Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΟΥΜΕ ΠΡΟ ΑΣΤΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ!!


Anna Art

Η καταγγελία είναι φίλου μου που μου την έστειλε!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Προς: Δήμαρχο, αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Προέδρους Κοινοτήτων, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, Τμήμα Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, Νομική Υπηρεσία.

Θέμα: Μετανάστευση – προσφυγικό «Το κλίμα στο δήμο Καλλιθέας.»

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Προσφάτως, τον Δεκέμβριο του 2018, συνελήφθη με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα ένας 27χρονος, ο οποίος όπως αποδείχθηκε αργότερα ότι εμπλεκόταν σε τρομοκρατικές επιθέσεις που είχαν λάβει χώρα στη Συρία, ενώ είχε λάβει πριν χρόνια νομίμως άσυλο από τις Ελληνικές Αρχές.


Ο ύποπτος τρομοκράτης, σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό δικαστικό ιστότοπο «Eurojust», συνελήφθη στις 30 Δεκεμβρίου του 2018, στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, με την αρχική κατηγορία της κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. Ωστόσο, κατόπιν συντονισμένης έρευνας των ουγγρικών και των βελγικών αρχών, διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος — συριακής καταγωγής, φέρεται ως υπεύθυνος δια την τέλεση τρομοκρατικών επιθέσεων, από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους 20 άτομα.

Ο ύποπτος, αυτή τη στιγμή, κρατείται στην Ουγγαρία, αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων κατηγορίες για διασύνδεση με το Ισλαμικό Κράτος και τη διάπραξη τρομοκρατικών ενεργειών.
Στο μεταξύ, πηγές από τις Ελληνικές Αρχές, διαμήνυσαν ότι ο 27χρονος που συνελήφθει, είχε περάσει απ' όλους τους ελέγχους της ελληνικής βάσης δεδομένων, της Frontex, της Interpol, της Europol και άλλων διεθνών υπηρεσιών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην περίπτωση του 27χρονου, από τις Ελληνικές Αρχές έγιναν «όλα τα προβλεπόμενα στον απόλυτο βαθμό, και πάντα σε στενή συνεργασία με τις ευρωπαϊκές υπηρεσίες».


Ο 27χρονος φέρεται, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία να εισήλθε στην Ελλάδα από τη Λέρο στις 14 Ιουλίου του 2016, μαζί με τη σύζυγό του και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους. Παρά τον έλεγχο, στον οποίο υποβλήθηκε, από όλες τις άνω υπηρεσίες δεν είχε βρεθεί κάτι εις βάρος του.
Στις 27 Οκτωβρίου του 2017, παρόλα ταύτα, οι Ελληνικές Αρχές αναγνώρισαν για τον ίδιο και την οικογένειά του, την ιδιότητα του πολιτικού πρόσφυγα. Μάλιστα, και τα πέντε μέλη της οικογενείας του εγκαταστάθηκαν σε διαμέρισμα στην Κυβέλη.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 27χρονος συνελήφθη αργότερα με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στη Βουδαπέστη, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε
υπόθεση παράνομης διακίνησης ανθρώπων. Μαζί του βρισκόταν και ένα από τα ανήλικα παιδιά του, το οποίο αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.


Δυστυχώς γεωγραφικά, είμαστε μια από τις «πύλες διέλευσης προς την Ευρώπης» για τους τζιχαντιστές - τρομοκράτες που τρέχουν να σωθούν μετά το τέλος του πολέμου στη Συρία και την ανομία που κυριαρχεί γενικώς σήμερα στη Μέση Ανατολή, επισήμαινε στην εφημερίδα Καθημερινή ο πρόεδρος του συμβουλίου του Διεθνούς Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών του Λονδίνου, Φρανσουά Χόισμπουργκ, ο οποίος επισκέφτηκε την Αθήνα προσκεκλημένος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη τον Σεπτέμβριο του 2017. Βαθύς γνώστης των θεμάτων ασφαλείας, ειδικός σύμβουλος των πρώην Γάλλων προέδρων Σαρκοζί και Ολάντ και ιδρυτικό μέλος της Γαλλογερμανικής Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας, ο κ. Χόισμπουργκ, τόνισε για την επικινδυνότητα των προσφυγικών ροών στο Αιγαίο και τη σημασία της συμφωνίας Ε.Ε. - Τουρκίας στο μεταναστευτικό/προσφυγικό.

Τις ανησυχίες μου κατέθεσα σε προφορικό ερώτημα εις το πρώτο μας Κοινοτικό Συμβούλιο που διεξήχθη Οκτωβρίου 2019: «Γνωρίζει ο δήμος το ποιόν των μεταναστών/προσφύγων που δέχεται, στεγάζει, περιθάλπει και εντάσσει στον Κοινωνικό Ιστό του δήμου μας;»
Δεν έχω λάβει ακόμη επίσημη απάντηση από κάποιον αρμόδιο, μα μήτε από τον Πρόεδρο της Κοινότητας μας.

Το ερώτημα δε τέθηκε εκ παραδρομής, αλλά κατόπιν επανειλημμένων οχλήσεων που δέχομαι εδώ και καιρό, από δημότες που μου μιλούν σε έντονο τόνο και απειλές δια τον οποιονδήποτε παράνομο μετανάστη παρενοχλήσει ή χειρότερα διαπράξει την οποιαδήποτε παράνομη πράξη κατά μελών οικογενειών τους. Όπως θα μαθαίνεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έχουν υπάρξει δεκάδες κρούσματα σωματικής βίας και πληθαίνουν ακόμη περισσότερο οι αντιδράσεις του κόσμου σε όλη την χώρα.


Μεταφέρω το κλίμα, όσο ψύχραιμα και πολιτισμένα μπορώ από την πλευρά μου ως δημότης, ιατρός, οικογενειάρχης και κοινοτικός σύμβουλος της πόλης μας.
Σας γνωρίζω ότι μέλη Αστυνομικών και Λιμενικών Αρχών που περιθάλπτω εις τον ιατρικό μου χώρο επί 8 συνεχή χρόνια, ονόμαζαν κι συνεχίζουν να ονομάζουν από το καλοκαίρι του 2015, όλους τους μετανάστες/πρόσφυγες χωρίς διάκριση π.ε.π - παράτυπα εισερχόμενα πρόσωπα ή π.ε.α. – παράνομα εισερχόμενα άτομα. Διότι, πολύ απλά, δια τα σώματα ασφαλείας της χώρας μας τα άτομα που ΔΕΝ φέρουν νομικά έγγραφα ταυτοπροσωπίας κι εισέρχονται χωρίς νόμιμη άδεια εισόδου – βίζα στη χώρα μας είναι παράτυπα – παράνομα κι έτσι αντιμετωπίζονται.


Διαβάζοντας παρακάτω κάποιες μόνον μαρτυρίες, δηλώσεις - άρθρα του εσωτερικού/εξωτερικού επισήμων ή απλών πολιτών, τον οποιονδήποτε πιάνει ΔΕΟΣ με τις πράξεις και συμπροφορές των παράτυπων μεταναστών. Ατόμων που οι πιο επίσημες υπηρεσίες Frontex, Interpol, Europol, ΕΥΠ – Ελληνική Υπηρεσία Πληροφοριών αδυνατούν άμεσα κι επιτυχημένα να τους ταυτοποιήσουν επί χρόνια και δυστυχώς κάποιοι από αυτούς πρόκειται να ενταχθούν ή εντάσσονται ήδη εις τον κοινωνικό κλοιό του δήμου μας, ενώ δεν έχει ταυτοποιηθεί το ποιόν τους ή δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η αίτηση ασυλίας τους από διεθνής φορείς.


Παραθέτω τα εξής ερωτήματα και θα ήθελα να απαντηθούν εντός νομίμου χρονικού διαστήματος και σύμφωνα με το Νόμο να επιλυθούν συγκεκριμένα νομικά, κοινωνικά και καίρια ζητήματα από τις αρμόδιες Αρχές του δήμου μας, ώστε να αποφευχθούν μελλοντικές αναταραχές και πολύ φοβάμαι ενέργειες αυτοδικίας - μίσους:


1. Επαναλαμβάνω πλέον επίσημα την ερώτηση: «Γνωρίζουν οι αρμόδιοι υπάλληλοι ή εκλεγμένοι σύμβουλοι του Δήμου με ακρίβεια το ποιόν των παράτυπων μεταναστών/προσφύγων που έχουν ενταχθεί ή πρόκειται να ενταχθούν σύμφωνα με προγράμματα ένταξης μεταναστών/προσφύγων που συμμετέχει ο δήμος – το τμήμα αλλοδαπών - μεταναστών;» Με ποιο σκεπτικό εντάσσονται οι παράτυποι μετανάστες στον δημοτικό – κοινωνικό μας χώρο;


2. Υποδείξετε μου Σας παρακαλώ, ποια αρμόδια υπηρεσία ή ποιος αρμόδιος υπάλληλος (εκλεγμένος ή μη) φέρει ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, εάν κι εφόσον εκδηλωθούν κρούσματα παρενοχλήσεων κατοίκων, χειρότερα βιασμών γυναικών, ανηλίκων παιδιών, αυξηθούν δραματικά κλοπές σπιτιών/αυτοκινήτων/καταστημάτων/αποθηκών, βεβαιωμένες από τις Αστυνομικές Αρχές πράξεις παράτυπων μεταναστών που έχει εντάξει ο δήμος μας στον κοινωνικό του ιστό;
3. Είναι σε θέση ο δήμος ή οι αρμόδιες δημοτικές αρχές να συμβάλλουν στην ασφάλεια των πολιτών, όταν αυτό χρειαστεί; Ποιες υπηρεσίες θα αναλάβουν αυτό το καθήκον και με ποιο τρόπο θα ενεργήσουν;


4. Γνωρίζω ως ιατρός και από επίσημες δηλώσεις φορέων του τομέα της Υγείας, ότι το 99% των παράτυπων μεταναστών (ενήλικες – ανήλικες) δεν έχουν έγγραφα και βιβλιάρια Υγείας. Είναι έτοιμος ο δήμος μας να αντιμετωπίσει τυχόν κρίσεις μεταδιδόμενων ασθενειών, όπως ελονοσία, φυματίωση, τυφοειδή πυρετό και ηπατίτιδα που φέρουν οι παράτυποι μετανάστες;
5. Είναι ασφαλείς οι δημότες – πολίτες μας, προβλέπεται εναλλακτικό σχέδιο σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης;


Η εμπειρία δεκαετιών ευρωπαϊκών χωρών που είχαν δεχθεί και συνεχίζουν να δέχονται ροές παράτυπων μεταναστών, όπως Γερμανία, Δανία, Βέλγιο, Σουηδία είναι τραγικές, σε σημείο ΧΑΟΥΣ, με ακροδεξιές πολιτικές τάσεις να υπερέχουν στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Παρακάτω δώστε σημασία στις δηλώσεις, ειδικά δια στόματος ιδίων Υπουργών της χώρας μας που παραδέχονται δημοσίως πλέον τις άνω ανησυχίες:
− 5.11.2019 Βγαίνουν τα όπλα στο Κιλκίς. Πεζές περιπολίες ξεκινούν οι κάτοικοι – Παρενοχλούν ανήλικες Ελληνίδες οι παράτυποι μετανάστες.

− 12.11.2019 Κατά την συζήτηση του απολογισμού της εκτέλεσης του προϋπολογισμού του 2017 στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ο κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, ανέφερε: «Εκατομμύρια ευρώ πλήρωσαν οι Έλληνες για την περίθαλψη των μεταναστών» Το συνολικό οικονομικό βάρος που επέφερε η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2016 – 2018 στους φορολογούμενους ανέρχεται σε τουλάχιστον 30 δισεκατομμύρια ευρώ. Οι δαπάνες μπορούσαν να εξαιρεθούν, προσμετρούνταν όμως στις συνολικές δαπάνες της κυβέρνησης, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τα έξοδα και άρα τις φορολογικές υποχρεώσεις των πολιτών.

− 14.11.2019 Στην εξάρθρωση πολυμελούς σπείρας που διέπραττε ληστείες και κλοπές στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία μετά τη διεξαγωγή οργανωμένης επιχείρησης. Μια σπείρα που αποτελούνταν από 38 άτομα, ακόμα και έγκλειστους σε φυλακές της χώρας, εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία. Η σπείρα που διέπραττε ληστείες και κλοπές στο κέντρο της Αθήνας έπεσε στην τσιμπίδα της αστυνομίας μετά συστηματική έρευνα. Την υπόθεση χειρίστηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών που διεξήγαγε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και συνέλαβε την Πέμπτη 18 αλλοδαπούς, μέλη της οργάνωσης. Στην επιχείρηση συμμετείχαν τα Τμήματα Ασφαλείας Ακροπόλεως και Καλλιθέας και η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.). Δεκάδες κλοπές πεζών, ΙΧ αλλά και γραφείων.

− 17/11/2019 Παράτυπος μετανάστης μαχαίρωσε αστυνομικό στην Ροδόπη. Το περιστατικό συνέβη στο ύψος του χωριού Σώστης, νομού Ροδόπης. Αστυνομικοί που επέστρεφαν από το χωριό Ίασμος, στο ύψος του χωριού Σώστης, σταμάτησαν για να ελέγξουν ομάδα παράτυπων μεταναστών που κινούνταν. Τους ζήτησαν τα χαρτιά και ένας εξ αυτών έβγαλε μαχαίρι, τραυμάτισε βαριά τον έναν αστυνομικό και ακολούθως διέφυγε.

− 17/11/2019 Σουηδία. Πρώτο σε δημοσκόπηση το «Αντιμεταναστευτικό Κόμμα!»Πέρασαν οι εποχές που οι Σουηδοί καλοδέχονταν μουσουλμάνους δήθεν πρόσφυγες και μετανάστες. Είδαν από πρώτο χέρι τι σημαίνει απροσάρμοστο στις Ευρωπαϊκές αξίες Ισλάμ, τρέχουν και δεν φτάνουν, ώστε να διορθώσουν το ατόπημα τους. Εννέα χρόνια αφότου
κέρδισε τις πρώτες του έδρες στο Κοινοβούλιο της χώρας, το αντιμεταναστευτικό κόμμα των Σουηδών Δημοκρατών, ξεπέρασε το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα, για να γίνει το δημοφιλέστερο στη Σουηδία, για πρώτη φορά, σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση. 


Οι Σουηδοί Δημοκράτες θα εξασφάλιζαν το 24,2% των ψήφων, εάν οι εκλογές διεξάγονταν σήμερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Demoskop, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Aftonbladet και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Οι Σοσιαλδημοκράτες συγκεντρώνουν 22,2%, το χαμηλότερο ποσοστό τους που έχει καταγράψει ποτέ δημοσκόπηση του ινστιτούτου.

Οι Σοσιαλδημοκράτες που κυβερνούν μαζί με τους Πράσινους, έχουν επικριθεί τους τελευταίους μήνες ότι απέτυχαν να αντιμετωπίσουν το πρόσφατο κύμα του οργανωμένου εγκλήματος. Στις εκλογές του 2018 οι Σουηδοί Δημοκράτες είχαν εξασφαλίσει το 17,5% των ψήφων, πίσω από τους Σοσιαλδημοκράτες (28,3%) και το Κόμμα των Μετριοπαθών (19.8%).

− 1.11.2019 Αθώοι πέντε άνδρες που κακοποίησαν 14χρονο, αναίσθητο κορίτσι επειδή “δεν άσκησαν βία”. Δικαστήριο της Βαρκελώνης, αθώωσε από την κατηγορία του βιασμού πέντε άνδρες που κακοποίησαν 14χρονο, αναίσθητο κορίτσι επειδή “δεν άσκησαν βία” Δικαστήριο της Βαρκελώνης έκρινε αθώους πέντε άνδρες, που κατηγορούνταν για τον ομαδικό βιασμό 14χρονου κοριτσιού, για το έγκλημα της σεξουαλικής επίθεσης. Οι άνδρες καταδικάστηκαν και φυλακίστηκαν για το πιο ελαφρύ αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης. Βάσει του ισπανικού ποινικού κώδικα, βιασμός ή σεξουαλική επίθεση μπορεί να στοιχειοθετηθεί μόνο αν έχει γίνει χρήση βίας ή αν το θύμα έχει υποστεί εκφοβισμό. Ωστόσο το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι οι πέντε κατηγορούμενοι δεν διέπραξαν βιασμό, διότι το θύμα ήταν «αναίσθητο» κι έτσι δεν χρειάστηκε να ασκήσουν βία. 


Η απόφαση του δικαστηρίου γίνεται γνωστή παρά την ανατροπή ανάλογης απόφασης από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας νωρίτερα φέτος. Αρχικά κατηγορίες είχαν απαγγελθεί εναντίον έξι ανδρών. Στους πέντε εξ αυτών επιβλήθηκαν ποινές 10 με 12 ετών κάθειρξη. Αν είχαν κριθεί ένοχοι για βιασμό οι ποινές τους θα κυμαίνονταν από 15 έως 20 χρόνια κάθειρξη. Οι άνδρες βίασαν το κορίτσι στη διάρκεια ενός παιχνιδιού που περιλάμβανε την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ σε ένα εργοστάσιο εκτός λειτουργίας στην Μανρέσα, μια πόλη της Καταλονίας, τον Οκτώβριο του 2016. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, οι άνδρες επιτέθηκαν στο κορίτσι, το οποίο ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ, ο ένας μετά τον άλλον. 

Ένας από τους κατηγορούμενους, που αναφέρεται μόνο ως Μπράιαν Αντρές Μ., δήλωσε ότι είπε ο ένας στον άλλο: Το δικαστήριο απεφάνθη ότι το θύμα «δεν γνώριζε τι έκανε και τι όχι και κατά συνέπεια δεν ήταν σε θέση να συναινέσει ή να φέρει αντιρρήσεις στις σεξουαλικές σχέσεις που είχαν οι περισσότεροι κατηγορούμενοι μαζί της». Στο θύμα επιδικάστηκε αποζημίωση 12.000 ευρώ. Οργανώσεις προάσπισης των δικαιωμάτων των γυναικών αντέδρασαν με οργή στην απόφαση του δικαστηρίου. (πηγή: BBC)

− 06.11.2019 Mιχάλης Χρυσοχοΐδης, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, παραδέχθηκε ενώπιον της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου: «Μη διαχειρίσιμη η κατάσταση στα νησιά, το πρόβλημα είναι εκρηκτικό. Έξω και πέρα από κάθε δυνατότητα διαχείρισης.», προσθέτοντας ότι ακόμα και αν ο μηχανισμός ολόκληρης της ΕΕ είχε κινητοποιηθεί «δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί αυτό το τσουνάμι ανθρώπων». Εξήγησε, μάλιστα, ότι οι γιατροί ή οι υπάλληλοι της υπηρεσίας ασύλου έρχονται αντιμέτωποι με εκατοντάδες αφίξεις κάθε μέρα, χωρίς να μπορούν φυσικά να ανταποκριθούν. «Είναι αδύνατο να υπάρξει συνθήκη φιλοξενίας σε ανθρώπινο επίπεδο με αυτούς τους ρυθμούς. Πρόκειται για ανθρωπιστική καταστροφή και κοινωνικό όλεθρο», επισήμανε ο Έλληνας υπουργός.

− 24.09.2019 Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλος παραδέχεται σε ζωντανή εκπομπή στον ΑΝΤ1: «Δεν επιτρέπεται στον Υπουργό να επιβλέπει εργασίες σε εταιρείες ΜΚΟ, σε στρατόπεδα που έχουν παραχωρηθεί από το Δημόσιο - Στρατό και λειτουργούν ως δομές φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών.», τονίζοντας πως ο τρόπος λειτουργίας των άνω εταιρειών του είναι άγνωστος.

− 28.10.2019 Ένταση σημειώθηκε χθες το βράδυ στα Βρασνά του νομού Θεσσαλονίκης, όταν κάτοικοι επιχείρησαν να εμποδίσουν την εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχεία της περιοχής τους. Αναλυτικότερα, από το απόγευμα της Τρίτης μια ομάδα αποτελούμενη από περίπου 150 άτομα, κάτοικοι των Βρασνών απέκλεισαν κομβικά σημεία του χωριού τους με σκοπό να εμποδίσουν την διέλευση των τουριστικών λεωφορείων που θα μετέφεραν τους μετανάστες και τους πρόσφυγες στην περιοχή.

− 31.10.2019 Ενάντια στην Ισλαμοποίηση της πατρίδας ξεσηκώνονται οι κάτοικοι διάφορων περιοχών της χώρας, έχοντας απέναντί τους φυσικά τα συστημικά ΜΜΕ που κάνουν ως είθισται λόγο για “ρατσισμό” και τα σχετικά τσιτάτα της Νέας Τάξης. «Τα Βρασνά έδειξαν το δρόμο» λένε δύο σύλλογοι πολιτών και καλούν τους Σερραίους να αντιδράσουν με τον ίδιο τρόπο αν φτάσουν πρόσφυγες σε ξενοδοχεία της πόλης. Ξεσηκωμός επικρατεί στην επαρχία, καθώς οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο. Ήδη οργανώσεις πολιτών και καλούν σε κινητοποιήσεις για να βρεθεί επιτέλους μία λύση.

− 04.07. 2019 Οι αμφεταμίνες και τα οπιούχα χάπια καταναλώνονται από μαχητές του ISIS ώστε να βρίσκονται σε εγρήγορση και να αυξάνουν την αντοχή τους. Υπάλληλοι της Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ,
λιμενικοί και αστυνομικοί μετρούσαν επτά μέρες ναρκωτικά δισκία Captagon στο λιμάνι του Πειραιά. Τα «χάπια των τζιχαντιστών», Όπως ειπώθηκε στην παρουσίαση της υπόθεσης στα κεντρικά γραφεία του ΣΔΟΕ, είναι η μεγαλύτερη ποσότητα «χαπιών των τζιχαντιστών» που έχει κατασχεθεί σε παγκόσμιο επίπεδο: 5,2 τόνοι, δηλαδή περισσότερα από 33 εκατ. χάπια, τα οποία θα απέδιδαν στο δίκτυο κέρδη πάνω από 500 εκατ. ευρώ.

− 31.12.2017 Για πρώτη φορά, οι αρχές του Βερολίνου έχουν δημιουργήσει προληπτικά, μια «περιοχή ασφαλείας» στελεχωμένη με ειδικούς, για όσες γυναίκες ενδέχεται να δεχθούν σεξουαλική παρενόχληση από μετανάστες. Δρακόντεια είναι τα μέτρα και στην Κολωνία, όπου πρόπερσι την Πρωτοχρονιά στην κεντρική πλατεία μπροστά στον σιδηροδρομικό σταθμό, σημειώθηκαν πλήθος σεξουαλικών παρενοχλήσεων, με την αστυνομία να μην είναι σε θέση να ελέγξει την κατάσταση. Για να μην επαναληφθούν τα έκτροπα, 5.700 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός σε όλες τις μεγάλες πόλεις της βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, 1.400 από τους οποίους μόνο στην Κολωνία. Παράλληλα έχουν τοποθετηθεί περισσότερες κάμερες καθώς και ισχυρότερος φωτισμός σε σημεία όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος. 118 γυναίκες έπεσαν θύματα σεξουαλικής επίθεσης ή ληστείας από πλήθος 1.000 περίπου μεταναστών που έκαναν πρωτοχρονιάτικο «πάρτι» στην πλατεία έξω από τον κεντρικό σταθμό παρενοχλώντας απροστάτευτες γυναίκες.

− 28.4.2016 Δανέζα πλήρωσε πρόστιμο, διότι εμπόδισε λαθρομετανάστη να τη βιάσει. Η δικαιοσύνη της Δανίας αποδείχθηκε για άλλη μια φορά εξαιρετικά ανθρώπινη, απέναντι μουσουλμανικών παρανομιών. Η κοπέλα τιμωρήθηκε, από πάνω, διότι κατηγορήθηκε για παράνομη κατοχή όπλων. Το κορίτσι χρησιμοποίησε ένα σπρέι αερίου εναντίον του ανθρώπου που την επιτέθηκε. Το περιστατικό συνέβη κοντά σε ένα τοπικό κέντρο προσφύγων. Σύμφωνα με το κορίτσι, ένας άντρας που μιλούσε αγγλικά, την χτύπησε στο έδαφος και προσπάθησε να την γδύσει. 


Το κορίτσι κατάφερε να βγάλει ένα δοχείο ψεκασμού αυτοάμυνας, μετά το οποίο περιστατικό ο μετανάστης εξαφανίστηκε. Το ύψος προστίμου δια τη χρήση παράνομου όπλου είναι 500 κορώνες (περίπου 20 δολάρια). Σύμφωνα με τον διεθνή οργανισμό για τη μετανάστευση, περισσότερα από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες έφθασαν στην Ευρώπη πέρυσι. Η στάση του πληθυσμού προς τους πρόσφυγες άρχισε να αλλάζει μετά την φοβερή Πρωτοχρονιά στην Κολωνία. Μέχρι στιγμής, όμως, τα πιο ανθρώπινα δικαστήρια στον κόσμο βρίσκονται στο επίκεντρο των παρανόμων ατόμων.

− 4.3.2016 «Χθες το βράδυ οι λαθρομετανάστες μπήκαν σε αυλές σπιτιών στο Χέρσο Κιλκίς και έκλεβαν κότες, κοτόπουλα, κουνέλια και
ότι άλλο έβρισκαν!!! Και να φανταστείς ότι είναι καλό ταϊσμένοι !!! Οι κάτοικοι είναι έξω φρενών, 10.000 είναι στο νομό μας και να φανταστεί κανείς ότι οι κάτοικοι όλοι κι όλοι είναι 50.000 χιλιάδες ψυχές, όπου οι πιο πολύ είναι γριές και γέροι !!!

− 2.12.2015 Σάλο έχει προκαλέσει στην Αυστρία απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας να ακυρώσει την καταδίκη του Ιρακινού πρόσφυγα που κακοποίησε σεξουαλικά ένα 10χρονο παιδί σε δημόσια πισίνα της Βιέννης. Σύμφωνα με το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, πρωτοδίκως δεν είχε αποδειχθεί επαρκώς ότι ο δράστης γνώριζε πως το αγόρι δεν συναινούσε στην σεξουαλική πράξη, αφού δεν είχε κάνει σεξ για τέσσερις μήνες.» Το παιδί κατήγγειλε τον βιασμό σε έναν ναυαγοσώστη και ο δράστης συνελήφθη επί τόπου.

Δημότες αναφέρονται εκνευρισμένα στην άμεση ΑΥΤΟΔΙΚΕΙΑ, χωρίς δισταγμούς και χρονοτριβές, δηλώνουν οι περισσότεροι ότι δεν πρόκειται να απευθυνθούν στις αστυνομικές αρχές, παρά θα πάρουν το ΝΟΜΟ στα χέρια τους και θα λάβουν οι ίδιοι τα μέτρα που πρέπει.
Σας μεταφέρω κύριες και κύριοι το κλίμα που επικρατεί…
Κύριες κι κύριοι, γνωρίζετε που οδεύει η όλη κατάσταση.


Η εμπειρία των περισσοτέρων χωρών της Ενωμένης Ευρώπης είναι τραγική και μας υποδεικνύει γλαφυρά την κατάσταση. Χώρες, όπως Γερμανία, Βέλγιο, Σουηδία έχουν τεράστια προβλήματα με τους παράτυπους, αλλά κι έννομους μετανάστες. Κρούσματα βιασμών, παρενόχλησης κατοίκων, συμβάντα κλοπών (σπιτιών, αυτοκινήτων, περιουσιών) είναι καθημερινό φαινόμενο, διαλύεται ο κοινωνικός ιστός των πόλεων. Δεν υπάρχει ανάγκη και δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε για άλλη μία φορά τον τροχό.
Πρέπει να αντιδράσουμε, ως δημότες, ως Πολίτες αυτού του τόπου.
Το οφείλουμε ως εκλεγμένοι φορείς αυτής της Πόλης στους δημότες και περισσότερο στα παιδιά μας…

Με εκτίμηση εις το Έργο Σας.

Πάντα στη διάθεση Σας.



https://www.facebook.com/photo.php


https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters