Κυριακή 25 Μαΐου 2014

΄Η στιγμή της κρίσης Καταφτάνει…

elections
Υπάρχουν στο Ελληνικό γίγνεσθαι  οι παρακάτω παροιμίες ή άν θέλετε αποφθέγματα λαϊκής θυμοσοφίας:
1. Πές μου με ποιόν πάς, να σου πώ ποιος είσαι.
2. Με στραβό όταν κοιμηθείς, το πρωί αλληθωρίζεις.
3. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις,
4. Τυφλός τυφλόν οδήγει, αμφότεροι εις λάκκον πίπτουσι.

Σε γενικές γραμμές αποδίδουν το πνεύμα του συγχρωτισμού, της Ινδαλματοποίησης και των πιστεύω του καθενός μας, με όλα τα παρεπόμενα και αναπόφευκτες επιδράσεις καλές ή κακές.
Να μην σας πάω κατ΄ευθείαν στα βαθειά, θα σας γνωστοποιήσω ότι το τελευταίο εξάμηνο από τα στατιστικά στοιχεία του Μπλόκ παρατηρώ, ότι κάνετε χαρούλες και μαζεύοσαστε σαν τις μύγες στο μέλι όταν βάζω κάποιο γενικό ή άς πούμε άσχετο θέμα με την κατάσταση που βιώνουμε σαν χώρα. Εκεί ούτε θέλετε να ακούσετε κάτι. Φοβάστε μήπως στεναχωρηθείτε ….. Είστε ευαισθητούληδες …..  ¨Όμως αυτές οι ευαισθησίες δεν μας σώζουν ….. Οι μεγάλοι μας προστάτες και διαχειριστές, σαν στοργικοί κηδεμόνες,  μας …. προσέχουν μην πάθουμε και δεν μπορούν, να έχουν την χαρά και την φροντίδα να μας ….. εξοντώσουν!!!!!! Είστε και πεισματάρηδες …. Ξυπνήστε φωνάζουμε εμείς, χασμουριέστε και αλλάζετε πλευρό εσείς …. ΄Όταν θα έρθει κάποιος πολύ ζόρικος εκ των πραγμάτων και σας ξεκουνήσει από τον ώμο και σας πεί ή σας δείξει την πόρτα «μασ’τα και φεύγα» τότε θα ξυπνήσετε. Τι να το κάνουμε τότε αφού θα τα έχουμε χάσει όλα;;;; Τώρα αδυνατείτε να το πιστέψετε οι περισσότεροι …. «είναι δυνατόν να συμβούν αυτά;» είναι το σύνηθες επιφώνημά σας όταν αναφερθεί κάποιος ποιο ανοιχτομάτης στα γεγονότα που συμβαίνουν, κάτω από την μύτη μας. Και όμως μια απλή ματιά σε κάποιους ιδιαίτερους συλλογισμούς, κάποιων συμπατριωτών μας, που δεν διέπονται από συμφέροντα για να σας παραθέσουν κάποια γεγονότα, ενώ τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης (ΜΜΕ) που σας αρέσουν, για την πληροφόρηση τύπου σήριαλ που παραθέτουν, δεν λένε κουβέντα. Σας κοιμίζουν ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ. Βέβαια το τι σας στέλνουν σαν υποσυνείδητα μηνύματα και εικόνες και περίεργες συχνότητες εκτός ακουστικού φάσματος είναι απερίγραπτο. Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα γράψτε στο Google την λέξη στερεογράμματα και αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας μήπως καταλάβετε τίποτα, Κοιμισμένοι!!!!!  Καλού-κακού να βγάζετε την πρίζα της συσκευής όταν δεν εργάζεται η αγαπημένη σας χαζοκούτα.
Η πατρίδα μας, η Ελλάδα μας …. Αυτή που απαξιώνετε, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση ….. εσείς όλοι έχετε αφεθεί ολόψυχα στην απόλαυση της ηδονής του προεκλογικού αγώνα … Όταν πάμε να αγοράσουμε μια σκούπα ηλεκτρική για το σπίτι. Αφού ρωτήσουμε πολλά και διάφορα και καταλήξουμε στην κατάλληλη συσκεύη, πρίν την αγοράσουμε ρωτάμε γνωστούς και φίλους για τα τυχόν προβλήματα που παρουσίασε η δική τους ίδια συσκεύη ως προς την λειτουργικότητα και συμπεριφορά  της. Προφανώς δεν θέλουμε να πετάξουμε τα λεφτά μας και να μην εξυπηρετηθούμε ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ!!!!!
Εδώ τώρα έχουμε μια παραπλήσια κατάσταση. Καλούμαστε να εκλέξουμε τους Δημοτικούς μας ΄Αρχοντες στους οποίους θα παραδώσουμε την διαχείριση ….  του τόπου διαμονής μας. Τα κριτήρια μας δεν είναι πολιτικά. Δεν υπάρχει καμία σχέση ή συνάφεια …. Μιλάμε για την προκοπή και ευημερία του τόπου μας …. Αυτούς τους παρακεντέδες, τους ανθρώπους της σκιάς και των υπογείων (στοών) είδαμε τις προκοπές τους. Εξακολουθούν όμως στα κρυφά να εκβιάζουν για να βγάλουν  δικούς τους ανθρώπους κατ΄εικόνα και καθ όμοίωσην. Να μπορούν υπόγεια να επηρεάζουν και να εξυπηρετούν τα κομματικά τους συμφέροντα. Χρηματίζουν ευάλωτους πολίτες έτσι ΄[πωστε να γίνουν εκβιάσιμοι.  Το απογοητευτικό δεν είναι να βλέπεις κάποιον μεσήλικα έστω και παρωχημένης ηλικίας να μένει προσκολλημένος σε δοκιμασθέντες Δημοτικούς Άρχοντες οι οποίοι δεν απέδωσαν ότι έπρεπε να αποδώσουν. ¨Όταν όμως παρατηρείς νέους ανθρώπους που έχουν ολόκληρη την ζωή μπροστά τους να φλερτάρουν τους αποτυχημένους και να επιδοκιμάζουν την λαμογιά …. Τότε με το δίκιο σου σκέπτεσαι ότι είμαστε ώριμοι για την ολοκλήρωση της κατάκτησής μας …. ΄Εχουμε το πνεύμα του δούλου!!!! Δεν λειτουργούμε με σωστά κριτήρια, δεν τοποθετούμε υπεράνω όλων το συμφέρον του τόπου μας. Γενικότερα της πατρίδας μας. Προσπαθούμε σε λάθος κατευθύνσεις και λάθος ανθρώπους. Οι αντίθετες οντότητες που μας αντιμάχονται επιδιώκοντας την βιολογική μας εξόντωση σαν φυλή και σαν Εθνος, μας κατευθύνουν προς τα εκεί, ΄Ετσι βρισκόμαστε στο αντί να προσπαθούμε, να αποφύγουμε να βιώσουμε τις παροιμίες που έβαλα στην αρχή …. Τις βιώνουμε ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!!!!!!
Θα πάρετε μια από τα ίδια, εκτός άν κάνετε την σωστή κίνηση ….. Από εσάς στην κυριολεξία εξαρτάται η επιβίωση της χώρας μας σαν Ελλάδα και όχι ο διαμελισμός της, όπως τον έχουν προγραμματίσει. Μην σας μαγεύουν οι Σειρήνες.
Αστερίων (ΚΒ)

http://diaelefsis.pblogs.gr/2014/04/h-stigmh-ths-krishs-kataftanei.html
http://alfeiospotamos.gr/?p=6180

Το κρυφό μήνυμα του κτιρίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

The Vigilant Citizen / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Από την ολοκλήρωσή του και τα επίσημα εγκαίνιά του στις 14 Δεκεμβρίου 1999, το κτίριο του κοινοβουλίου της ΕΕ έχει σηκώσει πολλές συζητήσεις σχετικά με τη δομή του. Ο κεντρικός πύργος, που ονομάζεται κτίριο "Louise Weiss" (αφιερωμένο στην Γαλλίδα φεμινίστρια Louise Weiss: 1893 - 1983), φαίνεται περίεργος και μοντερνιστικός. Γιατί φαίνεται ημιτελής; Εκείνοι «που ξέρουν» μας λένε ότι αντανακλά τον «ημιτελή χαρακτήρα της Ευρώπης».
Ωστόσο, κάποιοι που ερεύνησαν το θέμα αυτό βρήκαν το κτίριο να κρύβει ένα σκοτεινό και βαθύ συμβολισμό. Εκθέτοντας την πραγματική πηγή έμπνευσης πίσω από το κτίριο Louise Weiss εκθέτουμε τις εσωτερικές πεποιθήσεις της παγκόσμιας ελίτ, τις σκοτεινές προσδοκίες τους και την ερμηνεία τους από αρχαίες γραφές.
Θα πάμε κατευθείαν στο θέμα : Το κτίριο Louise Weiss έχει ως στόχο να μοιάζει με το ζωγραφικό πίνακα "Ο Πύργος της Βαβέλ" του Pieter Brueghel του Πρεσβύτερου από το 1563. Η ιστορία λέει ότι ο Πύργος της Βαβέλ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Έτσι, το Κοινοβούλιο ΟΗΕ συνεχίζοντας το ημιτελές έργο του Νεβρώδ, του περίφημου τύραννου, ο οποίος έχτιζε τον πύργο της Βαβέλ για να αψηφήσει το Θεό. Πιστεύετε ότι αυτή είναι μια καλή πηγή έμπνευσης για έναν «δημοκρατικό θεσμό»;
Ο Νεβρώδ και ο Πύργος της Βαβέλ
Η ιστορία του Νεβρώδ (ή Νεμρώδ) και του Πύργου της Βαβέλ εμφανίζεται σε πολλά κείμενα των αρχαίων πολιτισμών, συμπεριλαμβανομένων εβραϊκών, ισλαμικών, ελληνικών και της Καμπάλα. Ο Νεβρώδ λέγεται ότι είναι ο ιδρυτής και ο βασιλιάς της πρώτης αυτοκρατορίας μετά τον Κατακλυσμό. Το Βασίλειο του περιλάμβανε τις: Βαβυλώνα (Βαβέλ), Ερέχ, Αχάδ και Χαλνέ (Γεν. 10:10). Ήταν γνωστός ως ένας βασιλιάς που έφερε την τυραννία στους ανθρώπους, ενώ επιδίωξε να εξαλείψει τις θρησκευτικές πεποιθήσεις.
Γράφει ο Ιώσηπος: «Τώρα ήταν ο Νεβρώδ που ενθουσιάστηκε με μια τέτοια προσβολή και περιφρόνηση του Θεού. Ήταν ο εγγονός του Χαμ, του γιου του Νώε, ένα τολμηρός άνδρας και με μεγάλη δύναμη στα χέρια του. Τους έπεισε να μην το αποδίδουν στο Θεό, το αν είναι ευτυχείς, αλλά να πιστεύουν ότι ήταν το δικό τους θάρρος που τους προμήθευε την ευτυχία. Επίσης άλλαξε σταδιακά την κυβέρνηση σε τυραννία, βλέποντας ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να αφαιρέσει από τους ανθρώπους το φόβο του Θεού, αλλά και να τους φέρει σε μια συνεχή εξάρτηση από τη δύναμη του ... Τώρα, το πλήθος ήταν πολύ έτοιμο να ακολουθήσει τον προσδιορισμό του Νεβρώδ και να πιστεύουν ότι αποτελεί δειλία η υποταγή στο Θεό».
Σύμφωνα με βιβλικές αφηγήσεις, η Βαβέλ ήταν η πόλη που ένωσε την ανθρωπότητα, όλοι μιλούσαν την ίδια γλώσσα και να μετανάστευσαν από την Ανατολή. Ήταν η πατρίδα του Νεβρώδ. Αποφάσισε ότι η πόλη θα πρέπει να έχει έναν πύργο τόσο τεράστιο που «η κορυφή του θα πρέπει να είναι στους ουρανούς». Αυτός ο πύργος, ωστόσο, δεν ήταν για τη λατρεία και τον δόξα του Θεού, αλλά ήταν αφιερωμένος στη δόξα του ανθρώπου με ένα κίνητρο να κάνει ένα «όνομα» για εκείνους που το οικοδομούσαν. Η έκδοση Midrash της ιστορίας προσθέτει ακόμα ότι οι οικοδόμοι του Πύργου, δήλωσαν:
«Ο Θεός δεν έχει το δικαίωμα να επιλέξει τον πάνω κόσμο για τον εαυτό του και να αφήσει το κάτω κόσμο για να μας. Ως εκ τούτου, θα χτίσουμε στους εαυτούς μας έναν πύργο, με ένα είδωλο στην κορυφή που θα κρατά ένα σπαθί, έτσι ώστε να μπορεί να εμφανίζεται ως εάν έχουμε πρόθεση για πόλεμο με το Θεό».
Ο Θεός, βλέποντας τη βλάσφημη φύση του Πύργου, έδωσε στον κάθε ενδιαφερόμενο μια διαφορετική γλώσσα για να τους μπερδέψει. Αδυνατώντας να συνεχίσουν το έργο, οι άνθρωποι διεσπάρησαν σε όλο τον κόσμο.
Συμβολισμός του Κοινοβουλίου της ΕΕ
Έτσι, η κατασκευή του Κοινοβουλίου της ΕΕ στην εικόνα του Πύργου της Βαβέλ στέλνει το μήνυμα ότι ο Νεβρώδ είχε την σωστή φιλοσοφία και ο Πύργος της Βαβέλ του ήταν μια καλή ιδέα. Έτσι, περιμένουμε για :
- Μια σταδιακή εισαγωγή της τυραννίας
- Εξάλειψη της λατρείας του Θεού και εισαγωγή της εξάρτησης από την ανθρώπινη δύναμη
- Όλοι οι άνθρωποι να μιλούν την ίδια γλώσσα και να έχουν την ίδια θρησκεία
- Απόρριψη του Θεού και προσπάθεια να γίνουν οι άνθρωποι Θεοί
Ξέρετε κάτι; Αυτές είναι σημαντικές εντολές των απόκρυφων πεποιθήσεων των ελίτ του κόσμου. Δεν είναι Χριστιανοί ή οτιδήποτε σχετικό. Το σύστημα της πίστης τους βασίζεται στις μυστηριακές θρησκείες (παγανιστικές τελετές, η λατρεία του Ήλιου, θεωρώντας τον Εωσφόρο ως εκείνον που έδωσε το «φως» στην ανθρώπινη φυλή, βλέποντας τον Θεό ως μια δύναμη που θέλει να κρατήσει τον άνθρωπο στο σκοτάδι). Η Νέα Παγκόσμια Τάξη τους θα εκδιώξει κάθε λατρεία στο Θεό, εισάγοντας μια μόνο γλώσσα και μετατρέποντας την δημοκρατία σε τυραννία.
Η Αποκλεισμένη Αφίσα
Μετά τα παραπάνω, ιδού λοιπόν η επίσημη αφίσα που προωθεί το Κοινοβούλιο της ΕΕ:
Βλέπουμε τους λαούς της Ευρώπης να ανοικοδομούν το Πύργο της Βαβέλ. Εδώ είναι μερικά σημεία που πρέπει να προσεχθούν: Πρώτον, έχουμε μια επιβεβαίωση ότι το κτίριο Louise Weiss ήταν εμπνευσμένο από τον Πύργο της Βαβέλ. Η αφίσα αναδημιούργησε τον ακριβή πύργο του πίνακα ζωγραφικής του Pieter Brueghel, ακόμα και φροντίζοντας να συμπεριλάβει το σπασμένο τμήμα του ιδρύματος. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σε αυτό. Δεύτερον, το σύνθημα : «Ευρώπη: Πολλές γλώσσες. Μία Φωνή» αναφέρεται στην σύγχυση από τον Θεό των πολλών γλωσσών. Το Κοινοβούλιο θα αναστρέψει αποτελεσματικά την τιμωρία του Θεού για να διδάξει την ειδωλολατρία και την αλαζονεία. Τρίτον, αν εξετάσουμε προσεκτικά τα αστέρια στην κορυφή θα δούμε ότι μοιάζουν με ανάποδες αντιστραμμένες πεντάλφες. Ο συμβολισμός πίσω από τις πεντάλφες είναι εξαιρετικά βαθύς και πολύπλοκος, αλλά μπορούμε να πούμε ότι ένα κανονικό πεντάγωνο αναφέρεται στην «Καλή Διοίκηση» και ένα αντίστροφο στην «Κακή Διοίκηση».
Αυτή η αφίσα απαγορεύτηκε λόγω διαμαρτυριών από πολλές ομάδες. Είναι όμως εξαιρετικά αποκαλυπτική και αποδεικνύει την εσωτερική νοοτροπία των οικοδόμων του Κοινοβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Αρπαγή της Ευρώπης
Αυτό το άγαλμα , που στέκεται μπροστά από το κτίριο Winston Churchill, αναφέρεται στην αρχαία μυθολογία και απεικονίζει μια από τις αρχαιότερες αναπαραστάσεις της Ευρώπης. Βασίζεται σε μια ιστορία όπου ο ίδιος ο Δίας μεταμφιέστηκε σε λευκό ταύρο για να αποπλανήσει την πριγκίπισσα Ευρώπη, που μάζευε λουλούδια. Όταν πλησίασε τον ταύρο και ανέβηκε στην πλάτη του, ο ταύρος άδραξε την ευκαιρία και άρχισε να τρέχει μακριά μαζί της και τελικά την βίασε (ο μύθος της «Αρπαγής της Ευρώπης» στα αγγλικά είναι γνωστός ως “The Rape of Europe”, δηλ. ο Βιασμός της Ευρώπης).
Έτσι η γυναίκα (η οποία εκπροσωπεί την Ευρώπη) στην κορυφή αυτού του ταύρου είναι έτοιμη να βιαστεί..
Εν κατακλείδι
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα υπερκράτος που περιλαμβάνει σήμερα 27 χώρες (και περισσότερες στο μέλλον). Η ίδια τύχη περιμένει την Αμερική και την Ασίας, οι οποίες δεσμεύονται να ενωθούν κάτω από μια ίδια σημαία και ένα ίδιο νόμισμα για τη δημιουργία άλλων υπερκρατών. Αυτά είναι τα δομικά στοιχεία για μια ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση, ένας στόχος που επιδιώκεται ενεργά από την παγκόσμια ελίτ. Το Κοινοβούλιο της ΕΕ είναι το πρώτο μνημείο που αντιπροσωπεύει ένα υπερκράτος και αποκαλύπτει, μέσα από τον έντονο συμβολισμό του, το μίσος κατά της θρησκείας, τα σχέδια για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη και την ήπια υιοθέτηση της τυραννίας.

Αυτή είναι η Ελλάδα! Δείτε το και θα ανατριχιάσετε

To video που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε και πρέπει να δείτε. Αυτή είναι η Ελλάδα μας και δεν είναι καθόλου ασήμαντο ένας Βρετανός…

Να φωνάζει με επιχειρήματα υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα! Ο πασίγνωστος κωμικός Stephen Fry μίλησε υπέρ της επιστροφής των μαρμάρων, σε ομιλία οργανισμού που διοργανώνει συζητήσεις για σπουδαία ζητήματα!


 RAMNOUSIA 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/05/blog-post_1702.html

Αποτελεί οιωνό ότι επέρχεται η κατάρρευση του τραπεζικού κλάδου;


WASHINGTON ( INTELLIHUB ) - Λίγο πάνω από 2 δεκαετίες πριν ο τραπεζίτης George Soros έκανε την πιο διάσημη επένδυση του, βραχυκυκλώνοντας τη βρετανική λίρα και τσεπώνοντας ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Από τότε έχει γίνει διάσημος για στοιχηματισμό σε ''καταποντισμούς'' χρηματιστηρίων και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και οδηγώντας τις αγορές σε καταστροφή προς ιδίο όφελος.
Πριν από μερικούς μήνες, ο Σόρος έγινε πρωτοσέλιδο στοιχηματίζοντας δισεκατομμύρια δολάρια εναντίον του S & P 500. Κατά το χρόνο αυτό ειπώθηκε ότι αποτελεί σημάδι του μελλοντικού προβλήματος για την οικονομία των ΗΠΑ, καθώς ο Σόρος φαίνεται να έχει εκ των προτέρων γνώση για το που οδηγείται η αγορά. Ως αποτέλεσμα αυτής της φήμης, οι επενδυτές άρχισαν να παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τις οικονομικές επενδύσεις του.

Αυτή την εβδομάδα οι επενδυτές αναστατώθηκαν και πάλι, καθώς ο Σόρος πώλησε τις μετοχές του, τριών μεγάλων αμερικανικών τραπεζών, συμπεριλαμβανομένων των Bank of America, JP Morgan και Citigroup.
Η Wall Street Journal ανέφερε ότι "ο George Soros ''ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΕ'' τις συμμετοχές του στις τράπεζες και κινήθε προς την τεχνολογία και τα χρυσωρυχεία κατά το πρώτο τρίμηνο, σύμφωνα με μια έκθεση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς την Πέμπτη. Ο Σόρος πούλησε τις μετοχές του στη Citigroup (NYSE: C), JP Morgan (NYSE: JPM) και Bank of America (NYSE: BAC) "
Τον Φεβρουάριο του 2009, ο Σόρος είπε ότι το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα είχε ουσιαστικά διαλυθεί, προσθέτοντας ότι δεν υπήρχε προοπτική μιας βραχυπρόθεσμης επίλυσης της κρίσης. "Είμαστε μάρτυρες της κατάρρευσης του χρηματοπιστωτικού συστήματος ...''

(Φωτογραφία: Wikimedia Commons)
intellihub

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Ερμής ο Τρισμέγιστος


Ο Ερμής ο ψυχοπομπός είχε ταυτιστεί από τους αρχαίους Έλληνες με το Αιγυπτιακό θεό Θωθ (ή Τεούχ), καθώς και με τους θεούς Τατ και Αγαθοδαίμονα (ο τελευταίος παριστάνεται με την μορφή φιδιού και ταυτιζόταν επίσης με τον θεό Κνήφι). Ο Θωθ ήταν μία σεληνιακή θεότητα και προστάτης – εμπνευστής του αλφαβήτου και εξ ου της σοφίας, των τεχνών, των επιστημών και του ορθού λόγου- σκέψης. Συμβόλιζε τη τάξη του σύμπαντος και την αρμονία του κόσμου.

Ο Θωθ είχε την επονομασία Μέγας- Μέγας κι αυτός εικάζεται ότι είναι ο λόγος που ο εν συνεχεία εμφανιζόμενος Ελληνοαιγυπτιακός Ερμής ονομάστηκε Τρισμέγιστος (3 φορές μέγας). Άλλοι το δικαιολογούν ισχυριζόμενοι την τριπλή ενσάρκωση του θεού. Σε όστρακο του 2ου αιώνα που βρέθηκε, βλέπουμε τον ιερέα του Θωθ ότι τον αποκαλεί επίσης τρισμέγιστο. Ένας από τους αρχικούς τόπους λατρείας του ήταν η Ερμούπολη.

Ο Ερμής Τρισμέγιστος από αρκετούς έχει θεωρηθεί ως μυθολογικό πρόσωπο. Οι αρχαίοι έλληνες πάντως ισχυρίζονταν ότι είχε βασιλεύσει στην Αίγυπτο στην απώτερη αρχαιότητα και κατά την ελληνιστική περίοδο θεώρησαν ότι ήταν ο συγγραφέας μίας σειράς σημαντικών κειμένων ( τα οποία αντιμετωπίστηκαν ως ιερά, γιατί πίστευαν ότι κατέγραφαν τα μυστικά του σύμπαντος), που είχαν να κάνουν με την αστρολογία, τον αποκρυφισμό και την μαγεία. Ήταν μία σειρά από17 έργα, τα οποία ήταν εντόνως ηθικοπλαστικά, γραμμένα στην Eλληνική και Λατινική γλώσσα.
Πάνω σε αυτά τα κείμενα στηρίχτηκε το θρησκευτικοφιλοσοφικο συγκριτικό κίνημα του ερμητισμού, το οποίο ήταν ο συνδυασμός των φιλοσοφιών πολλαπλών σχολών, όπως του Πυθαγόρα, του Αριστοτέλη, του νεοπλατωνισμού, των στωικών, αλλά ακόμα και τουΜανιχαϊσμού και του Ζωροάστρη. Είναι εξίσου πολύ πιθανό αρχικά να ήταν τα «προπαρασκευάστηκα μαθήματα» στην μύηση της αιγυπτιακής θρησκείας, η οποία είχε άμεση σχέση με την μαγεία, ιδιαίτερα ο ιερός ιερογλυφικός λόγος, ο οποίος θεωρούταν ότι μετέφερε τις ενέργειες- επιδράσεις των αντικειμένων που απεικόνιζε.

Όταν επήλθαν στην εξουσία οι Πτολεμαίοι ενδιαφέρθηκαν πολύ για την αιγυπτιακή θρησκεία και ζήτησαν να μεταφραστούν στα ελληνικά όλα τα ιερά αιγυπτιακά κείμενα ώστε να είναι ευκόλως κατανοητά από το ελληνικό κοινό. Βέβαια ο ερμητισμός στην ουσία χωριζόταν σε δύο « επίπεδα»:

1) στο Δημώδες, που σχετιζόταν με την πρακτική μαγεία, η οποία πάντα ήταν προσιτή για την μάζα των ανθρώπων, και

2) σε έναν ελιτιστικό μικρό κύκλο «εκλεκτών», που ασχολούντο με τα πιο εξειδικευμένα θέματα όπως την ιατρική, τα μαθηματικά, την βοτανολογία, την ορυκτολογία και την αστρολογία , καθώς και την επίδραση που είχαν όλα αυτά πάνω στον ανθρώπινο οργανισμό. Θεωρούσαν ότι ο αστρικός μακρόκοσμος επηρέαζε άμεσα και σε καθημερινή βάση οτιδήποτε υπάρχει μέσα στον φυσικό κόσμο. Όποιος, λοιπόν, μάθαινε τις αντιστοιχίες μεταξύ στους πλανήτες, τα φυτά, τα ορυκτά και πάει λέγοντας, θα μπορούσε να τις χρησιμοποιήσει υπέρ του. Επίσης, πίστευαν ότι εάν κάποιος ακολουθούσε τις πρακτικές- θεωρίες των κειμένων αυτών και προσφέροντας στους θεούς τις «θυσίες του λόγου», θα μπορούσε ο ίδιος να μεταμορφωθεί σε θεό.

Διαβάζοντας τα ερμητικά κείμενα βλέπουμε ότι ο Ερμής ο Τρισμέγιστος πίστευε ότι το σύμπαν έχει ένα κυκλικό σχήμα. Κάτω από την επίβλεψή του υπάρχουν οι 36 Δεκανοί ( Ωροσκόποι θεοί), οι οποίοι σχετίζονται με τις υποδιαιρέσεις του ζωδιακού κύκλου. Είναι ουράνιες θεότητες- δαίμονες (για τους αρχαίους έλληνες ο δαίμονας δεν ήταν μια αρνητική οντότητα, όπως μετέπειτα για τους χριστιανούς), που επηρεάζουν καθοριστικά τη ζωή των ανθρώπων. Στον ουρανό κατά την κίνησή τους δημιουργούν «υπολειτουργούς» που τους χρησιμοποιούν για υπηρέτες τους.

Ο αρχικός άνθρωπος ήταν ένα «θεϊκό ζωντανό πλάσμα» που έχει την εικόνα του θεού δημιουργού του (του Νου- Πατέρα των πάντων),που ήταν ανδρόγυνος*, και αρχικά του δόθηκε η δύναμη να δημιουργεί και ο ίδιος. Θέλοντας όμως να κατανοήσει την ουσία και την φύση όλων όσων όριζε, αποφάσισε να εισέλθει μέσα στην ύλη. Ενώ, είχε αρχικά την δύναμη να συμμετάσχει στην αθανασία των θεών, επέλεξε να εκπέσει, γινόμενος συμμέτοχος της θνητή φύση. Με αυτόν τον τρόπο ξέχασε ο άνθρωπος την αρχική του φύση και τις δυνατότητες που είχε κι έγινε σκλάβος της ύλης. Για τον Ερμή Τρισμέγιστο υπάρχει δρόμος επιστροφής, αν κάποιος προετοιμάζει την ψυχή του από την γη. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, όσο βρισκόμαστε εν ζωή οφείλουμε να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στην καλλιέργεια των πνευματικών και ψυχικών μας αρετών, παρά στο σώμα μας.



Ο άνθρωπος, λοιπόν, μπορεί να οδηγηθεί πάλι στην θέωση μέσα από την απόκτηση της γνώσης, κατανοώντας πρώτα από όλα τους νόμους που διέπουν το σύμπαν και εν συνεχεία μέσα από την δική του καλλιέργεια, έχοντας αποκτήσει αυτογνωσία και αποφεύγοντας να κάνει κακό σε άλλους ανθρώπους. Μόνο μέσα από την προσπάθειά μας να εξισώσουμε τον εαυτό μας με τον θεό μπορούμε να τον κατανοήσουμε, αφού μόνο τα όμοια έλκονται και αλληλοκατανοούνται. Η αρετή, λοιπόν, η σωφροσύνη και η ευσέβεια είναι η γνώση του θεού. Συνήθως, όσοι άνθρωποι αποκτήσουν την γνώση αυτή, μετά διαχωρίζουν τον εαυτό τους από τους υπόλοιπους ανθρώπους, αφού δημιουργείται μίας μορφής αμοιβαίας αντιπάθειας αναμεταξύ τους. Οι άνθρωποι της γνώσης, επομένως, «δίνουν την εντύπωση ότι είναι τρελοί, και προκαλούν το γέλιο, καθώς μισούνται και περιφρονούνται και ίσως φονεύονται». Σε αυτό το σημείο είναι που μπορούμε να παρατηρήσουμε και μίας μορφής «ιερού μίσους» απέναντι στο ευρύ κοινό που αποτελείται από αμαθείς.

Ένας άνθρωπος μπορεί να καταφέρει να επιτύχει την «αναγέννηση» καταργώντας τις αισθήσεις του σώματος. Η δυσκολία σε αυτό ευρίσκεται στο γεγονός ότι ο άνθρωπος ελέγχεται από πολλούς «τιμωρούς».
Οι βασικοί είναι 12 (αν και κάτω από αυτούς υπάρχουν αναρίθμητοι άλλοι):
η άγνοια, η λύπη, η ακολασία, η επιθυμία, η αδικία, η πλεονεξία, η απάτη, ο φθόνος, ο δόλος, η οργή, το θράσος και η κακία.

Κάποιος μπορεί να απομακρύνει αυτούς τους τιμωρούς (ποτέ όμως όλους μαζί, αλλά έναν -έναν σταδιακά) αντικαθιστώντας τους με 10 βασικές αρετές- δυνάμεις, κάποιες εκ των οποίων είναι:

Η γνώση, η χαρά, η εγκράτεια, η εγκαρτέρηση (δηλαδή η δύναμη κατά της επιθυμίας), η δικαιοσύνη, η συνεργασία, η αλήθεια και το απόλυτο αγαθό.

Ενδιαφέρον, επίσης, είναι ότι στην διδασκαλία του, ο Ερμής θεωρεί την τεκνοποιία ως έναν από τους πιο σημαντικούς σκοπούς της ζωής ενός ανθρώπου! Σε τέτοιο σημείο φτάνει, μάλιστα, ώστε να ισχυρίζεται ότι όσοι πεθαίνουν άτεκνοι καταδικάζονται από τον ίδιο τον Ήλιο και καταριούνται ώστε η ψυχή τους πλέον να ζει σε ένα σώμα που είναι χωρίς φύλο.



Ο Ερμητισμός άκμασε ιδιαίτερα στους Ελληνιστικούς χρόνους και ο Ιάμβλιχος ήταν αυτός που αργότερα προκάλεσε ξανά τον έντονο ενδιαφέρον του ευρύ κοινού για αυτόν. Κατά την επικράτηση του χριστιανισμού τον βλέπουμε να ξεχνιέται, αλλά όπως και πολλές άλλες αρχαίες ελληνικές δοξασίες και φιλοσοφίες επηρέασε βαθύτατα τους άραβες, οι οποίοι τον διέσωσαν. Μέσω, λοιπόν, αυτών έφθασε πάλι στην δύση κατά την Αναγέννηση. Για αιώνες ο ερμητισμός υπήρξε στενά συνδεδεμένος με τους αλχημιστές, όπως και εν μέρει με το χριστιανικό κίνημα των γνωστικών.

Βέβαια, ο αρχικός θεός του αισθητού κόσμου είναι «παντόμορφος». Δηλαδή αφού μπορεί να δημιουργήσει όλες τις μορφές, μπορεί και ο ίδιος να ομοιάσει, αν το επιθυμεί, με όλες τις μορφές.


Οι 7 νόμοι του Σύμπαντος


Οι αρχές της Αλήθειας είναι επτά: εκείνος που το καταλαβαίνει αυτό τέλεια, κατέχει το μαγικό κλειδί, που με αυτό οι Πύλες του ναού θα ανοίξουν.

«Το Παν είναι ο Λόγος. Το σύμπαν είναι Νοητικό». (Πρώτη Αρχή)

«Όπως είναι πάνω, είναι και κάτω. Όπως είναι κάτω, είναι και πάνω».(Δεύτερη Αρχή)

«Τίποτε δεν είναι ακίνητο, όλα δονούνται». (Τρίτη Αρχή)

«Όλα είναι δυαδικά, όλα έχουν δύο πόλους. Όλα είναι ένα ζεύγος αντιθέτων, τα άκρα αγγίζονται».(Τέταρτη Αρχή)

«Όλα ρέουν και πάλι ρέουν. Όλα έχουν περιόδους ακμής και παρακμής, ανόδου και καθόδου. Όλα κινούνται σαν εκκρεμές. Το μέτρο της κίνησης προς τα δεξιά είναι όμοιο με αυτό της κίνησης προς τα αριστερά. Ο ρυθμός είναι η εξίσωση τους». (Πέμπτη Αρχή)

«Κάθε αιτία έχει το αποτέλεσμα της. Κάθε αποτέλεσμα έχει μια αιτία, όλα γίνονται σύμφωνα με τον Νόμο».(Έκτη αρχή)

«Η γέννηση υπάρχει παντού. Όλα έχουν μια αρσενική και μια θηλυκή αρχή. Η γέννηση εκδηλώνεται σε κάθε επίπεδο».(Έβδομη Αρχή)


Μέχρι χθες οι μεγαλύτεροι φιλολογικοί κριτικοί αρνούνταν την αυθεντικότητα των Ερμητικών κειμένων. Αν και υπήρχαν μαρτυρίες φιλοσοφικών αυθεντιών συγκεκριμένα του Ιάμβλιχου που ανέφερε ότι οΠυθαγόρας και ο Πλάτων κατά την επίσκεψή τους στην Αίγυπτο «διάβασαν» τις στήλες του Ερμή με την βοήθεια των ιερέων, τα κείμενα αυτά δεν γινόταν πιστευτά μέχρι που ανακαλύφθηκαν αποσπάσματα πάνω σε Αιγυπτιακά μνημεία και τάφους των πρώτων δυναστειών.

Ο Ποίμανδρος που υπάρχει σήμερα είναι η σύνοψη ενός των βιβλίων του Θώτ ή Ερμή Τρισμέγιστου, από ένα πλατωνιστή της Αλεξάνδρειας. Τον 3ο μ.χ αιώνα ένας Ιουδαίος καβαλιστής αναμόρφωσε το κείμενο και ονομάστηκε η Γένεση του Ενώχ. Ένα βιβλίο που εξαφανίστηκε το προηγούμενο αιώνα. Ο Κλήμης της Αλεξάνδρειας ένας από τους πατέρες της εκκλησίας αναφέρει ότι τα σαράντα δύο ιερά βιβλία της Αιγύπτου αποτελούσαν μέρος των βιβλίων του Ερμή.

Ο Νεοπλατωνικός Ιάμβλιχος στηρίζεται στην αυθεντία του αιγυπτίου ιερέα Αβαμμών και αποδίδει χίλια διακόσια βιβλία στον Ερμή τον Τρισμέγιστο. ΟΔιογένης ο Λαέρτιος αποδίδει μια ηλικία 48.863 χρόνων πρίν από την εποχή του Μέγα Αλεξάνδρου στα βιβλία του Ερμή και των ιερών αρχείων των Αιγυπτίων.
Η ιστορία του Θώτ ή Ερμή του Τρισμέγιστου χάνεται πίσω στον χρόνο και στον πολιτισμό της μυθικής κόκκινης Αιγύπτου. Πολιτισμός που έφτασε στο απόγειο του πρίν από τον τελευταίο καταποντισμό της Ατλαντίδας. Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος ήταν εκείνος που δίδαξε στους ανθρώπους όλα όσα γνωρίζουν και ήταν ο ιδρυτής των μυστηρίων. Οι πρώτοι μαθητές του Ερμητισμού υιοθέτησαν τα ονόματα των δασκάλων τους και αυτή η συνήθεια πέρασε από γενιά σε γενιά μυημένων μέχρι την ιστορική εποχή.


Ο Ερμής ήταν το έμβλημα του Λόγου που δημιουργεί και ερμηνεύει τα πάντα. Τα βιβλία του Ερμή ήταν μια σύνθεση ενός πανάρχαιου δόγματος κάτω από την εξωτερική αιγυπτιακή μορφή. Η παράδοση αυτή είναι η αρχαιότερη παράδοση που έχουμε στην Δύση.

Ο πραγματικός σπουδαστής όμως δεν πρέπει να ξεγελιέται από την φρασεολογία αυτών των μεταφράσεων και να πιστέψει ότι οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι και οι αρχαίοι Έλληνες μιλούσαν και αναφέρονταν επιπόλαια, σε κάθε στιγμή των συζητήσεων τους στο Υπέρτατο Όν, όπως συμβαίνει σε κάθε σελίδα αυτών των μεταφράσεων. Κανένα Ερμητικό έργο γραμμένο από Αιγυπτίους δεν θα μιλούσε για τον ένα συμπαντικό θεό των μονοθεϊστικών συστημάτων. Για τους Αιγυπτίους ο κάθε θεός ήταν ο «ένας ζών και μοναδικός θεός».

Ο μονοθεϊσμός τους ήταν καθαρά γεωγραφικός. Ο Αιγύπτιος της Μέμφιδος διακήρυσσε την μοναδικότητα του Φθά και ο αιγύπτιος της Θήβας την μοναδικότητα του Άμμωνα. Ο ένας θεός δεν είναι παρά ο θεός της πόλης και δεν αποκλείει την ύπαρξη ενός θεού της γειτονικής πόλης. Οι Αιγύπτιοι δεν μιλούσαν για τον ένα θεό που είναι αδιάγνωστος αλλά για τους μοναδικούς θεούς τους. Βάση αυτού του χαρακτηριστικού κρίνεται η αυθεντικότητα των Ερμητικών κειμένων. Η πρώτη όμως πανάρχαια τριάδα των αιγυπτιακών θεών που χάνεται στα βάθη του χρόνου ήτανΌσιρις – Ίσις – Θώτ.

Το Κηρύκειο* ήταν ένα χαρακτηριστικό σύμβολο του Ερμητισμού που πάνω του οι μυημένοι μπορούσαν να αναγνωρίσουν τους επτά νόμους του σύμπαντος. Αυτοί οι επτά νόμοι συσχετίζονταν με τα επτά κλειδιά ερμηνείας, τα οποία χρησιμοποιούνταν για κάθε σύμβολο, Μύθο ή αλληγορία. Το αστρολογικό, θρησκευτικό, ιστορικό, μαθηματικό, γεωμετρικό, ψυχολογικό, γλωσσολογικό και τέλος φυσιολογικό. Επίσης σχετίζονται με τους επτά φορείς της συνείδησης ενός ανθρώπου που τόσο συχνά βλέπουμε με τα δικά τους σύμβολα στις αιγυπτιακές αναπαραστάσεις.

Λέγεται ότι στον τάφο του Ερμή του Τρισμέγιστου βρέθηκε ένας σμαραγδένιος πίνακας. Σε αυτόν εκτός από το κείμενο υπήρχαν χαραγμένα δύο χέρια. Το ανυψωμένο δεξί χέρι αναφερόταν με την λέξη «Λύσε» και το αριστερό που έδειχνε κάτω με την λέξη «Συμπύκνωσε». Δεν είναι τυχαίο που οι ρίζες της αλχημείας βρίσκονται στην αρχαία Αίγυπτο. Ο Θώτ κάτω από την μορφή της ίβιςδίδασκε τους νόμους της φύσης και την αντιστοιχία αυτών των νόμων στον μικρόκοσμο. Με την μορφή της ίβιδας, ένα πουλί ιερό για τους αρχαίους αιγυπτίους, βλέπουμε να αναπαριστάνεται αυτή η θεότητα στην Αίγυπτο.

Υπήρχαν δύο είδη Ίβιδας μια μαύρη και μια μαύρη και άσπρη. Η πρώτη εξολόθρευε τα φτερωτά φίδια που ερχόταν κάθε άνοιξη από την Αραβία. Η άλλη ήταν αφιερωμένη στην σελήνη γιατί ο πλανήτης είναι φωτεινός από την μια πλευρά και σκοτεινός από την άλλη. Το πουλί αυτό προκαλεί μεγάλη καταστροφή στα αυγά του κροκοδείλου που γεμίζουν τον Νείλο και λέγεται ότι το κάνει κάτω από το φώς του φεγγαριού και έτσι βοηθιέται από την Ίσιδα σαν σελήνη. Ο Θώτ σαν γραμματέας της Ίσιδος και του Όσιρι ήταν ο κύριος του Χρόνου και ο ρυθμιστής των ατομικών πεπρωμένων.


Στην σκέψη των προσωκρατικών βλέπουμε μια προσπάθεια ερμηνείας του κόσμου κάτω από το Ερμητικό πνεύμα. Πολλοί από τους προσωκρατικούς ήταν πιθανόν μυημένοι στα μυστήρια της Αιγύπτου. Με τους προσωκρατικούς είναι που ξεκινά η εκλαΐκευση των μυστηρίων στην Δύση. Αρχίζει μια διαδικασία κατανόησης του κόσμου. Το πέρασμα από την μυθική στην φιλοσοφική αντίληψη του κόσμου. Σε όλες τις φιλοσοφικές σχολές που ακολούθησαν βλέπουμε μια ανάπτυξη αυτών των αρχών με κέντρο τον άνθρωπο, την πόλη και τον κόσμο. Τις βλέπουμε στον «Κόσμο των ιδεών» και στην Αθανασία της ψυχής του Πλάτωνα.

Τις βλέπουμε στην Φυσική των Στωικών με το εύρημα του «μικρόκοσμου» και «μακρόκοσμου», όπως στον μακρόκοσμο έτσι και στον μικρόκοσμο, «όπως πάνω έτσι και κάτω», στην φιλοσοφία των Νεοπλατωνικών και στο ξεδίπλωμα του κόσμου από το φώς στο σκοτάδι, στην φιλοσοφία της Αναγέννησης που έφερε στο φώς όλη την παράδοση της αρχαιότητας και παντού την εποχή εκείνη άκουγες«Γνώρισε τον εαυτό σου ω θεία γενιά ντυμένη την όψη του ανθρώπου».

Η Φιλοσοφία από τα χρόνια των προσωκρατικών έγινε η γέφυρα μεταξύ του μυστηρίου και του ανθρώπινου λόγου. Μια λέξη που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τονΠυθαγόρα. Αυτός ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των αρχαίων Ορφικών μυστηρίων, που είχαν τις ρίζες τους στην Αίγυπτο και της Εσωτερικής φιλοσοφίας μέχρι σήμερα.

Σε κάποιο μυητικό ιερό στην αρχαία Ελλάδα αναγραφόταν «Ότι υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει».Τα μυστήρια απλώς εξαφανίστηκαν από την επιφάνεια της γης μόνο για κείνους που δεν μπορούν να δουν.

Ο κύκλος του Λόγου έκλεισε και μια άλλη εποχή γεννιέται.Μια εποχή που η αντίληψη θα δώσει την θέση της στην Γνώση.Ο Ερμής έλεγε «Η Γνώση διαφέρει από την αντίληψη, γιατί η αντίληψη είναι για τα πράγματα που την περιβάλλουν, αλλά η Γνώση είναι το τέλος της αντίληψης.»


mythagogia
stinpresa

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Συστήματα Ηχοβολών κατά των διαδηλώσεων προμηθεύεται η κυβέρνηση μετά τις εκλογές


Στην προμήθεια σε αρχικό στάδιο- δέκα συστημάτων ακουστικών βολώνκατά διαδηλωτών προχωρά μετά από εντολή της κυβέρνησης η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.), σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, μετά τις εκλογές.



Το LRAD (Long Range Acoustic Device) όπως ονομάζεται, εντάσσεται στο νέοσχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ. για την καταστολή διαδηλώσεων, σε συνδυασμό με τη συνεχή χρησιμοποίηση οχημάτων εκτόξευσης νερού με υψηλή πίεση και την χρήση χημικών. Στόχος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι η ελαχιστοποίησητης χρήσης χειροβομβίδων κρότου – λάμψης και χημικών, λόγω του μαζικότερου και αποτελεσματικότερου «πλήγματος» που μπορεί να επιφέρει εναντίον των διαδηλωτών με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Για το λόγο αυτό εδώ και περίπου έξι μήνες, ανώτεροι και επιχειρησιακοί αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης (ΥΜΕΤ πρώην ΜΑΤ) παρακολούθησαν επιδείξεις του συστήματος και πληροφορήθηκαν τα αποτελέσματα από τη χρήση του σε άλλες χώρες που το χρησιμοποίησαν κατά διαδηλωτών. Είχε προηγηθεί το ενδιαφέρον του Λιμενικού και του Πολεμικού Ναυτικού για την προμήθεια του LRAD, με σκοπό να τοποθετηθεί σε πλωτά μέσα των δύο σωμάτων για την αντιμετώπιση της παράνομης εισόδου μεταναστών στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Στη φωτογραφία, υπαξιωματικός του Λιμενικού Σώματος δοκιμάζει τοLRAD στο λιμάνι του Πειραιά.
Η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να έχει προγραμματίσει την τοποθέτηση τριών σταθερών συστημάτων LRAD-1000xi επί οχημάτων και δύο LRAD-500Χ με τη δυνατότητα αμέσου αναπτύξεως σε τρίποδο από άνδρες της ΥΜΕΤ. Το μεγαλύτερης εμβέλειας και βάρους LRAD-RX είναι αυτό που έχει επιλεγεί από το Λιμενικό και το Πολεμικό Ναυτικό, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αριθμητική ποσότητα της προμήθειας.

Να σημειωθεί πως αρκετές ναυτιλιακές εταιρίες απ’ όλο τον κόσμο, έχουν δείξει ενδιαφέρον για την προμήθεια τέτοιων συστημάτων σε εμπορικά τους πλοία για την αντιμετώπιση της πειρατείας και ήδη μια ναυτιλιακή εταιρία από την Ασία προχώρησε σε παραγγελία συστημάτων LRADαξίας 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΣΥΡΙΖΑ: "Η κυβέρνηση πλέον δεν έχει νομιμοποίηση" - Ζητά να στηθούν κάλπες για εθνικές εκλογές

Θέμα εθνικών εκλογών θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δημοσιοποίηση των exit poll που τον δείχνουν
να είναι πρώτο κόμμα και να προηγείται με 3-4% έναντι της ΝΔ.
Πριν από λίγο ο στενός συνεργάτης του προέδρου του κόμματος Ν. Παππάς υποστήριξε πώς πρέπει να στηθούν κάλπες για εθνικές εκλογές, καθώς η κυβέρνηση δεν έχει νομιμοποίηση.
Ζήτημα βουλευτικών εκλογές έθεσε και ο Π. Λαφαζάνης, επισημαίνοντας πάντως πώς ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει θέμα εκλογών εδώ και ένα χρόνο.
Στην αντιπέρα όχθη η ΝΔ υποστηρίζει πως βάσει των υπαρχόντων στοιχείων «δεν υπάρχει αέρας ανατροπής».

Από το περιβάλλον της ΝΔ στη Συγγρού υποστηρίζουν πως τα exit poll δείχνουν πως δεν υπάρχει δυσαρμονία στην κυβέρνηση, άρα δεν προκύπτει καμία πολιτική αστάθεια και το μήνυμα που έστειλε ο κόσμος από την κάλπη είναι να συνεχίσει η κυβέρνηση το έργο της. Μάλιστα αναφέρουν πως το μόνο που κατάφερε να διεκδικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η περιφέρεια Αττικής.
«Οι ευρωεκλογές παραδοσιακά είναι μια χαλαρή ψήφος, μια ψήφος διαμαρτυρίας, που είθισται να ενισχύεται η αντιπολίτευση», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας το exit poll των ευρωεκλογών. Σύμφωνα με τον κ. Κεδίκογλου, «δεν στοιχειοθετείται η εικόνα της ανατροπής που ήθελε να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ποσοστό 96%+ καταγράφει σε εκλογικά τμήματα το τουρκικό κόμμα στη Θράκη και πολιτικοί και κανάλια είναι στην κοσμάρα τους



Ποσοστό 96& έχει πάρει το τουρκικό αυτονομιστικό κόμμα DEB σε ένα εκλογικό τμήμα στην Ξάνθη, δείχνοντας ξεκάθαρα την τάση που υπάρχει στους κόλπους της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη.

Όπως μάλιστα είχε αποκαλύψει το περιοδικό «Επίκαιρα» σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου πράκτορες της Τουρκίας με αυτοκίνητα που φέρουν συμβατικούς αριθμούς πινακίδων της γειτονικής χώρας αλώνιζαν στις πομακικές περιοχές εξαγοράζοντας ψηφοφόρους με διάφορα ποσά που αντιστοιχούν σε τρέχουσες υποχρεώσεις τους: σε εξόφληση δανείων στις τράπεζες, σε οικογενειακές ανάγκες συγγενών τους στο εξωτερικό, σε έξοδα παιδιών που σπουδάζουν σε ξένα πανεπιστήμια προκειμένου αυτοί να ψηφίσουν το DEB.
defencenet.gr

Oι λαοί έχουν τις τύχες που τους αξίζουν: Ανακηρύχθηκε το κράτος της Νέας Ρωσίας. BINTEO

Τα σύνορα της Ευρώπης αλλάζουν με εξαιρετικά ταχύ ρυθμό και φαίνεται ότι η ιστορία δεν μπορεί να περιμένει πλέον την Ελλάδα και τον μικρόκοσμό της. Ετσι, μετά την ένωση της Κριμαίας με την Ρωσία, και ενώ στην χώρα μας μαλώνουν κάποιοι απίθανοι τύποι για περιφερειάρχες και βλαχοδήμαρχοι, αλλά και ο λαός αποδέχεται την de facto εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και την de yure εκχώρηση της δημοσιονoμικής κυριαρχίας του σε ξένα, άγνωστα στην πραγματικότητα, κέντρα εξουσίας, στην Ανατολική Ουκρανία ο λαός αδιαφορώντας για θύματα και καταστροφές, πήρε τα όπλα και απελευθερώθηκε από τους δυτικόδουλους νεοναζί του Κιέβου....
 Σήμερα, πριν λίγο οι επικεφαλής των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονέτσκ και της Λουγκάνσκ,υπέγραψαν την μεταξύ τους ένωση για τη δημιουργία της Νέας Ρωσίας, ενός νέου κράτους που γεννήθηκε μέσα από τις φλόγες του πολέμου
Η απόφαση υπογράφηκε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου των υποστηρικτών  της ομοσπονδοποίησης  που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πόλη Ντονέτσκ, την οποία πολιορκούν τα ουκρανικά καθεστωτικά στρατεύματα, αλλά αδυνατούν να την καταλάβουν
Σύμφωνα με το έγγραφο την Ένωση υπογράφει ο πρωθυπουργός του Ντονέτσκ, Αλεξάντρ Μποροντάι και ο επικεφαλής  της ‘Λαϊκής Δημοκρατίας της Λουγκάνσκ, Αλεξάντρ Καριακίν, το νέο κράτος ονομάζεται Νέα Ρωσία, "Novorusiya".
Κλίμα συγκίνησης επικρατούσε μέσα στην αίθουσα με τους εκπροσώπους των συνιστωσών δημοκρατιών να αγκαλιάζονται και να δακρύζουν ενώ εξω από το κτίριο που υπεγράφη η ένωση και η ανακήρυξη του νέου κράτους χιλιάδες πολιτών πανηγύριζαν.
Το έγγραφο προβλέπει την σύσταση ενόπλων δυνάμεων και τον διορισμό ηγεσίας σε αυτές.
Σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η ανακήρυξη του νέου κράτους Φ.Ολάντ και Α.Μέρκελ συμφώνησαν με τον Β. Πούτιν ότι πρέπει να αλλάξει το ουκρανικό Σύνταγμα και να δοθεί αυξημένη αυτονομία σους ρωσόφωνους. Πολύ αργά...
Είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν και ο ίδιος ο Β.Πούτιν θα μπορούσε να αποτρέψει τις εξελίξεις. Το πατριωτικό κύμα που σαρώνει ολόκληρη την Ρωσία και η λαχτάρα για ελεύθερία στις ρωσόφωνες περιοχές σαρώνει τα πάντα...   
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/05/o-binteo.html

Η Ανδραβίδα ψήφισε τον δολοφονημένο αστυνομικό Βασίλη Μαρτζάκλη.

Η παράταξη στην οποία ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, δεν απέσυρε το όνομά του από το ψηφοδέλτιο
 Η Ανδραβίδα ψήφισε τον δολοφονημένο αστυνομικό Βασίλη Μαρτζάκλη

Οι ψηφοφόροι της Ανδραβίδας τίμησαν με την ψήφο τους τον Βασίλη Μαρτζάκλη, τον αστυνομικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ο οποίος δολοφονήθηκε από 30χρονο γύφτο σε συμπλοκή εκτός υπηρεσίας σε μικρή απόσταση από το σπίτι του.  Είναι από τα παράδοξα των εκλογών, όμως, όπως αναφέρει το ilialive.gr, έχει και αυτό την σημασία του για την τοπική κοινωνία. Ο Βασίλης Μαρτζάκλης, ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Ανδραβίδας στο δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης, με την παράταξη του Ανδρέα Κορομηλά....Η παράταξή του σε ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής, δεν απέσυρε το όνομά του από το ψηφοδέλτιο και οι συμπολίτες του τον τίμησαν μετά θάνατόν με την ψήφο τους. 
Συνολικά 373 πολίτες ψήφισαν τον αδικοχαμένο Βασίλη Μαρτζάκλη, επιβραβεύοντας την στάση που είχε κρατήσει στη ζωή του, με το να βρίσκεται δίπλα στο συνάνθρωπο, είτε ως αστυνομικός, είτε ως φίλος, είτε ως προπονητής στις ακαδημίες της Δάφνης, είτε ως πολίτης.

Επιβράβευσαν την διαρκή προσφορά του στον συνάνθρωπο, την ανιδιοτελή αυτή προσφορά, που εκείνο το βράδυ της 11ης Μαΐου, πλήρωσε με τη ζωή του, όταν δίχως δεύτερη σκέψη έσπευσε να αντιμετωπίσει έναν διαρρήκτη, που στιγμές αργότερα του κάρφωνε ένα μαχαίρι στην καρδιά.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/05/blog-post_790.html

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ - ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Η συνάντηση της Λέσχη Μπίλντερμπεργκ για το 2014 θα πραγματοποιηθεί στη Δανία, από τις 29 Μαίου εώς την 1η Ιουνίου, δηλαδή 4 ημέρες μετά τις Ευρωεκλογές.



Οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ευρωεκλογές) θα διεξαχθούν σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μεταξύ 22 και 25 Μαΐου 2014, όπως και η συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ για το 2014 όπου θα πραγματοποιηθεί στη Δανία, επίσης στις 29 Μαΐου, όπως αποκαλύψαμε στην Αθέατη γνώση.

Απορώ με τα χαιβάνια τους ψηφοφόρους που ως πιστοί δούλοι της Νέας τάξης πραγμάτων θα πάνε να ψηφίσουν, νομίζοντας ότι ψηφίζοντας θα καταφέρουν να αλλάξουν την όποια κατάσταση.

Η Ελπίδα λέει πεθαίνει τελευταία..

Είστε γελασμένοι αν πιστεύεται ακόμη κάτι τέτοιο!

Η ψήφο σας πηγαίνει στον κάλαθο των αχρήστων. Οι βασικές αποφάσεις, εντολές για οτιδήποτε, παίρνονται από την Τακλαμακάν, και μοιράζονται με συνοπτικές διαδικασίες - στην προκειμένη περίπτωση μέσω Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και από εκεί, ο εκάστοτε Αρχηγός κράτους αναμένει απλά να του παραδωθούν οι εντολές που θα εκτελέσει.

Ο πραγματικός λόγος που γίνονται οι Ευρωεκλογές είναι για να έχουν την αίσθηση μια μερίδα πολιτών ότι δήθεν αποφασίζουν αυτοί για το μέλλον της Ε.Ε - σταυρώνοντας στο ψηφοδέλτιο του κόμματος που υποστηρίζουν έναν πατριώτη μαχητή που θα παλέψει δήθεν για το καλό της Ελλάδας.

Πλανάσθε πλάνην οικτρά. Οι Ευρωεκλογές είναι άνευ ουσίας όπως προανήγγειλε και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι, που με αυτή του δήλωση ισοπέδωσε και τυπικά τον ανύπαρκτο αυτό θεσμό, αναφέροντας ότι: « Οι αποφάσεις λαμβάνονται στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο , στο πλαίσιο των αρχηγών κρατών και των κυβερνήσεων . Αυτή η διαφορά μεταξύ του Κοινοβουλίου και σε εκείνους που πραγματικά αποφασίζουν οι πολίτες είναι πολύ σαφής . "

Δηλαδή οι αποφάσεις μοιράζονται κατόπιν Μπίλντερμπέργ στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο μεταξύ των Αρχηγών κρατών και των κυβερνήσεων.

Με απλά λόγια, όσο και να φωνάζουν στο Ευρωκοινοβούλιο οι Ευρωβουλευτές είναι μάταιο. Μάταιο για την Ελλάδα και κατ επέκταση για την πορεία της Ε.Ε.

Η μεγαλύτερη όμως μερίδα ψηφοφόρων είναι αυτοί που δεν ενδιαφέρονται καθόλου ποιός πολιτικός θα εκπροσωπήσει τη χώρα του στο Ευρωκοινοβούλιο, και απλά ψηφίζουν, για να τιμωρήσουν τα μεγάλα κόμματα.

Κάποιοι άλλοι έχουν την εντύπωση ότι τα μικρότερα κόμματα θα μπορέσουν να εναντιωθούν στην Υπερνέα Τάξη Πραγμάτων και να πάνε κόντρα στα παγκόσμια λαμόγια.

Αυτοί κι αν είναι εκτός πραγματικότητας.

Οσο για τις πατριωτικές φωνές που ακούγονται, είναι μόνο για να τονώνεται το ηθικό αυτών που τους ψήφισαν. Κανένα αποτέλεσμα.

Δεν λέω να μην ψηφίσετε, αλλά να σκέφτεστε με λογική. Να μην περιμένετε τίποτα από κανέναν παρά μόνον από τον Θεό και να μην πορώνεστε με τα πολλά και διάφορα κόμματα που προώθησε το σύστημα ως μια οπή εκτόνωσης και αποχαύνωσης των αγανακτισμένων και εξοργισμένων πολιτών. 

Οποιος ελπίζει στον άνθρωπο είναι καταραμένος, όποιος ελπίζει στο Θεό είναι ευλογημένος.

ΠΗΓΗ

ΕΔΩ ΦΡΙΚΑΡΑΜΕ!!! ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΙΠΑΤΕ;;;ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!!!!


ΦΡΙΚΗ!!! Ο ΙΔΙΟΣ Ο Ο.Η.Ε ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ «ΑΤΖΕΝΤΑ 21», ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!
Συνωμοσιολογία, είπατε; Ναι, φυσικά:
Έχουμε και λέμε: Ο ΙΔΙΟΣ Ο Ο.Η.Ε διαφημίζει την "Ατζέντα 21", δηλαδή την δραματική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού!!!

Φαίνονται χαρακτηριστικά ηλικιωμένοι αλλά και μεσήλικες, να λένε: "Η Γη δεν μας χωράει όλους! Κάτι πρέπει να κάνουμε...Ζήσαμε μια καλή ζωή, να ζήσουν και τα παιδιά μας"!!!



Δηλαδή, μας προϊδεάζουν ΓΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ που θα είναι κάποιας ηλικίας, γιατί "αλλιώς δεν μπορούν να ζήσουν οι νέοι"!!!



Μιλάμε για ΟΛΙΚΗ ΦΡΙΚΗ, που μας την προβάλουν πλέον ως διαφημιστικό μήνυμα και δεν αντιδρά κανείς!!!


Καταλάβατε τώρα γιατί αυτή η πρεμούρα των εγχώριων κυβερνώντων ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;



Υπενθυμίζουμε πως, ένας από τους προτεινόμενους όρους της Ατζέντας 21, είναι ακριβώς αυτός: Να μειωθούν οι γεννήσεις με φορολογικά μέτρα και ό,τι άλλο χρειαστεί (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)!



Επίσης, προωθείται η Παγκόσμια Διακυβέρνηση και η Πανθρησκεία μέσω της συγκεκριμένης "Ατζέντας"!



Να υποθέσουμε πως αναμένονται και νέα διαφημιστικά "για το καλό μας" από τον Ο.Η.Ε; Ή ότι αυτά είναι "συνωμοσιολογίες", όπως λένε ορισμένοι;


Ευτυχώς ή δυστυχώς, η τωρινή πραγματικότητα - και αυτή που "έρχεται σύντομα", όπως λέει το σποτάκι - τους διαψεύδει...!
Διαφημιστικό βίντεο του Ο.Η.Ε. για την προώθηση της Ατζέντας 21.


Δείτε πώς σχεδιάζουν να μας σκοτώσουν: http://wp.me/p1K92m-2na

Για όσους ακόμα αμφιβάλλουν για την ύπαρξη και την εφαρμογή της ατζέντας απομείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, και για τον κίνδυνο που διατρέχουμε εμείς και τα παιδιά μας στα χέρια πραγματικών άφρονων ανθρώπων, θα πρέπει να διαβάσουν οπωσδήποτε τα ντοκουμέντα που ακολουθούν, και μετά ίσως σκεφτούν τα πράγματα αρκετά διαφορετικά.


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΡΡΗΤΟ!!! Μεταφορά επιλεγμένων εκπροσώπων της ανθρωπότητας [ΒΙΝΤΕΟ]ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ μέσα στα σπλάχνα της Γης!!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!



ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΙΑΣ «ΦΑΡΣΑΣ»
Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ 3
είναι πάντα εδώ!!!
Έτοιμο το «τελικό σχέδιο»...

* Η ζωή πάνω στη Γη είναι καταδικασμένη!!!
* Οι τρεις Εναλλακτικές Λύσεις...
* Μια Λησμονημένη Υπόθεση που είναι... πιο Επίκαιρη από Ποτέ!

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης
Γνωστή στον κόσμο της έρευνας του μεταφυσικού και της επιστημονικής φαντασίας είναι η υπόθεση του περίφημου “Alternative 3”

(στα ελληνικά αποδόθηκε ως: «Εναλλακτική Λύση 3»), που ξέσπασε στη Μεγάλη Βρετανία στη δεκαετία του 1970 και γρήγορα προκάλεσε παγκόσμιο θόρυβο και αναστάτωση... Τι ακριβώς υπήρξε αυτή η υπόθεση; Ήταν μια δημοσιογραφική έρευνα ενός βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού, η οποία απέληξε και σε βιβλίο (που έγινε ανάρπαστο και “bestseller” σε πλήθος χωρών), σύμφωνα με την οποία πάνω στον πλανήτη λαμβάνει χώρα μία απίστευτη συνωμοσία διεθνών παρασκηνιακών κύκλων – που κρύβονται πίσω απ’ τις υπερδυνάμεις – οι οποίοι προωθούν μια γιγαντιαία επιχείρηση: την Εναλλακτική Λύση 3, που αποσκοπεί στη μετοίκηση μίας συγκεκριμένης κάστας επίλεκτων ανθρώπων σε άλλο πλανήτη, επειδή έπεται σχετικά σύντομα η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!

Το όλο θέμα ξεκίνησε στις 20 Ιουνίου του 1977, όταν ο βρετανικός τηλεοπτικός σταθμός “Anglia TV” πρόβαλλε το πρώτο μέρος μιας έρευνας της δημοσιογραφικής ομάδας “Science Report” (στα ελληνικά αποδόθηκε ως «Επιστημονική Αναφορά»). Στη διάρκεια της εκπομπής λέχθηκαν και ακούστηκαν φοβερά και τρομερά πράγματα! Η έρευνα αφορούσε στην παράξενη και ανεξήγητη εξαφάνιση από προσώπου γης μιας σειράς Βρετανών και αλλοεθνών επιστημόνων σε σύντομο χρονικό διάστημα, φτάνοντας στο συμπέρασμα ότι τελικά επρόκειτο όχι για συμπτωματικό γεγονός, αλλά για «διαφυγή εγκεφάλων» σε παγκόσμια κλίμακα! Κάποιος δηλαδή απήγαγε αυτούς τους ειδικούς επιστήμονες, προφανώς για να τους χρησιμοποιήσει σε κάποιου είδους υπερ-πρόγραμμα, που έπρεπε να παραμείνει πάση θυσία άκρως απόρρητο!...

Φυσικά η εκπομπή αυτή προκάλεσε σοκ στη Βρετανία και την επόμενη ημέρα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων κάλυπταν με τεράστια γράμματα το όλο θέμα! Αλλά η έρευνα συνεχίστηκε και βγήκαν στο φως και άλλα απίθανα και εκπληκτικά στοιχεία... Εξετάστηκαν μερικοί μυστηριώδεις θάνατοι, που δεν εξηγούνταν σαν απλά ατυχήματα, αλλά σαν κεκαλυμμένες δολοφονικές ενέργειες! Επίσης, μια σειρά άλλων, διεθνούς κλίμακας, υπόγειων συνωμοσιών ανάμεσα στους επιφανειακά θανάσιμους αντιπάλους της εποχής (ΗΠΑ και ΕΣΣΔ), που όμως στην πραγματικότητα έπαιζαν από κοινού ένα άσχημο παιχνίδι σε βάρος της ανθρωπότητας. Απολύτως μυστικές συναντήσεις ανάμεσα σε Αμερικανούς και Σοβιετικούς μεγαλοπαράγοντες πραγματοποιούνταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα σε... υποβρύχια κάτω από τους πάγους του Αρκτικού! Επρόκειτο για ανώτατα υπερμυστικά συμβούλια, τα οποία και καθόριζαν την τύχη του μελλοντικού κόσμου!...
Και φτάνουμε στον πυρήνα του όλου ζητήματος. Τι άραγε διαδραματιζόταν μακριά από το φως της δημοσιότητας και με πλήρη άγνοια της ανθρωπότητας; Εξεταζόταν η επιβίωση του ανθρώπινου είδους, επειδή Αμερικανοί και Σοβιετικοί γνώριζαν πλέον πολύ καλά ότι Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! Ότι δεν υπάρχει κανένα μέλλον πάνω σ’ αυτόν, άρα θα έπρεπε να βρεθεί και να εφαρμοστεί άμεσα μια λύση... Και για τον λόγο αυτό οι δύο δήθεν αντιμαχόμενες υπερδυνάμεις συνεργάζονταν μυστικά στο διάστημα, ενώ έσπευσαν να «βουλώσουν» το στόμα των αστροναυτών τους για τα όσα πρωτοφανή είδαν στο διάστημα και πάνω στο φεγγάρι...

Μετά από έντονες συζητήσεις και την παράθεση πολλών απόψεων, μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα από τον επικείμενο θάνατο της Γης (λόγω βασικά της ραγδαίας αλλαγής του κλίματος και των επερχόμενων καταστροφικών κατακλυσμών...), το παγκόσμιο αυτό υπερμυστικό συμβούλιο Αμερικανών και Ρώσων κατέληξε στην παράθεση τριών εναλλακτικών λύσεων για το μέλλον της ανθρωπότητας:
Εναλλακτική Λύση 1 (Τρύπημα της Γης-«θερμοκήπιου»). Πυροδότηση μερικών στρατηγικά τοποθετημένων πυρηνικών βομβών ψηλά στην ατμόσφαιρα, έτσι ώστε να ανοίξουν τρύπες στον εκεί συσσωρευμένο μανδύα του διοξειδίου του άνθρακα. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα είχαμε «καμινάδες» στον ουρανό, με τη θερμότητα που απειλεί να καταστρέψει τον πλανήτη να διαφεύγει εκτός της τροχιάς του πλανήτη. Έτσι, προσωρινά, η Γη θα γλίτωνε τον κίνδυνο, όμως κατόπιν θα έπρεπε να επανεκτιμηθεί δραματικά ο τρόπος ζωής του σύγχρονου ανθρώπου! Δηλ. η ανθρωπότητα να μάθει να ζει πιο πρωτόγονα, για να σταματήσει η βλαβερή παραγωγή διοξειδίου του άνθρακα που «καίει» τον πλανήτη: να εξαφανιστεί άμεσα κάθε περιττό κομμάτι τσιμέντου και να φυτευτούν στη θέση του τεράστιες εκτάσεις φυτών και δέντρων που να απορροφήσουν το φθοροποιό αυτό αέριο. Με δυο λόγια: να καταργηθεί ο σύγχρονος τεχνολογικός πολιτισμός!!!
Αυτή η λύση απορρίφτηκε, διότι είναι μεν εφικτό να δημιουργηθούν οι τρύπες αυτές εκεί ψηλά στην ατμόσφαιρα (με το «σκάσιμο» ταυτόχρονα πολλών πυρηνικών βομβών), όμως θα προέκυπταν έτσι τρομακτικές παρενέργειες για την ανθρωπότητα. Κι αυτό, διότι με τη μετατροπή της Γης σε πελώριο θερμοκήπιο, θα ανοίγονταν μεγάλα κενά στο περιβόητο στρώμα του όζοντος (το οποίο συγκρατεί τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του Ήλιου): έτσι η υδρόγειος σφαίρα θα «βομβαρδιζόταν» με πολύ περισσότερη ακτινοβολία και όλοι οι άνθρωποι θα πάθαιναν άμεσα καρκίνο του δέρματος... Με δυο λόγια, μπορεί μεν να άνοιγαν οι τρύπες στην ατμόσφαιρα, ήταν όμως απολύτως αδύνατο τεχνικά έπειτα αυτές να «μπαλωθούν»! Θα παρέμεναν ανοιχτές και μαζί θα παρέμενε ανοιχτή και η εφιαλτική τρύπα του όζοντος. Η ανθρωπότητα θα σωζόταν από μια βέβαιη καταστροφή, όμως την ίδια στιγμή θα υφίστατο ένα άλλο βέβαιο τέλος...
Εναλλακτική Λύση 2 (Νέα Εποχή των Σπηλαίων). Μεταφορά επιλεγμένων εκπροσώπων της ανθρωπότητας μέσα στα σπλάχνα της Γης, προκειμένου το ανθρώπινο είδος να συνεχίσει να υφίσταται μετά τον επερχόμενο όλεθρο που θα συμβεί στο εξωτερικό του πλανήτη. Επειδή μέσα στο έδαφος υπάρχει παγιδευμένη επαρκής ατμόσφαιρα για να μπορέσει να συντηρηθεί η ζωή, ο άνθρωπος θα έπρεπε να χτίσει έναν καινούριο πολιτισμό κάτω από την επιφάνεια της Γης... Κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό, δεδομένου ότι στον υπόγειο κόσμο υπάρχει μια πράσινη φωταύγεια που αντικαθιστά τον Ήλιο σαν πηγή ενέργειας, επιτρέποντας έτσι την καλλιέργεια φυτών. Όμως αυτό – όπως γράψαμε και παραπάνω – θα αφορούσε θα αφορούσε ΜΟΝΟ μια επίλεκτη κάστα ανθρώπων, που θα επιλέγονταν για τις ιδιαίτερες ικανότητες-ταλέντα τους, δηλ. άτομα ζωτικά για το μέλλον της ανθρώπινης φυλής! Όλοι οι υπόλοιποι θα ήταν απελπιστικά αδύνατο να μεταφερθούν κι εκείνοι στα έγκατα της Γης, άρα ο χαμός τους από την επικείμενη καταστροφή θα ήταν έτσι κι αλλιώς αναπόφευκτος...

Και αυτή η λύση απορρίφτηκε, διότι θα ήταν εντελώς προσωρινή. Θα επιβίωναν μεν για πολύ λίγο καιρό πολύ λίγοι άνθρωποι, σε συνθήκες εφιαλτικές μέσα στο έδαφος (σαν... τερμίτες!), αλλά παρ’ όλα αυτά το διοξείδιο του άνθρακα, που καταστρέφει σιγά-σιγά τον πλανήτη, θα συνέχιζε να παραμένει εκεί. Θέμα χρόνου λοιπόν θα ήταν, αφού βέβαια πρώτα κατέστρεφε τη ζωή πάνω στην επιφάνεια της Γης, έπειτα οι συνέπειες να γίνουν αισθητές και κάτω από αυτή: έτσι, μια μέρα των ημερών όλα εκεί κάτω βαθιά θα καίγονταν και θα ξεραίνονταν!... Οπότε, «τζίφος»... Το αποτέλεσμα θα ήταν και πάλι το ίδιο, το οριστικό τέλος της ανθρωπότητας.
Εναλλακτική Λύση 3 (Νέα «Γη» σε άλλον πλανήτη). Αντιπρόσωποι του ανθρώπινου είδους θα μεταφερθούν σταδιακά στη νέα περιοχή (δηλ. σε έναν άλλον πλανήτη), στον οποίο θα συνεχίσουν το γένος μας. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο για ένα μικρό μέρος της ανθρώπινης φυλής, διότι είναι πρακτικά αδύνατο να γίνει μεταφορά όλου του πληθυσμού της Γης στη νέα του κατοικία... Βέβαια, ο πλανήτης στον οποίο θα μετοικήσει η ανθρωπότητα θα πρέπει να έχει μερικές ελάχιστες έστω προϋποθέσεις, ούτως ώστε να καταφέρει να διαβιώσει ο άνθρωπος. Κι αυτός ο πλανήτης είναι μόνο ένας: ο Άρης! Ο κοντινότερος πλανήτης στον δικό μας και εκείνος που μπορεί να εκπληρώσει σχετικά άνετα τα όλα όσα χρειάζονται για την εκεί επιβίωση της ανθρωπότητας... Και το πιο εκπληκτικό, έγινε ΣΙΓΟΥΡΟ στα υψηλά κλιμάκια των διεθνών παρασκηνίων ότι η ατμόσφαιρα του Άρη είναι αποκλεισμένη μέσα στο έδαφός του και ότι μια ελεγχόμενη πυρηνική έκρηξη θα μπορούσε να την απελευθερώσει και να μετατρέψει τον πλανήτη αυτό σε... νέα Γη!!! Ο Άρης βέβαια είναι αισθητά ψυχρότερος από τη Γη, αλλά ο άνθρωπος θα μπορούσε να αντέξει τις θερμοκρασίες αυτού του πλανήτη. Στον πλανήτη αυτό δεν υπάρχει έλλειψη νερού σε κανονική μορφή ή σε άλλες μορφές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Περιοχές του είναι πολύ όμοιες με πολλές από τις ερήμους της Γης (κι αυτές του δίνουν το κυρίαρχο κόκκινο χρώμα του). Αν μάλιστα οι έρημοί του αρδευτούν και δεχτούν την κατάλληλη φροντίδα, τότε σ’ αυτές θα μπορούσαν να ευδοκιμήσουν και πιο χρήσιμα φυτά, απ’ ότι οι διάφορες λειχήνες που αναπτύσσονται από εποχή σε εποχή, πρασινίζοντας κάποιες εκτάσεις του! Σ’ αυτή την περίπτωση πράγματι ο άνθρωπος θα μπορούσε να συντηρηθεί εκεί αυτόνομα, χωρίς εξωτερική βοήθεια...

Αυτή η λύση, η Εναλλακτική Λύση 3, ΔΕΝ απορρίφτηκε! Έγινε δεκτή από το υπερμυστικό συμβούλιο των υπερδυνάμεων του πλανήτη...



[Αλλά το θέμα συνεχίζει να είναι επίκαιρο: ήταν άραγε «φάρσα» η όλη υπόθεση της Εναλλακτικής Λύσης 3, ή μήπως όχι;... Η έρευνά μας (που βασίζεται πάντοτε στις καλύτερες πηγές) έδειξε ότι υπάρχουν νεώτερα συγκλονιστικά στοιχεία! Και, όπως είπαμε, θα τα φανερώσουμε ένα προς ένα, ΟΛΑ!... Εξάλλου, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες: «εκείνο» Έρχεται!]

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters