμα που νοσεί είναι διαλυτό∙

15. ο Νους βρίσκεται μέσα στο θεό, ο λογισμός μέσα στον άνθρωπο, η λογική μέσα στον Νου, ο Νους δεν υφίσταται πάθη∙

16. τίποτα το σωματικό δεν είναι αληθινό, ενώ όλα όσα είναι ασώματα είναι αψευδή∙

17. κάθε τι που γεννιέται μεταβάλλεται, δεν φθείρονται όμως και όλα όσα γεννιούνται∙

18. δεν υπάρχει τίποτα το καλό πάνω στη γη, αλλά δεν υπάρχει και τίποτα το κακό στον ουρανό∙

19. ο θεός είναι αγαθός, ο άνθρωπος κακός∙

20. το αγαθό είναι εκούσιο, ενώ το κακό είναι ακούσιο∙

21. οι θεοί επιλέγουν τα αγαθά, επειδή είναι αγαθά∙

22. η ευνομία με τη βοήθεια του θεού είναι ομόνοια, η ευνομία είναι ο νόμος∙

23. ο χρόνος είναι θεϊκός, ο νόμος ανθρώπινος∙

24. η κακία είναι η τροφή του κόσμου, η φθορά του ανθρώπου είναι ο χρόνος∙

25. όλα όσα βρίσκονται στον ουρανό είναι αμετακίνητα, όλα όσα βρίσκονται πάνω στη γη μπορούν να μετακινηθούν ∙

26. τίποτα δεν είναι σκλαβωμένο στον ουρανό, τίποτα πάνω στη γη δεν είναι ελεύθερο∙

27. τίποτα δεν είναι άγνωστο στον ουρανό, τίποτα δεν είναι γνωστό πάνω στη γη∙

28. όσα βρίσκονται στον ουρανό δεν έχουν κάτι κοινό με όσα βρίσκονται πάνω στη γη, όσο όμως βρίσκονται πάνω στη γη έχουν κάτι κοινό με όσα βρίσκονται στον ουρανό∙

29. όλα όσα βρίσκονται στον ουρανό είναι αψεγάδιαστα, όλα όσα βρίσκονται πάνω στη γη έχουν ψεγάδια∙

30. το αθάνατο δεν είναι θνητό, το θνητό δεν είναι αθάνατο∙

31. ό,τι σπέρνεται δεν γεννιέται και πάντα, αλλά ό,τι είναι γεννημένο σε κάθε περίπτωση είναι και σπαρμένο∙

32. το σώμα που διαλύεται έχει δύο χρόνους∙ ο πρώτος χρόνος είναι από τη σπορά μέχρι τη γέννηση και ο δεύτερος από τη γέννηση μέχρι το θάνατο∙ το αιώνιο σώμα έχει έναν μόνο χρόνο, αυτόν από τη γέννησή του∙

33. τα διαλυτά σώματα μεγαλώνουν και μικραίνουν∙

34. η διαλυτή ύλη αλλοιώνεται εναλλάξ από το ένα αντίθετο στοιχείο στο άλλο, η αιώνια όμως ύλη μεταβάλλεται ή στον εαυτό της ή σε κάτι όμοιο∙

35. η γέννηση είναι η αρχή της φθοράς του ανθρώπου, η φθορά του ανθρώπου είναι η αρχή της γεννήσεώς του∙

36. αυτό που πεθαίνει επανέρχεται και αυτό που επανέρχεται πεθαίνει∙

37. από τα όντα άλλα βρίσκονται μέσα στο σωματικό στοιχείο, άλλα βρίσκονται με τη μορφή ιδεών και άλλα με τη μορφή ενεργειών∙ το σώμα υπάρχει στον κόσμο των ιδεών, ενώ η ιδέα και η ενέργεια ενυπάρχουν στο σωματικό στοιχείο∙

38. το αθάνατο δεν μετέχει στο θνητό, ενώ το θνητό μετέχει στο αθάνατο∙

39. το θνητό δεν εισέρχεται σε αθάνατο σώμα, ενώ το αθάνατο εισέρχεται σε θνητό∙

40. οι ενέργειες δεν είναι ανοδικές, αλλά καθοδικές∙

41. αυτά που βρίσκονται στη γη δεν ωφελούν σε τίποτα αυτά που βρίσκονται στον ουρανό, ενώ όλα όσα βρίσκονται στον ουρανό ωφελούν αυτά που βρίσκονται πάνω στη γη∙

42. ο ουρανός δέχεται αιώνια σώματα, ενώ η γη σώματα φθαρτά∙

43. η γη είναι άλογη, ενώ ο ουρανός είναι λογικός∙

44. όλα όσα βρίσκονται στον ουρανό βρίσκονται κάτω από αυτόν, όλα όσα είναι πάνω στη γη βρίσκονται από πάνω της∙

45. ο ουρανός είναι το πρώτο στοιχείο, ενώ η γη το έσχατο∙

46. η πρόνοια είναι θεία τάξη, ενώ η ανάγκη υπηρετεί την πρόνοια∙

47. η τύχη είναι κίνηση δίχως τάξη, είδωλο της ενέργειας, ψευδής δοξασία∙

48. τι είναι ο θεός; αγαθό που δεν μεταβάλλεται∙ τι είναι ο άνθρωπος; κακό που μεταβάλλεται.[1]

Διαβάστε επίσης απόσπασμα από το βιβλίο μου » Μυστικισμός και Θείο στην Ελλάδα και στον αρχαίο κόσμο: Ερμής ο Τρισμέγιστος, Ερμητισμός και Αλχημεία

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε αποσπάσματα (σε τρία μέρη) από την τηλεοπτική εκπομπή «Παράλληλοι κόσμοι», της φίλης Γεωργίας Κουμπούνη, στην οποία ήμουν καλεσμένος (2004) , με θέμα τον Ερμή τον Τρισμέγιστο .



Νῦν δέ͵ ὦ τέκνον͵ ἐν κεφαλαίοις τὰ ὄντα διεξελεύσομαι· νοήσεις γὰρ τὰ λεγόμενα μεμνημένος ὧν ἤκουσας.
Πάντα τὰ ὄντα κινεῖται· μόνον τὸ μὴ ὂν ἀκίνητον.
Πᾶν σῶμα μεταβλητόν͵ οὐ πᾶν σῶμα διαλυτόν·
Οὐ πᾶν ζῷον θνητόν͵ οὐ πᾶν ζῷον ἀθάνατον.
Τὸ διαλυτὸν φθαρτόν͵ τὸ μένον ἀμετάβλητον͵ τὸ ἀμετάβλητον ἀίδιον.
Τὸ ἀεὶ γινόμενον ἀεὶ καὶ φθείρεται͵ τὸ δὲ ἅπαξ γινόμενον οὐδέποτε φθείρεται οὐδὲ ἄλλο τι γίνεται.
Πρῶτον ὁ θεός͵ δεύτερον ὁ κόσμος͵ τρίτον ὁ ἄνθρωπος.
Ὁ κόσμος διὰ τὸν ἄνθρωπον͵ ὁ δὲ ἄνθρωπος διὰ τὸν θεόν.
Ψυχῆς τὸ μὲν αἰσθητικὸν θνητόν͵ τὸ δὲ λογικὸν ἀθάνατον.
Πᾶσα οὐσία ἀθάνατος͵ πᾶσα οὐσία μεταβλητή.
Πᾶν τὸ ὂν διττόν͵ οὐδὲν τῶν ὄντων ἕστηκεν.
Οὐ πάντα ψυχῇ κινεῖται͵ πᾶν δὲ ὂν ψυχὴ κινεῖ.
Πᾶν τὸ πάσχον αἴσθεται͵ πᾶν τὸ αἰσθόμενον πάσχει.
Πᾶν τὸ λυπούμενον καὶ ἥδεται͵ οὐ πᾶν τὸ ἡδόμενον λυπεῖται.
Οὐ πᾶν σῶμα νοσεῖ· πᾶν σῶμα νοσοῦν διαλυτόν.
Ὁ νοῦς ἐν τῷ θεῷ͵ ὁ λογισμὸς ἐν τῷ ἀνθρώπῳ, ὁ λόγος ἐν τῷ νοί͵ ὁ νοῦς ἀπαθής.
Οὐδὲν ἐν σώματι ἀληθές͵ ἐν ἀσωμάτῳ τὸ πᾶν ἀψευδές.
Πᾶν τὸ γενόμενον μεταβλητόν͵ οὐ πᾶν τὸ γενόμενον φθαρτόν.
Οὐδὲν ἀγαθὸν ἐπὶ τῆς γῆς͵ οὐδὲν κακὸν ἐν τῷ οὐρανῷ.
Ὁ θεὸς ἀγαθός͵ ὁ ἄνθρωπος κακός.
Τὸ ἀγαθὸν ἑκούσιον͵ τὸ κακὸν ἀκούσιον.
Οἱ θεοὶ τὰ ἀγαθὰ αἱροῦνται ὡς ἀγαθά .
Ἡ εὐνομία μετὰ θεοῦ ὁμόνοια· ἡ εὐνομία ὁ νόμος.
Θεῖος χρόνος͵ νόμος ἀνθρώπινος.
Κακία κόσμου τροφή͵ χρόνος ἀνθρώπου φθορά.
Πᾶν τὸ ἐν οὐρανῷ ἀμετάθετον͵ πᾶν τὸ ἐπὶ γῆς μεταθετόν.
Οὐδὲν ἐν οὐρανῷ δοῦλον͵ οὐδὲν ἐπὶ γῆς ἐλεύθερον.
Οὐδὲν ἄγνωστον ἐν οὐρανῷ͵ οὐδὲν γνώριμον ἐπὶ τῆς γῆς.
Οὐ κοινωνεῖ τὰ ἐν οὐρανῷ τοῖς ἐπὶ γῆς͵ κοινωνεὶ τὰ ἐπὶ γῆς τοῖς ἐν οὐρανῷ.
Πάντα τὰ ἐν οὐρανῷ ἄμωμα͵ πάντα τὰ ἐπὶ γῆς ἐπίμωμα.
Τὸ ἀθάνατον οὐ θνητόν͵ τὸ θνητὸν οὐκ ἀθάνατον.
Τὸ σπαρὲν οὐ πάντως γενητόν͵ τὸ δὲ γενητὸν πάντως καὶ σπαρέν.
Διαλυτοῦ σώματος δύο χρόνοι· ὁ ἀπὸ τῆς σπορᾶς μέχρι τῆς γενέσεως καὶ ὁ ἀπὸ τῆς γενέσεως μέχρι τοῦ θανάτου· τοῦ ἀιδίου σώματος χρόνος ἐκ τῆς γενέσεως μόνος.
Τὰ διαλυτὰ σώματα αὔξεται καὶ μειοῦται.
Ἡ διαλυτὴ ὕλη εἰς τὰ ἐναντία ἐναλλοιοῦται· ἡ δὲ ἀίδιος ἢ εἰς αὑτὴν ἢ εἰς τὰ ὅμοια.
Γένεσις ἀνθρώπου φθορᾶς͵ φθορὰ ἀνθρώπου γενέσεως ἀρχή.
Τὸ ἀπογιγνόμενον καὶ ἐπιγίγνεται͵ τὸ ἐπιγιγνόμενον καὶ ἀπογίγνεται.
Τῶν ὄντων τὰ μὲν ἐν σώμασίν εἰσι͵ τὰ δὲ ἐν ἰδέαις͵ τὰ δὲ ἐν ἐνεργείαις· σῶμα δὲ ἐν ἰδέαις͵ ἰδέα δὲ καὶ ἐνέργεια ἐν σώματί ἐστι.
Τὸ ἀθάνατον οὐ μετέχει τοῦ θνητοῦ͵ τὸ δὲ θνητὸν τοῦ ἀθανάτου μετέχει.
Τὸ μὲν θνητὸν εἰς ἀθάνατον σῶμα οὐκ ἔρχεται͵ τὸ δὲ ἀθάνατον εἰς θνητὸν παραγίνεται.
Αἱ ἐνέργειαι οὐκ εἰσὶν ἀνωφερεῖς͵ ἀλλὰ κατωφερεῖς.
Οὐδὲν ὠφελεῖ τὰ ἐπὶ γῆς τὰ ἐν οὐρανῷ͵ πάντα ὠφελεῖ τὰ ἐν οὐρανῷ τὰ ἐπὶ γῆς.
Ὁ οὐρανὸς σωμάτων ἀιδίων δεκτικός͵ ἡ γῆ σωμάτων φθαρτικῶν δεκτική.
Ἡ γῆ ἄλογος͵ ὁ οὐρανὸς λογικός.
Τὰ ἐν οὐρανῷ ὑπόκειται͵ τὰ ἐπὶ γῆς τῇ γῇ ἐπίκειται.
Ὁ οὐρανὸς πρῶτον στοιχεῖον͵ ἡ γῆ ὕστατον στοιχεῖον.
Πρόνοια θεία τάξις͵ ἀνάγκη προνοίᾳ ὑπηρέτις.
Τύχη φορὰ ἄτακτος͵ ἐνεργείας εἴδωλον͵ δόξα ψευδής.
Τί θεός; ἄτρεπτον ἀγαθόν· τί ἄνθρωπος; τρεπτὸν κακόν.

Στοβαίος 1.41.1.44-120

[1] Το κείμενο, όπως έχει, δεν δίνει νόημα και θεωρείται φθαρμένο.


ΜΕΣΩmythagogia
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗheterophoton

http://www.diadrastika.com/2016/09/rita-tou-ermi-tou-trismegistou-pros-ton-gio-tou-tat-thoth.html

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ» ΓΙΑ ΠΑΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΑ.

14324550_518689035003932_1176702291073785633_o



http://alfeiospotamos.gr/?p=25152

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ


Γιάννης Καλογερόπουλος

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ


Ειδικά η τράπεζα της ΠΕΙΡΑΩΣ έχει την δικαιοδοσία στα παγκόσμια ταμεία. Έτσι το ορίσανε οι Χαζαρομογγόλοι να το κάνουν, μέχρι και 200 δις και έχει και πολλά άλλα προνόμια.

Αρτέμης Σώρρας: Είναι μεγάλο προνόμιο, τώρα η τράπεζα αυτό το γνωρίζουμε ως πληροφορία πέραν από τα ταμεία που έχει στην διάθεσή της στην λεωφόρο των Λεόντων, έτσι την λέω, δηλαδή στην λεωφόρο των συναλλαγών του GREEN SCREEN και του BLACK SCREEN, έχει όντως ποσόστωση 200 δις που μπορεί να βάζει assents δικά της και να κατεβάζει χρήματα άτοκα από την κοινωνία, δηλαδή από το παγκόσμιο ταμείο και από τον πλούτο των Ελλήνων. Φυσικά μπορεί να κάνει το εξής, επειδή εκεί μέσα λυμαίνονται απατεώνες, λιγδοτάμπαλοι αλλογενείς νομίζοντας ότι είναι Ελίτ, μπορούν να βάλουν επισφάλειες εφημερίδες, να κόψει ένα ομόλογο η ΠΕΙΡΑΙΩΣ να παίρνει κάτι παλιόχαρτα κάποιου άλλου ξεφτιλισμένου φτωχού απλά της στοάς και να πηγαίνουν στα παγκόσμια ταμεία να παίρνουν χρήματα και να χρησιμοποιούν τα χρήματά μας στις αγορές, στην διατραπεζική και οπουδήποτε είναι, κερδοσκοπώντας χρήματα με τον δικό μας πλούτο. Αυτά τα τερτίπια είναι πάρα πολύ γνωστά σε εμάς, ξέρουμε ακριβώς τι έχουνε κάνει, γι’ αυτό τους λέω να είναι προσεκτικοί όλοι.

ΤΕΛΟΣ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

Ιδιαίτερα εκεί μέσα έχει μαζευτεί και μία παγκόσμια συμμορία με το όνομα «ΑΛΑΪΑΣ» , όπου εκεί έχουν μαζευτεί τα αποβράσματα του πλανήτη, που εσείς νομίζετε ότι είναι με κουστούμια, αλλά όταν σας δείξω και όταν φτάσουμε στο επίπεδο να τα ξεκαθαρίσουμε όλα, θα δείτε για τι λιγδοτάμπαλους μιλάμε και για τι ξεφτιλισμένους ανθρώπους. Απλά απατεώνες με ευγένεια και γι’ αυτό θα με βρείτε όλο αυτό το διάστημα η ευγένεια να μην υπάρχει, γιατί με ευγένεια σε σφάξανε, με ευγένεια σε δυναστεύσανε, με ευγένεια έχεις χάσει τον πλούτο σου, με ευγένεια αφανίζεσαι. Τέλος λοιπόν η ευγένεια. Είναι στις πράξεις και δεν είναι στα λόγια. Πρέπει να αφυπνιστείτε όλοι μαζί να δείτε τι έχει γίνει και φυσικά να φέρεστε και ανάλογα σε αυτά τα ζώα, τα οποία είναι κάτι χειρότερο από ζώο όπως το έχουνε τοποθετήσει οι Δαρβινιστές οι αλλογενείς.

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ


Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Και βέβαια τους προειδοποιούμε και ειδικά την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, γιατί ξέρουμε ότι το πλιάτσικο που κάνουνε τώρα είναι προετοιμασία, για να τα πάρουνε και να σηκωθούν να φύγουν. Δεν θα προλάβουν, γιατί έχουμε τα εξώδικα τα οποία τα στέλνουμε από 10 έως 15 Σεπτεμβρίου, όπου πρέπει να φύγουν ομοβροντία κατά των τραπεζών και μετά έχουμε τις υπόλοιπες ενέργειές μας οι οποίες θα καθηλώσουν τα σχέδια τους. Είμαστε εδώ δεν πρόκειται να περάσουν.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΝΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΕΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ


Αρτέμης Σώρρας: Έλληνα και συνέλληνα ακόμα και φιλέλληνα, δεν είσαι μόνος σου είμαστε πολλοί και είμαστε όλοι μαζί. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε. Ό,τι θέλεις εσύ στην ζωή σου θέλουμε και εμείς.

Δεν έχεις ανάγκες; Εφόσον φοράς το σαρκίο έχουμε τις ίδιες ανάγκες, ακόμα και αν δεν είσαι Έλληνας ή άνθρωπος τις ίδιες ανάγκες έχεις και εγκλωβισμένος στο σαρκίο σου είσαι. Άκου με καλά, κάνε τα εξώδικα όλα και αποπλήρωσε το ιδιωτικό σου χρέος στις τράπεζες. Εάν σου αρνηθεί ή σου πει οτιδήποτε, σου δίνω τα δικαιώματά σου στα χέρια με έναν πλούτο ο οποίος είναι δικός σου. Έλα να πάρεις τον πλούτο σου γρήγορα. Σημάδεψε τις τράπεζες ακριβώς μέσα στα μάτια, μη σου φύγουν σημάδεψέ τες γρήγορα και έλα να επιτεθείς στις τράπεζες με τα λεφτά τα δικά σου και να αποπληρώσεις τα χρέη σου, γρήγορα σε όλα τα γραφεία μας κάντε όσο πιο πολλά εξώδικα να εξοφλήσετε τα χρέη σας.

ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΜΥΝΗΣΗ


Εάν ο,τιδήποτε αρνηθούν λειώστους στην μήνυση έχεις τα δικαιώματα και το σύνταγμα με το μέρος σου. Όλο σου το εξώδικο είναι μόνο νόμιμα δικαιώματά σου, στον δικό σου λογαριασμό, στο δικό σου κράτος, στην δικιά σου χώρα, για το δικό σου μέλλον, για το δικό σου ξεχρέωμα, για την δικιά σου ζωή, κάντο τώρα. Όλοι μαζί επιτεθείτε από 10 έως 15 και λειώστε τις τράπεζες στα εξώδικα. Όποια αρνηθεί ή σου αντιμιλήσει λειώστην στην μήνυση, δώστε δουλειά στους δικηγόρους.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΟΣΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ


Με ενημερώνουν ότι οι δικηγορικοί σύλλογοι, οι οποίοι κατά περίπτωση είναι όλοι μασονοποιημένοι και είναι όλοι στην στοά. Δεν ξέρω αν αυτό είναι τυχαίο, εγώ πάντως δεν πιστεύω στην τύχη, έχουν δώσει εντολή «Μακριά από τον Σώρρα και την Ελλήνων Συνέλευση γιατί θα χάσουμε την δουλειά μας».

Σας προειδοποιώ δικηγόροι ότι θα χάσετε την δουλειά σας όλοι οι απατεώνες δικηγόροι, αυτοί που έχετε κοροϊδέψει τον κόσμο, αυτοί που είστε με το καθεστώς, αυτοί που εκμεταλλευτήκατε τον πελάτη, εκμεταλλευτήκατε το δίκαιο και λειώσατε το δίκαιο, μαζί με εσάς και οποιοσδήποτε δικαστικός λειτουργός έχει συνθέσει σε αυτό το άδικο και σε αυτήν την κατάσταση της χώρας μου.

Ναι κινδυνεύετε από εμένα και από εμάς και από την Ελλήνων Συνέλευση. Όμως οι ρήτορες, οι άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν στο δίκαιο και έχουμε τέτοιους ανθρώπους και υπάρχουν και άλλοι που δεν τους αφήνετε να εκδηλωθούν, τους λέμε ότι θα είναι μαζί μας και με αυτούς θα φτιάξουμε την χώρα μας από την αρχή. Με τους άλλους, τους δόλιους, τους ψεύτες, τους απατεώνες, δεν έχουμε καμιά δουλειά μαζί σας, να αλλάξετε επάγγελμα από σήμερα, έχετε αργήσει και θα είστε και απέναντι μας.

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Συνέλληνες μου, για άλλη μία φορά, ξεχρεώστε τα χρέη σας, ξεχρεώστε την χώρα σας, επιτεθείτε στο μεγάλο τέρας που λέγεται τράπεζα και δη στην κίτρινη τράπεζα στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Επιτεθείτε στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ το συντομότερο, ετοιμάζουν αλλότρια σχέδια για εμάς, θα μας βρούνε μπροστά τους. Η τράπεζα της ΕΛΛΑΔΟΣ είναι υπόλογη. Τις επόμενες μέρες θα ενημερώσουμε και την τράπεζα της Ελλάδος και τον υπουργό οικονομικών για όλες μας τις κινήσεις.

Κύριοι θεσμοί, κύριοι αξιωματούχοι, πάρτε θέση. Παρακαλώ να πάρετε θέση ή μαζί μας ή απέναντι μας. Είστε θεσμοί στην χώρα μας, πάρτε θέση, έχετε θέση.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Αρτέμης Σώρρας: Μόνο για την λευτεριά.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1838701403016066&id=100006286716949

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΛΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΔΟΤΑΜΠΑΛΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

 

Απίστευτο: Η Tesla θέλει Ελλάδα και την διώχνουν…

 

Η μεγάλη ζήτηση των αυτοκινήτων της, η οποία έχει κορυφωθεί με το νέο πιο οικονομικό αυτοκίνητό της το Model 3 (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ), αλλά και η έλευση του νέου SUV (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ),  έχει αυξήσει τις ανάγκες παραγωγής. Είναι χαρακτηριστικό πως ήδη η εταιρεία έχει λάβει 325.000 παραγγελίες για το Model 3.
ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΤΡΑΚΟΥΣΕΛΛΗ
Πέρσι η Tesla εγκαινίασε στην πόλη Tilburg της Ολλανδίας τη δεύτερη γραμμή παραγωγής στην Ευρώπη. Με αυτή την τεράστια μονάδα η παραγωγή στην Ευρώπη έφτασε τα 450 αυτοκίνητα την εβδομάδα, από τα 200. Όμως δεν φτάνουν…
Το τρίτο εργοστάσιο παραγωγής αυτοκινήτων, αλλά και μπαταριών (δεύτερη ανεξάρτητη μονάδα) είναι μονόδρομος, με τους Αμερικανούς να αναζητούν την κατάλληλη τοποθεσία. Μέσα στις υποψήφιες χώρες λοιπόν είναι και η Ελλάδα, η οποία γεωπολιτικά μειώνει κατά πολύ τα κόστη μεταφοράς.
Σημειώστε πως δεν είναι η πρώτη φορα που η Tesla κοιτάει προς Ελλάδα. Σε ομιλία του σε επενδυτικό συνέδριο ο δικηγόρος Σωτήρης Μπρέγιαννος, αποκάλυψε πως είχαν έρθει επαφή με την εταιρεία του στελέχη της Tesla για να διερευνήσουν την προϋπόθεση να φτιαχτεί η δεύτερη μονάδα στη χώρα μας. Μάλιστα αποκάλυψε πως άνθρωποι της Tesla είχαν επισκεφθεί την Ελλάδα για τα σχετικά, το 2012.
Οι Αμερικανοί τότε, συνάντησαν μία ιδιαίτερα απρόθυμη συμπεριφορά από τους Κρατικούς λειτουργούς, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν άπραγοι και στη συνέχεια να επιλεγεί η Ολλανδία.
Κυρίως η γραφειοκρατία (περιβαλλοντικές εγκρίσεις κλπ) αλλά και η απροθυμία των τότε ιθυνόντων να συζητήσουν μία σειρά από κινήσεις για να καταστεί η επένδυση πιο συμφέρουσα για την εταιρεία, γκρέμισε την όποια διάθεση είχαν οι της Tesla για εν Ελλάδι επενδύσεις.
Κάτι ανάλογο συναντούν και σήμερα, που έβαλαν ξανά στο επενδυτικό τους κάδρο τη χώρα μας, με τον κίνδυνο να χαθεί αυτή η μοναδική ευκαιρία να είναι κάτι από περισσότερο ορατός…
Και όλα αυτά ενώ Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας, που πρόσφατα διεκδίκησε και τηλεοπτική άδεια, ετοιμάζεται να φέρει τα αυτοκίνητα της Tesla στην Ελλάδα…

http://michanikos-online.gr/news.php?aID=18661#.V9RRKfv2sPg.facebook

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: Οι πέτρες των Πυραμίδων κατασκευάστηκαν επί τόπου όπως σώζονται σήμερα (Εικόνες)

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ
-Μας είπαν ότι η Σφίγγα κατασκευάστηκε 16.000 χρόνια πριν την γέννηση του Χριστού με δική μας αρίθμηση, σαν φύλακας αρχείων.Την υπόγεια αυτή στοά που αναφέρουν οι Ολύμπιοι την αναφέρει και ο Ηρόδοτος και με ηχοβολιστικά μέσα την έχει εντοπίσει και η επιστήμη. Μείναμε έκπληκτοι με την απάντηση των Ολυμπίων όταν ρωτήσαμε με τι μέσα μετέφεραν τις τεράστιες πέτρες των Πυραμίδων της Αιγύπτου και των μεγαλιθικών κατασκευών στα υψίπεδα του Περού

«Δεν μεταφέρθηκαν οι μεγάλοι πέτρες, κατασκευάστηκαν επί τόπου όπως σώζονται σήμερα. Συσσωρεύτηκαν μικρές πέτρες οι οποίες υγροποιήθηκαν σε φόρμες με το σχήμα που έχουν με ειδικά υγρά άγνωστα σ` εσάς», ζητήσαμε τον τύπο του υγρού και μας δόθηκε αλλά οι χημικοί συμβολισμοί ήταν τελείως άγνωστοι αφού δεν υπήρχε αντιστοιχία συμβολισμών. Εμείς είχαμε μόνο το αλφάβητο και το αριθμολόγιό τους.








Πηγή:
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters