Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! Χιλιάδες ιστότοποι σε όλο τον κόσμο σκοτεινιάζουν αφού ο πάροχος υπηρεσιών cloud Akamai αναφέρει το «πρόβλημα» του DNS.

Κάτω από τον Ιστό: Χιλιάδες ιστότοποι σε όλο τον κόσμο σκοτεινιάζουν αφού ο πάροχος υπηρεσιών cloud Akamai αναφέρει το «πρόβλημα» του DNS

Τα βιντεοπαιχνίδια, τα ταξίδια, οι υπηρεσίες ροής ιστού, οι τραπεζικές συναλλαγές και η ναυτιλία ήταν μεταξύ των βιομηχανιών που επηρεάστηκαν από ένα πρόβλημα με τον πάροχο cloud Akamai Technologies, ο οποίος φαίνεται να έχει κατεβάσει χιλιάδες ιστότοπους, εκτός σύνδεσης παγκοσμίως.

Οι υπηρεσίες Google, AT&T, Amazon Web Services, Oracle Cloud Infrastructure και GoDaddy ήταν από τις εταιρείες που άρχισαν να αναφέρουν διακοπές λειτουργίας την Πέμπτη το πρωί.


Οι πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών Steam και PlayStation Network,οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες Expedia και Airbnb, οι ναυτιλιακοί γίγαντες UPS και FedEx, καθώς και τα τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όπως τα Chase, Discover, Capital One, Fidelity και American Express ήταν μεταξύ άλλων για να αναφέρουν διαταραχές στις υπηρεσίες τους στο διαδίκτυο.

Το πρόβλημα φαίνεται να οφείλεται σε ένα «πρόβλημα έκτακτης ανάγκης» με την υπηρεσία Edge DNS στον πάροχο Akamai, ο οποίος είπε ότι «γνώριζε» το πρόβλημα και «το διερεύνησε ενεργά» . Το Domain Name System (DNS) λειτουργεί ως κατάλογος διαδικτύου, μετατρέποντας τα ονόματα ιστότοπων (URL) σε διευθύνσεις IP.



Λίγο πριν από τις 13:00  Ανατολική Ώρα, η Akamai εξέδωσε ενημέρωση λέγοντας ότι  "εφάρμοσε μια επιδιόρθωση"  που είχε ως αποτέλεσμα η υπηρεσία  "να συνεχίσει τις κανονικές λειτουργίες".   Η εταιρεία είπε ότι  το περιστατικό «δεν ήταν αποτέλεσμα κυβερνοεπιθέσεων», αλλά συνέβη όταν «μια ενημέρωση διαμόρφωσης λογισμικού προκάλεσε σφάλμα στο σύστημα DNS».

rt.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com



https://corfiatiko.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters