Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Το "Better Have My Money" της Rihanna προωθεί την εμμονή της Elite με βασανιστήρια

Το "Better Have My Money" της Rihanna ωθεί σκόπιμα όρια και τα ωθεί σκόπιμα σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Το βίντεο είναι συνέχεια της ατζέντας των μέσων μαζικής ενημέρωσης για τον δοξασμό του θανάτου, των βασανιστηρίων και του απάνθρωπου. Θα δούμε τα στριμμένα μηνύματα πίσω από το "Better Have My Money".

Από την κυκλοφορία του Vigilant Citizen το 2008, η Rihanna ήταν μέρος της εικόνας.

Στην πραγματικότητα, ένα από τα πρώτα άρθρα που έγραψα ποτέ ήταν για την ομπρέλα της Rihanna , και τίποτα δεν έχει αλλάξει πραγματικά από τότε. Πάνω από 7 χρόνια αργότερα, η Rihanna εξακολουθεί να χρησιμοποιείται για να προωθήσει την ατζέντα της απόκρυφης ελίτ… γιατί αυτό κάνουν τα πιόνια της βιομηχανίας. Με το Better Have My Money , η Rihanna επιβεβαιώνει πραγματικά ότι η λαϊκή κουλτούρα έχει μετατραπεί σε μια διεφθαρμένη, τοξική ερημιά που εκθέτει σκόπιμα τα νεαρά μυαλά σε θάνατο, φόνο και βασανιστήρια. Αλλά δεν είναι απλώς να εκθέσουμε τη νεολαία σε αυτά τα πράγματα, αλλά να τους δοξάζεις, να τους κάνεις δροσερούς, μοντέρνους, επιθυμητούς και μοντέρνους.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η απόκρυφη ελίτ δεν ντρέπεται να βασανίζει ανθρώπους για κάθε είδους σκοπούς (δείτε τις φρικτές αποκαλύψεις της έκθεσης βασανιστηρίων της CIA και ολόκληρου του συστήματος MK Ultra ), δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι προσπαθούν να πουλήσουν την αγάπη τους για την ανθρώπινη δυστυχία η νεολαία. Κάποιος μπορεί να πει «Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη Rihanna, είναι απλώς ένα διασκεδαστικό βίντεο». Αλλά στην πραγματικότητα, ναι, το κάνει. Στο Better Have My Money , η Rihanna ενεργοποιεί τις πραγματικές τεχνικές βασανιστηρίων που χρησιμοποιούνται από ψυχοπαθητικές οντότητες και τις κάνει να φαίνονται δροσερές. Εννοώ, όταν βασανίζετε ανθρώπους σε ένα σκάφος ενώ υπάρχει μουσική στο παρασκήνιο, είναι ωραίο, έτσι; Σωστά? Τα βασανιστήρια είναι δροσερά; Ω, και σέξι, επίσης.

Δεν αφορά πραγματικά τα χρήματά της

Αν ακούτε το Better Have My Money χωρίς να εκτεθείτε στο βίντεο, είναι εύκολο να υποθέσετε ότι το τραγούδι αφορά κάποιον που οφείλει χρήματα της Rihanna που θέλει να επιστρέψει. Αν κάποιος σας χρωστάει ποτέ χρήματα και προσπάθησε να ξεπεράσει τον τρόπο πληρωμής σας, πιθανότατα σχετίζεται με την πιασάρικη χορωδία του τραγουδιού:

Ωστόσο, οι εικόνες του βίντεο οδηγούν τα πράγματα σε ένα ενοχλητικό, ψυχοπαθητικό, σαδιστικό νέο επίπεδο. Τώρα δεν πρόκειται απλώς για τη Rihanna που προσπαθεί να πάρει τα χρήματά της, αλλά για τη Rihanna που απολαμβάνει βασανίζει και σκοτώνει ανθρώπους. Αλλά, επειδή το κάνει αυτό η Ριάννα, θα εξορθολογίσουμε την φρίκη στην οθόνη και θα πούμε ότι είναι απλώς μια «ισχυρή, ενδυναμωμένη, ανεξάρτητη γυναίκα», σωστά; Λοιπόν, μαντέψτε τι. Ακόμα κι αν μια γυναίκα το κάνει, το να σκοτώνεις και να βασανίζεις ανθρώπους είναι ακόμα λάθος.

Η παρακολούθηση του βίντεο σάς δίνει ένα άβολο, δυσάρεστο συναίσθημα στο έντερο; Αυτό είναι το ένστικτό σου που σου λέει ότι αυτό που βλέπεις δεν είναι σωστό. Δεν ταιριάζει με την κατάσταση της φυσικής ισορροπίας και της αρμονίας που προσπαθεί να παραμείνει ο νους σας. Η παρακολούθηση του πόνου, της ταλαιπωρίας, του απάνθρωπου και του θανάτου δεν είναι «τέχνη», απλά σκοτώνει την ψυχή.Όπως συμβαίνει συχνά με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το βίντεο της Rihanna συγχρονίζεται με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα από άλλο ποπ σταρ που επίσης πήρε ένα αιματηρό, εκδικητικό και βίαιο πρόσωπο: Taylor Swift.

Για το Bad Blood, η Taylor Swift παίρνει ένα βίαιο, δολοφονικό πρόσωπο και φοράει τα μαλλιά της κόκκινα.  Η Rihanna παίρνει ένα παρόμοιο πρόσωπο

Κυκλοφόρησε λίγες εβδομάδες, το Bad Blood and Better Have My Money εμφανίζει ποπ σταρ για τον εορτασμό του θανάτου και της βίας, φορώντας κόκκινα μαλλιά - το χρώμα του αίματος και της θυσίας.

Το βίντεο

Το βίντεο The Better Have My Money ξεκινά με μια στερεότυπη σύζυγο του Χόλιγουντ που διασχίζει μονοπάτια με τη Ριάννα και τον μυστηριώδη κορμό της.

Η Ριάννα πρόκειται να τρελαθεί.

Η Rihanna πρόκειται να μετατραπεί σε ψυχοπαθητικό βασανιστή. Αλλά μου αρέσει το μποέμικο-κομψό στυλ της, οπότε είναι εντάξει.

Η Rihanna φεύγει από το ασανσέρ με τη γυναίκα μέσα στον κορμό και ξεκινά η δοκιμασία. Η Rihanna και οι φίλοι της δεν απλώς απάγουν τη γυναίκα για να πάρουν τα χρήματά τους πίσω - χαίρονται να τη βασανίζουν με διάφορους τρόπους. Εν ολίγοις, συμμετέχουν στις ένοχες απολαύσεις της απόκρυφης ελίτ: απάνθρωπος, βασανιστήρια, τραυματισμοί και, τελικά, δολοφονία ανθρώπων. Ναι, αυτό κάνει η απόκρυφη ελίτ. Στην πραγματική ζωή. Διαβάστε τα νέα.

Κατ 'αρχάς, απογυμνώνουν το θύμα τους - έναν κλασικό τρόπο για να αφαιρέσουν την αξιοπρέπεια και την αίσθηση ασφάλειας του θύματος και να εισέλθουν στον χώρο της σεξουαλικής κακοποίησης.

Την κρεμάνε ανάποδα, ενώ η Rihanna είναι πολύ δροσερή.

Την κρεμάνε ανάποδα, ενώ η Rihanna φαίνεται πολύ δροσερή. Αγαπήστε αυτό το καπέλο BTW.

«Απλά κρεμώντας ένα άτομο ανάποδα για μία ή δύο ώρες θα αρχίσει να παίζει κόλπα στο μυαλό. Το μυαλό θα αρχίσει να αποσυνδέεται και θα αρχίσει να αντιστρέφει τις πρωταρχικές εγκεφαλικές λειτουργίες όπως ο πόνος είναι ευχαρίστηση. Το μυαλό του ατόμου αναδιατάσσεται. Αυτό γίνεται συχνά με μοντέλα Beta alters ή Beta για να τους κάνουν να πιστεύουν ότι ο πόνος του σαδιστικού βιασμού είναι ευχαρίστηση. Μετά από αυτήν την ανατροπή στο μυαλό ότι το «PAIN IS LOVE», το γατάκι S&M θα ζητήσει από τον χειριστή του να τους χτυπήσει, να τους δέσει, να τους τραυματίσει κ.λπ. Θα πειράξουν τον χειριστή τους και θα του πουν ότι δεν είναι πραγματικός άνθρωπος αν δείχνει οποιοδήποτε έλεος για το πώς προκαλείται ο πόνος Τα βασανιστήρια πυρκαγιάς / καύσης χρησιμοποιούνται στον προγραμματισμό προσώπου πορσελάνης. "
- Fritz Springmeier, η φόρμουλα Illuminati για τη δημιουργία ενός σκλάβου ελέγχου μυαλού

Η Rihanna και οι φίλοι της φαίνεται να έχουν πάρει το εγχειρίδιο βασανιστηρίων της CIA.

Πρόκληση εμετού μέσω κίνησης ή / και φαρμάκων.

Πρόκληση εμετού μέσω κίνησης ή / και φαρμάκων.

Η Rihanna φαίνεται επίσης να γνωρίζει για τα παιχνίδια άρρωστου μυαλού που παίζονται σε σκλάβους Beta Kitten, όπως «να τα κάνεις όμορφα για να τα μεταχειρίζεσαι σαν w --- s».

Η Rihanna και οι φίλοι της έβαζαν μακιγιάζ στη γυναίκα, ακόμη και βλεφαρίδες στα μάτια της.  Θυμίζει τι κάνουν οι άρρωστοι στους σκλάβους του MK πριν από την κατάχρηση.

Η Rihanna και οι φίλοι κάνουν το θύμα να φοράει κοσμήματα και μακιγιάζ. Προσθέτουν ακόμη και βλεφαρίδες στα μάτια της. Στη συνέχεια είναι ναρκωτικά. Αυτό είναι το είδος των πραγμάτων που κάνουν οι χειριστές της MK στους σκλάβους πριν από την κατάχρηση.

Το θύμα κρατιέται κάτω από το νερό για να την κρύψει από τον ηλίθιο αστυνομικό που είναι πολύ αποσπασμένος από τις όμορφες γυναίκες για να παρατηρήσει οτιδήποτε άλλο.  Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο φεμινισμός δεν αφορά την ισότητα, αλλά το μίσος των ανδρών σε σημείο γελοιοποίησης και ακόμη και τον εξορθολογισμό της δολοφονίας τους.

Η διατήρηση ενός θύματος υποβρύχια και η προσομοίωση του θανάτου από πνιγμό είναι μια ιδιαίτερα τραυματική τεχνική βασανιστηρίων (βλ. Κόλπος του Γκουαντάναμο / waterboarding) που συχνά οδηγεί σε αποσύνθεση.

Στην παραπάνω σκηνή, το θύμα διατηρείται υποβρύχιο για να την κρύψει από τον ηλίθιο αστυνομικό που είναι πολύ αποσπασμένος από τις όμορφες γυναίκες για να παρατηρήσει οτιδήποτε άλλο. Όταν οι ποπ σταρ όπως η Ριάννα και ο Τέιλορ χρησιμοποιούν το σεξ και τη βία για να πάρουν αυτό που θέλουν, συχνά απεικονίζεται ως φεμινιστική δήλωση. Όμως στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο φεμινισμός δεν αφορά την ισότητα, αλλά την ομαλοποίηση της υποβάθμισης και της βίας και την αποκαλούμενη ενδυνάμωση.

Μετά από μια σειρά από φωτογραφίες της Rihanna που φαίνεται θυμωμένη και δροσερή, μαθαίνουμε τελικά γιατί υποφέρει αυτή η φτωχή γυναίκα. Επειδή ο σύζυγός της οφείλει χρήματα στη Ριάννα. Συνεπώς, η γυναίκα είναι πιθανώς εντελώς αθώα, αλλά εξακολουθεί να υφίσταται το χειρότερο είδος κακοποίησης. (Από άλλες γυναίκες. Τόσο για τον φεμινισμό!)

Παρά τα βασανιστήρια της συζύγου του, ο σύζυγος δεν στέλνει στη Rihanna τα χρήματά της, οπότε αποφασίζει να τον σφαγιάσει σαν ζώο εκτροφής. Αυτό είναι λογικό.

Το σαλόνι του άνδρα είναι καλυμμένο με πλαστικά σεντόνια, επειδή η Ριχάννα πρόκειται να τον χακάρει και να τον κόψει σε ένα όργανο περιττής βίας.  Είμαι σίγουρος ότι οι 12χρονοι θαυμαστές της απολαμβάνουν αυτό.

Το σαλόνι του άνδρα είναι καλυμμένο με πλαστικά σεντόνια, επειδή η Ριάννα πρόκειται να τον χακάρει και να τον κόψει σε ένα όργανο περιττής βίας. Είμαι σίγουρος ότι οι 12χρονοι θαυμαστές της Rihanna θα το απολαύσουν.

Σε μια γρήγορη βολή, βλέπουμε ένα χέρι να κόβεται.

Σε μια γρήγορη βολή, βλέπουμε το χέρι του να κόβεται

Το να κάνεις όλα αυτά τα τρομερά πράγματα άξιζε προφανώς επειδή η Ριάννα πήρε τα χρήματά της. Καλός. Όλοι ανησυχούσαμε πολύ για τα χρήματα της Rihanna. Ενώ οι νέοι θεατές θα καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι «η Ριάννα είναι τόσο άσχημη», η τελική σκηνή του βίντεο αποκαλύπτει την πραγματική της κατάσταση.

Αν και είμαστε πρώτοι που πιστεύουμε ότι το θύμα βάζει αιματηρό στο στήθος, είναι η Rihanna που βάζει αιματηρή στο στήθος.

Η Rihanna βρίσκεται στον κορμό όπου είχε τοποθετηθεί το θύμα βασανιστηρίων.

Σε αντίθεση με το θύμα των βασανιστηρίων, η Rihanna είναι μέσα στο στήθος, γυμνή και ναρκωτική. Είναι ένας συμβολικός τρόπος να δηλώσουμε ότι η Ριχάννα δεν είναι στην πραγματικότητα ένας δροσερός, αποστασιοποιημένος κακός, αλλά είναι το ίδιο θύμα. Είναι προϊόν της βιομηχανίας Beta Kitten, έχει κυριολεκτικά αίμα στα χέρια της, αλλά υπάρχουν χρήματα που της ρίχνονται για να τη διατηρήσει στη σειρά. Με άλλα λόγια, δεν διαφέρει από τη γυναίκα που απήχθη, βασανίστηκε και εκμεταλλεύτηκε για να πάρει χρήματα. Παρουσιάζοντας έναν σαδιστή δολοφόνο πάνω από τη μουσική του κλαμπ, χρησιμοποιείται και χειρίζεται από τη βιομηχανία για να προωθήσει την ατζέντα της. Δεν είναι «εξουσιοδοτημένη», ούτε ελέγχει τίποτα. Δεν ήταν ποτέ.

Η τελευταία εικόνα του βίντεο δείχνει το εξαιρετικά αιματηρό πρόσωπο της Rihanna για την ενοχλητική μουσική.

Η τελευταία εικόνα του βίντεο, αφού τελειώσει το τραγούδι, δείχνει το πρόσωπο της Rihanna να στάζει με αίμα πάνω από ενοχλητικούς ήχους.

Το αίμα στο πρόσωπο της Rihanna θυμάται την ακραία βία του φόνου που διέπραξε και μας θυμίζει το πραγματικό σημείο του βίντεο. Δεν πρόκειται ποτέ για πληρωμή. Αυτό αφορά τη χρήση της Rihanna για να πουλήσει την κουλτούρα του ελίτ του θανάτου και του απάνθρωπου, ενώ αναιρεί την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τον αυτοσεβασμό και όλα όσα είναι θετικά για την ανθρωπότητα.

Συμπερασματικά

Δεν υπάρχει κανένα κρυφό μήνυμα στο Better Have My Money . Όλα είναι στο πρόσωπό σας, σαν το αίμα να στάζει κάτω από το πρόσωπο της Ριάννα. Το βίντεο καταφέρνει να εξαπατήσει τους θεατές εξορθολογίζοντας τη φρίκη επειδή «ο τύπος ήταν τρελός και του άξιζε». Όχι, δεν το έκανε.

Ωστόσο, η ασθένεια πηγαίνει βαθύτερα από αυτό. Αυτό το βίντεο αφορά την εμμονή της ελίτ με τον πόνο και τα βασανιστήρια. Είτε εξετάζετε τη μεταχείριση των κρατουμένων πολέμου και των σκλάβων του ΜΚ, είτε στους υπόγειους δακτυλίους που πωλούν βασανιστήρια ταμπάκων, αυτοί που «υπερβαίνουν το νόμο» έχουν νομιμοποιήσει τα βασανιστήρια εκείνων που είναι «κάτω». Όχι μόνο χρησιμοποιείται ως εργαλείο για να αποκτήσει αυτό που θέλει, αλλά και το ανεστραμμένο μυαλό τους «ξεφεύγει». Το Better Have My Money γιορτάζει αυτήν τη νοοτροπία με το πρόσχημα ότι είναι «νευρικός».

Τι λέει αυτό για εμάς και τον πολιτισμό μας; Γιατί το "σπρώξιμο των ορίων" στη λαϊκή κουλτούρα πηγαίνει πάντα σε μια κακή και απάνθρωπη κατεύθυνση, αλλά σπάνια προς την αντίθετη κατεύθυνση, προς την ομορφιά, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία; Επειδή όσοι ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θέλουν τα ανθρώπινα μυαλά να επεκταθούν και να εμπνευστούν. Θέλουν το αντίθετο. Θέλουν κλειστά, συννεφιασμένα μυαλά παθιασμένα με ανθυγιεινές και καταστροφικές ιδέες και εικόνες. Τα μυαλά που μπορούν να ελέγξουν.

Η Rihanna είναι ένα εργαλείο για να το επιτύχει αυτό. Δεν έχει πραγματικά λόγο σε κανένα από αυτά. Δεν έγραψε καν το τραγούδι. Κάνει απλά αυτό που τα αφεντικά της της λένε να κάνει. Και, όταν όλα ειπωθούν και γίνουν, θα της πουν: «Βάλτε καλύτερα τα χρήματά μου».



Δημοσιεύθηκε 5 χρόνια πριν επί 9 Ιουλίου 2015
Με Άγρυπνος πολίτης

https://vigilantcitizen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters