Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Γιατί δεν υπάρχει διάλογος;

Επιστημονισμός: η Νέα Ιερά Εξέταση

[…] Επιστήμονες που διαφωνούν με την πολιτική που έχουν ακολουθήσει οι κυβερνήσεις για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (lockdown, μαζικοί εμβολιασμοί κτλ.) δεν μπορούν να μιλήσουν.

Από την αρχή, όλοι οι χειρισμοί σε σχέση με τον COVID έχουν υιοθετήσει έναν ξεκάθαρα τεχνοκρατικό τόνο επιτήρησης ασφαλείας με καταπίεση της ελευθερίας του λόγου, με κάθε είδους επιθέσεις στις ελευθερίες και τα δικαιώματα που θεωρούνται κεκτημένο στις δημοκρατικές κοινωνίες. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 22/07/21


ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ!!

 

Dr Charles Hoffe: Οι εμβολιασμένοι είναι πλέον ανάπηροι και το το 62% θα αναπτύξει σοβαρές καρδιακές και εγκεφαλικές βλάβες

  

Ο Γενικός Ιατρός δρ. Κάρολος Χόφφε που εργάζεται στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά, μετά την χορήγηση του πειραματικού

σκευάσματος της «moderna» σε πάνω από 900 πελάτες του, διαπίστωσε ότι το 62% ανέπτυξαν μόνιμες καρδιακές βλάβες.

«Οι εμβολιασμένοι ασθενείς μου επειδή δεν έχουν συμπτώματα νομίζουν ότι είναι καλά ενώ είναι πλέον άτομα με ειδικές ανάγκες και δεν θα

ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! Χιλιάδες ιστότοποι σε όλο τον κόσμο σκοτεινιάζουν αφού ο πάροχος υπηρεσιών cloud Akamai αναφέρει το «πρόβλημα» του DNS.

Κάτω από τον Ιστό: Χιλιάδες ιστότοποι σε όλο τον κόσμο σκοτεινιάζουν αφού ο πάροχος υπηρεσιών cloud Akamai αναφέρει το «πρόβλημα» του DNS

Τα βιντεοπαιχνίδια, τα ταξίδια, οι υπηρεσίες ροής ιστού, οι τραπεζικές συναλλαγές και η ναυτιλία ήταν μεταξύ των βιομηχανιών που επηρεάστηκαν από ένα πρόβλημα με τον πάροχο cloud Akamai Technologies, ο οποίος φαίνεται να έχει κατεβάσει χιλιάδες ιστότοπους, εκτός σύνδεσης παγκοσμίως.

Οι υπηρεσίες Google, AT&T, Amazon Web Services, Oracle Cloud Infrastructure και GoDaddy ήταν από τις εταιρείες που άρχισαν να αναφέρουν διακοπές λειτουργίας την Πέμπτη το πρωί.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters