Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Σύντομο Μήνυμα στον Επίγειο Πληθυσμό

Δραστική στρατιωτική κλιμάκωση έλαβε χώρα παρασκηνιακά λίγες ώρες πριν, και αυτή τη στιγμή εκτυλίσσεται ένας πλήρους κλίμακας πόλεμος μεταξύ της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας και του Δρακόνιου στόλου στο υποσελήνιο διάστημα, καθώς κι ένας πλήρους κλίμακας πόλεμος μεταξύ του Κινήματος Αντίστασης και του Illuminati Breakaway Complex (IBC: Σύμπλεγμα Διαφυγής Ιλλουμινάτι) στις υπόγειες βάσεις.

Νεκροταφεία Σοδομισμένων παιδιών στην Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο

Το νεκροταφείο των παιδιών στην Ολλανδία είναι διασκέδαση για τις πλούσιες ελίτ.

Παιδική δολοφονία από την Royalty, Soros: Αυτόπτης μάρτυρας

Το "Better Have My Money" της Rihanna προωθεί την εμμονή της Elite με βασανιστήρια

Το "Better Have My Money" της Rihanna ωθεί σκόπιμα όρια και τα ωθεί σκόπιμα σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Το βίντεο είναι συνέχεια της ατζέντας των μέσων μαζικής ενημέρωσης για τον δοξασμό του θανάτου, των βασανιστηρίων και του απάνθρωπου. Θα δούμε τα στριμμένα μηνύματα πίσω από το "Better Have My Money".

Από την κυκλοφορία του Vigilant Citizen το 2008, η Rihanna ήταν μέρος της εικόνας.

Η Ευρώπη προχωρά και το Ναζισμό σκορπά

 

Με ένα νέο «Νόμο για την Ελευθερία Συνέλευσης», η κυβέρνηση του Βερολίνου σκοπεύει να επιτρέψει ή να απαγορεύσει τις διαδηλώσεις, ανάλογα με το περιεχόμενο. 

Ο λόγος που δίνεται είναι ότι έτσι οι διαδηλώσεις ρατσισμού και  βίας πρέπει θα μπορούν ευκολότερα να απαγορευτούν. Λες και αυτές υπάρχουν... 

Έχουμε δηλαδή μια ειδική διάταξη που παραβιάζει σαφώς την ελευθερία του συνέρχεσθαι και την ελευθερία της έκφρασης.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters