Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ; Ή ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ;


Από πότε οι «απλές συναντήσεις» εμπεριέχουν βαρύτατους όρκους θανάτου;;;
Ανακοινώθηκαν οι Έλληνες (;) συμμετέχοντες της φετινής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, που θα διεξαχθεί στην Αγγλία: Πρόκειται για τους «παλιούς γνώριμους» Στουρνάρα, Παπακωνσταντίνου,
Δαυίδ, Τσουκάλη κλπ.
Όλοι οι παραπάνω, θα παρακολουθήσουν «ένα απλό συνέδριο» (!!!), όπως μας λένε. Θα κάνουν μερικές «εθιμοτυπικές συναντήσεις», όπως διαβεβαιώνουν.
Ωραία λοιπόν! Ρωτάμε τότε:

- ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ για το περιεχόμενο αυτών των «απλών» συνεδρίων και συναντήσεων;
- Δεν δικαιούται να ξέρει, ειδικά όταν ένας εκ των συμμετεχόντων είναι ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ υπουργός οικονομικών;
- Και τελικά, αφού δεν πρόκειται για κάτι το σκοτεινό και ύποπτο, όπως λένε οι «συνωμοσιολόγοι», θα μας πείτε γιατί ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΟΡΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥ;;;
Όχι, δεν λέμε παραμύθια! Ορίστε τι έλεγε ο (τότε υπουργός οικονομικών) Παπακωνσταντίνου το 2010:
Ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου είναι ο μοναδικός Ελληνας πολιτικός που συμμετείχε στην εφετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Ισπανία. Οι δύο άλλοι Έλληνες ήταν ο πρόεδρος της Coca-Cola 3Ε κ. Γ. Δαυΐδ και ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ κ. Λ. Τσούκαλης. Οι «κλειστές συζητήσεις» είχαν θέμα την παγκόσμια οικονομική κρίση και ασφαλώς την.....Ελλάδα.

Από τις ξένες διασημότητες ξεχώρισαν ο πρωθυπουργός της Ισπανίας κ. Χοσέ Λουίς Θαπατέρο , ο επίτροπος κ. Χ. Αλμούνια , ο επικεφαλής της Deutsche Βank κ. Τζ.Ακερμαν, ο πρόεδρος της Μicrosoft κ. Μπιλ Γκέιτς, ο ιστορικός κ. Νάιαλ Φέργκιουσον, ο ειδικός απεσταλμένος για το Πακιστάν και το Αφγανιστάν κ. Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Ρόμπερτ Ρούμπιν και ο επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Ομπάμα κ. Λόρενς Σάμερς.

Και φυσικά καμία μυστική συνάντηση δεν είναι πραγματικά μυστική αν δεν συμμετέχει ο κ. Χένρι Κίσινγκερ.
Τι είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου με όλους αυτούς; «Θα μπορούσα να σου πω αλλά μετά θα έπρεπε να σε σκοτώσω» απάντησε με το γνωστό αινιγματικό του χαμόγελο σε συνεργάτη μου που τόλμησε να τον ρωτήσει.

Ποιο μπορεί να είναι το θανάσιμο μυστικό; Ελπίζω όχι κάτι σχετικό με το μέλλον της οικονομίας.

ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΦΕΤΙΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

Θα μας εξηγήσουν γιατί πρέπει να σκοτώσουν (!!!) όποιον μαθαίνει αυτά που συζητούνται στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ;

ΠΟΙΟΙ ΟΡΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ;;;

Και κατά πόσο κάποιοι που εξαρτώνται ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ από αυτούς, μπορούν να ωφελήσουν τη χώρα τους;

Είναι τελικά η περιβόητη αυτή Λέσχη ένας τόπος «απλών συναντήσεων» ή ΜΙΑ ΥΠΕΡΣΤΟΑ μασωνικού τύπου όπου λαμβάνονται αποφάσεις για ολόκληρο τον πλανήτη, οι οποίες όμως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ανακοινωθούν, με ποινές θανάτου;;;

ΠΗΓΗ
 
http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_1859.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters