Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Νίκος Κατσαρός: «Έρχεται μαγνητική καταιγίδα - Πως θα επηρεάσει την υγεία μας»

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ
ΕΠΙΣΤ.ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ
Π.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ
Έρχεται στο τέλος Μαΐου μεγάλη μαγνητική καταιγίδα που θα επηρεάσει σοβαρά προβλήματα τόσο στις τηλεπικοινωνίες όσο και στην ανθρώπινη υγεία.
Οι γεωμαγνητικές καταιγίδες είναι αποτέλεσμα ηλιακών εκρήξεων, όπου τεράστιες ποσότητες φορτισμένων σωματιδίων κυρίως πρωτονίων και ηλεκτρονίων εκτοξεύονται από την επιφάνεια του ηλίου με ταχύτητες 400 έως 1200 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο και σε δύο περίπου μέρες φθάνουν στην Γή.
Τότε αλληλεπιδρούν με το μαγνητικό πεδίο της γης το οποίο και συλλαμβάνει πολλά από τα φορτισμένα σωματίδια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάζεται το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μας προκαλώντας σοβαρές διαταραχές.Οι μαγνητικές καταιγίδες συμβαίνουν συχνά,ίσως και πάνω από μία φορά τον μήνα και δεν είναι πάντα εύκολο να προβλεφθούν.
Μία τέτοια μεγάλη μαγνητική καταιγίδα αναμένεται να λάβει χώρα στο τέλος Μαΐου όπου θα επηρεάσει πολλούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Χαρακτηριστικά είναι πιθανόν να επηρεαστούν οι τηλεπικοινωνίες,να μειωθεί η ορατότητα (νιφάδες) στις τηλεοράσεις, παρεμβολές στην ραδιοφωνία, στους δορυφόρους τηλεπικοινωνίας, προβλήματα στην πλοήγηση των διαστημοπλοίων, και πιθανές καταστροφές στα συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας.
Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες επηρεάζεται και η πορεία αποδημητικών πουλιών και τα ταχυδρομικά περιστέρια. Γενικά θα επηρεαστούν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό τα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά συστήματα ανάλογα με το γεωγραφικό πλάτος της περιοχής. Οι γεωμαγνητικές καταιγίδες συμβαίνουν συνήθως στα μεσαία και χαμηλά γεωγραφικά πλάτη της Γής.
Οι γεωμαγνητικές καταιγίδες επηρεάζουν και την ανθρώπινη υγεία και συμπεριφορά. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα επηρεάζουν κυρίως εκείνους που υποφέρουν από υπέρταση, υπόταση και καρδιακές παθήσεις. Επίσης προκαλούν πονοκεφάλους, ζαλάδες, ημικρανίες, αϋπνία, καχεξία, πτώση της πίεσης και γενικά νωθρότητα και χαμηλή ζωτικότητα.
Ρώσοι επιστήμονες που έχουν κάνει εκτεταμένες έρευνες στην βιολογία του διαστήματος και γενικά στις επιδράσεις του ανθρώπου στο διάστημα,αποδίδουν τα γεγονότα αυτά στο ότι οι διακυμάνσεις του μαγνητικού πεδίου επιβραδύνουν την ροή του αίματος και προκαλείται μεταξύ άλλων υποξία (δηλ. έλλειψη οξυγόνου). Επίσης πιστεύουν ότι επηρεάζεται και η ανθρώπινη συμπεριφορά και διάθεση.
Οι μαγνητικές καταιγίδες επηρεάζουν το 50 έως 75% του πληθυσμού αλλά σε διαφορετικό βαθμό για κάθε άνθρωπο και οι περισσότεροι άνθρωποι επηρεάζονται σε ελάχιστο έως πολύ μικρό βαθμό. Μάλιστα οι νέοι άνθρωποι κατά πλειοψηφία νοιώθουν ελάχιστα έως καθόλου τις μαγνητικές επιδράσεις.
Συστήνεται σε εκείνους που είναι ευαίσθητοι στις μαγνητικές καταιγίδες να αποφεύγουν την έντονη σωματικά δραστηριότητα, το άγχος και να μην μένουν μόνοι.
http://www.apocalypsejohn.com/2013/05/nikos-katsaros-erxete-magnitiki-kataigida.html

Βίντεο από το Animal Planet προκαλεί σάλο στο διαδίκτυο

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει σε εκατομμύρια τηλεθεατών το αφιέρωμα του διεθνούς, επιστημονικού και έγκυρου καναλιού «Animal Planet» στη γοργόνα! Το κανάλι που εκπέμπει στη χώρα μας από τη συνδρομητική τηλεόραση, προέβαλε την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 ένα «αποκλειστικό» βίντεο το οποίο απεικονίζει έναν νεαρό, σε μια παραλία στην πόλη Kiryat Yam του Ισραήλ, κοντά στη Χάϊφα, να «ανακαλύπτει» στα παραθαλάσσια βράχια ένα πλάσμα που μοιάζει με γοργόνα!
Στο εν λόγω βίντεο που προβλήθηκε στο prime time διεθνώς από το κανάλι, το πλάσμα, με ουρά ψαριού, σώμα και κεφάλι ανθρώπου, εξαφανίζεται στο νερό αμέσως μόλις αντιλαμβάνεται την ανθρώπινη παρουσία, αφήνοντας άναυδους φυσικά τον νεαρό και τον φίλο του που τραβούσε το βίντεο.
Χαρακτηριστικό είναι ότι το λήμμα mermaid (γοργόνα) στα αγγλικά παρουσίασε στο google αύξηση κατά 90% μετά την προβολή του «ντοκουμέντου»!
Τα σχόλια δικά σας!!!!!



http://www.apocalypsejohn.com/2013/05/video-apo-to-Animal-Planet-prokalei-salo-sto-diadiktyo.html

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 17η ΙΟΥΝΙΟΥ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....


ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 17η ΙΟΥΝΙΟΥ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!
wwwaristofanis
ΠΗΓΗhttp://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/05/17_7588.html
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/17.html

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ! ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ! ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΓΕΡΟΝΤΕΣ. ΟΛΟΥΣ

20130527-222036.jpg
Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΗΛΘΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Το χωριό είναι κοντά στα σύνορα με το Λίβανο και ο αριθμός των θυμάτων παραμένει άγνωστος μέχρι να εισβάλλει ο Συριακός στρατός για να κάνει την θλιβερή καταμέτρηση. Η διεθνής κοινότητα όχι μόνο παραμένει άπραγη, αλλά είναι συνεργός στην γενοκτονία. Η “πολιτισμένη” δύση ανέχεται άλλη μία Μικρασία, άλλο ένα ολοκαύτωμα.
Armed Rebels Massacre Entire Population of Christian Village in Syria
Armed rebels attacked a village in Syria’s Western province of Homs and slaughtered all its 
Christian residents on Monday.
The armed rebels affiliated to the Free Syrian Army (FSA) raided the Christian-populated al-Duvair village in Reef (outskirts of) Homs near the border with Lebanon today and massacred all its civilian residents, including women and children.
The Syrian army, however, intervened and killed tens of terrorists during heavy clashes which are still going on in al-Duvair village.
The armed rebels’ attack and crimes in al-Duvair village came after they sustained heavy defeats in al-Qusseir city which has almost been set free by the Syrian army except for a few districts.
Syria has been experiencing unrest since March 2011 with organized attacks by well-armed gangs against Syrian police forces and border guards being reported across the country.




πηγή
 
http://news-cobra.blogspot.gr/2013/05/blog-post_7834.html

Εσκεμμένη εξάπλωση καρκίνου παγκοσμίως μέσω εμβολίων!

 Ναι, ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί μέσω ιών του καρκίνου και προτού να πείτε ότι είναι λάθος, διαβάστε εδώ... Αυτή η εκπληκτική λογοκριμένη συνέντευξη διενεργήθηκε από τον ιατρικό ιστορικό Edward Shorter για την δημόσια τηλεόραση WGBH (Βοστώνη) και Blackwell Science. Κόπηκε από την The Health Century λόγω της τεράστιας ευθύνης της.
H παραδοχή ότι τα εμβόλια της φαρμακευτικής εταιρείας Merck έχουν παραδοσιακά ενισχύσει ιούς του καρκίνου (SV40 και άλλους) σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
Ο ειδικός της υγείας, ο Δρ Leonard Horowitz, χαρακτηρίζει ως κορυφαίο ειδικό των εμβολίων στον κόσμο, τον Δρ Maurice Hilleman, που εξηγεί γιατί τα εμβολία της Merck εξάπλωνουν το AIDS, την λευχαιμία και άλλες φρικιαστικές πληγές σε όλο τον κόσμο.
Για να μάθετε πώς αρρωσταίνουν τα παιδιά από καρκίνο θα ήθελα να προσέξετε αυτό που θα σας πω (Τα πρόσωπα είναι φανταστικά).
Ένα απόγευμα παίρνουν οι γονείς την ΜΑΙΡΟΥΛΑ (4 ετών) και την πηγαίνουν στον (στην) παιδίατρο για ένα συνηθισμένο εμβόλιο (MMR ας πούμε). Αφού εμβολιάσθηκε η μικρή έφυγαν και πήγαν σπίτι τους. Μετά από 3 περίπου μήνες η Μαιρούλα αρχισε να έχει τα πρωινά για κανα 5λεπτο τάση για εμετό. Επίσης χωρίς ιδιαίτερη αιτία η Μαιρούλα έπεφτε συνεχώς και χτυπούσε. Ανησύχησαν οι γονείς και πήγαν πάλι την Μαιρούλα στον (στην) παιδίατρο. 
 Μόλις είδε την Μαιρούλα ο(η) παιδίατρος είπε στους γονείς να πάνε στα νοσοκομεία παίδων της Αθήνας και θα ειδοποιήσει να τους περιμένει νευρολόγος.  
Ανήσυχοι οι γονείς ρώτησαν τι συμβαίνει, οπότε ο(η) παιδίατρος τους απάντησε: Λόγω του εμβολίου που έκανε η Μαιρούλα πιθανώς να έχει δημιουργηθεί κύστη με υγρό στο πίσω μέρος του κεφαλιού. 
Οι γονείς σάστισαν.
- Πήραν την Μαιρούλα και την πήγαν στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ όπου τους περίμενε νευρολόγος. 
Μόλις εξέτασε ο νευρολόγος την Μαιρούλα έδωσε εντολή για μαγνητική στο κεφάλι. Οι γονείς τρελάθηκαν και είπαν στον νευρολόγο αυτά που τους είπε ο(η) παιδίατρος.
 
Τότε κυνικά ο νευρολόγος τούς είπε ότι μάλλον το υγρό έχει γίνει όγκος. 
Αμέσως η μητέρα ρώτησε τον γιατρό: Αφού τα εμβόλια δημιουργούν τέτοια προβλήματα γιατί οι γιατροί δεν ενημερώνουν τον κόσμο; 
Η απάντηση του νευρολόγου ήταν η εξής: Εγώ δεν εμβολιάζω τα παιδιά μου αλλά ποιός μπορεί να τα βάλει με τις φαρμακοβιομηχανίες από την στιγμή που καταφέρνουν να εγκρίνει ο ΕΟΦ τα δηλητηριά τους; 
Ξαναρωτάει η μητέρα: Πώς γίνεται να μην εμβολιάσω το παιδί μου και να το δεχτούν στο σχολείο; 
 Απαντάει ο γιατρός: Μπορείς να πληρώσεις τον γιατρό να υπογράψει ότι έκανε το εμβόλιο το παιδί σου και να μην το κάνει. 
Οι γονείς ξέσπασαν σε λυγμούς.
- Έγινε τελικά η μαγνητική και βρέθηκε ότι η μικρή Μαιρούλα είχε έναν όγκο 5 εκατοστά στο πίσω μέρος του κεφαλιού εξαιτίας ενός εμβολίου. Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία για χειρουργείο. Εννοείτε ότι έπεσε και το σχετικό φακελάκι περί τα 3000 ΕΥΡΩ στον νευροχειρούργο.
Μέχρι εδώ είναι το πρώτο μέρος της επιχείρησης. Τα κρούσματα λευχαιμιών και όγκων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα μετά την εισαγωγή στην αγορά των νέων εμβολίων από το 2005 και μετά.
Για προσέξτε το 2ο μέρος της επιχείρησης:
- Μετά από 10ήμερη παραμονή στην νευροχειρουργική η Μαιρούλα μεταφέρεται σε πολυδιαφημισμένο νέο ογκολογικό νοσοκομείο. Στο μεταξύ βγήκε και η ιστολογική εξέταση και βρέθηκε ότι η Μαιρούλα είχε κακοήθη όγκο. Αφού μπήκε στο δωμάτιο η Μαιρούλα ήρθε ο(η) ογκολόγος ιατρός και είπε στους γονείς ότι το παιδί τους για να έχει καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να φέρουν ένα φάρμακο (EDOXAN) από τις ΗΠΑ διότι το EDOXAN εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ προέρχεται από Ινδία και Πακιστάν. Έντρομοι οι γονείς ρώτησαν γιατί συμβαίνει αυτό. Ο(Η) ογκολόγος απάντησε:Διότι το υπουργείο Υγείας έδωσε εντολή να προμηθευόμαστε τα πιο φθηνά φάρμακα που έχουν έγκριση από τον ΕΟΦ. Όμως επειδή τα φάρμακα αυτά έχουν πολλά προσθετικά (έκδοχα) έχουν και περισσότερες παρενέργειες και δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Έτσι οι γονείς ξεκίνησαν έναν αγώνα να φέρουν EDOXAN από τις ΗΠΑ. Φυσικά σχεδόν πούλησαν το μισό τους σπίτι.
- Έτσι ξεκίνησαν οι χημειοθεραπείες της Μαιρούλας. Εκτός από το ΕΝΤΟΞΑΝ η Μαιρούλα έπαιρνε ΟΓΚΟΒΙΝ, ΚΑΡΜΠΟΠΛΑΤΙΝΑ, ΒΕΠΕΣΙΝΤ σε διάφορες δόσεις και σχήματα. Οι θεραπείες που έκανε η Μαιρούλα ήταν 4ήμερες και κοστίζουν 5000 ευρώ για το ταμείο περίπου (η μία 4ήμερη).
Εδώ ξεκινάει το τρίτο μέρος της επιχείρησης. Πριν προχωρήσω θα δώσω μερικές πληροφορίες για την αντιμετώπιση του καρκίνου. Για να καταπολεμηθεί η νόσος πρέπει να πέφτουν τα αιματολογικά και όχι να είναι φυσιολογικά, δηλαδή να πέφτουν σε επίπεδα που το παιδί να χρειάζεται μετάγγιση. Επομένως η αιμοσφαιρίνη να πέφτει κάτω από 8 και τα αιμοπετάλια κάτω από 20000. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση με τα αιμοπετάλια το παιδί κινδυνεύει με εγκεφαλική αιμορραγία αλλά αυτό αντιμετωπίζεται με μετάγγιση.
- Η θεραπεία της Μαιρούλας πήγαινε καλά. Σε κάθε θεραπεία τα αιματολογικά έπεφταν όλο και πιο πολύ οπότε χρειάζονταν μετάγγιση. Εδώ αρχίζει και το πρόβλημα. Τα αιμοπετάλια της μετάγγισης έχουν όριο ζωής από 1 μέρα εως 5 μέρες ανάλογα από το πόσο είναι αποθηκευμένα όμως αυτό πως μπορούν να το ξέρουν οι γονείς; Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι δεν μιλάνε αρκετά αν δεν πέσουν τα ανάλογα φακελάκια. Έτσι η Μαιρούλα έβαλε αιμοπετάλια αλλά ήταν για 2 ημέρες και το παιδί είχε πάθει από τις θεραπείες μυελική υποπλασία δηλαδή δεν παρήγαγε αιμοπετάλια ο μυελός. Οι γονείς νόμιζαν ότι όπως τις άλλες φορές έβαλε το παιδί τους αιμοπετάλια για 5 ημέρες.Την τρίτη ημέρα το βράδυ το παιδί είδε ένα εφιάλτη πιέστηκε και επειδή δεν είχε αρκετά αιμοπετάλια έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία. Το παιδί ενώ πήγαινε καλά στην θεραπεία, τελικά πέθανε.

Επαναστατική συσκευή τσέπης εντοπίζει φυτοφάρμακα στα τρόφιμα


ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ» 

Συσκευή τσέπης που εντοπίζει άμεσα φυτοφάρμακα και τοξίνες στα τρόφιμα. Ερευνητές του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» κατασκευάζουν μια φορητή συσκευή που θα μπορεί γρήγορα, φτηνά και αποτελεσματικά να ελέγχει αν οι τροφές που κυκλοφορούν στο εμπόριο περιέχουν φυτοφάρμακα, αλλεργιογόνα, τοξίνες και σε τι ποσότητες.

Ενώ η ανησυχία σχετικά με την ποιότητα και την ασφάλεια της τροφής αυξάνεται στην Ευρώπη, μόνο το 1% των τροφίμων που καταλήγουν στο τραπέζι μας ελέγχεται, μιας και μέχρι σήμερα αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα και ακριβή. Αντίθετα, η χρήση μιας φορητής, οικονομικής και εύκολης στη χρήση συσκευής θα βοηθούσε στην αποτελεσματικότερη παρακολούθηση της ποιότητας των προϊόντων σε όλα τα στάδια της διατροφικής αλυσίδας από την παραγωγή έως και πριν την κατανάλωση.

Πάνω στην κατασκευή μιας τέτοια συσκευής εργάζονται από τον περασμένο Σεπτέμβριο ερευνητές του τομέα Μικροηλεκτρονικής του Ινστιτούτου Προηγμένων Υλικών, Φυσικοχημικών Διεργασιών, Νανοτεχνολογίας και Μικροσυστημάτων και του Ινστιτούτου Πυρηνικών και Ραδιολογικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Ενέργειας και Ασφάλειας του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος FOODSNIFFER.

Το έργο αυτό, στο οποίο συμμετέχουν ερευνητικοί και βιομηχανικοί φορείς από Ελλάδα, Φινλανδία, Ολλανδία, Γερμανία, Πολωνία και Ισπανία, συντονίζεται από το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και σκοπό έχει την κατασκευή μιας συσκευής που μπορεί να ελέγχει τη περιεκτικότητα επιβλαβών ουσιών σε τρόφιμα, να συνδέεται ασύρματα με οποιοδήποτε smartphone και να μεταδίδει άμεσα τα αποτελέσματα του ελέγχου στην αρμόδια κεντρική υπηρεσία.

Συσκευή ...τσέπης Ο μέχρι στιγμής σχεδιασμός αφορά μια συσκευή που χωράει στην παλάμη του ενός χεριού και θυμίζει τις φορητές συσκευές αιμοληψίας που χρησιμοποιούν οι ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη. Με αισθητήρες μιας χρήσεως, θα μπορεί να ελεγχθεί σε οποιοδήποτε χώρο, οποιοδήποτε προϊόν, για την περιεκτικότητά του ως προς δέκα ουσίες που ανήκουν στις κατηγορίες των φυτοφαρμάκων, των αλλεργιογόνων και των τοξινών.


Εκτός από οποιοδήποτε καταναλωτή που θέλει να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή την ποιότητα της τροφής που φέρνει στο σπίτι του, η συσκευή αυτή μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για παραγωγούς αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, εμπόρους τροφίμων, ελεγκτικούς οργανισμούς καθώς και για ανθρώπους με διατροφικές ιδιαιτερότητες, όπως αλλεργίες ή δυσανεξίες.

H πρώτη ουσία που οι ερευνητές κατάφεραν να ανιχνεύσουν με τη χρήση αυτής της συσκευής, είναι η καζεΐνη, η βασική πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος, η οποία διαφέρει από αυτήν του κατσικίσιου. Στην περίπτωση ανθρώπων που έχουν δυσανεξία στο αγελαδινό γάλα και απαιτείται να καταναλώνουν γαλακτοκομικά προϊόντα εξ' ολοκλήρου από κατσικίσιο ή πρόβειο γάλα, η συσκευή αυτή μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο ελέγχου της αυθεντικότητας και επομένως της ασφάλειας των προϊόντων που αγοράζουν.


Τα επόμενα βήματα της ερευνητικής ομάδας αφορούν την ανίχνευση άλλων αλλεργιογόνων ουσιών, όπως πρωτεΐνες που βρίσκονται στη σόγια και στα φιστίκια, γλουτένη, καθώς και μυκοτοξινών (ωχρατοξίνη Α, αφλατοξίνες, κ.α.) που βρίσκονται σε τρόφιμα και έχουν ισχυρή καρκινογόνο και τερατογόνο δράση.


Πηγή
Απέναντι Όχθη

ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ - ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥ‏

Μπροστά σε ένα ευχάριστο πρόβλημα βρίσκεται η κυβέρνηση, μετά την αποκάλυψη πως φέτος δεν θα επισκεφθούν την Ελλάδα 17 εκατομμύρια τουρίστες αλλά 170 εκατομμύρια τουρίστες. Ο Αντώνης Σαμαράς έχει ζαλιστεί από τα πολλά μηδενικά στα χρέη και ξέχασε να προσθέσει ένα όταν

έκανε λόγο για 17 εκατ. τουρίστες.
Κάτι η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Κίνα, κάτι το μουστάκι του Αγάθωνα στην Γιουροβίζιον εκτόξευσαν τον αριθμό των τουριστών που θα επισκεφθούν τη χώρα μας στα 170 εκατομμύρια.

Τα 170 εκατομμύρια τουρίστες που θα επισκεφθούν φέτος την Ελλάδα θα αφήσουν πάνω από 1 τρισεκατομμύριο ευρώ, ενώ, αν προσθέσουμε σε αυτά τα 1,7 τρισεκατομμύρια δολάρια που είναι η αξία των ελληνικών κοιτασμάτων, όλοι αντιλαμβανόμαστε πως κάθε Έλληνας είναι ένας μικρός Ωνάσης, αλλά δεν το ξέρει ακόμα και θα πρέπει να του το πούμε με τρόπο για να μην πάθει κάνα εγκεφαλικό, αφού μπορεί σήμερα να μην έχει να αγοράσει ούτε τυρόπιτα.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται να μην ζητήσει τις πολεμικές αποζημιώσεις από την Γερμανία και να τις χαρίσει στους Γερμανούς -που είναι φτωχαδάκια σε σχέση με εμάς-, για να πιούνε καμιά μπύρα στην υγειά μας.

Βέβαια, η χώρα μας δεν είναι έτοιμη να φιλοξενήσει 170 εκατομμύρια τουρίστες, γιατί δεν υπάρχουν υποδομές, δεν υπάρχουν αεροδρόμια, λιμάνια και κρεβάτια για τόσους τουρίστες, ενώ πρόβλημα θα παρουσιαστεί και στις αποχετεύσεις, αφού θα ξεχειλίσουν οι βόθροι και θα πνιγεί η Ελλάδα στο σκατό.

Ήδη, η κυβέρνηση ετοιμάζει καμπάνια στο εξωτερικό που θα αποτρέπει τους τουρίστες που δεν έχουν κάνει κράτηση να επισκεφθούν την Ελλάδα, γιατί μπορεί να πλακώσουν κι άλλα 170 εκατομμύρια, και δεν θα μπορεί να κουνηθεί άνθρωπος στη χώρα από τον συνωστισμό.

Η κυβέρνηση ζητάει από τους Έλληνες που δεν ασχολούνται με τον τουρισμό να μείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους μέχρι να φύγουν οι τουρίστες, ενώ θα δημιουργηθεί στους δρόμους ελληνική λωρίδα κυκλοφορίας –στα πρότυπα της Ολυμπιακής Λωρίδας- ώστε σε αυτήν να κυκλοφορούν οι Έλληνες και οι υπόλοιπες λωρίδες να είναι για τους τουρίστες.

Τις επόμενες ημέρες, ο Αντώνης Σαμαράς θα απευθύνει τηλεοπτικό διάγγελμα στον ελληνικό λαό και θα ανακοινώσει πως όσοι Έλληνες επιθυμούν μπορούν να πάνε διακοπές σε όποια χώρα θέλουν από τώρα μέχρι τον Οκτώβριο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα από το κράτος, ώστε να χώσει μερικά εκατομμύρια τουρίστες στα σπίτια των Ελλήνων και να μην κοιμούνται στους δρόμους.
http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_97.html

Πρωτοφανής παραπληφορόρηση από τον Παύλο Τσίμα πριν από λίγο για το “αντιρατσιστικό”.


Πρωτοφανής η παραπληροφόρηση από τον κύριο Παύλο Τσίμα πριν από λίγο στο κεντρικό δελτίο του Μέγκα, στην απέλπιδα προσπάθεια του να προωθήσει το “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο. Ο κύριος Τσίμας αντέκρουσε το επιχείρημα της κάλυψης του θέματος από την κείμενη νομοθεσία,
υποστηρίζοντας ότι οι διατάξεις που το αφορούν είναι από την δεκαετία του …’50!!
Οι διατάξεις για το αντιρατσιστικό αγαπητέ κύριε Τσίμα δεν είναι της δεκαετίας του ‘50, αφού το άρθρο 79 παρ. 3 του Ποινικού Κώδικα προσαρμόσθηκε στην απόφαση του
Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του 2008, με τον ν. 3719/2008.
Αλλά ποιός θα βρεθεί κύριε Τσίμα να σας ενημερώσει / εμποδίσει / σταματήσει ώστε να μην διαδίδετε αυτές τις τερατώδεις ανακρίβειες;
Εάν δεν το γνωρίζατε κύριε Τσίμα, γιατί το αναφέρατε; Εάν το γνωρίζατε γιατί παραπληροφορήσατε τους τηλεθεατές; Τώρα που το μάθατε θα επανορθώσετε; Και ποιός τέλος πάντων επιδεικνύει τέτοιον οίστρο για να επιβληθεί αυτό το φασιστικό τερατούργημα; Ελπίζουμε όχι κάποιος αλλοδαπός συνέταιρος κανενός βασικού μετόχου, γιατί τότε το θέμα αποκτά τελείως άλλη τροπή. Ρίξτε μια ματιά στην Συρία και θα καταλάβετε.
Σκεφθείτε επίπεδο ενημέρωσης…
 
 
http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_7850.html

ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΣΙΜΑ – ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΤΗΛΕΔΙΚΗ ΤΩΝ “8″


Μετά την έκθεση – κόλαφο της ΚΕΝΕ για το “Αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο, όλα τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στην τηλεδίκη των “8″ όπου οι κύριοι Τσίμας και Πρετεντέρης αναμένεται να κατακεραυνώσουν την επιτροπή που “τόλμησε” να διαφωνήσει με την “δημοκρατία του έτσι
γουστάρω” Ρουπακιώτηδων και Κουβέληδων. Ελπίζουμε η ποινή που θα επιβάλλουν στα μέλη της επιτροπής να διακρίνεται από την φιλευσπλαχνία των μεγάλων ηγετών που κράτησαν τα ηνία της χώρας. Του Μουράτ πασά, του Φον Άλτεμπουργκ κλπ κλπ.

Πρωτοφανής παραπληροφόρηση από τον Παύλο Τσίμα πριν από λίγο για το “αντιρατσιστικό”.
 
http://www.triklopodia.gr/2013/05/8_27.html

ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

" Κλειδωμένοι " από Ελληνικά Μ 2000 οι Τούρκοι στο Αγαθονήσι - Το λεπτό του τρόμου που πέρασαν...

Τρέμουν το “κλείδωμα” των αεροσκαφών τους οι Τούρκοι από τα ελληνικά Mirage 2000 και δεν
έχουν καθόλου άδικο. Δημοσιεύματα από την Τουρκία επιβεβαιώνουν ότι η πρόκληση των τεσσάρων τουρκικών αεροσκαφών -δύο F 16 και δύο RF 4- που πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά από ελληνικά μαχητικά.

Οι Τούρκοι προσπαθώντας να στηρίξουν το αστείο επιχείρημα του Γενικού Επιτελείου ότι ...


Τους παρενοχλούμε στις ασκήσεις τους, αποκάλυψαν ότι οι Τούρκοι που πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι...πέρασαν λίγο άσχημα ! Και πάντως για ενάμιση λεπτό ένοιωσαν για τα καλά τι σημαίνει να είσαι “κλειδωμένος” από ένα ελληνικό Mirage 2000 που έχει αποδειχτεί ...αλάνθαστο στο Αιγαίο.

“Χάρη στην ψύχραιμη στάση των Τούρκων πιλότων η άσκηση δεν τράπηκε σε πραγματικότητα και η κρίση ξεπεράστηκε. Το Γενικό Επιτελείο ενημέρωσε σχετικά το υπουργείο Εξωτερικών”, γράφουν οι Τούρκοι αποφεύγοντας να παραδεχτούν ότι η ψύχραιμη στάση πρέπει να αποδοθεί στους Έλληνες χειριστές που είχαν “έτοιμους” τους Τούρκους.
ΠΗΓΗ
 
http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_5863.html

Μουσουλμανοι ευχαριστούν τον Σύριζα και απειλούν με πόλεμο-Βιντεο Ντοκουμεντο!

Τα Γεγονότα,σε παγκόσμιο και Εθνικό επίπεδο,μας προειδοποιούν.
Δεν πρέπει να.....
μείνουμε αμέτοχοι σε αυτά που συμβαίνουν.

Πρεπει να σηκωθούμε απο τους ανετους καναπέδες μας και να προφυλάξουμε οτι μας απομένει, να αφησουμε στα παιδια μας...την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,
τώρα οσο ειναι ακόμα καιρός, ο χρόνος τρέχει...
ας ελπίσουμε να μην μας προσπεράσει...
ας ελπισουμε...
Ο πρόεδρος των πακιστανών ευχαριστεί τον ΣΥΡΙΖΑ και απειλεί με "Τζιχάντ" στην Ελλάδα.
δείτε το βίντεο.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ




ΠΗΓΗ
http://news-cobra.blogspot.gr/2013/05/blog-post_1288.html

ΦΩΣΚΟΛΟΣ - ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ;‏ ΔΙΑΔΩΣΤΕ !!!


Κυριολεκτικά έκπληκτος έμεινε όποιος παρέμεινε το βράδυ της Κυριακής στον τηλεοπτικό του δέκτη προκειμένου να παρακολουθήσει μία μίνι συνέντευξη του κ. Φώσκολου στον κ. Τράγκα και στην εκπομπή του «Ελεύθερος Σκοπευτής».

Οι δηλώσεις του Έλληνα καθηγητή (και συνεργαζόμενου με Καναδική Εταιρεία εξόρυξης υδρογονανθράκων) κ. Φώσκολου, ήταν κάτι περισσότερο από σοκαριστικές, αφού σε επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου ομολόγησε πως ένα από τα κοιτάσματα νοτίως της Κρήτης (τα οποία βρίσκονται σε βάθος 5 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας και όχι του βυθού), έχει φυσικό αέριο που είναι διπλάσιο της Σαουδικής Αραβίας, πως υπάρχει και το πάρα πολύ καλό κοίτασμα του Ηροδότου, ενώ το Ιόνιο με τη σειρά του είναι πάρα πολύ πλούσιο σε φυσικό αέριο.

Όμως, ο κ. Φώσκολος συνεχίζοντας τις ανακοινώσεις του –οι οποίες προκύπτουν, όπως ο ίδιος δήλωσε από τα αποτελέσματα των ερευνών της Νορβηγικής εταιρείας που τις έχει αναλάβει- λέγοντας πως αναφέρεται μόνο στα υποθαλάσσια συμβατικά κοιτάσματα!!!
Και συνέχισε λέγοντας πως τα μη συμβατικά κοιτάσματα, δηλαδή αυτά των υδριτών και ασβεστιτών, είναι μοναδικά παγκοσμίως σε μέγεθος και μεταφράζονται σε δεκάδες τρισεκατομμύρια ευρώ (για την ακρίβεια αναφέρθηκε σε 35 τρισεκατομμύρια ευρώ, μόνο για τα μη συμβατικά ορυκτά κοιτάσματα)!!!

Η μεγάλη έκπληξη, όμως, ήρθε όταν ο κ. Φώσκολος ανέφερε πως η Ελλάδα θα πάρει το 20% της αξίας αυτών των κοιτασμάτων!!! Κι ενώ κατέθεσε αυτό το σοκαριστικό στοιχείο, όλως παραδόξως δεν ρωτήθηκε από τον κ. Τράγκα γιατί το ποσοστό είναι τόσο χαμηλό και ποιοί άλλοι μοιράστηκαν και σε ποιά ποσοστά τον πλούτο της χώρας…
Επίσης, ο κ. Φώσκολος δεν ρωτήθηκε από που και πως γνωρίζει για το ύψος του ποσοστού που αναλογεί στην Ελλάδα, εάν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία της κυβέρνησης Σαμαρά με άλλες χώρες και εταιρείες ή εάν πρόκειται για διαδόσεις που υπέπεσαν στην αντίληψή του.

Δεδομένου του τεράστιου μεγέθους των κοιτασμάτων (ο κ. Φώσκολος χαμογελούσε όταν δήλωνε στην εκπομπή του κ. Τράγκα αυτά τα τεράστια μεγέθη του Ελληνικού ορυκτού πλούτου) και φυσικά της αντιστοιχίας τους σε αρκετά τρισεκατομμύρια ευρώ (με ποσοστό της τάξης του 20% ξεπερνούν κατά πολύ τα 6 τρισεκατομμύρια μόνο από τα μη συμβατά ενεργειακά ορυκτά), είναι απορίας άξιο το γιατί η κυβέρνηση Σαμαρά δια στόματος του ίδιου του πρωθυπουργού αναφέρθηκε πρόσφατα σε «ευρωπαϊκή ΑΟΖ» (εκχωρώντας ουσιαστικά ένα μέρος του Ελληνικού ορυκτού πλούτου στους «εταίρους» που δολοφονούν την Ελληνική οικονομία), δεν έχει προχωρήσει σε πλήρη ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών και –κυρίως- το γιατί συνεχίζει να υποβάλει τους κατοίκους της χώρας στα βασανιστήρια των μνημονίων.

Μετά από τις συγκεκριμένες δηλώσεις του κ. Φώσκολου, αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον τις ό,ποιες εξελίξεις και φυσικά τις δηλώσεις και την ενημέρωση που είναι υποχρεωμένη να κάνει η κυβέρνηση προς τους πολίτες της χώρας. Με μεγαλύτερο ενδιαφέρον περιμένουμε να μάθουμε και τους πραγματικούς λόγους που συνεχίζεται το καταστροφικό μνημόνιο, τη στιγμή που η χώρα όχι μόνο δεν είναι φτωχή, αλλά βρίσκεται –επισήμως- στο κέντρο του ενεργειακού χάρτη και της τροφοδοσίας της ευρωπαϊκής ηπείρου με ενέργεια για εκατοντάδες χρόνια.
Ταυτόχρονα, περιμένουμε τις κυβερνητικές δηλώσεις σχετικά με τις εντολές προάσπισης της Ελληνικής ΑΟΖ από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες κατέχουν μείζονα θέση και ρόλο στο συγκεκριμένο θέμα, αφού η Τουρκία έχει δηλώσει ευθαρσώς πως δεν θα επιτρέψει να συμβεί τίποτε χωρίς την δική της παρουσία…
Κωνσταντίνος
ΥΓ: Τώρα πρέπει να καταλαβαίνουμε γιατί ήρθαν τα μνημόνια και καταστρέφεται η χώρα; Γιατί μόνο εάν μας πτωχεύσουν πλήρως, θα μπορέσουν να αρπάξουν -προσφέροντας ψίχουλα- τον ενεργειακό πλούτο της Ελλάδας...

Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_5313.html

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ; Ή ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ;


Από πότε οι «απλές συναντήσεις» εμπεριέχουν βαρύτατους όρκους θανάτου;;;
Ανακοινώθηκαν οι Έλληνες (;) συμμετέχοντες της φετινής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, που θα διεξαχθεί στην Αγγλία: Πρόκειται για τους «παλιούς γνώριμους» Στουρνάρα, Παπακωνσταντίνου,
Δαυίδ, Τσουκάλη κλπ.
Όλοι οι παραπάνω, θα παρακολουθήσουν «ένα απλό συνέδριο» (!!!), όπως μας λένε. Θα κάνουν μερικές «εθιμοτυπικές συναντήσεις», όπως διαβεβαιώνουν.
Ωραία λοιπόν! Ρωτάμε τότε:

- ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ για το περιεχόμενο αυτών των «απλών» συνεδρίων και συναντήσεων;
- Δεν δικαιούται να ξέρει, ειδικά όταν ένας εκ των συμμετεχόντων είναι ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ υπουργός οικονομικών;
- Και τελικά, αφού δεν πρόκειται για κάτι το σκοτεινό και ύποπτο, όπως λένε οι «συνωμοσιολόγοι», θα μας πείτε γιατί ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΟΡΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥ;;;
Όχι, δεν λέμε παραμύθια! Ορίστε τι έλεγε ο (τότε υπουργός οικονομικών) Παπακωνσταντίνου το 2010:
Ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου είναι ο μοναδικός Ελληνας πολιτικός που συμμετείχε στην εφετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Ισπανία. Οι δύο άλλοι Έλληνες ήταν ο πρόεδρος της Coca-Cola 3Ε κ. Γ. Δαυΐδ και ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ κ. Λ. Τσούκαλης. Οι «κλειστές συζητήσεις» είχαν θέμα την παγκόσμια οικονομική κρίση και ασφαλώς την.....Ελλάδα.

Από τις ξένες διασημότητες ξεχώρισαν ο πρωθυπουργός της Ισπανίας κ. Χοσέ Λουίς Θαπατέρο , ο επίτροπος κ. Χ. Αλμούνια , ο επικεφαλής της Deutsche Βank κ. Τζ.Ακερμαν, ο πρόεδρος της Μicrosoft κ. Μπιλ Γκέιτς, ο ιστορικός κ. Νάιαλ Φέργκιουσον, ο ειδικός απεσταλμένος για το Πακιστάν και το Αφγανιστάν κ. Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Ρόμπερτ Ρούμπιν και ο επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Ομπάμα κ. Λόρενς Σάμερς.

Και φυσικά καμία μυστική συνάντηση δεν είναι πραγματικά μυστική αν δεν συμμετέχει ο κ. Χένρι Κίσινγκερ.
Τι είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου με όλους αυτούς; «Θα μπορούσα να σου πω αλλά μετά θα έπρεπε να σε σκοτώσω» απάντησε με το γνωστό αινιγματικό του χαμόγελο σε συνεργάτη μου που τόλμησε να τον ρωτήσει.

Ποιο μπορεί να είναι το θανάσιμο μυστικό; Ελπίζω όχι κάτι σχετικό με το μέλλον της οικονομίας.

ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΦΕΤΙΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

Θα μας εξηγήσουν γιατί πρέπει να σκοτώσουν (!!!) όποιον μαθαίνει αυτά που συζητούνται στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ;

ΠΟΙΟΙ ΟΡΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ;;;

Και κατά πόσο κάποιοι που εξαρτώνται ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ από αυτούς, μπορούν να ωφελήσουν τη χώρα τους;

Είναι τελικά η περιβόητη αυτή Λέσχη ένας τόπος «απλών συναντήσεων» ή ΜΙΑ ΥΠΕΡΣΤΟΑ μασωνικού τύπου όπου λαμβάνονται αποφάσεις για ολόκληρο τον πλανήτη, οι οποίες όμως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ανακοινωθούν, με ποινές θανάτου;;;

ΠΗΓΗ
 
http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_1859.html

Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος αποκάλυψε: Δεν είμαστε εδω για μεροκάματο! Είμαστε για να σας πάρουμε τη πατρίδα σας!

 

Ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος (ΜΕΕ) κ.Ναΐμ Ελγαντούρ πριν στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης του Δελτίου Τύπου της ΜΕΕγια τις απειλές που δέχθηκε η Μουσουλμανική κοινότητα της Ελλάδος δήλωσε “πως κατά 99% πρόκειται για προβοκάτσια”.


Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε από το να εκθέσει την Ελλάδα στις Πρεσβείες των Μουσουλμανικών χωρών στην Ελλάδα, τους Διεθνείς οργανισμούς και τη Διεθνή Αμνηστία “ενημερώνοντας” τους για το συμβάν. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως με τη δήλωση του αυτή εκθέτει και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο έσπευσε να βγάλει την εξής ανακοίνωση:

“Η καταγγελία της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος για το απειλητικό σημείωμα που δέχθηκε από ανώνυμες πηγές, οφείλει να σημάνει συναγερμό στις Αρχές και να εγγυηθούν την ασφάλεια των μουσουλμάνων συμπολιτών μας.Η Ελλάδα είναι ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου που σέβεται την ανεξιθρησκία και θα παραμείνει έτσι παρά τις επίμονες προσπάθειες εγκληματικών οργανώσεων να διαλύσουν την κοινωνική συνοχή και να καταστείλουν τη Δημοκρατία μας”.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ την εξέδωσε ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του κόμματος μέλος του οποίου είναι η κα Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, η οποία τον Ιούνιο του 2009 πήρε συνέντευξη από τον Πρόεδρο της ΜΕΕ κ. Ελγαντούρ με στόχο να παρουσιάσει τα “δίκαια” των Μουσουλμάνων της Ελλάδος στον απόηχο των βίαιων διαδηλώσεων του Μαΐου του 2009 με αφορμή το “σχίσιμο του Κορανίου”.

Να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες μας ότι το Δεκέμβριο του 2012 συναντήθηκε στη Βουλή αντιπροσωπεία του Παρατηρητηρίου του ΠΑΣΟΚ κατά του νεοναζισμού, της ρατσιστικής και κοινωνικής βίας με την ΜΕΕ και συμφωνήθηκε να υπάρξει στενή συνεργασία του Παρατηρητηρίου με την ΜΕΕ. Τώρα γιατί δεν υπήρξε συνεννόηση του κ.Ελγαντούρ με τον Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα οι δηλώσεις του κ. Ελγαντούρ περί προβοκάτσιας να αναιρέσουν το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του ΠΑΣΟΚ δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε. Αυτό που οφείλουμε να συγκρατήσουμε όμως είναι η δεδηλωμένη πρόθεση του ΠΑΣΟΚ για στενή συνεργασία με την ΜΕΕ, μιας οργάνωσης που συνδέεται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και το Πολιτικό Ισλάμ. Η Ελλάδα, όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του, είναι ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου που σέβεται (και πρέπει να σέβεται να προσθέσουμε εμείς) την ανεξιθρησκία. Όμως είναι άλλο το Ισλάμ ως θρησκεία και οι πιστοί Μουσουλμάνοι και άλλο η ατζέντα του Πολιτικού Ισλάμ και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας για Ισλαμοποίηση της Δύσης και της Ελλάδος.
Μια δήλωση του ιδρυτή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας Hassan al-Banna είναι πιστεύουμε αποκαλυπτική:
“Θέλουμε η σημαία του Ισλάμ να κυματίσει και πάλι στις χώρες εκείνες που είχαν την τύχη να κυβερνηθούν από το Ισλάμ για κάποιο διάστημα… η Ανδαλουσία, η Σικελία,τα Βαλκάνια, η Νότιος Ιταλία και τα Ελληνικά νησιά αποτελούν Ισλαμικές αποικίες που πρέπει να επιστρέψουν στο Ισλάμ”. Αν σε αυτές τις δηλώσεις προσθέσουμε και το Νέο-Οθωμανικό δόγμα του Τούρκου ΥΠΕΞ κ. Νταβούτογλου τότε νομίζουμε πως μπορούμε να σχηματίσουμε μια πιο σαφή εικόνα για τις πραγματικές προθέσεις των Ισλαμιστών. Δυστυχώς οι “χρήσιμοι ηλίθιοι” του ΠΑΣΟΚ, της Αριστεράς και μιας μερίδας της Νέας Δημοκρατίας στην καλύτερη των περιπτώσεων δεν μπορούν να κατανοήσουν τη φύση της Ισλαμιστικής απειλής και στη χειρότερη αποτελούν συνειδητούς συνοδοιπόρους των Ισλαμιστών.


http://www.anexartitos.net/show_news.php?id=1793

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/05/blog-post_4969.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. -ΒΙΝΤΕΟ-

20130526-125937.jpg

Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Ή ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ;
Η Χίλαρυ Κλίντον είναι ο μέντορας, προστατης και σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου. Κάποιοι με κακοήθεια την χαρακτηρίζουν ως το “αφεντικό” του τέως πρωθυπουργού, αφού αυτός από τον καιρό ακόμα που ήταν υπουργός εξωτερικών, υπηρέτησε πιστά τους σκοπούς της, ακόμα και όταν αυτοί ήταν δόλιοι και εθνικά επικίνδυνοι όπως η γενοκτονία των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου. Η αποκάλυψη λοιπόν ότι ο γαμπρός της Χίλαρυ Κλίντον πενταπλασίασε τα χρήματα του ποντάροντας στην Ελληνική κρίση, είναι αδιανόητη με τα δεδομένα της ελεύθερης οικονομίας, όπου σοβαροί και μεγάλοι επενδυτές αγωνίζονται για αποδόσεις της τάξης του 9-12%. Οι αποδόσεις επιπέδου καζίνο στην ελεύθερη οικονομία,
έχουν συνήθως ως μοναδική εξήγηση την “εσωτερική πληροφόρηση”.



Ο πενταπλασιασμός όμως τον χρημάτων, ίσως πηγαίνει ακόμα πιο πέρα. Στον σχεδιασμό και οργάνωση των καταστάσεων, έτσι ώστε να επιτευχθούν τέτοιας μορφής αποδόσεις. Θα αναρωτηθείτε εύλογα “ειναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοια κτήνη που να καταστρέφουν χώρες, να δολοφονούν ανθρώπους και να ρημάζουν κοινωνίες για να κερδοσκοπίσουν ως γύπες πάνω στο αίμα αθώων”; Η απάντηση έρχεται από το προηγούμενο παράδειγμα που παραθέσαμε κυριολεκτικά: Κοσσυφοπέδιο. Το ιστορικό: 28 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Παπανδρέου συναντά τον Μπιλ Κλίντον. 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010, λίγο πριν το μνημόνιο, ο κύριος Παπανδρέου συναντά την Χίλαρυ Κλίντον, η οποία αποθεώνει τις προοπτικές της …Ελληνικής οικονομίας (!!). Εκείνη την στιγμή, κάποιοι ξεφορτώνουν μανιωδώς ομόλογα. 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 Μετά την ακύρωση της επίσκεψης του έλληνα ΥΠΕΞ στη Ρωσία, η Χίλαρυ Κλίντον έρχεται στην Ελλάδα. Στη 1.15 την Κυριακή θα συναντηθεί με το Γ.Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου. Μεσολαβούν άφθονες συνομιλίες πριν και μετά την συνάντηση μέχρι να οδηγηθούμε στο απίστευτο φιάσκο των Κανών, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα, κάποιοι που είχαν εσωτερική πληροφόρηση, κέρδισαν κολοσσιαία ποσά από την ενέργεια του Γιώργου Παπανδρέου. Γνωστά Αμερικάνικα μέσα όμως τον “αποθεώνουν”. Φαίνεται δικαιολογημένα. 20130526-123938.jpg Η επίσημη Αμερικανικη ηγεσία αγνοεί τον Παπανδρέου επιδεικτικά. Δεν τολμά ούτε να πατήσει το πόδι του στην Αμερική, αφού όλες οι επαφές με την Κλίντον γίνονται είτε σε Ευρωπαϊκό έδαφος είτε τηλεφωνικά. Προγραμματίζονται ταξίδια στην Αμερική τα οποία ακυρώνονται αιφνιδίως. Κάποια στιγμή, ο Παπανδρέου ως τέως πρωθυπουργος πλέον, εμφανίζεται στην Αμερική σε κάποιο “ιδιωτικό” φόρουμ που διοργανώνει ο Μπιλ Κλίντον, από το οποίο διαρρέουν κάτι θολές φωτογραφίες. Είναι φανερό ότι ο μοναδικός συζητητής του Γιώργου Παπανδρέου, είναι η οικογένεια Κλίντον. Στο γύρισμα του χρόνου, οι “φίλοι” και στενοί συζητητές του Γιώργου Παπανδρέου, διεθνείς απατεώνες, ο κύριος Σόρος και ο κύριος Ρουμπινί, προεξοφλούν την πτώχευση της Ελλάδας. Οι κάτοχοι ομολόγων πανικόβλητοι πωλούν τα ομόλογα τους σε τιμές που φτάνουν ακόμα και τα 11 σεντς. Κάποιοι επιτήδειοι τα αγοράζουν. Όπως ο κύριος Marc Mezvinsky, γαμπρός του Μπίλ και της Χίλαρυ Κλίντον, παντρεύτηκε την κόρη τους Τσέλσι. Πρώην τραπεζίτης της …Goldman Sachs. Μέχρι στιγμής η Ελληνική πολιτεία δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση για να διερευνήσει την υπόθεση. Αντίθετα, ο κύριος Χατζηδάκης και ο κύριος Σταυρίδης σύμφωνα με το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, συζητούν με το εν λόγω κύριο για να συνεχίσει να επενδύει στις “αποκρατικοποιήσεις”. Προφανώς, συνεχίζοντας την οπτική της πεθεράς του και του φίλου της. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, κατά την συνάντηση του 2011 στο Παρίσι με τον κ. Παπανδρέου η κ. Κλίντον τοποθετήθηκε θετικά ως προς το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων, το οποίο θεωρεί ως ένα καλό σήμα για τις αγορές. Για τις αγορές του γαμπρού της, οπωσδήποτε. Συνεχίζεται…

Σχετικό θέμα: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Καταδικασμένος απατεώνας ο Σόρος για “εσωτερική πληροφόρηση”. Κύριε Παπανδρέου;ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

20130526-130000.jpg


ΠΗΓΗ
http://news-cobra.blogspot.gr/2013/05/blog-post_8641.html

H ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΙΡΩΝ ΚΑΠΟΤΕ... -ΒΙΝΤΕΟ-



ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ (ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΟΡΟΠΗΣ ΧΩΡΑΣ)ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ο φακός περιηγείται αρχικά στην πόλη της Αλεξάνδρειας, η οποία υπήρξε για πολλά χρόνια έδρα του ελληνικού πολιτισμού. Αιγύπτιοι μελετητές και επιστήμονες μιλούν για τη μεγάλη σημασία της χαμένης βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας ως κέντρου πολιτισμού στην περιοχή, την επίδρασή της στον αρχαίο κόσμο και τον ρόλο της στη διάσωση των αρχαίων κειμένων. Γίνονται αναφορές σε άλλες βιβλιοθήκες της αρχαιότητας στην Αίγυπτο και την Ιορδανία, στους παπύρους του Φαγιούμ και του Ελ Μπαχανασάρ, στη στήλη της Ροζέτας. Δίνονται όλες οι πιθανές εκδοχές για την καταστροφή της βιβλιοθήκης και τις επιπτώσεις που είχε η απώλειά της. Τέλος αναφέρονται οι στόχοι και τα σχέδια του πανεπιστημίου της Αιγύπτου για τη σύγχρονη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, ώστε να καταστεί ένα υπερσύγχρονο κέντρο έρευνας και πολιτισμού.



Συντάχθηκε από τόν/τήν ΚΟΜΠΡΑ

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/05/h_26.html

Αν έχετε τα παρακάτω συμπτώματα γρήγορα στο γιατρό ή στο νοσοκομείο


Αν ο οργανισμός σας ,σας ειδοποιεί με τα παρακάτω συμπτώματα τότε σίγουρα πρέπει να πάτε στο νοσοκομείο ή να σας δει γιατρός . Θα αποφύγετε έτσι κάτι ξαφνικό και κακό για την υγεία σας.
1.
• Αν νιώθετε πόνο στο στήθος που μπορεί να αντανακλά στον
αριστερό ώμο, στο αριστερό χέρι, στο σαγόνι, στην πλάτη
• Αν έχετε δύσπνοια
• Αν νιώθετε ναυτία ή κάνετε εμετό
• Αν ιδρώνετε
…τότε μπορεί να έχετε πάθει έμφραγμα του μυοκαρδίου.

2.
• Αν έχετε πυρετό
• Αν έχετε βήχα και δύσπνοια
• Αν πονάτε στα πλευρά
…τότε μπορεί να έχετε πνευμονία.

3.
• Αν νιώθετε πόνο ή κάψιμο στο πάνω μέρος της κοιλιάς (κάτω
από το στέρνο)
• Αν έχετε δυσπεψία ή νιώθετε ναυτία
• Αν ο πόνος σας ξυπνά τη νύχτα
• Αν έχει αλλάξει η όρεξή σας κι έχετε χάσει βάρος
…τότε μπορεί να πάσχετε από έλκος του στομάχου ή του
δωδεκαδακτύλου.

Αν γνωρίζετε ότι πάσχετε από έλκος κι επιπλέον παρατηρήσετε ένα από τα παρακάτω:
• Έντονο πόνο που δεν υποχωρεί
• Μαύρα κόπρανα ή αίμα στα κόπρανα
• Εμετούς καφέ χρώματος
…τότε πρέπει να πάτε επειγόντως στο νοσοκομείο.

4.
• Αν νιώθετε συχνά την ανάγκη να ουρήσετε
• Αν αισθάνεστε πόνο ή κάψιμο όταν ουρείτε
• Αν έχετε φαγούρα στα γεννητικά όργανα
• Αν υπάρχει αίμα ή πύον μέσα στα ούρα
• Αν έχετε πυρετό
• Αν πονάτε χαμηλά στην κοιλιά, πάνω από τα γεννητικά
όργανα, ή στην πλάτη, λίγο πάνω από τη μέση
…τότε είναι πιθανό να έχετε ουρολοίμωξη

5.
• Αν έχετε αυξημένη όρεξη και ωστόσο χάνετε βάρος
• Αν έχετε τρέμουλο
• Αν ιδρώνετε κι αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να αντέξετε τη
ζέστη
• Αν έχετε νευρικότητα
• Αν νιώθετε αδύναμοι και κουράζεστε εύκολα
• Αν έχετε εξώφθαλμο (δηλ. τα μάτια βγαίνουν προς τα έξω)
…τότε μπορεί να έχετε υπερθυρεοειδισμό.

6.
• Αν νιώθετε κουρασμένοι, νωθροί και νυστάζετε πολύ
• Αν έχει αυξηθεί το βάρος σας, ενώ δεν έχει αυξηθεί η όρεξή
σας
• Αν έχετε δυσκοιλιότητα
• Αν δεν αντέχετε το κρύο
Αν έχετε φούσκωμα ή πρήξιμο στα βλέφαρα και γύρω από
τα μάτια
• Αν μιλάτε πιο αργά κι η φωνή σας έχει βραχνιάσει
• Αν σπάνε τα νύχια σας, το δέρμα σας είναι ξηρό, πέφτουν τα μαλλιά σας
• Αν νιώθετε πολύ θλιμμένοι
…τότε μπορεί να έχετε υποθυρεοειδισμό
Αν νιώθετε συχνά την ανάγκη να ουρήσετε και αποβάλλετε
μεγάλες ποσότητες ούρων
• αν διψάτε πολύ
• Αν πεινάτε πολύ
• Αν τρέμουν ή μουδιάζουν τα χέρια ή τα πόδια σας
• Αν νιώθετε πολύ κουρασμένοι τον περισσότερο καιρό
• Αν έχετε πληγές που αργούν να κλείσουν
• Αν παθαίνετε περισσότερες μολύνσεις από ό,τι συνήθως
…τότε μπορεί να πάσχετε από σακχαρώδη διαβήτη

πηγή

«ΑΘΗΝΑ ΞΥΠΝΑ! Η ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΚΑΙΓΕΤΑΙ! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ»!

Ρεπορτάζ, Μαρίτα Πάλλη

Mε το σύνθημα αυτό ως - "κραυγή αγωνίας" και επαναλαμβανόμενη «αφύπνιση», πραγματοποιήθηκε χθες στον Ελαιώνα διαδήλωση Διαμαρτυρίας από Αθηναίους και Αθηναίες ενάντια, στην κατασκευή κάθε Μουσουμανικού Τεμένους αλλά και ενάντια στις «Πέντε εντολές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας», όπως αναφέρεται στο σχετικό ψήφισμα : « Ο Αλλάχ είναι ο στόχος μας», «ο Προφήτης είναι το πρότυπό μας», «ΤO ΚΟΡΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ»! «Η ΤΖΙΧΑΝΤ είναι η ζωή μας»!! & «Ο ΘΑΝΑΤΟΣ είναι η ελπίδα μας»...!...


Αθηναίοι και Αθηναίες, σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αρχής γενομένης χθες, στον Ελαιώνα, οργανώνονται ενάντια στις κυβερνητικές αποφάσεις για την ανέγερση Τεμένους και Κέντρου Ισλαμικών Σπουδών, καταγγέλλοντας, τον βίαιο και "ετσιθελικό", όπως λένε, αφελληνισμό της Αθήνας καθώς και τη κρατική εκταμίευση 846.000 ευρώ (!) για το σκοπό αυτό, σε καιρό ανελέητης φορολόγησης και ανέχειας στη χώρα αλλά και στη πόλη όπου δίδαξαν Επιστήμες, Φιλοσοφία και Δημοκρατία, διεθνούς εμβέλειας σε βάθος αιώνων, Έλληνες Φιλόσοφοι, όπως ο Σωκράτης και ο Πλάτωνας. «Αθήνα Ξύπνα! Η Στοκχόλμη καίγεται. Δεν θέλουμε τζαμιά, δεν θέλουμε Σαρία, Θέλουμε Ελλάδα και Ορθοδοξία» , φώναζαν, οι περί τους 250 διαμαρτυρόμενοι αθηναίοι και αθηναίες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του πολιτικού κόμματος «Εθνικό Μέτωπο» με σύμβολα την «αρχαιοελληνική σπείρα» και την ελληνική σημαία, υπό την τηλεοπτική και δημοσιογραφική κάλυψη του διεθνούς πρακτορείου Ειδήσεων «Reuters»
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΣ : «Παράνομη η κυβερνητική απόφαση» .
 
Επικεφαλής, του πολιτικού κόμματος, με σήμα την «αρχαιοελληνική σπείρα», (το οποίο πολλοί επειδή ομοιάζει με τον αρχαιοελληνικό «μαίανδρο», το συγχέουν με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, ενώ πρόκειται περί διαφορετικού πολιτικού σχηματισμού, με αισθητές διαφορές σε αισθητική και εκφορά δημόσιου λόγου), ο αρχηγός του κ.Μάνος Κώνστας. Από κοινού με τους παρευρισκόμενους που ολοένα αυξάνονταν, εναντιώνεται , όπως ο ίδιος επισήμανε «στην παράνομη λήψη της κυβερνητικής απόφασης με τη συνδρομή της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων, δίχως να έχει προηγηθεί διαβούλευση, με τους Αθηναίους των οποίων η ζωή έχει άρδην αλλάξει και θα επηρεαστεί ακόμη σε ανυπολόγιστο βαθμό, τόσο για την απόφαση όσο και για την εκταμίευση του υπέρογκου ποσού των 846.000 ευρώ από τα ταμεία του καταχρεωμένου κράτους. 
 Αντί αυτά τα χρήματα να δοθούν για Ελληνικά σχολεία, των οποίων οι μαθητές λιποθυμούν από την πείνα, διατίθενται για περισσότερα τζαμιά" επισημαίνει με έμφαση. «Την ίδια ώρα » προσθέτει, «το Ελληνικό κράτος διορίζει στο δημόσιο και ιεροδιδασκάλους του Ισλάμ και τους πληρώνει για να διδάσκουν το Κοράνι σε ελληνικά σχολεία, αφήνοντας τους Έλληνες και τους Αθηναίους σε περιδίνηση από την προπαγάνδα υπέρ της παγκοσμιοποίησης» που αφορά εν τέλει στον «ετσιθελικό εξισλαμισμό»!

«ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ» :

Αυτό επαναλάμβαναν ρυθμικά οι παρευρισκόμενοι, καταγγέλλοντας με δριμύτητα τους πολιτικούς που υπεραμύνονται αυτών των αποφάσεων εντός Κοινοβουλίου αλλά και τον Δήμαρχο Αθηναίων κ.Καμίνη, γιατί προωθούν -όπως είπαν- «να γίνει και η Αθήνα του «Ξένιου Διός» ένα ακόμη θύμα των ακραίων εκείνων στοιχείων του ισλαμικού Φονταμενταλισμού και επεκτατισμού, που κατακλύζουν την Ευρώπη με τη λαθρομετανάστευση ζητώντας και νομιμοποίηση, επιβάλλοντας στη συνέχεια τους δικούς τους "Νόμους", εφαρμόζοντας πρακτικές της απάνθρωπης «Σαρία» και «Τζιχάντ», απέναντι σε όσους και δεν τους προσκάλεσαν στις χώρες τους, αλλά και δεν επιθυμούν να ενστερνιστούν ούτε και να τους επιβληθεί δια της αυξανόμενης μουσουλμανικής πλειοψηφίας, (μέσω της λαθρομετανάστευσης και της μουσουλμανικής υπεργεννητικότητας προς επεκτατισμό του Ισλάμ), η Ιδεολογία ή ακόμη όπως λένε χαρακτηριστικά , και …η …”θεολογία του Παραδείσου", "γεμάτου πιλάφια και παρθένες, όπως διδάσκει το Κοράνι, προς τέρψιν όσων στο όνομα του «Θεού που είναι μεγάλος», προβαίνουν σε πράξεις ωμής βίας έναντι συνανθρώπων τους διαφορετικού πολιτισμού, Φιλοσοφίας και Θρησκείας».

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ;
“Την ώρα που αποκεφαλίζονται Ευρωπαίοι, καίγονται πόλεις και δέχονται τη βία όπως έγινε σε Λονδίνο και Στοκχόλμη, αλλά και σ άλλα Ευρωπαϊκά κράτη όπου λαμβάνονται σοβαρά μέτρα, ο Δήμαρχος της Αθήνας σκέφτεται τη δημιουργία και άλλων επιπλέον 14 Τζαμιών. Υπάρχουν ήδη νόμιμα τζαμιά, γιατί δεν πάνε εκεί και γιατί κωφεύουν οι αρμόδιοι του κράτους; Τιποτε δε μαθαίνουν απο την Ιστορία? Παλιά και πρόσφατη”; αναρωτήθηκε ο κ.Γιάννης Κουργιαννίδης, μέλος του πολιτικού γραφείου του «Εθνικού Μετώπου»


ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ: « ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ»
Μεταξύ των ομιλητών στην εκδήλωση ήταν και ο Δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας. Όπως είπε ο κ.Χατζάρας: «Δεν έχουμε καμία υποχρέωση, έναντι της Σαουδικής Αραβίας, όπου δεν υπάρχει καμία Χριστιανική Εκκλησία και έναντι του Κατάρ, να κάνουμε τζαμιά στην Αθήνα με μιναρέδες και ιμάμηδες . Δεν χρειάζεται να υπάρχουν τζαμιά για να έλκουν τους παράνομους λαθρομετανάστες, γιατί για αυτούς μεριμνά ο Δήμαρχος και όχι για τους νόμιμους ελάχιστους μουσουλμάνους μετανάστες ,των οποίων οι λατρευτικές ανάγκες ήδη καλύπτονται από τα υπάρχοντα» , επισήμανε μεταξύ άλλων, ο κ.Χατζάρας, προσθέτοντας: «Δεν έχουμε καμία υποχρέωση έναντι της Σαουδικής Αραβίας . Βλέπουμε τις σφαγές στη Συρία, τις απαγωγές κληρικών, τα ολοκαυτώματα στο Λονδίνο, το Παρίσι και τη Στοκχόλμη. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει στην Αθήνα το ίδιο και να κυριαρχήσει η βία και η τρομοκρατία, επειδή οι εντολοδόχοι πολιτικοί έτσι θέλουν να επιβάλλουν»

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΜΟΜΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

«Ούτε ένας νόμιμος μουσουλμάνος μετανάστης δεν υπέβαλε αίτημα, όπως επιβάλει ο Νόμος, (να υπάρχουν τουλάχιστον 5 που θα υποβάλουν σχετικό αίτημα για την ανέγερση τζαμιού), γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κανείς νόμιμος αλλά ήταν και είναι λαθρομετανάστες και για αυτούς, που είναι και παράνομοι, γίνεται ό,τι γίνεται» κατήγγειλε ο ιατρός κ.Θανάσης Παπαγεωργίου, Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του Αγ.Ορους- Αγ.Ιωάννης ο Θεολόγος». Αφού αναφέρθηκε στο χρονικό της υπόθεσης αυτής, ο κ.Παπαγεωργίου, επέρριψε σοβαρότατες μομφές κατά της Εκκλησιαστικής Ηγεσίας της Εκκλησίας της Ελλάδος , για την «σύμπαρξή» της, όπως υπογράμμισε, στη μετατροπή της χώρας και της πόλης του «Ομοαίμου», του «Ομοχρήστου» και του «Ομοδόξου», των «Ελλήνων Φιλοσόφων, των Αγίων και των Ηρώων», όπως είπε, σε άντρο παρανομίας και λαθροματαναστών Ισλαμικής προέλευσης, οι οποίοι παγκοσμίως έχουν αποδείξει την ασέβειά τους σε Νόμους και Θρησκείες άλλων".
 Οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι του λεκανοπεδίου της Αττικής από κοινού με τους «συναγωνιστές» όπως αποκαλούνται μεταξύ τους, αφού διαμαρτυρήθηκαν για την καταστρατήγηση των Εθνικών Συμβόλων και Ιδεωδών, έκλεισαν την εκδήλωση με τον Εθνικό Ύμνο επαναλαμβάνοντας αυτά που αναφέρουν και στο ψήφισμα διαμαρτυρίας τους: «ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τις βεβηλωμένες Εκκλησιές στη Τουρκία και την Kατέχόμενη Κύπρο, ΛΕΜΕ ΟΧΙ στη βίαιη προσπάθεια αλλοίωσης της Ελληνικής κοινωνίας και τον εξισλαμισμό.. Όχι στο Νέο-οθωμανισμό του Νταβούτογλου! Αθήνα ξύπνα! Οχι στις ορδές των απρόσκλητων παράνομων φανατικών μουσουλμάνων. Εχουμε χρέος να τους απελάσουμε»!
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/05/blog-post_1860.html

ΜΟΡΓΚΕΛΟΝΣ (MORGELLONS) η νέα ασθένεια των αεροψεκασμών!!! VIDEO

ΕΔΩ


Μια πτυχή της ιστορίας των chemtrails είναι ότι μέσα από το νέφος, δημιουργούν την εξάπλωση της ασθένειας Morgellons.Το παράξενο είναι ότι οι ίνες που έχουν βρεθεί στα σώματα των προσβεβλημένων ανθρώπων, που έχουν την ασθένεια Morgellons, εχουν συνδυαστεί με τις ίνες που βρίσκονται στο νέφος των chemtrails και σε σταγόνες της βροχής. Αυτό σημαίνει ότι... όποιος αναπνέει τον αέρα ενδέχεται και να έχει εκτεθεί σε αυτή την ασθένεια.

... Θα τα πούμε στα δικαστήρια, φωνάζει ο κόσμος... και μακάρι να αρκεστεί στην δικαιοσύνη... δείτε:

 
Εν ολίγοις πρόκειται για μια σχεδιασμένη, μεταδιδόμενη εισβολή νανοτεχνολογίας στους ανθρώπινους ιστούς, με τη μορφή αυτοσυναρμολογούμενων, αυτοαναπαραγόμενων ορατών σωληνίσκων, έγχρωμων ινών, διατάξεων, συρμάτων και άλλων ορατών μορφών, που μοιάζουν με αισθητήρες και κεραίες. Μεταφέρουν δε τα περισσότερα γενετικά μεταλλαγμένα DNA/RNA.

Αντέχουν σε θερμοκρασίες άνω των 760 βαθμών Κελσίου, η αποστείρωση των επαναχρησιμοποιούμενων ιατρικών εργαλείων (χειρουργεία, οδοντιατρεία) είναι άχρηστη !!!
Υπάρχουν σημαντικά στοιχεία ότι η μετάδοση – μόλυνση σχετίζεται με τις ίνες που βρίσκονται στα υλικά των αεροψεκασμών, αν και δεν έχουν δημοσιευτεί αποδείξεις, οι οποίες και υπάρχουν.


Ο Ερευνητής Clifford Carnicom έχει πρόσφατα αναφερθεί σε καποιες ανωμαλίες του αίματος και λοιμώξεις που έχουν σχέση με αυτές τις ίνες.. Η νεότερη έρευνα της Clifford Carnicom δείχνει ότι οι αιωρούμενες ινες των chemtrails και οι ίνες (blood cell) που βρίσκονται στους ιστούς των ασθενών με προχωρημένη ασθένεια Morgellons είναι ίδιες.

Οι συνέπειες αυτών των ευρημάτων είναι τεράστιες.
Έχουμε όλοι εκτεθεί στην ασθένεια Morgellons μέσω των chemtrails;
Αυτές οι φρικτές πληροφορίες οδηγούν σε σκέψεις. Δολοφονία του ανθρώπινου πληθυσμού εκ προθέσεως, με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας που δημιούργησε τεχνητά ένα παθογόνο οργανισμό που διασκορπιζεται μέσα από τον συνεχιζόμενο chemtrails ψεκασμό;

Ο Jan Smith έχει υποστεί ζημία από την ασθένεια Morgellons προιόν της Νανοτεχνολογίας, για πάνω από 10 χρόνια τώρα. Τεκμηριώνει την εντυπωσιακή έρευνα του και την έχει θέσει στην πρώτη γραμμή σε εκείνους που εργάζονται για να ξετυλίξουν το μυστήριο αυτής τής τρομακτικής νέας ασθένειας.

Παρακαλείσθε να διαβιβάσετε τις πληροφορίες αυτές σε γιατρούς σας, σε κυβερνητικούς εκπροσώπους και μέσα ενημέρωσης. Παντού...

«Μπείτε να δείτε υπάρχουν πολλά στοιχεία. Είναι ένα πολύ σύνθετο πολύπλοκο δίκτυο παθογόνων παραγόντων. Οργανικά, ανόργανα και όλων των ειδών τα πράγματα. Έχουμε ίνες, βαρέα μέταλλα, βακτήρια, μύκητες, ιούς που φαίνεται να λειτουργούν κάπως σε συνεργαστική δράση.

Εάν αντιμετωπίζετε κόπωση, πληγές στο δέρμα, κάψιμο, πόνους και την αίσθηση ότι σέρνονται έντομα κάτω από το δέρμα σας, είναι πολύ πιθανό να πάσχετε από την ασθένεια Morgellons. Να έχετε ωστόσο υπόψη, πως πιθανόν να μην υπάρχει αυτή η ασθένεια. Το εάν η Morgellons είναι ή δεν είναι μια πραγματική αρρώστια, είναι κάτι που κανείς δεν το γνωρίζει.

Κάτι παρόμοιο με τα συμπτώματα που περιγράφηκαν πιο πάνω, συμπληρωμένα με την εμφάνιση περίεργων ινών ή νημάτων που αναπτυσσόντουσαν επάνω στο δέρμα ή λίγο πιο κάτω από αυτό, αναφέρθηκαν από τον γιατρό του 17ου αιώνα, Thomas Browne.

Οι φωτογραφίες είναι αληθινές δημοσιευμένες απο τους ίδιους τους επιστήμονες που κάνανε την έρευνα.. Μπείτε στο internet και ψάξτε Morgellons ,γίνεται χαμός...

Παραισθησιακή Παρασίτωση...

Εδώ και μερικά χρόνια έχει παρουσιαστεί μια αρρώστια που θυμίζει επιστημονική φαντασία. Η ιατρική κοινότητα, εκτός του ότι είναι μυωπική και άλλων ρήμασι πείθεται, την χαρακτηρίζει ‘Παραισθησιακή Παρασίτωση”. Τα βασικά συμπτώματα είναι τα εξής: Αρχικά, έχει κάποιος την αίσθηση ότι κάτι περπατάει κάτω από το δέρμα του. Κατόπιν παρουσιάζονται εξογκώματα και στην συνέχεια έλκη, από όπου βγαίνουν φωσφορίζουσες ίνες. Ο άνθρωπος διαλύεται προοδευτικά εξαιτίας της αναιμικής λειτουργίας του οργανισμού του.
Επισήμως δεν αναγνωρίζεται σαν αρρώστια και τους βγάζουν… όλους τρελούς !

Μερικοί γιατροί που νοσούν οι ίδιοι, διεξάγουν μόνοι τους έρευνα με ηλεκτρονικά μικροσκόπια. Προσπαθούν να βρουν άκρη και έχουν μείνει έκπληκτοι από την αδιαφορία του ιατρικού κατεστημένου. Οι φωτογραφίες που υπάρχουν μοιάζουν βγαλμένες από έργο επιστημονικής φαντασίας, μόνο που είναι πραγματικές.

Η νανοτεχνολογία και η νανοϊατρική έχουν υλοποιήσει κάτι εφιαλτικό. Αυτές οι ίνες μοιάζουν να έχουν νοημοσύνη. Αναπαράγουν δια αντιγραφής τον εαυτό τους στο ανθρώπινο σώμα, στο ζώο η στο φυτό που χρησιμοποιούν σαν ξενιστή, βάσει της εσωτερικής τους γενετικής τους κωδικοποίησης και των ενσωματωμένων εντολών.
Ένα από τα πολλά είδη των εν λόγω ινών, η μπλε ίνα, έχει χρυσή κεφαλή με ενσωματωμένη κάμερα και φλας. Ελέγχεται από ασύρματα δίκτυα βαθμωτών πεδίων !!!

Όχι δεν σας δουλεύω, είναι η φρικτή αλήθεια. Δείτε τις φωτογραφίες! Αυτό σημαίνει ότι πολλά χρήματα των “μαύρων” κονδυλίων έχουν επενδυθεί εδώ. Όσοι ανησυχούν μήπως τους εμφυτεύσουν βιολογικό τσιπάκι στο μέλλον (για το 666 και άλλα) ας ηρεμήσουν και ας το απολαύσουν. Είναι ήδη γεμάτοι, όπως και το περιβάλλον γύρω τους είναι γεμάτο από τις ίνες των morgellons.

Αεροψεκασμοί , Virons...

Τα “Μέσα Μαζικής Κατεύθυνσης” κάνουν ελάχιστες αναφορές στο θέμα των Morgellons και προσπαθούν να μας πείσουν ότι αφορά δερματική διαταραχή.
ΨΕΜΑΤΑΑΑ !!!
Όσα λένε απέχουν πολύ από την αλήθεια.
Οι ίνες διατρέχουν τον οργανισμό, αναπαράγονται αφάνταστα γρήγορα, καταστρέφουν το DNA και το αντικαθιστούν με κάποιο είδος πρωτεΐνης.
Τι σημαίνει αυτό;;
Εάν κάποιος έρθει σε επαφή με τα Morgellons, ο οργανισμός του τα αναγνωρίζει και τα αναπαράγει συνεχώς! Και ας μην ξεχνάμε ότι επικοινωνούν μεταξύ τους με αυτοργανούμενα ασύρματα δίκτυα. Το περίβλημα τους αποτελείται από (HDPE) δηλαδή από υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο, το οποίο χρησιμοποιείται για την κατασκευή οπτικών ινών!!! Το υλικό αυτό χρησιμοποιείται ευρύτατα στη βιομηχανία βιονανοτεχνολογίας εδώ και χρόνια, κυρίως για την ενθυλάκωση των viron. Tα viron είναι 150 φορές μικρότερα από τους ιούς. Αυτά περιλαμβάνουν DNA, RNA, RNAi (μεταλλαγμένο RNA) η δακτυλιοειδή πλασμίδια για ειδικές λειτουργίες... Φυσικά, οι βιοψίες ασθενών των Morgellons δείχνουν μεταξύ άλλων κατά κόρον Σιλικόνη και Γυάλινα Σωληνάκια.

Φυσικά μας τα ψεκάζουν σχεδόν καθημερινά. Ένα ενδιαφέρον παρατράγουδο είναι οι αυξημένες και συχνά μη αναμενόμενες βλάβες των ηλεκτρονικών υπολογιστών και κυρίως των laptops. Αυτό συμβαίνει γιατί τα πάντα έχουν πλημμυρίσει από τις συγκεκριμένες ίνες και αρκετές είναι αγώγιμες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται βραχυκυκλώματα . Τα laptops άλλωστε κάνουν “βόλτες” μαζί μας, έξω στα καφέ κ.λ.π.

MORGELLONS ΚΑΙ ΤΡΟΦΕΣ...

Τον Αύγουστο του 2006 το FDA, δηλαδή ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων, ενέκρινε τον ψεκασμό των κρεάτων με νανο-ιούς βακτηριοφάγους και την χρήση τους ως πρόσθετο τροφής. Η Intralytix Corporation μέσω διεθνών εταιρειών πουλάει τα σπρέι της σε όλο τον κόσμο από το 2002. Επειδή είναι πολύπλοκο να εξηγήσουμε τις αντιδράσεις του ανοσοποιητικού μας, σε αυτήν την περίπτωση θα σταματήσουμε εδώ.
Μόνο προσέχετε καλά τι τρώτε!
Θυμάσθε το παλιο ρητό «είστε ό, τι τρώτε;”







Άπειρα βίντεο - Morgellons...

MORGELLONS KiLLS!!!!!!! PROOF TV CNN - MORGELLONS FROM CHEMTRAiLS


Morgellons Patient Live on TV Show The Doctors

Τις καλύτερες έρευνες στο θέμα έχει κάνει η Dr Hildergarde Staninger , RIET-1.
Industrial Toxicologist/IH & Doctor of Intergrative Health International, LLC
12235 E.Centralia St.Lakewood, ca 90715 Tel: 562-402-7300 Fax: 562-402-7308

Διάφορες άλλες πηγές:
http://filonoi.gr/f-therapeyontai-ta-morgellons/
http://www.tsantirinews.gr/?p=5361
Αφύπνιση Συνείδησης: Αεροψεκασμοί με Ιστούς Εντόμων (MORGELLONS)
http://defence.e-e-e.gr/assets/chemtrails_2.pdf
http://www.morgellonsexposed.com
http://www.morgellons.org
http://d1027732.mydomainwebhost.com/articles/articles/chemtrails_and_morgellons_blue2.html
http://translate.google.com/translate?hl=el&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=en&tl=el&twu=1&u=http://www.morgellonsexposed.com/RevelationsOfaMan.htm
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=en&tl=el&twu=1&u=http://d1027732.mydomainwebhost.com/articles/articles/chemtrails_and_morgellons_blue2.html&usg=ALkJrhjzyGMzYoi-6LPe8EXqGC7pNNMtuw
http://allstop.com/skin-parasite-news/news/collembola-and-morgellons
http://www.morgellons-uk.net/
http://www.healthsciences.okstate.edu/morgellons/index.cfm/
http://www.morgellons-research.org/morgellons/morgellons_symptoms.htm
http://www.katohika.gr/2011/11/morgellons-cnnmorgellons-chemtrails.html
http://fytro.wordpress.com

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας είναι το σελήνιο σαν πρόσθετο διατροφής. Παίρνετε με το φαγητό καθημερινά 1.200mg για ένα μήνα. 800mg για άλλους δυο μήνες και κατόπιν για συντήρηση 400mg ημερησίως. Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά ο Dr Harold Foster που είναι γεωγραφικός γιατρός με 100.000 κλινικές περιπτώσεις θεραπείας aids και καρκίνου (www.hdfoster.com) . Μέχρι και το διαβόητο FDA αναγκάστηκε να κάνει τεστ...

Η καλύτερη είδηση που έχω ακούσει για τα Morgellons είναι ότι μια φυσική θεραπεία με έξι αιθέρια έλαια, θεραπεύει την φρικτή ασθένεια και κάθε δερματοπάθεια.

Τα αιθέρια έλαια είναι:
ΚΑΝΕΛΛΑ
ΓΑΡΥΦΑΛΟ
ΡΙΓΑΝΗ
ΛΕΜΟΝΙ
ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΥΜΑΡΙ
ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟΥ

Τρείς ή έξι σταγόνες από το καθένα λαμβάνεται τρεις φορές την ημέρα.
Το σχήμα αυτό εξαφανίζει τίς βλάβες του δέρματος μέσα σε 48 ώρες, με μακροπρόθεσμα οφέλη, ειδικά μετά από μήνες καθημερινής χρήσης.

Βέβαια στην Ελλάδα είναι δύσκολο να βρούμε πόσιμα αιθέρια έλαια, οπότε μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε απο τα κανονικά βότανα.

Δενδρολίβανο,
κόκκινο θυμάρι (απο τα πιο ισχυρά βότανα),
ρίγανη,
λαπάτσο ή πάο ντ άρκο,
τα κάνουμε μείγμα και από αυτό παίρνουμε ένα κουταλάκι του γλυκού για κάθε κούπα.
Βράζουμε για περίπου ένα λεπτό και το αφήνουμε εκτός φωτιάς σκεπασμένο για 15 λεπτά.
Πίνουμε 2 ποτήρια την ημέρα.

Αν ακόμη δεν έχετε συγκλονιστεί, απλώς είστε θύματα του μαζικού νοητικού προγραμματισμού.
Οι περισσότεροι τον αποκαλούν πολιτισμό.


Δίλημμα ζωής:
Θέλετε ο Θεός σας, ο Αλάχ, ο Μωάμεθ, ο Βούδας κλπ να μας προσφέρει τον καιρό ή το Υπουργειό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, με τους θανατηφόρους αεροψεκασμούς τους;

Life dilemma:
Do you want your God, Allah, Muhammad, Buddha etc. to offer us the weather or the Enviromental Ministry and Climate's Change, with deadly sprays (chemtrails) to control the skies?

Οι αεροψεκασμοί δεν αφορούν μόνο οικολόγους ή Χριστιανούς, αλλά όλους μας!!!
Το νερό που είναι κατά 60.000 φορές πιο περιεκτικό σε αλουμίνιο, από το επιτρεπτό όριο, όπως ήδη φωνάζουν, σε μερικές χώρες, το πίνουμε όλοι μας. Για αυτό ερευνήστε και ενοχλείστε!!!

CHEMTRAILS & ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ (παθητική αποδοχή)
Γιατί άραγε μας κάνουν τόση πλύση εγκεφάλου;... Δείτε:



Αυτό το άρθρο το φτιάξαμε ειδικά για όσους δεν πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν.Δείτε το λοιπόν και μετά γελάτε...
Άραγε πόση αλήθεια αντέχει ο καθένας μας;

Αντιγράψτε και επισκεφθείτε την διεύθυνση:
http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7.html

(ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ)

Αν κάποιοι πλουτίζουν από αυτούς τους ψεκασμούς, διότι αποφεύγουν αποζημιώσεις λόγω καταστροφών από χαλάζι κλπ, διότι κάνουν την ατμόσφαιρα πιο αγώγιμη για τις ασύρματες επικοινωνίες, διότι δημιουργούν προβλήματα υγείας έτοιμοι να τα λύσουν, διότι ελέγχουν το κλίμα με προέκταση τις οικονομίες περιοχών κλπ...
Αυτοί επέλεξαν να ζήσουν λιγότερο και πλουσιότεροι! Εμείς; Τα παιδιά μας;

ΤΡΙΠΟΛΗ, ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!
Όσο αστείο και αν ακούγεται, ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ και εμείς γελάμε!!!

Μάθε πως στην Σχολή Πολέμου των ανωτάτων Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, διδάσκεται ο σύγχρονος πόλεμος των ασύμμετρων απειλών, όπως λέγεται, όπου τις περισσότερες φορές, μπορεί να μην χρειαστεί, ούτε μία σφαίρα, για να καμφθούν ήθη και έθνη…
Αυτό ζούμε... πολλές μαζί απειλές και οι αφελείς, επιπλέον βιώνουν σύγχυση...

Παρακαλούμε να παρακολουθήσετε τα δικά σας αεροπλάνα, στον δικό σας ουρανό!
Όποια μέρα δείτε έστω ένα, θα δείτε πάρα πολλά πράγματα που δεν είχατε ξαναπροσέξει...

Για δοκιμάστε το site: flightradar24.com σπίτι σας, μόλις δείτε να ψεκάζει αεροπλάνο τον ουρανό σας, θα το δείτε "δηλωμένο" και στο επίσημο χάρτη των πτήσεων; Μάλλον όχι!!!
Άραγε πόση αλήθεια αντέχεις ακόμη;;; Πόσο θα σκύβεις το κεφάλι σου, εσύ και τα παιδιά σου ακόμη;

Και καυσαέρια να είναι και πάλι καταλήγουν στα πνευμόνια, των γονιών και παιδιών μας!!!
Ποιος επιτέλους θα φωνάξει;;;;

Τραγουδώντας πεθαίνοντας και στην Τρίπολη (Μουσικό βιντεοκλίπ)





Μη μου κάνετε, σας παρακαλώ, την αναμενόμενη κλασσική ερώτηση : Μα, αυτοί οι σατανικοί εγκέφαλοι που τα κάνουν όλα αυτά δεν παθαίνουν τίποτα;;
Μα ακόμη θεωρείτε τον εαυτό σας στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας του πλανήτη;;

Καλούμε τον κόσμο να ενημερωθεί και ν' αντιδράσει πριν είναι αργά. Προτού η κορτιζόνη και τα χάπια για το άσθμα πάρουν μόνιμη θέση πλάι στο κομοδίνο. Προτού τα παιδιά χαθούν πριν προλάβουν να γίνουν ενήλικες. Προτού η φύση και το περιβάλλον πάθει ζημιές μη αναστρέψιμες.

ΟΧΙ στον παγκόσμιο πόλεμο και κύρια στον μυστικό που γίνεται μέσω καιρικών οπλικών συστημάτων. Τελευταία έχουν ενταθεί οι προσπάθειες να περάσει η προπαγάνδα της κλιματικής αλλαγής, καταστρέφοντας σκόπιμα το περιβάλλον με στόχο έθνη και λαούς. Καταστρέφουν το κλίμα για να μας πείσουν ότι κινδυνεύει. Πίσω από το σχέδιο αυτό δεν υπάρχει τίποτε άλλο από την Ατζέντα 21, τη μείωση κι ελέγχο πληθυσμού, και τον περιορισμό ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

"Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης." Stephen Hawking

Αν λειτουργούσε η δημοκρατία θα έπρεπε να υπήρχε υπεύθυνη ενημέρωση, μια και ανησυχούν τόσοι άνθρωποι, ή ακόμα περισσότερο θα έπρεπε να ερωτηθούν οι λαοί της γης, μέσω ενός δημοψηφίσματος. Αλλά εδώ δεν μας ρωτάνε για άλλα και άλλα. Ψηφίζουμε μόνο για ασήμαντα δευτερεύοντα θέματα, ίσα- ίσα για να συντηρείται η ψευδαίσθηση της δημοκρατίας. Οι πραγματικές αποφάσεις παίρνονται ερήμην και αντίθετα στην θέληση του ‘κυρίαρχου λαού’. Το σύστημα μέσα στο οποίο ζούμε λέγεται δημοκρατία αλλά δεν είναι. Είναι κάτι σαν την ψηφιακή ‘πραγματικότητα’, υπάρχει μόνο μέσα στην φαντασία των αδαών και ανυποψίαστων ανθρώπων.

Γιατί ο Τατούλης, ο Λυκουρέζος και κάθε βουλευτής στην Αρκαδία μας, στην Κορινθία και σε όλη την Ελλάδα μας, δεν μιλά...;
Τι σχέση έχει το ΔΝΤ με τους αεροψεκασμούς;
Πρέπει να ψεκάζει ένα κράτος τους πολίτες του, για να δανειστεί;
Ποιοι κυβερνούν ποιοι ψεκάζουν και γιατί - Ντοκουμέντα για σκέψη:
http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6.html

«Όταν η αδικία γίνεται νόμος του κράτους, τότε η ανυπακοή είναι υποχρέωση των πολιτών και η αντίσταση με κάθε μέσο σε οποιονδήποτε καταλύει την χώρα, είναι συνταγματικό δικαίωμα»
Κάνετε κάτι... ο κόσμος δεν αντέχει να βλέπει να τον ψεκάζουν και η οργή του θα ξεχειλίσει...
Μπορεί τα αεροπλάνα να χαμηλώσανε την ροή των χημικών τους, ώστε να φαίνονται σαν καυσαέρια, ο ουρανός όμως μετά θολώνει, σύννεφα ιριδίζουν από τα χημικά, στο φως του ήλιου που χάνεται και οι αγρότες βλέπουν λιγότερη σοδιά, οι επενδυτές φωτοβολταϊκών λιγότερα χρήματα... μα πάνω από όλα, τον καρκίνο και τα πνευμονικά οιδήματα, να θερίζουν κάθε γειτονιά μας!!!

Τα παραπάνω στοιχεία τα βρήκαμε σε Ελληνικές και ξένες ιστοσελλίδες και ψάχνουμε την αλήθεια.

"ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ" Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!
Πρέπει να πιέσουμε κάποιους να ενεργοποιηθούν επιτέλους, αν συμβαίνει κάτι, αφορά και την δική τους ζωή!

Κλείστε την τηλεόρασή σας, τα "μέσα μαζικής τύφλωσης" δεν πρόκειται να σας πούνε τίποτε...
Κατεβάστε δωρεάν υπέροχα βιβλία ή έρευνες:
http://www.scribd.com/my_document_collections/3244615

Με εκτίμηση, ΓΧΝν.
http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com
http://aromapanagias.blogspot.com
http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.comhttp://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr
ΠΗΓΗhttp://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/05/morgellons-video.html
ΠΗΓΗhttp://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/10/chemtrails-to-morgellons-skotwnei-na-bgei-h-marianna-pyrgiwth-na.html
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/sos-morgellons-video.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters