Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ


Γιάννης Καλογερόπουλος

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ


Ειδικά η τράπεζα της ΠΕΙΡΑΩΣ έχει την δικαιοδοσία στα παγκόσμια ταμεία. Έτσι το ορίσανε οι Χαζαρομογγόλοι να το κάνουν, μέχρι και 200 δις και έχει και πολλά άλλα προνόμια.

Αρτέμης Σώρρας: Είναι μεγάλο προνόμιο, τώρα η τράπεζα αυτό το γνωρίζουμε ως πληροφορία πέραν από τα ταμεία που έχει στην διάθεσή της στην λεωφόρο των Λεόντων, έτσι την λέω, δηλαδή στην λεωφόρο των συναλλαγών του GREEN SCREEN και του BLACK SCREEN, έχει όντως ποσόστωση 200 δις που μπορεί να βάζει assents δικά της και να κατεβάζει χρήματα άτοκα από την κοινωνία, δηλαδή από το παγκόσμιο ταμείο και από τον πλούτο των Ελλήνων. Φυσικά μπορεί να κάνει το εξής, επειδή εκεί μέσα λυμαίνονται απατεώνες, λιγδοτάμπαλοι αλλογενείς νομίζοντας ότι είναι Ελίτ, μπορούν να βάλουν επισφάλειες εφημερίδες, να κόψει ένα ομόλογο η ΠΕΙΡΑΙΩΣ να παίρνει κάτι παλιόχαρτα κάποιου άλλου ξεφτιλισμένου φτωχού απλά της στοάς και να πηγαίνουν στα παγκόσμια ταμεία να παίρνουν χρήματα και να χρησιμοποιούν τα χρήματά μας στις αγορές, στην διατραπεζική και οπουδήποτε είναι, κερδοσκοπώντας χρήματα με τον δικό μας πλούτο. Αυτά τα τερτίπια είναι πάρα πολύ γνωστά σε εμάς, ξέρουμε ακριβώς τι έχουνε κάνει, γι’ αυτό τους λέω να είναι προσεκτικοί όλοι.

ΤΕΛΟΣ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

Ιδιαίτερα εκεί μέσα έχει μαζευτεί και μία παγκόσμια συμμορία με το όνομα «ΑΛΑΪΑΣ» , όπου εκεί έχουν μαζευτεί τα αποβράσματα του πλανήτη, που εσείς νομίζετε ότι είναι με κουστούμια, αλλά όταν σας δείξω και όταν φτάσουμε στο επίπεδο να τα ξεκαθαρίσουμε όλα, θα δείτε για τι λιγδοτάμπαλους μιλάμε και για τι ξεφτιλισμένους ανθρώπους. Απλά απατεώνες με ευγένεια και γι’ αυτό θα με βρείτε όλο αυτό το διάστημα η ευγένεια να μην υπάρχει, γιατί με ευγένεια σε σφάξανε, με ευγένεια σε δυναστεύσανε, με ευγένεια έχεις χάσει τον πλούτο σου, με ευγένεια αφανίζεσαι. Τέλος λοιπόν η ευγένεια. Είναι στις πράξεις και δεν είναι στα λόγια. Πρέπει να αφυπνιστείτε όλοι μαζί να δείτε τι έχει γίνει και φυσικά να φέρεστε και ανάλογα σε αυτά τα ζώα, τα οποία είναι κάτι χειρότερο από ζώο όπως το έχουνε τοποθετήσει οι Δαρβινιστές οι αλλογενείς.

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ


Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Και βέβαια τους προειδοποιούμε και ειδικά την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, γιατί ξέρουμε ότι το πλιάτσικο που κάνουνε τώρα είναι προετοιμασία, για να τα πάρουνε και να σηκωθούν να φύγουν. Δεν θα προλάβουν, γιατί έχουμε τα εξώδικα τα οποία τα στέλνουμε από 10 έως 15 Σεπτεμβρίου, όπου πρέπει να φύγουν ομοβροντία κατά των τραπεζών και μετά έχουμε τις υπόλοιπες ενέργειές μας οι οποίες θα καθηλώσουν τα σχέδια τους. Είμαστε εδώ δεν πρόκειται να περάσουν.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΝΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΕΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ


Αρτέμης Σώρρας: Έλληνα και συνέλληνα ακόμα και φιλέλληνα, δεν είσαι μόνος σου είμαστε πολλοί και είμαστε όλοι μαζί. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε. Ό,τι θέλεις εσύ στην ζωή σου θέλουμε και εμείς.

Δεν έχεις ανάγκες; Εφόσον φοράς το σαρκίο έχουμε τις ίδιες ανάγκες, ακόμα και αν δεν είσαι Έλληνας ή άνθρωπος τις ίδιες ανάγκες έχεις και εγκλωβισμένος στο σαρκίο σου είσαι. Άκου με καλά, κάνε τα εξώδικα όλα και αποπλήρωσε το ιδιωτικό σου χρέος στις τράπεζες. Εάν σου αρνηθεί ή σου πει οτιδήποτε, σου δίνω τα δικαιώματά σου στα χέρια με έναν πλούτο ο οποίος είναι δικός σου. Έλα να πάρεις τον πλούτο σου γρήγορα. Σημάδεψε τις τράπεζες ακριβώς μέσα στα μάτια, μη σου φύγουν σημάδεψέ τες γρήγορα και έλα να επιτεθείς στις τράπεζες με τα λεφτά τα δικά σου και να αποπληρώσεις τα χρέη σου, γρήγορα σε όλα τα γραφεία μας κάντε όσο πιο πολλά εξώδικα να εξοφλήσετε τα χρέη σας.

ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΜΥΝΗΣΗ


Εάν ο,τιδήποτε αρνηθούν λειώστους στην μήνυση έχεις τα δικαιώματα και το σύνταγμα με το μέρος σου. Όλο σου το εξώδικο είναι μόνο νόμιμα δικαιώματά σου, στον δικό σου λογαριασμό, στο δικό σου κράτος, στην δικιά σου χώρα, για το δικό σου μέλλον, για το δικό σου ξεχρέωμα, για την δικιά σου ζωή, κάντο τώρα. Όλοι μαζί επιτεθείτε από 10 έως 15 και λειώστε τις τράπεζες στα εξώδικα. Όποια αρνηθεί ή σου αντιμιλήσει λειώστην στην μήνυση, δώστε δουλειά στους δικηγόρους.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΟΣΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ


Με ενημερώνουν ότι οι δικηγορικοί σύλλογοι, οι οποίοι κατά περίπτωση είναι όλοι μασονοποιημένοι και είναι όλοι στην στοά. Δεν ξέρω αν αυτό είναι τυχαίο, εγώ πάντως δεν πιστεύω στην τύχη, έχουν δώσει εντολή «Μακριά από τον Σώρρα και την Ελλήνων Συνέλευση γιατί θα χάσουμε την δουλειά μας».

Σας προειδοποιώ δικηγόροι ότι θα χάσετε την δουλειά σας όλοι οι απατεώνες δικηγόροι, αυτοί που έχετε κοροϊδέψει τον κόσμο, αυτοί που είστε με το καθεστώς, αυτοί που εκμεταλλευτήκατε τον πελάτη, εκμεταλλευτήκατε το δίκαιο και λειώσατε το δίκαιο, μαζί με εσάς και οποιοσδήποτε δικαστικός λειτουργός έχει συνθέσει σε αυτό το άδικο και σε αυτήν την κατάσταση της χώρας μου.

Ναι κινδυνεύετε από εμένα και από εμάς και από την Ελλήνων Συνέλευση. Όμως οι ρήτορες, οι άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν στο δίκαιο και έχουμε τέτοιους ανθρώπους και υπάρχουν και άλλοι που δεν τους αφήνετε να εκδηλωθούν, τους λέμε ότι θα είναι μαζί μας και με αυτούς θα φτιάξουμε την χώρα μας από την αρχή. Με τους άλλους, τους δόλιους, τους ψεύτες, τους απατεώνες, δεν έχουμε καμιά δουλειά μαζί σας, να αλλάξετε επάγγελμα από σήμερα, έχετε αργήσει και θα είστε και απέναντι μας.

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Συνέλληνες μου, για άλλη μία φορά, ξεχρεώστε τα χρέη σας, ξεχρεώστε την χώρα σας, επιτεθείτε στο μεγάλο τέρας που λέγεται τράπεζα και δη στην κίτρινη τράπεζα στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Επιτεθείτε στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ το συντομότερο, ετοιμάζουν αλλότρια σχέδια για εμάς, θα μας βρούνε μπροστά τους. Η τράπεζα της ΕΛΛΑΔΟΣ είναι υπόλογη. Τις επόμενες μέρες θα ενημερώσουμε και την τράπεζα της Ελλάδος και τον υπουργό οικονομικών για όλες μας τις κινήσεις.

Κύριοι θεσμοί, κύριοι αξιωματούχοι, πάρτε θέση. Παρακαλώ να πάρετε θέση ή μαζί μας ή απέναντι μας. Είστε θεσμοί στην χώρα μας, πάρτε θέση, έχετε θέση.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Αρτέμης Σώρρας: Μόνο για την λευτεριά.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1838701403016066&id=100006286716949

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΛΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΔΟΤΑΜΠΑΛΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters