Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Η Πυραμίδα του Ταϋγέτου είναι το Κέντρο του Κόσμου, αφού ευθυγραμμίζεται με όλα θρησκευτικά κέντρα του αρχαίου κόσμου!

Μέκκα - Πυραμίδες Αιγύπτου - Αλεξάνδρεια -
Βάτικα Λακωνίας - Άνω Βάτικα (= Βατικανό)


Η Ιερή Πέλλα – Βέλλα,
οι Πελασγοί,
το Ιερό Βέλος Δόρυ και οι Δωριείς

Η Πυραμίδα του Ταϋγέτου είναι το Κέντρο του Κόσμου, αφού ευθυγραμμίζεται με όλα θρησκευτικά κέντρα του αρχαίου κόσμου, της προϊστορικής εποχής μέχρι και τις μέρες μας. Ξεκινά από την Μέκκα, το άνδρο των μουσουλμάνων, συνεχίζει βορειοδυτικά προς τις Πυραμίδες της Αιγύπτου, οι οποίες ήταν η βάση της αιγυπτιακής θρησκείας και της μετέπειτα ιουδαιοχριστιανικής.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΟΥΜΕ ΠΡΟ ΑΣΤΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ!!


Anna Art

Η καταγγελία είναι φίλου μου που μου την έστειλε!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Προς: Δήμαρχο, αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Προέδρους Κοινοτήτων, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, Τμήμα Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, Νομική Υπηρεσία.

Θέμα: Μετανάστευση – προσφυγικό «Το κλίμα στο δήμο Καλλιθέας.»

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Προσφάτως, τον Δεκέμβριο του 2018, συνελήφθη με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα ένας 27χρονος, ο οποίος όπως αποδείχθηκε αργότερα ότι εμπλεκόταν σε τρομοκρατικές επιθέσεις που είχαν λάβει χώρα στη Συρία, ενώ είχε λάβει πριν χρόνια νομίμως άσυλο από τις Ελληνικές Αρχές.

BLOOMBERG: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ !!!

Τον Μάιο θα περάσει η κυβέρνηση το μεγάλο τεστ των δανειστών, από το οποίο θα κριθεί αν θα «ανάψουν πράσινο», τον Ιούνιο, στη μείωση του στόχου για το πρωτογενές πλεόνασμα, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για περισσότερες ελαφρύνσεις φόρων και παροχές.

Η μεγάλη και δύσκολη δοκιμασία για την κυβέρνηση θα είναι στο πεδίο των πλειστηριασμών χωρίς περιορισμούς για την πρώτη κατοικία, οι οποίοι συνδέονται με τη δημιουργία νέου θεσμικού πλαισίου για την αφερεγγυότητα ιδιωτών.

ΝΕΟΣ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ-ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ : Η ΠΑΡΟΧΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΧΡΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!


Με ένα ανεπαρκές επίδομα, αυτό της στέγασης, προσπαθούν να «χρυσώσουν το χάπι» σε δεκάδες χιλιάδες πολίτες που πρόκειται να χάσουν το σπίτι τους από τη «βροχή» πλειστηριασμών που αναμένεται μετά την 1η Μαΐου λόγω της κατάργησης προστασίας της πρώτης κατοικίας. 

Δηλαδή η κυβέρνηση εμμέσως προειδοποιεί ότι σε λίγους μήνες οι πολίτες που μέχρι τώρα προστατεύονταν πρόκειται να χάσουν το σπίτι τους και τους ενημερώνει ότι θα είναι δικαιούχοι του επιδόματος, το οποίο σήμερα δεν ξεπερνάει τα 200 ευρώ τον μήνα.

Κάνουν κέντρα κράτησης των μεταναστών πρωην στρατόπεδα σε στρατηγικά σημεία του Έβρου.

Την αποκάλυψη έκανε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη λέγοντας πως η Κυβέρνηση ζητάει να γίνει το πρώην στρατόπεδο της Καρωτής κέντρο κράτησης.

ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΙΣ ΠΙΘΗΚΟΤΡΩΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ

Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί ομιλούν την ελληνική και είναι αυτόματα και έλληνες;;;

Ακούστε στο επόμενο βίντεο του Αγγελάτου τον σχολιαστή από την Αττική να πετάει φλόγες κατά των πρακτόρων στο Πανελλήνιο. Ακούστε με ποιον ακριβώς τρόπο κατακαίει όλη την πανούκλα των ελληνόφωνων πολιτικών πρακτόρων (με όβρια προέλευση ή προσκύνημα σε μυστικές λέσχες θανάτου) για το σοκαριστικό τελος της χώρας από τις οργανωμένες ελεύσεις λαθρομεταναστών ισλαμιστοπιθήκων.

Αποκαλύψεις που σοκάρουν για το καρτέλ της κοκαΐνης στον Αστακό: Το αφεντικό, ο «γιατρός» και ο «κουμανταδόρος» με το καλάσνικοφ και τις χειροβομβίδες


Πως κατάφεραν οι μυστικοί πληροφοριοδότες να “τρυπώσουν” στα έγκατα της μαφίας?…


Δύο μυστικοί πληροφοριοδότες- insiders στο καρτέλ κοκαΐνης της Καραϊβικής, ένα ιστιοφόρο-αλιευτικό που μισθώθηκε από… διωκτική αρχή και ήταν on line με δορυφόρο, και η συνεργασία της Δίωξης Ναρκωτικών με την αμερικανική DEA, Λιμενικό, ΣΔΟΕ και ΕΚΑΜ, οδήγησε...

Τα σοκαριστικά ποσά που κερδίζουν κάθε δευτερόλεπτο οι μεγαλύτερες εταιρείες και τράπεζες


Τι προκύπτει αν γίνει αναγωγή τω κερδών των μεγάλων εταιρειών και τραπεζών στον κόσμο με βάση όσα εισπράττουν ανά δευτερόλεπτο; 
Τα στοιχεία – τα οποία αναδημοσιεύουμε από το newmoney.gr που έκανε τις απαραίτητες πράξεις σύμφωνα την κερδοφορία του 2019 – «σοκάρουν», αν σκεφτεί κανείς και πόσα βγάζει ένας εργαζόμενος (π.χ στην Ελλάδα) κάθε μήνα και όχι κάθε δευτερόλεπτο. 
Και μην μιλήσει κανείς για εκμετάλλευση των εργαζομένων, διότι μπορεί να χαρακτηριστεί και κομμουνιστής…

ΙΤΕΑ : ΤΟ ''ΚΑΡΤΕΡΙΑ'', ΤΟ ΠΡΩΤΟ ''ΑΒΕΡΩΦ'' ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Του Παντελή Καρύκα
Το 1827 η ελληνική επανάσταση έπνεε τα λοίσθια. Οι αβελτηρίες της ηγεσίας είχαν επιτρέψει την εγκατάσταση του Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο. Ο Μεσολόγγι είχε πέσει και τα αιγυπτιακά στρατεύματα ισοπέδωναν τον Μωριά. Την ίδια ώρα ο Κιουταχής έκαιγε την Ρούμελη. Ελάχιστα μέρη κρατούσαν ακόμα οι Έλληνες επαναστάτες.

Μέσα σε αυτό το ζοφερό κλίμα έλαβε χώρα η ναυμαχία της Ιτέας ή Αγκάλης από τον ομώνυμο κόλπο.

Τὸν νοῦ μας!!!

Πάει καιρὸς ἀπὸ τότε ποὺ χάσαμε τὸ φίλο Τᾶσο Γκολέμη

…μὰ ἀκόμη καὶ σήμερα ἡ φωνή του ἀντηχεῖ στὰ αὐτιά μου:
«Τὸν νοῦ σας!!!

Θὰ στήσουν «ἐμφύλιο» γιὰ νὰ «καθαρίσουν» μὲ τοὺς πραγματικοὺς πατριῶτες!!!
Τὸν νοῦ σας!!! Ἔχουν προγεγραμμένους 300.000 Ἕλληνες, μὲ ὀνόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα…
Τὸν νοῦ σας!!!
Θὰ στήσουν σκηνικὰ «πολέμου» μέσα στὶς πόλεις μας καὶ στὰ χωριά μας… Ἕνα …«ἀτύχημα» ἐδῶ, μία …«ἐκτόνωσις ὀργῆς» ἐκεῖ, μία στοχευμένη ἐκκαθάρισις στὴν συνέχεια…
Τὸν νοῦ σας!!! Αὐτοὺς ποὺ φέρνουν -καὶ θὰ φέρουν ἀκόμη περισσοτέρους- θὰ τοὺς χρησιμοποιήσουν γιὰ νὰ ξεπαστρέψουν τοὺς λίγους, συνειδητοποιημένους καὶ καθαροὺς Ἕλληνες, κρύβοντας τὶς στοχευμένες ἐκκαθαρίσεις πίσω ἀπὸ νέους «ἐμφυλίους»!!!

Έλληνες χειριστές δίνουν απαντήσεις για την πτώση του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ

Δύο Έλληνες χειριστές ελικοπτέρου δίνουν απαντήσεις σχετικά με την πτώση του Sikorsky S-76B, στο οποίο επενέβαινε ο Κόμπι Μπράιαντ και άλλα οκτώ άτομα.

Ιρανικός «δάκτυλος» αντιποίνων για Σολεϊμανί πίσω από την συντριβή αεροσκάφους E-11A των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν;

Επιβεβαίωσαν οι ΗΠΑ την συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους στο ανατολικό Αφγανιστάν χωρίς όμως να προβούν σε περισσότερες λεπτομέρειες, λέγοντας μόνο πως δεν υπάρχουν ενδείξεις εχθρικής ενέργειας.
Οι Ταλιμπάν όμως από την πρώτη στιγμή δήλωσαν πως το αεροσκάφος καταρρίφθηκε λέγοντας πως σκοτώθηκαν «πολλά μέλη» του πληρώματος.
Αρχικές πληροφορίες μιλούσαν για 83 επιβαίνοντες, αλλά αυτό αδύνατο δεδομένου ότι το αεροσκάφος ήταν ένα Ε-11A το οποίο επιχειρεί από την αεροπορική βάση στην Κανταχάρ του Αφγανιστάν.
Πρόκειται για μια ειδική διαμόρφωση του επιχειρηματικού τζετ Bombardier Global 6000 το οποίο χρησιμοποιείται από πολλές Αεροπορίες σε διάφορους ρόλους.
Ένας από αυτούς είναι και ο ρόλος του εναέριου κόσμου επικοινωνιών BACN (Battlefield Airborne Communications Node) μέσω του οποίου το αεροσκάφος δρα ως αναμεταδότης όλων των επικοινωνιών μεταξύ δυνάμεων στο έδαφος και αεροσκαφών, οι οποίες δεν είναι εύκολες στο Αφγανιστάν εξαιτίας του ορεινού εδάφους με σημαντικές προεξοχές από ορεινούς όγκους που τις δυσχεραίνουν.
Έτσι το αεροσκάφος πετώντας σε μεγάλο ύψος αναλαμβάνει το ρόλο του εναέριου κόσμου διευκολύνοντας τις επικοινωνίες.
Η σημασία του αεροσκάφους όμως δεν είναι μόνο αυτή, αλλά επιπρόσθετα διαθέτει εκείνο τον εξοπλισμό ώστε να διασυνδέει  εναέριες πλατφόρμες μεταξύ τους οι οποίες χρησιμοποιούν διαφορετικά πρωτόκολλα επικοινωνιών.
Για παράδειγμα ένα F-15 της αμερικανικής Αεροπορίας μπορεί να χρησιμοποιήσει το link-16 για να ανταλλάξει δεδομένα μένα F/A-18 του Ναυτικού. Ένα όμως F/A-18 δεν μπορεί να ανταλλάξει πληροφορίες με ένα B-1B ή ένα B-52 της Αεροπορίας.
Ένα F-22 Raptor μπορεί να ανταλλάξει πληροφορίες με άλλα Raptor αλλά μπορεί να δεχθεί μόνο δεδομένα από άλλα αεροσκάφη που χρησιμοποιούν Link-16. Το BACN αναλαμβάνει τι διασύνδεση όλων αυτών των μη συμβατών εναέριων και εδαφικών πλατφόρμων.
Και εδώ αρχίζουν τα ερωτήματα. Οι Ταλιμπάν αναφέρουν ότι κατέρριψαν το αεροσκάφος.
Το E-11A όμως πετά σε μεγάλο ύψος άνω των 30.000 ποδών όταν επιχειρεί, αλλά οι Ταλιμπάν δεν διαθέτουν τέτοιο αντιαεροπορικό όπλο.
Πως έγινε δυνατό να το καταρρίψουν; Οι Ταλιμπάν ισχυρίζονται ότι το αεροσκάφος έπεσε στην επαρχία  Γκαζνί που απέχει 330 χλμ. από την Κανταχάρ, από όπου επιχειρεί κάτι που σημαίνει ότι δεν το κατέρριψαν λίγο μετά την απογείωση όταν θα ήταν λογικά σε μικρό ύψος.
Υπάρχει δάκτυλος του Ιράν στην υπόθεση; Οι σχέσεις μεταξύ Ταλιμπάν (σουνίτες) και Ιράν δεν είναι οι καλύτερες, αλλά ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Mohammad Javad Zarif είχε δηλώσει τον περασμένο Αύγουστο ότι υπάρχει συνεργασία αι επαφή με τους  σκληροπυρηνικούς ισλαμιστές του Αφγανιστάν.
Έδωσε το Ιράν κάποιο αντιαεροπορικό σύστημα στους Ταλιμπάν μεγάλης εμβέλειας για να καταρρίψουν το αμερικανικό αεροσκάφος ως αντίποινα στη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σολεϊμανί; Άγνωστο.
Μπορεί να κατέπεσε από μηχανική βλάβη, όπως ισχυρίζεται η Ουάσιγκτον. Είναι ένα δεδομένο και αυτό φυσικά, αν και απομακρυσμένο, καθώς τέτοιου είδους αεροσκάφη δεν πέφτουν έτσι εύκολα.





Όταν κάποτε οι γυναίκες στο Αφγανιστάν φορούσαν μίνι φόρεμα και βάφονταν ξανθιές [ΦΩΤΟ]


Στο άκουσμα της λέξης Αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους Ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της.
Κι όμως, η χώρα της Μέσης Ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις.
Το 1960 η χώρα δεν είχε καμία σχέση με αυτή που ξέρουμε σήμερα. Η ζωή ήταν πολύχρωμη, με τους ανθρώπους να χαμογελούν κάτω από τον ήλιο, μια πραγματικότητα που απέχει πολύ από αυτή που υπάρχει σήμερα με την κυριαρχία των Ταλιμπάν.

Οι Γόρδιοι Δεσμοί δεν λύνονται, κόβονται…


ΜΈΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ένα πράγμα για το οποίο έμεινε στην ιστορία ο Αλέξανδρος ο Γ’ ο Μακεδών, ο Μέγας Αλέξανδρος, είναι η λύση του Γόρδιου δεσμού και η φράση “ότι δεν μπορεί να λυθεί, μπορεί να κοπεί!”.
Πέρα από την ωραία, όμως, ιστορία νομίζω πως θα πρέπει να δούμε λίγο και τους συμβολισμούς που κρύβονται πίσω από αυτή.

Ποιες περιοχές της Ελλάδας μένουν ακάλυπτες από την αποστολή των Patriot PAC-3 της ΠΑ στην Σαουδική Αραβία

Γράφει: Πάνος Σπαγόπουλος
Πολλά και μεγάλα ερωτήματα ανακύπτουν από την απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να δεχθεί την μεταφορά μιας συστοιχίας αντιαεροπορικών πυραύλων μακρού βεληνεκούς Patriot PAC-3 της Πολεμικής Αεροπορίας και μέχρι 140 Ελλήνων στρατιωτικών στην Σαουδική Αραβία, για προστασία της χώρας αυτής από το… Ιράν!
Το σύστημα εκτός από προηγμένες αντιαεροπορικές, έχει μοναδικές αντιβαλλιστικές ικανότητες στην έκδοση PAC-3, που χρησιμοποιεί η Πολεμική Αεροπορία, την στιγμή που η τουρκική βαλλιστική απειλή κατά των νησιών του Αιγαίου και την ενδοχώρας με εκατοντάδες βαλλιστικά βλήματα Bora-2, Kasirga και Yildirim-1/-2.

«Χάσαμε την ευκαιρία να βυθίσουμε τον τουρκικό στόλο»! Η συγκλονιστική αφήγηση του αντιναύαρχου Κονιδάρη για τα Ίμια

Συγκλονιστική μαρτυρία για την κρίση στα Ίμια, από την οποία συμπληρώνονται αυτές τις ημέρες 24 χρόνια, αποτελεί η συνέντευξη του αντιναύαρχου εν αποστρατεία Σπύρου Κονιδάρη για την στρατιωτική κατάσταση που υπήρξε και τους χειρισμούς που έγιναν.
Ο κ. Κονιδάρης ήταν τότε πλωτάρχης, κυβερνήτης της πυραυλακάτου «Σταράκης» η οποία βρέθηκε στην πρώτη γραμμή, απέναντι από τα πλοία του τουρκικού στόλου.

Προειδοποίηση του Αρχηγού Στόλου σε Άγκυρα : »Θα επιβάλλουμε εάν χρειασθεί & με τα όπλα τη βούληση του έθνους»

Ελλάς – Γαλλία… ΣΥΜΜΑΧΙΑ: Το ελικοπτεροφόρο Dixmude στο λιμάνι “κουβαλώντας” μηνύματα…

Σε μια κίνηση γεμάτη συμβολισμούς, το ελικοπτεροφόρο πλοίο αμφιβίων επιχειρήσεων “Dixmude” (L9015), τύπου Mistral, του γαλλικού Ναυτικού (Marine Nationale), βρίσκεται αγκυροβολημένο στον Πειραιά όπου το επισκέπτονται δημοσιογράφοι, ενώ ο πρεσβευτής της Γαλλίας στην Ελλάδα, Patrick Maisonnave, ο κυβερνήτης του πλοίου Nicolas Rossignol και ο Ακόλουθος Άμυνας (ΑΚΑΜ) στη γαλλική πρεσβεία των Αθηνών, συνταγματάρχης Charles Aballéa, παραχωρούν συνέντευξη Τύπου, με αντικείμενο την ελληνογαλλική συνεργασία.

“Με το νέο ασφαλιστικό η ΠΑ θα ψάχνει για πιλότους”! Έρχονται μαζικές παραιτήσεις Ιπτάμενων


Κρίση στους Ιπταμένους των Μαχητικών Αεροσκαφών (Πλήρης απογοήτευση στους ε.α Ιπταμένους)

Γράφει ο Παναγιώτης Δημητριάδης

Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α και μέλος του ΔΣ της ΕΑΑΑ

Η συνεχής αποχώρηση Ιπτάμενων από τα μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμική Αεροπορία, σε αρκετές περιπτώσεις πριν το όριο συνταξιοδότησης, με προορισμό τις ελκυστικές θέσεις εργασίας στην πολιτική αεροπορία, δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα επάνδρωσης στην ικανοποίηση επιχειρησιακών αναγκών.

ΕΞ’ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ! ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ!

Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές όταν αναφερόμαστε σε στοιχεία για λαθρομετανάστες που δίνουν οι διάφορες κρατικές υπηρεσίες, ότι έχουμε αμφιβολία για το κατά πόσον είναι αληθή. Μάλιστα, πολλές φορές έχουμε… ξεφωνίσει το Λιμενικό, το οποίο συστηματικά κρύβει αφίξεις!
Βέβαια, μπορεί κάποιοι… δύσπιστοι αναγνώστες να έχουν αμφιβολία και για τα δικά μας γραφόμενα, πιστεύοντας ίσως ότι θέλουμε να διογκώσουμε το πρόβλημα.

Είναι η Λιβύη κληρονομιά της Merkel;

Της Judy Dempsey

Δεν έλειψε η ειρωνεία σε αυτούς που παρακολουθούν την διπλωματική πορεία της Angela Merkel.

Στις 19 Ιανουαρίου η Γερμανίδα Καγκελάριος φιλοξένησε παγκόσμιους ηγέτες στο Βερολίνο για να προσπαθήσουν και να συμφωνήσουν σε μια κατάπαυση πυρός στη Λιβύη. Ήταν μια πολύ επικίνδυνη απόφαση. Και συμβολική εξίσου. Το 2011, η Γερμανία απείχε από μια εντολή των Ηνωμένων Εθνών να παρέμβει στη Λιβύη.

Ένα άγγιγμα, μία επαφή... και μετά; Contagion, (μεταδοτική αρρώστεια). ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ....


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters