Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ; Η ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ;;;;

Νικόλαος Γεωργιάδης
ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.... ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ Δ.Σ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ?
ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ¨ΟΧΙ¨ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ(ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΔΥΟ Η ΤΡΙΑ).......

ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


 

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959!

ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ VIDEO ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΟΤΑΝ  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο  ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑ  ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΙΣ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1959  ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΤΕ ΤΟ ΨΕΜΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΣΥΓΚΑΛΥΜΕΝΗ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ «ΕΘΝΑΡΧΕΣ« ΚΑΙ  ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΡΜΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΑΝΑΙ................

 
Νικόλαος Γεωργιάδης 
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΤΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΥΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΚΤΥΛΟ.....
ΑΠΛΑ ΑΦΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ...
ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ...
ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ...
ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΜΑΘΕΙΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙΣ.....
ΚΑΤΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ... ΑΒΟΥΛΟΣ.... ΑΝΟΟΣ... ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΣ..... ΜΗ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ....
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters