Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 15/10/21

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ!
 
Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΖΗΤΑ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2020, ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Έχει γίνει γνωστός ο χρόνος απο-τροχιασμού της Γης...?

 

Όπως είχαμε ήδη ενημερώσει τους αναγνώστες μας πριν από λίγες ημέρες , υπάρχουν φήμες μεταξύ των

Αμερικανών θεωρητικών συνωμοσίας ότι ορισμένοι κυβερνητικοί διευθυντές και πρώην στρατιωτικοί μεσαίου επιπέδου που έμαθαν από κάπου για μια επικείμενη καταστροφή θα κρυφτούν σε ένα καταφύγιο στις 24 Οκτωβρίου.

 Στη συνέχεια, ήρθε η πληροφορία ότι μεταξύ 18-29 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη, οι διασώστες θα παίξουν τον Aum Shinrikyo , ψεκάζοντας λίγο αβλαβές αέριο στο μετρό. 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters