Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Έχει γίνει γνωστός ο χρόνος απο-τροχιασμού της Γης...?

 

Όπως είχαμε ήδη ενημερώσει τους αναγνώστες μας πριν από λίγες ημέρες , υπάρχουν φήμες μεταξύ των

Αμερικανών θεωρητικών συνωμοσίας ότι ορισμένοι κυβερνητικοί διευθυντές και πρώην στρατιωτικοί μεσαίου επιπέδου που έμαθαν από κάπου για μια επικείμενη καταστροφή θα κρυφτούν σε ένα καταφύγιο στις 24 Οκτωβρίου.

 Στη συνέχεια, ήρθε η πληροφορία ότι μεταξύ 18-29 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη, οι διασώστες θα παίξουν τον Aum Shinrikyo , ψεκάζοντας λίγο αβλαβές αέριο στο μετρό. 

Τέλος, υπάρχει μια προφητεία για το Τέλος του Κόσμου, η οποία θα συμβεί στις 21 Οκτωβρίου 2021, μιλήσαμε γι 'αυτό λεπτομερώς στο υλικό Πριν από δέκα χρόνια, ένας άνθρωπος προέβλεψε πότε θα τελειώσουν όλα.

Και έτσι, σήμερα διαβάζουμε τα εξής:

 Springfield, Illinois (14 Οκτωβρίου 2021) Η μεγαλύτερη σεισμική άσκηση στον κόσμο θα πραγματοποιηθεί στις 10:21 π.μ. στις 21 Οκτωβρίου 2021 και τώρα η IEMA (Illinois Emergency Management Agency) καλεί όλες τις οικογένειες, τα σχολεία, τις επιχειρήσεις και άλλους οργανισμούς να εγγραφούν συμμετέχοντας σε αυτήν την εύκολη άσκηση προετοιμασίας.

Το ShakeOut είναι μια διεθνής εκδήλωση με εκατομμύρια συμμετέχοντες από πάνω από 40 πολιτείες και πολλές χώρες. Ο στόχος αυτής της άσκησης, η οποία διεξάγεται με το σλόγκαν "Drop It All, Cover, and Hold On", είναι να αυξήσει την ετοιμότητα και να ευαισθητοποιήσει τους κινδύνους σεισμών που υπάρχουν στο Ιλινόις, σε όλη τη χώρα και σε όλο τον κόσμο.

«Οι ασκήσεις πυρκαγιάς και ανεμοστρόβιλου είναι κοινή πρακτική σε σχολεία και επιχειρήσεις, αλλά δεν γνωρίζουν όλοι τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση σεισμού», δήλωσε η διευθύντρια του IEMA, Αλίσια Τάτε-Νάντο. «Δεν μπορούμε να προβλέψουμε πότε και πού θα συμβεί ο επόμενος καταστροφικός σεισμός, αλλά μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να μάθουν πώς να προστατεύονται και να μειώνουν τις ζημιές που προκαλούνται στα σπίτια τους».

Περισσότεροι από 17,5 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως έχουν ήδη εγγραφεί διαδικτυακά. Μέχρι σήμερα, πάνω από 192.000 κάτοικοι του Ιλινόι έχουν δεσμευτεί να συμμετάσχουν σε αυτήν την ετήσια εκδήλωση. Οι τοπικοί διαχειριστές έκτακτης ανάγκης σε όλη την πολιτεία ελπίζουν να αυξήσουν αυτόν τον αριθμό καθώς πλησιάζει η ημέρα της άσκησης.

Το IEMA συνιστά στις οικογένειες να εξετάσουν τη δημιουργία σχεδίου ετοιμότητας δύο εβδομάδων. Το να είσαι έτοιμος για δύο εβδομάδες σημαίνει να έχεις ένα σχέδιο και αρκετά εφόδια για να επιβιώσουν τα νοικοκυριά μόνα τους για δύο ολόκληρες εβδομάδες σε περίπτωση μεγάλης καταστροφής. Το IEMA έχει αναπτύξει μια ποικιλία εργαλείων για να βοηθήσει τις οικογένειες, τις κοινότητες, τους ηλικιωμένους και τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν ένα σχέδιο ετοιμότητας δύο εβδομάδων.

Παρόλο που οι σεισμοί συχνά σχετίζονται με τη δυτική ακτή, μπορούν και συμβαίνουν πιο κοντά στο Ιλινόις, επειδή η πολιτεία μας βρίσκεται μεταξύ δύο ενεργών σεισμικών ζωνών, της σεισμικής ζώνης της Νέας Μαδρίτης και της σεισμικής ζώνης της κοιλάδας Wabash. Ένας σεισμός σε οποιαδήποτε από τις γειτονικές μας πολιτείες μπορεί να γίνει αισθητός από τους ανθρώπους του Ιλινόις. Το ShakeOut σας δίνει την ευκαιρία να εξασκηθείτε σε αυτό που θα κάνατε σε περίπτωση σεισμού.

 






Η διδασκαλία με θέμα ορισμένες φυσικές καταστροφές είναι το σωστό. 
Για παράδειγμα, οι Εσκιμώοι πρέπει να ασκούνται τακτικά σε περίπτωση παγετού, οι θερμοκρασίες πέφτουν στο μείον 90 ή κάτω. Και οι Αιθίοπες πρέπει να εκπαιδευτούν σε περίπτωση υψηλού πυρετού ή ό, τι μπορεί να έχουν. Αλλά το να προετοιμάσουμε τους Αιθίοπες για το αφύσικο κρύο και να διδάξουμε τους Εσκιμώους να παίρνουν νερό στην έρημο είναι κάπως περιττό. Και εδώ θα πιέσουν 40 κράτη και άλλα 40 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να προετοιμαστούν για σεισμό, τον οποίο δεν είχαν στην περιοχή. Αυτό είναι περίεργο. 

Και ο χρόνος έναρξης των ασκήσεων, επίσης, φαίνεται κάπως ύποπτος: 21.10. 21 10:21. Ούτε ένα λεπτό νωρίτερα, ούτε ένα λεπτό αργότερα. Φαίνεται ότι σύννεφα συγκεντρώνονται σε όλο τον κόσμο και η Γη πρόκειται να χτυπήσει τον ουράνιο άξονα, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων. 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

http://sinomosiologos.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters