Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΨΕΥΔΕΣΤΕ κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ! ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ END!!!

Ο Πρόεδρος της Κύπρου έχει στα χέρια την προσφορά του κ. Αρτέμη Σώρρα και της END για 50ΔΙΣ

kyprosprosfora.jpg

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ

H ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 26/6/2012

Ο Πρόεδρος της Κύπρου έχει στα χέρια την προσφορά του κ. Αρτέμη Σώρρα και της END για 50ΔΙΣ και στο δικαστήριο έχει αποδειχθεί τα χρήματα μπορούν να μεταφερθούν άμεσα στα ταμεία του Κράτους φτάνει ο Πρόεδρος της Κύπρου κ. Αναστασιάδης να θέλει. Τα έγγραφα της END έχουν παραδοθεί με πρωτόκολλο στο Προεδρικό (Αρ. 4088  ) από τις 23 Απριλίου 2013 και καμία επίσημη απάντηση ή αναφορά δεν δόθηκε στην END.
Ο Αρτέμης Σώρρας και ο οργανισμός E.N.D. (END NATIONAL DEBT) με τον πιο επίσημο τρόπο προσφέρουν $600 Δις για την Ελληνική Δημοκρατία και $50 Δις για την Κυπριακή Δημοκρατία. (Δείτε τις προτάσεις χρηματοδότησεις και τα πρωτόκολλα παραλαβής)
Επειδή, υποθέτουμε ότι δεν έχετε πληροφορηθεί όσα πρέπει για αυτή την τεράστιας σημασίας προσφοράθεωρούμε ότι είναι υποχρέωση μας να φέρουμε σε γνώση σας την πάσα αλήθεια για αυτό το ζήτημα.

Προτάσεις Χρηματοδότησεις

Πρωτόκολλα

Προτάσεις Χρηματοδότησης - Επιστολές που κατατέθηκαν στην κυβέρνηση τον Μάρτιο και Απρίλιο 2013


Η Χρηματοδότηση των Δήμων

Η δημοσιογραφική ενημέρωση δώθηκε σε όλα τα κανάλια της Κύπρου αλλά κανένα κανάλι εκτός του EXTRA δεν αναμετάδωσε την συνέντευξη στην Κυπριακή Βουλή.


Τον Μάιο του 2013, λίγες μέρες πριν την υπογραφή του μνημονίου, η ομάδα της E.N.D. επισκέφτηκε τον πρόεδρο της Βουλής κ. Ομήρου, κατέθεσε και επεξήγησε την πρόταση της, και στη συνέχεια έκανε δημοσιογραφική ενημέρωση σε όλα τα κανάλια της Κύπρου.
*Η ενημέρωση αυτή δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Η ομάδα της E.N.D. βρισκόταν στη Κύπρο, λίγες μέρες πρίν υπογραφεί το μνημόνιο. Είχαν συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα, τον Αρχιεπίσκοπο και με τον Πρόεδρο της Βουλής.E.N.D.: Τα γεγονότα από την επίσκεψη στην Κύπρο


Όχι σε ιδιωτικοποιήσεις επαναλαμβάνει ο Αναστασιάδης 

"Δέσμευση" του Νίκου Αναστασιάδη στις 12/02/2013 !
Η....δέσμευση του Νικου Αναστασιαδη για μη ιδιωτικοποίηση των ημικρατικων οργανισμών. Σημερα εγινε επιτακτική ανάγκη.

anastasiadh.jpg

Η ΜΑΥΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΠΟΙΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;

Το κεφάλαιο «Ελληνικό αυτοκίνητο» στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι μια μακρινή ανάμνηση. Πόσοι όμως γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα κατασκευάζαμε (είτε εξολοκλήρου, είτε μερικός) αυτοκίνητα;;; Για πολλούς δυστυχώς δεν αποτελεί καν τμήμα της βιομηχανικής ιστορίας της χώρας μας.
Κι όμως, οι προσπάθειες για την κατασκευή και παραγωγή ενός απλού, φθηνού και πρακτικού αυτοκινήτου στην Ελλάδα ήταν πολλές και αξιόλογες.
-Ορισμένες έφθασαν έως το τέλος, γεμίζοντας τους δρόμους με αυτοκίνητα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από Eλληνικά χέρια, άλλες πάλι έμειναν στα… χαρτιά. Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην προσπάθεια κατασκευής ενός αμιγώς ελληνικού επιβατικού αυτοκινήτου ήταν η εξασφάλιση έγκρισης τύπου.
Ένα άρθρο με προσωπική εργασία από τον κ ΛΕΟΝΑΡΔΟ ΜΠΗΤΡΟ
-Το κόστος παραγωγής, το μικρό μέγεθος της ελληνικής αγοράς, η αδυναμία ανταγωνισμού των ξένων αυτοκινητοβιομηχανιών αλλά και η απουσία ουσιαστικής στήριξης από την εκάστοτε κυβέρνηση προστέθηκαν στις αιτίες αποτυχίας κάθε σχετικού εγχειρήματος. Αντίθετα, οι διαδικασίες ήταν πιο απλές στην κατηγορία των φορτηγών και των λεωφορείων, επιτρέποντας την ελληνική παραγωγή ανάλογων οχημάτων.
- Ας κάνουμε λοιπόν μια αναδρομή, στην ιστορία του Ελληνικού αυτοκινήτου, αλλά και στο παρόν.

“ΘΕΟΛΟΓΟΥ” 1920

Εκτός απο την Βιομηχανία / Βιοτεχνία , κατασκευής αμαξωμάτων και μετέπειτα κατασκευής ολοκληρωμένων οχημάτων –Λεωφορεια ,Φορτηγά και αγροτικά μηχανήματα,υπάρχει ακόμα μία προπολεμική (του 1920) καταγραφή για ελληνικής κατασκευής αυτοκίνητου,και αυτό είναι το οχημα του «ΤΑΓΚΑΛΑΚΗ» (κατασκευαστής αμαξωμάτων απο την δεκαετία του 30) το 1937 και ηταν βασισμένο σε μηχανικά μέρη απο D.K.W.
- Ο Νικόλαος Θεολόγου θεωρείται από πολλούς ως ο πρώτος Έλληνας που σχεδίασε και κατασκεύασε επιβατικό αυτοκίνητο. Επιστρέφοντας από την Αμερική, όπου εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, ίδρυσε το 1916 την ομώνυμη εταιρεία.

TANGALAKIS TEMAΧ Σήμερα η ΤΕΜΑΧ θεωρείται η μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα κατασκευής πυροσβεστικών οχημάτων,στην Ελλάδα. Πιο πριν και με την ονομασία « TANGALAKIS»,υπήρξε ενας ιστορικός κατασκευαστής αμαξωμάτων (και οχι μόνον)λεωφορείων,στην χώρα μας. Στην Ελλάδα είχαν (και εχουν) δραστηριοποιηθεί , πάνω απο 100 κατασκευαστές αμαξωμάτων λεωφορείων,αλλα η “TANGALAKIS”,ηταν μία απο τις καλύτερες. Το 1922,συνενώνεται με τον Γ.ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ , και απο το 1925,αρχίζει να χτίζει αμαξώματα λεωφορείων,πάνω σε εισαγόμενα σασί.

VELOS Το “Velos” ήταν το πρώτο πολεμικό αεροσκάφος που κατασκευάστηκε υπό άδεια στην Ελλάδα στο Εργοστάσιο Κατασκευής Αεροπλάνων Φαλήρου. Σχεδιάστηκε ως εξέλιξη των Βρετανικών Dart/Swift, με προδιαγραφές αεροσκάφους πολλαπλών ρόλων παράκτιας άμυνας. Σύμφωνα με την ελληνική προδιαγραφή, είχε δυνατότητες βομβαρδισμού, αναγνώρισης, εκπαίδευσης και ρίψεως τορπιλών. Διέθετε εξειδικευμένο εξοπλισμό όπως ηλεκτρικό σύστημα ενδοσυννενόησης, ασύρματο εμβέλειας 200 μιλίων και αναρτήρες βομβών.
- Η παρθενική πτήση του πρώτου ελληνικού “Velos” έγινε το Μάρτιο του 1926 και ονομάστηκε “Ελπίς” Κατασκευάστηκαν συνολικά στο ΕΑΦ 12 αεροσκάφη εισάγοντας για πρώτη φορά στη χώρα τεχνολογία κατασκευής αεροσκαφών μεταλλικής δομής. Εισήλθαν σε ενεργό δράση το 1930 όπου χρησιμοποιήθηκαν κυρίως με σταθερό σύστημα προσγείωσης. Παρέμεινε σε ενεργό υπηρεσία μέχρι τις παραμονές του Β’ Π.Π.


ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε -Η εταιρεία ηταν (και ειναι τώρα)στην ουσία μια εταιρεία εισαγωγής και διάθεσης οχημάτων και βαρεών μηχανημάτων,και για μια εποχή και κατασκευαστής.
Η οικογένεια Πετρόπουλου παραδοσιακά απασχολείτο με την μεταλλουργία (χυτήρια,οπου μεταξύ αλλων εθεωρείτο ενας απο τους καλύτερους κατασκευαστές καμπανών) απο τον 19ο αιώνα,αρχικά στην Αμφισα και αργότερα στην Λαμία.
Η εταιρεία με την σημερινή της μορφή , δημιουργήθηκε απο τον Πέτρο Πετρόπουλο στην Θεσσαλονίκη του 1922,μ εργασίες πώλησης οχημάτων και επισκευές / ανακατασκευές κινητήρων. Με αυτούς τους κινητήρες αρχισε κατασκευές οχημάτων,με βάση επιβατηγά FORD του 1920,τα WILLYS-OVERLAND του 1930,και για φορτηγά με τα DIAMOND T και INTERNATIONAL του 1930.Το 1938,μεταφέρεται στην Αθήνα.
Κύρια απασχόληση απο το 1956,η κατασκευή τρακτέρ,με την χρήση ανακατασκευασμένων κινητήρων.Αργότερα κατασκευάζει σειρά τρακτέρ με κινητήρα PERKINS,με μεγάλες πωλήσεις.
-Απο το 1974,αρχίζει την κατασκευή , του πρώτου «εξυπνου» (οπως τ ονομάζει)οικογενειακού φορτηγού 4χ4,σε τύπους UNITRUCK-POLYTRUCK και MILITRUCK για τον στρατό.ΟΙ αγρότες τ αγοράζουν σε μεγάλους αριθμούς,αλλα οχι κι ο στρατός.Επιπλέον ο νόμος για τα αγροτικά αλλάζει το 1984-85 , και ετσι σταματάει η παραγωγή,με την εταιρεία σε δεινή οικονομική κατάσταση λόγω των μεγάλων επενδύσεων που είχε κάνει εως τότε. Εκτός των αλλων η εταιρεία είχε σχεδιάσει –κατασκευάσει μια σειρά προιόντων,οπως γεννήτριες-περονοφόρα (τα επιτυχημένα βενζινικίνητα και ηλεκτροκίνητα DYNALIFT)

NAMCO National Motor Company Of Greece Ιδρύθηκε απο τούς αδελφούς Κοντογούρη που ασχολούντο/απασχολούντο με το αυτοκίνητο απο το 1950 Οι πρώτες προσπάθειες των αδελφών Κοντογούρη,ηταν στην Γερμανία,οπου προσπάθησαν να βάλουν σε παραγωγή ενα φορτηγό με τ ονομα «HELLAS».
Το 1957 ο Κοντογούρης αποκτά τα δικαιώματα βιομηχανικής κατασκευής απο το WILFRED FAHR,ενός οχήματος πολλαπλών χρήσεων.Το 1961 Δημιουργείται στην Θεσσαλονίκη το πρώτο εργοστάσιο,με την ονομασία FARCO , οπου αρχίζει η κατασκευή του προαναφερόμενου οχήματος,με το ονομα, FARMOBIL, που «φορά»δικύλινδρο αερόψυκτο κινητήρα 700cc,της BMW.
Ω Ελλάδα.Τι ειρωνεία.Αυτό το πάρα πολύ καλό για την εποχή του οχημα ,ΔΕΝ παίρνει εγκριση τύπου στην Ελλάδα,(παρά την καλή υποδοχή που του έγινε),και ολη η παραγωγή κατευθύνεται στο εξωτερικό. Βλέποντας την ευκαιρεία η CHRYSLER αγοράζει την εταιρεία και το παραγωγικό της εργο,και δημιουργεί την CHRYSLER HELLAS S.A

  
B I O M A N Δύο Ελληνες μηχανικοί,ιδρύουν το 1967,μια εταιρεία στο Κορωπί,οπου σχεδιάζουν και κατασκευάζουν ανυψωτικά και οχι μόνο μηχανήματα,με αρκετή επιτυχία.
Δέν λειτουργεί πλέον.
MOTOR CAR Μία μάλλον περίεργη Ελληνική σχεδίαση/κατασκευή,ενός μικρού τρίκυκλου φορτηγού,φορτίου μόνο 350 κιλών.(ασχετα αν συνήθως το φόρτωναν εως και 2000 κιλά)

Κατασκευάσθηκε σε δύο τύπους,χρησιμοποιώντας κινητήρες V.W. ή FORD.
Λειτούργησε απο το 1967 εως το 1971

S A M Ενας απο τους πολλούς Ελληνες βιοτέχνες / κατασκευαστές τρικύκλων φορτηγών,ο Στέφανος Α. Μπαλτάς.
Δημιούργησε και λειτούργησε την εταιρεία του απο το 1966 εως το 1974.
Τα πρώτα του μοντέλα χρησιμοποίησαν κινητήρες V.W.
Τα επόμενα FORD 1300
Η επιτυχία των SAM,ηταν στο σασί που δεν σκούριαζε εύκολα.Ακόμα και σήμερα υπάρχουν ελάχιστες,36 χρόνια μετα το κλείσιμο.

ATTICA Η Attica ήταν μια από τις εταιρείες που δημιουργήθηκαν από τη Βιοπλαστίκ ΑΕ του Γιώργου Δημητριάδη. Το 1958 σχεδίασε το μοντέλο «505», ο φόρος όμως για τα τετράτροχα αυτοκίνητα μπλόκαρε την παραγωγή του. Το 1963 άρχισε την παραγωγή του «200», το οποίο βασιζόταν στο γερμανικό Fuldamobil. Οι διάφορες εκδόσεις έφεραν κινητήρες της ILO, της Sachs και της Heinkel, όλοι 200 κ.εκ.
Οι μετέπειτα προσπάθειες του Δημητριάδη για την κατασκευή τετράτροχων αυτοκινήτων -όπως είναι το Carmel της ισραηλινής Autocars ή το ελληνικό DIM με κινητήρα Fiat, που μάλιστα παρουσιάστηκε το 1977 στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης- δε στέφθηκαν από επιτυχία.
-Το μοντέλο «505» σε έκθεση βιομηχανικών προϊόντων το 1958. Δεξιά του αυτοκινήτου, με τα γυαλιά, εικονίζεται ο Γιώργος Δημητριάδης και δίπλα του ο τότε υπουργός Βιομηχανίας, Νίκος Μάρτης Το Attica 200 συνέχισε να παράγεται ως το 1972 και αποτέλεσε ένα από τα πλέον εμπορικά ελληνικά αυτοκίνητα.Η δεύτερη έκδοση του DIM έφερε κινητήρα 650 κ.εκ. της Fiat.
G E N Ο τύπος GEN , κατασκευάσθηκε απο τον Αντώνη Τζέν,παλαιό Οδηγό αγώνων,μηχανικό και ταυτόχρονα συλλέκτη αυτοκινήτων.
Η πρώτη του δημιουργία ηταν το 1963,και ηταν ενα κομψό σπόρ αυτοκίνητο,σχεδιασμένο απο τον Ελληνα αρχιτέκτονα Π.Βαρουχάκη.
Κτίσθηκε πάνω σε πλαίσιο V.W., και μηχανικά μέρη της SAAB.

Μ Ε Β Ε Α Μεσογειακαί Επιχηρήσεις Βιομηχανίας Εμπορίου και Αντιπροσωπειών
Μετά απο συνένοση δύο κατσκευαστών/συναρμολογητών μοτοποδηλάτων (απο το 1954),το 1960 δημιουργείται η ΜΕΒΕΑ.
Ξεκινάει την παραγωγή ενός μικρού τρίκυκλου φορτηγού με κινητήρα ZUNDAPP 50cc.Mεγάλη επιτυχία που πωλείται και κυκλοφορεί σ ολη την Ελλάδα για πάνω απο 30 χρόνια.Πωλείται και εξάγεται επίσης στην Ασία σε μεγάλους αριθμούς σαν επιβατηγό και σαν φορτηγό.Τα κατασκευαστικά σχέδια και η τεχνογνωσία της ΜΕΒΕΑ,δίνονται και σε μια αλλη εταιρεία την MEGO,για να μεγαλώσει η παραγωγή και να καλυφθεί η ζήτηση.
Το 1970 σε συνεργασία με την Αγγλική RELIANT,κατασκευάζει κατόπιν αδείας το σχετικά βαρύ τρύκυκλο φορτηγό TW9,και απο το 1974 και το μικρό τρίτροχο επιβατηγό ROBIN. Εκείνη την εποχή το τρίκυκλο ηταν στην ουσία μονόδρομος για τα χαμηλά εισοδήματα στην Ελλάδαμμιάς και ενέπιπταν στην κατηγορία των μοτοσυκλετών,οπότε και η φορολόγηση ηταν ανεκτή.
 
ΜΕΒΕΑ FOX Άλλη μία περίπτωση ελαφριών οχημάτων μικτής χρήσης ήταν το Fox. Σχεδιασμένο από τη Reliant ειδικά για τη ΜΕΒΕΑ, η οποία κατασκεύαζε εξ ολοκλήρου το αυτοκίνητο, το Fox έφερε κινητήρα 850 κ.εκ. της βρετανικής εταιρείας. Η παραγωγή του μοντέλου άρχισε το 1979 και σταμάτησε το 1983.

ALTA Το Alta 200 σε φυλλάδιο του 1969. Το αυτοκίνητο κόστιζε αρχικά 39.500 δρχ., τη στιγμή που ο μισθός ενός δημόσιου υπαλλήλου κυμαινόταν γύρω στις 3.500 δρχ.
Με έδρα την Αθήνα, η εταιρεία Alta παρουσίασε το 1968 ένα τρίκυκλο επιβατικό αυτοκίνητο, το Α200. Χρησιμοποιούσε, όπως και η Attica, πλαίσιο της γερμανικής Fuldamobil, το αμάξωμα ήταν όμως δικής της σχεδίασης. Η Fulda έστελνε το μονοκύλινδρο κινητήρα 200 κ.εκ. της Heinkel, απόδοσης 10 ίππων, και την πίσω ανάρτηση. Το κιβώτιο ήταν 4 ταχυτήτων και είχε άδεια κυκλοφορίας για τρεις επιβάτες.
Η παραγωγή του συνεχίστηκε έως το 1974. Η Alta κατασκεύαζε επίσης τρίκυκλα ελαφρά φορτηγά καθώς και μοτοποδήλατα. Το εργοστάσιό της στην Ελευσίνα έκλεισε το 1978.


 
BET Η Βιοτεχνία Ελληνικών Τρικύκλων ιδρύθηκε από τον Πέτρο Κωνσταντίνου και προσανατολίστηκε στην κατασκευή -κυρίως- φορτηγών. Το 1965 σχεδίασε το πρώτο της επιβατικό αυτοκίνητο, ένα τρίκυκλο που βασιζόταν σε κινητήρα μοτοσικλέτας BMW, 125 κ.εκ. Το πρωτότυπο αυτό δεν έφτασε ποτέ στη γραμμή παραγωγής.
Αρκετά χρόνια αργότερα, το 1973, κατασκεύασε το ΒΕΤ 500, που έφερε κινητήρα Fiat 500 κ.εκ., το οποίο παρήχθη όμως σε ελάχιστα κομμάτια. Αντιμετωπίζοντας προβλήματα έγκρισης τύπου, η επιχείρηση σταμάτησε τις δραστηριότητές της το 1976. Από το εικονιζόμενο BET 500 παρήχθησαν μόλις δέκα αντίτυπα.
BALKANIA Ηταν το σήμα που χρησιμοποιούσε ο Ζαχαρόπουλος που κατασκεύαζε στην Αθήνα , ελαφρα 4χ4 φορτηγά και 4χ4 τύπου τζίπ. Μέχρι το 1972,η ¨Ζαχαρόπουλος ΑΒΕΕ» ασχολείτο με την εισαγωγή Ρουμάνικων και Ινδικών αυτοκινήτων.
Το 1975,σχεδιάζει και κατασκευάζει ενα φορτηγό 4χ4,με κινητήρα Diesel – Mercedes Benz 3200 CC, με μεταλλική καμπίνα και για φορτίο 1500 κιλών. Το 1979,το αυτοκίνητο επανασχεδιάζεται με νέα μοντέρνα πολυεστερική καμπίνα. Κατασκευάζεται μέχρι το 1984,οπότε με τον νέο φοροεισπρακτικό νόμο σταματάει η παραγωγή του. Το 1975 η εταιρεία συναρμολογεί και παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά ενα ελαφρύ τύπου τζίπ,με το ονομα AUTOTRACTOR.Το αυτοκίνητο ηταν στην ουσία,ενα εδώ συναρμολογημένο τύπου τζίπ, το “MAHINDRA”.Kαι αυτό βέβαια ηταν ενα αντίγραφο απο τα πρωτογενή Αμερικάνικα Το αυτοκίνητο «φόραγε» κινητήρα diesel 3.100 cc 62 HP PEUGEOT. Το εκμοντερνισμένο πιο «καλό»μοντέλο « AUTOTRACTOR KZ “, φορούσε κινητήρα βενζίνης πάλι της PEUGEOT 2.500 cc , 103 HP.
ENFIELD-NEORION Η Enfield Automotive Ltd, με έδρα το Λονδίνο, ειδικευόταν στη σχεδίαση και κατασκευή ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Το 1972 εξαγοράστηκε από τους αδελφούς Γουλανδρή, οι οποίοι τη μετονόμασαν σε «Enfield-Neorion» και μετέφεραν τη γραμμή παραγωγής στη Σύρο, όπου βρίσκονταν οι εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων Νεωρίου.Ένα από τα μοντέλα που δέχτηκαν τις σχεδιαστικές… επεμβάσεις του Γιώργου Μιχαήλ ήταν το Ε 8000. Επρόκειτο για ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, με αυτονομία γύρω στα 110-130 χλμ. και τελική ταχύτητα 65 χλμ./ώρα. Παρήχθησαν όμως ελάχιστα κομμάτια, γεγονός που οφειλόταν στη σχετικά υψηλή τιμή του και στο φορολογικό «σκόπελο» τον οποίο έπρεπε να αποφύγουν τα ηλεκτροκίνητα οχήματα. Ο Μιχαήλ σχεδίασε το 1974 το «Σικάγο», ένα πολυτελές βενζινοκίνητο όχημα παντός εδάφους, το οποίο παρήχθη όμως μόλις σε δύο αντίτυπα
ZEBRA DAIHATSU Η Automeccanica AEBE ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 από στελέχη της Αυτοκινητοβιομηχανίας Ελλάδος, η οποία ήταν γνωστή για την παραγωγή των Scout και Amico, που αποτελούσαν παραλλαγές του Fiat 127. Το Zebra, αντιθέτως, κατασκευαζόταν πλήρως στην Ελλάδα από την Automeccanica και βασιζόταν στο Daihatsu Charade. Το επαγγελματικής και επιβατικής χρήσης Zebra άρχισε να παράγεται το 1981, ενώ από το 1985 δεν έφερε το σήμα της Daihatsu. Την ίδια χρονιά η Automeccanica εξασφάλισε την άδεια της Lada για την κατασκευή στη χώρα μας του Niva, το οποίο παρήγαγε και σε ανοιχτή έκδοση.
 
PAN-CAR Με έδρα την Αθήνα, η Pan-Car άρχισε το 1977 την παραγωγή του Buggy, που δανειζόταν σασί και μηχανικά μέρη από τη Volkwagen. Το 1992 παρουσίασε την πρότασή της στα οχήματα εκτός δρόμου, με το όνομα «Ερμής». Η παραγωγή του δεν προχώρησε και η εταιρεία σταμάτησε να λειτουργεί δύο χρόνια αργότερα. Το Buggy της Pan-Car ήταν μια από τις λίγες ελληνικές προτάσεις για αυτοκίνητα «ελεύθερου χρόνου»
M A V A H ΜΑΒΑ αρχικά ηταν η Ελληνική εταιρεία εισαγωγής των αυτοκινήτων RENAULT .
Το 1979 αποφασίζει την σχεδίαση και κατασκευή ενός αυτοκινήτου. Την σχεδίαση αναλαμβάνει ο Ελληνας βιομηχανικός σχεδιαστής αυτοκινήτων Γιώργος Μιχαήλ.
Πάνω σε μηχανικά μέρη απο RENAULT,ο Γιώργος Μιχαήλ,σχεδιάζει και κατασκευάζει το πρότυπο ενός ελαφρού πολλαπλών χρήσεων οχήματος που ονομάζεται “FARMA”
Μετά απο αίτηση της MAVA,το αυτοκίνητο στέλνεται στην RENAULT στην Γαλλία,οπου μετά απο εξονυχιστικούς ελέγχους και δοκιμές,παίρνει εγκριση τύπου και μάλιστα με τ ονομα της RENAULT.
Το αυτοκίνητο γίνεται επιτυχία και κατασκευάζεται σε πολλούς τύπους,οπως επηβατηγό-φορτηγό,ακόμα και τύπου τζίπ.Χρησιμοποιεί κινητήρα 845 cc 34 HP,με τελική 110 χλμ/ωρα
Το 1984 σχεδιάζεται ο διάδοχός το FARMA S με αυξημένες εκτός δρόμου δυνατότητες που το είχαν προ ονομάσει «το Ελληνικό Τζίπ». Την ιδια εποχή αλλάζει ο νόμος,η παραγωγή κρίνεται αντιοικονομική και σταματά,και μετά απο λίγο κλείνει και το εργοστάσιο.


 
HERCULES Εργοστάσιο κατασκευής «αγροτικών» οχημάτων-μηχανημάτων , στην Κέρκυρα.
Χρησιμοποιούσε τμήματα της NAMCO (PONY),και κινητήρες , MITSUBISHI , KUBOTA και RUGGERINI.
Παρήγαγε αυτοκίνητα μεταξύ των ετών 1980 και 1983
Απο τα γνωστότερα μοντέλα της το “Hercules light all terrain vehicle” toy 1980
 
AGRICOLA Ελληνας κατασκευαστής στην Θεσσαλονίκη. ( Γ. Τσολακίδης)
Κύρια προιόντα,φορτηγά πολλαπλών ρόλων 4χ4,και διάφορα αγροτικά μηχανήματα.
Το AGRICOLA 25 GT 4X4 truck, ηταν ενα εξυπνης σχεδίασης πολλαπλών χρήσεων,τετρατροχο-τετρακίνητο φορτηγό όχημα,με μεταλλική καμπίνα,και μηχανικά μέρη απο MERCEDES-BENZ 180 D diesel. Mε δυνατότητα φορτίου 1650 κιλών,και μεγίστης ταχύτητας 80 χλμ/ωρα,ηταν ενα τυπικό Ελληνικό αγροτικό οχημα,που εξαφανίσθηκε με την αλλαγή του νόμου του 1984-85.
AUTO DIANA UNICAR Ελληνική κατασκευαστική εταιρεία στην Θεσσαλονίκη, μεταξύ των ετών 1975 και 1984.
Κύριο προιόν της εταιρείας το UNICAR (καμία σχέση με το συνονόματο Ισπανικό),ηταν ενα μάλλον βαρέως τύπου φορτηγό 4χ4,με ικανότητα φορτίου 1500 κιλά.
Χρησιμοποιούσε μηχανικά μέρη MERCEDES-BENZ Diesel, και αξονες απο DODGE. To 1984 που αλλαξε ο φοροεισπρακτικός νόμος στην Ελλάδα,ακολούθησε την μοίρα και αλλων Ελλήνων κατασκευαστών,και εξαφανίσθηκε.
Ε Β Ι Α Μ Ελληνική Βιομηχανία Αγροτικών Μηχανημάτων
Κατασκεύαζε,μεταξύ αλλων αγροτικών μηχανημάτων,σ εργοστάσιο στην Θεσσαλονίκη,και φορτηγό 4χ4,εκμεταλευόμενη την νομοθεσία που κατέτασε κάθε οχημα που μπορούσε να κάνει και αγροτικές δουλειές,στην κατηγορία των αγροτικών μηχανημάτων,με αποτέλεσμα την ελάχιστη εως μηδενική των φορολόγιση. (ο νόμος αλλαξε το 1984).
Στην κατηγορία αυτή κατασκευάσθηκαν περίεργα οχήματα/εργαλεία,που ηταν μισά αυτοκίνητα-μισά τρακτέρ,με 3 ή και με 4 τροχούς.
Μεγαλύτερος κατασκευαστής ,μία Κρητική εταιρεία με τα μοντέλα CANDIA-KRONOS_MINOS_MINOTAUROS και αλλα.Αλλος κατασκευαστής στον Βόλο με το “DEMETRA”
H EBIAM (oπως και η AGROMAX στην Αρτα, η AGROCAR στην Αθήνα,και αλλες ),κατασκεύασαν ενα τύπο τετρατροχου-τετρακίνητου οχήματος,με δυνατότητα φορτίου απο 500 εως 1000 κιλα.
S C A V A S Σχεδιαστής/κατασκευαστής/μηχανικός ο Βασίλειος Σκάβας.
Αποκτώντας εμπειρία απο την εργασία του ( στην ΒΙΑΜΑΞ),ξεκίνησε την πρώτη του σχεδίαση το 1969,κάνοντας σχεδόν τα πάντα,οσον αφορά την κατασκευή του πρoτύπου.
Το SCAVAS 1 , ηταν ενα σπόρ αυτοκίνητο με κινητήρα N.S.U. 1200,και παρουσιάσθηκε το 1973. Το αυτοκίνητο,μετά απο εντονες πιέσεις του Κώστα Καββαθά,ιδιοκτήτη των 4 Τροχών, πήρε αδεια κυκλοφορίας,αλλα ποτέ αδεια εγκρισης για παραγωγή.Το δεύτερο μοντέλο ηταν το πανέμορφο SCAVAS 2,που παρουσιάσθηκε το 1992,και προοριζόταν για παραγωγή. Για μιά ακόμα φορά το Ελληνικό κράτος,του εδωσε αδεια κυκλοφορίας,αλλα οχι αδεια παραγωγής.Το SCAVAS3 , το 1996,δεν ξεπέρασε ποτέ το στάδιο σχεδίασης.
SFAKIANAKIS H “SFAKIANAKIS”, είναι ενα γκρούπ επιχειρήσεων,που δραστηριοποιείται σε τρείς χώρες με προσωπικό περίπου 1000 ατόμων.Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1961 (και αφού είχε διαδεχθεί διάφορες παρόμειες οικογενειακές επιχειρήσεις) και ονομάσθηκε “ BUSSING HELLAS”.
Αρχικά εφτιαχνε αμαξώματα πάνω σε εισαγώμενα σασί.
Αργότερα,κάνοντας αρχικά χρήση τεχνολογίας απο την Γερμανική «ΜΑΝ»,και αργότερα απο την επίσης Γερμανική «BUSSING»,αρχισε να φτιάχνει εξ ολοκλήρου,λεωφορεία – πούλμαν,κλπ οχήματα.
Δημιούργησε επίσης και μιά σειρά λεωφορείων και φορτηγών,πάνω σε εισαγώμενο Ιαπωνικό σασί της «ΗΙΝΟ» Ενας αριθμός της παραγωγής , εξήχθει σε Μέση Ανατολή και Ανατολική Ευρώπη.
Απο το 2006,η εταιρεία ασχολείται ,μόνο,μετην εμπορία αυτοκινήτων και συναφών εξαρτημάτων.
S A R A C A K I S Ο ομιλος επιχειρήσεων των αδελφών Σαρακάκη,ηταν στην ουσία ενας απο τούς δύο μεγάλους κατασκευαστές λεωφορείων-φορτηγών,κλπ οχημάτων.
Η εταιρεία ξεκίνησε απο την Θεσσαλονίκη το 1923,ως εισαγωγέας οχημάτων και ανταλλακτικών. Το 1941 τα κεντρικά γραφεία μεταφέρονται στην Αθήνα.
Ουσιαστικά σαν κατασκευαστής ξεκίνησε το 1954.
Το 1962,αρχίζει την κατασκευή /παραγωγή αμαξωμάτων,πάνω σε εισαγώμενα σασί. Το 1966 αρχίζει την κατασκευή λεωφορείων πάνω σε δική της σχεδίασης και κατασκευής σασί,με μηχανή VOLVO. Ηταν η σειρά SB 55 – SB 556 – SB 85 – SB 95. ( To SB σήμαινε SARACAKIS BROTHERS).Το 1974 κατασκευάζει το πρώτο χωρίς σασί λεοφωρείο, το SBAV, και μετά απο συνεχείς αναβαθμήσεις φθάνει στο SBAV 90 το 1990
Πετυχημένα μοντέλα ,που εγιναν και μεγάλη εξαγωγική επιτυχία σε χώρες κυρίως της Μέσης Ανατολής
Εκτός των αλλων η εταιρεία συναρμολόγησε (και αλλα κατασκεύασε ) σειρά οχημάτων 4χ4,τρίκυκλων μεταφορικών,τρακτέρ και αλλων τύπων.
Αυτή την εποχή η εταιρεία ουσιαστικά λειτουργεί μόνο σαν εμπορική.
ΒΙΑΜΑΞ Μια απο τις μεγάλες Βιομηχανίες στη Ελλάδα,μ εργοστάσια στην Αθήνα-Θασσαλονίκη και Λάρισσα..
Ηταν απο τις πρωτοπόρες εταιρείες,που διέθεταν απο παλαιά,ποιοτικό ελεγχο,τεχνική εκπαίδευση και υποστήριξη,γραφείο ερευνας και παραγωγής κ.λ.π...
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1930 απο την οικογένεια Φωστηρόπουλου,που ως τότε λειτουργούσε ως εισαγωγέας της MERCEDES BENZ.Aπο το 1956 αρχισε να κατασκευάζει αμαξώματα λεωφορείων,και απο το 1961 γίνεται κατασκευαστής οχημάτων. Οχήματα οπως το R 495 και το R514 τύπου πούλμαν,εδραιώνουν την ποιότητα των κατασκευών. Εως τα τέλη της δεκαετίας του 80, η εταιρεία κατασκευάζει χιλιάδες οχήματα (Λεωφορεία-πούλμαν- τρόλει-τρακτέρ-αμαξώματα-σασί για λογαριασμό αλλων εταιρειών,και αλλα πολλά). Μεγάλες επιτυχίες οχήματα οπως τα F 530 και F 580 πωλούνται σε μεγάλους αριθμούς στην Ελλάδα,και εξάγονται σε επίσης μεγάλους αριθμούς στο εξωτερικό (Ευρώπη-Ασία και Αφρική). Τέλη της δεκαετίας του 80,η εταιρεία κάτω απο το βάρος της πετρελαικής και οικονομικής κρίσης,του εντονου εγχώριου και αλλοδαπού ανταγωνισμού και της εμφάνισης των νέων νόμων που επέτρεπαν την αρθρόα εισαγωγή μεταχειρισμένων λεωφορείων απο το εξωτερικό,γονάτισε και έκλεισε.
ΕΛΒΟ Eλληνική Βιομηχανία Οχημάτων Δημιουργήθηκε το 1972 μετά απο συμφωνία του κράτους με την Αυστριακή STEYR-DAIMLER-PUCH με το όνομα STEYR HELLAS S.A. Mέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ’80 η STEYR Αυστρίας κατείχε το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλαίου. Το 1986 το Ελληνικό κράτος αποκτά την πλειονότητα της εταιρείας και την μετονομάζει σε ELVO. Η αρχική παραγωγή της εταιρείας ήταν αγροτικά μηχανήματα, τρακτέρ, φορτηγά και μοτοποδήλατα σχεδίασης της STEYR και της PUCH. Tεράστιες παραγγελίες απο το κράτος για φορτηγά οχήματα, διαφόρων τύπων, για τις ένοπλες δυνάμεις και τις Δημόσιες υπηρεσίες, δίνουν ώθηση στην εταιρεία. Το 1981 εδώθει παραγγελία και κατασκευάσθηκε το ερπυστριοφόρο όχημα μεταφοράς προσωπικού LEONIDAS ,στην ουσία αντίγραφο (με ελάχιστες διαφοροποιήσεις) του Αυστριακού STEYR 4K 7 FA.
Το 1987 η εταιρεία παράγει το LEONIDAS 2, με ουσιαστικές διαφοροποιήσεις απο το «1» και σε μεγάλους αριθμούς. Στα χρόνια που ακολούθησαν η ΕΛΒΟ εγινε σχεδόν ο αποκλειστικός προμηθευτής του Ελληνικού Δημοσίου, κατασκευάζοντας φορτηγά (στρατιωτικά και μή) με κινητήρες της STEYR. Παρήγαγε και τα φορτηγά τύπου Β για τον Ελληνικό Στρατό της STEYR 680Μ3 σε έκδοση 6×6 και 680Μ σε έκδοση 4×4. Και ακολούθησε το τελείως Ελληνικό (σχεδιαστικά αμάξωμα) STEYR 12Μ με τα ίδια μηχανικά μέρη.
Παράγει ακόμα και σήμερα το 240 G και 290 G ½ του τόνου πάλι για τον Ελληνικό Στρατό. Και 290 Τ, κλειστού τύπου για την αστυνομία και την πυροσβεστική. Επίσης λεωφορεία όπως π.χ. το MIDAS και EUROPE του 1993 με μεγάλες εξαγωγές. Σημαντική εξαγωγική επιτυχία το 1996 στην Σιγκαπούρη, που ήταν και η πρώτη χρήση λεωφορείων χαμηλού δαπέδου στην περιοχή.
Το 1988 σταματά η συνεργασία με την STEYR. Οι παραγγελίες από το κράτος ελαχιστοποιούνται λόγω των οικονομικών περικοπών. Η σχεδίαση και κατασκευή πρωτοτύπου ελαφρού άρματος τύπου «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» αφήνει υποσχέσεις, αλλά δεν παίρνει παραγγελίες. Μια Ελληνο-Γερμανική συμφωνία για την κατασκευή ενός επιβατηγού σπόρ αυτοκινήτου, που το πρωτότυπό του παρουσιάζεται στην Φρακφούρτη το 2001, του ELVO ALETIS, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης δεν προχωρά.
Από το 2000 η ΕΛΒΟ είναι μερικώς ιδιωτικοποιημένη. Αυτή την εποχή κατασκευάζει κατόπιν αδείας το HUMMER σε διαφορετικές μορφές και χρήσεις, σειρά λεωφορείων, φορτηγών κ.λπ
 
ALETIS Ενα αυτοκίνητο που θα έφτιαχνε η Ελληνική ΕΛΒΟ σε συνεργασία με Γερμανική εταιρεία και ηταν βασισμένο σε μηχανικά μερη V.W. Το πρωτότυπο παρουσιάσθηκε στην έκθεση της Φρακφούρτης αλλά τελικά δεν προχώρησε.
- Μετά τον παγκόσμιο πόλεμο ξεκινήσαμε μαζί με όλους τους άλλους και όλοι τότε ήμασταν σε μια κατάσταση επιεικώς δραματική. Δραματική, γιατί δεν υπήρχαν λεφτά, δεν υπήρχαν εργοστάσια, δεν υπήρχαν επιστήμονες, δεν υπήρχαν τεχνίτες. Υπήρχε όμως το βασικό: Η ανάγκη της επιβίωσης. Κι εκεί τα πήγαμε καλά.
- Κατ’ αρχάς φτιάξαμε τα απαραίτητα αυτοκίνητα – εργαλεία. Τα αυτοκίνητα που χρειάζονταν στην ύπαιθρο, για να κάνουν δουλειά, να μεταφέρουν τις σοδειές, την γυναίκα τους και τα παιδιά τους. Και για να φτιάξουμε αυτά τα αυτοκίνητα, σκεφτήκαμε – δουλέψαμε – ανακαλύψαμε και προχωρήσαμε στην παραγωγή και πουλήσαμε και αναβαθμίσαμε και ξαναπουλήσαμε, και ΤΟΤΕ ;
- Τότε το κράτος (που είμαστε εμείς) αλλάξαμε τους νόμους και ότι είχαμε καταφέρει μέχρι τότε το διαλύσαμε. Και επειδή τα εργαλεία είναι απαραίτητα και δεν τα βρίσκαμε εδώ, τα αγοράσαμε (και αγοράζουμε) από έξω. Και οι τεχνίτες ; τα μυαλά ; τα σχέδια ;.
- Και είχαμε φτιάξει βιομηχανίες που έφτιαχναν φορτηγάκια. Στην αρχή απλώς έκαναν την δουλειά τους και τα περισσότερα μέρη τους ηταν εισαγόμενα. Αργότερα φτιάξαμε περιφερειακές βιοτεχνίες και φτιάχναμε τα περισσότερα μέρη τους εδώ. Και το κυριότερο ήταν ότι αυτά τ’ αυτοκίνητα ήταν τόσο καλά, που τεράστια Ευρωπαικά εργοστάσια τα υιοθετούσαν και αυτά έφεραν και τα σήματά τους. Ηταν τόσο καλά που τα αγόραζαν οι ΞΕΝΟΙ (ξέρετε αυτοί οι «κουτοί»). Και θα σας πώ και κάτι ακόμα και εμείς κονομoύσαμε και περνούσαμε καλύτερα. Και τότε, το κράτος (που είμαστε εμείς), άλλαξε τους νόμους και ότι είχαμε καταφέρει μέχρι τότε, το διαλύσαμε.
- Και είχαμε φτιάξει βιομηχανίες και περιφερειακές βιοτεχνίες, που δούλευαν χιλιάδες έλληνες (και φέραμε κι εργάτες απ΄ έξω, γιατί εμείς δεν φθάναμε) που έφτιαχναν λεωφορεία και πούλμαν και φορτηγά και τρακτέρ και μηχανάκια και ποδήλατα και γεννήτριες και καράβια και και και. Και τότε το κράτος (που είμαστε εμείς) άλλαξε τους νόμους και τα περισσότερα απ όσα είχαμε καταφέρει μέχρι τότε, τα διαλύσαμε.
Και τι έχει μείνει ? Εχουν μείνει ελάχιστοι που φτιάχνουν αμαξώματα. Στην ουσία μόνο ενας μεγάλος κατασκευαστής υπάρχει, η ΕΛΒΟ. Εχουν μείνει όμως πάρα πολλοί, που είναι σίγουρο πλέον, ότι ΔΕΝ θα ξανατολμήσουν να κάνουν ή ξανακάνουν κάτι στην Ελλάδα. Και αυτό, γιατί το κράτος (που είμαστε εμείς) θα ξαναλλάξει τους νόμους, για να καταστρέψει τις όποιες προσπάθειες γίνουν και εάν δεν αλλάξει τους νόμους, θα επικαιροποιήσει την από αρχαιοτάτων χρόνων δυνατότητα του λαού μας, να σκοτώσει ο ένας τον άλλον.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ? ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΩΡΑ?? ΟΥΤΕ ΒΙΔΑ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 80...ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΜΠΟΥΡΔ,,,,, ΟΥΤΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΧΕ,,, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΛΒΟ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ?ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΗΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΗΞΗ !!! ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ , ΚΗΜ ΙΖΟΛΑ ΚΤΛ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ-ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΑΡΤΕΜΙΣ κλικ εδώ , ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΒΓΑΖΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΗΡΘΕ Ο ΠΑΠΑΔΡΕΥΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ USA ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΛΑ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΜΠΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 3ΠΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ !

http://mhnpetaslefta.blogspot.gr/2013/11/h-istoria-tou-aytokinhtou.html

ΕΓΡΑΨΕ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ-ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Πρόκειται για έναν από τους πιο πλούσιους και μισητούς Έλληνες πολίτες. Μόνον που αυτός δεν είναι ίσος ενώπιον όλων αλλά πρώτος ενώπιον φτωχών και πένητων βιοπαλαιστών. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς: To νόμο περί ευθύνης υπουργών; Ένα μιαρό κατασκεύσμα για να μην πηγαίνουν φυλακή οι φονιάδες πολιτικοί;
-Την προίκα του από την σύζυγο Μπακατσέλου; Κάποτε επιχειρήθηκε η καταγραφή των τραπεζικών του καταθέσεων και η σούμα που έκαναν οι δημοσιογράφοι ήταν η πιο κάτω πρόχειρη:
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΩ 130.000,000 EUROBANK
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΩ 500.000,000 EUROBANK
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΩ 454.295,530 MARFIN
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΩ 500.000,000 MARFIN
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΩ 82.836,360 ΕΘΝΙΚΗ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 170.000,000 EUROBANK
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 54.000,000 MARFIN
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 83.000,000 MARFIN
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 209.000,000 MARFIN
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 210.621,030 ΕΘΝΙΚΗ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 93.939,460 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 214.498,200 ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ -
-Το βοιδόματο της αγελάδος; Τον τρόπο που καταβροχθίζει εκτός από τα καναπεδάκια και τους συνομιλητές του;
-Τις ανοησίες και φλυαρίες που λέει στη Βουλή και γελάει ο κόσμος μαζί του;
-Τις προσβολές σε ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές σε αξιοπρεπείς Έλληνες πολίτες;
-Το θωρακισμένο BMW 750 που έχει υφαρπάξει από τα λεφτά του λαού;
-Την απαράδεκτη και προσβλητική για τους πολίτες ενέργεια του να ζητήσει από το ΥΠΕΘΑ να πετάξει πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να τον πάει και να τον φέρει στο εξωτερικό και να τον προσγειώσει στην Σκιάθο για να φάει τους αστακούς;
-Την δουλοπρέπεια με την οποία αντιμετωπίζει τους ξένους ηγέτες;
-Την οπισθοχώρηση του στα εθνικά θέματα έναντι Τούρκων και Σκοπιανών;
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος όταν ο λαός στήσει τα δικαστήρια πρέπει να δικαστεί και να καταδικαστεί για εσχάτη προδοσία.
Είναι αναμφίβολα ο πιο μισητός Έλληνας.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ αυτό το παιδοβουβαλο με τόσα λεφτά που έχει αρπάξει είναι στην βουλή, έχει όλα τα κακά χαρακτηριστικα σε ένα πακέτο, μπορεί να μου πει τι θα τα κάνει τα λεφτά ?? θα τα πάρει μαζί του? αυτός θέλει εκτέλεση να τον κρεμάσεις ανάποδα (δεν έχω πειράξει άνθρωπο άλλα κάτι τέτοιους τύπους είναι πραγματικά αργή εκτέλεση,
makeleio

http://mhnpetaslefta.blogspot.gr/2013/10/venizelos-prodotis.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ ΚΑΙ TO ΚΡΥΒΟΥΝΑρτέμης Σώρρας: Γεια σας!!! Σας λέω συνέλληνες τώρα λοιπόν ότι, σας υπόσχομαι, βάλτε τις υπογραφές σας (στο Ψήφισμα Ελλήνων), χρειάζομαι 4 με 5 εκατομμύρια και η Ελλάδα θα πάρει όλη τη διακυβέρνηση της χώρας στα χέρια της. Όλα τα μνημόνια είναι άκυρα. Θα σας δώσω μια πληροφορία, ο Παπούλιας έχει Αλτσχάιμερ, εμείς έχουμε έγγραφο ότι ο άνθρωπος έχει Αλτσχάιμερ και κάποια στιγμή χάθηκε τρεις ημέρες πριν το μνημόνιο, τον έχουνε με φάρμακα και με ανώτατη ιατρική, αυτός ο άνθρωπος τώρα υπογράφει για τη χώρα;

Γιώργος Αρίστογλου: Υπάρχουν αποδείξεις για αυτά;

Αρτέμης Σώρρας: Βεβαίως, έχουμε έγγραφα από τον γιατρό του, έχουμε πληροφορίες καλές και όταν έρθει η ώρα που περάσουμε το μεταίχμιο, γιατί όταν περάσουμε το μεταίχμιο και περάσω την ανηφόρα και την ανέβω και πιάσω την κοιλάδα θα έρθουν πολλοί καλοθελητές Έλληνες που τώρα δεν μπορούν να εμφανιστούν να πουν όλες αυτές τις αλήθειες και να τις πιστοποιήσουν. Πως υπογράφει ένας πρόεδρος με Αλτσχάιμερ τη δέσμευση μιας χώρας; Πως υπογράφετε ρε όλοι εσείς απλόχερα; Τώρα δίνετε δανεισμό σε Εβραίο να μου πάρει την ΠΑΝΓΑΙΑ που έχει μέσα Ελληνική γη και χαρίζεται; Και του δίνεται και δάνειο;Κατ΄αρχάς οι Εβραίοι δεν έχουνε λεφτά οι άνθρωποι γιατί πραγματικά δεν έχουνε λεφτά. Εγώ ο Έλληνας λοιπόν λέω και δηλώνω ότι στην Εθνική Τράπεζα έδωσα 1,175 δις για να αγοράσω το 12%, κανείς άλλος δεν το έκανε, και έρχεται ο Εβραίος με 160εκ. και δεν έχει να δώσει λεφτά, έρχεται με ένα παλιόχαρτο που κάπου το βρήκε στο Ισραήλ και το έφερε και του δίνει η χώρα μου 418εκ! Η χώρα μου έχει λεφτά να του δώσει αλλά ο Εβραίος δεν έχει λεφτά να επενδύσει; Τότε τι επενδυτής είναι; Και ημέρα Σαββάτου. Καλά όλοι στα γραφεία σας έρχεται Παρασκευή και καμιά φορά δεν πάτε, τώρα Σαββάτο κάνετε deal και πουλάτε την ΠΑΝΓΑΙΑ;!

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΑΠΑΤΗ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
Γιώργος Αρίστογλου: Κύριε Σώρρα αυτό δεν το έχει πει κανένας, Σάββατο που λέτε.(για την πώληση)
 
Αρτέμης Σώρρας: Μπορώ να σας το εξηγήσω, είναι ήδη αναρτημένο σε εμάς, έχει ήδη πουληθεί Σαββάτο το απόγευμα 5 η ώρα πούλησαν την ΠΑΝΓΑΙΑ! Σαββάτο στον Εβραίο! Με ένα χαρτί 160εκ. κάπου στο Ισραήλ παρατημένο, τώρα μου ήρθε με ένα χαρτί -αλλά και καμιά φορά εφημερίδες να φέρεις, αν το ευλογήσει ο κατάλληλος περνάει- και του δώσανε και δάνειο 418εκ. Δεν καταλαβαίνω τι άλλο. αμηχανία έχετε στο ΤΧΣ, έχετε αμηχανία. Το άλλο το Εβραιόπαιδο του ΤΧΣ λόγω ανατροπών στο deal, έχει και ανατροπές το ΤΧΣ για το deal. Και πήρε ο Εβραίος με δάνειο δικό μου, με 3%, υπάρχει 3% δανεισμός; Πήρε 418εκ. από τον Ελληνικό προϋπολογισμό, του δώσαμε δάνειο του Εβραίου για να πάρει την ΠΑΝΓΑΙΑ;; Θέλετε κρέμασμα!!!
Και δεν υπήρχε κανένας μηχανισμός στην Ελλάδα, δεν υπήρχε τράπεζα, δεν υπήρχε ο κ. Προβόπουλος, δεν υπήρχαν άλλοι δεκαπέντε διοικητές, δεν υπάρχει μια σύνδεση με εκατό άτομα στην Τράπεζα της Ελλάδος που να κοιτάνε και να ελέγχουν όλα αυτά τα πράγματα; Δεν υπάρχει υπουργείο εσωτερικών; Δεν έχω μυστικές υπηρεσίες; Δεν έχω τίποτα;

Γιώργος Αρίστογλου: Και στην πώληση επάνω ποιος υπόγραψε κ. Σώρρα;

Αρτέμης Σώρρας: Η Εθνική Τράπεζα αγαπητέ μου! Η Εθνική Τράπεζα η Ελληνική που ζήταγαν τα παπαδαριά να βάλει ο Έλληνας τον μισθό του. Και στέκεται ο Έλληνας εδώ αυτός ο «απατεώνας Σώρρας» και δίνει 1,2δις και δεν μιλάνε και έχω και μετρητά να τους τα δώσω και δεν με καλεί κανένας, γιατί; Γιατί φοβούνται, γιατί άμα περάσω στην Εθνική θα την ελέγξω αφού είμαι μέτοχος, βλέπεις λοιπόν;

Γιώργος Αρίστογλου: Μην πατήσει το πόδι του ο Σώρρας στην Ελλάδα. Άμα μπει έστω και με 10ευρώ, τελειώσαμε. Έτσι λένε αυτοί «τελειώσαμε».

Αρτέμης Σώρρας: Να σου πω ένα παράδειγμα για να δεις πόσο απλά είναι τα πράγματα. Έχεις έναν σταθμό, αύριο το πρωί μου λες θέλω να πουλήσω μετοχικό κεφάλαιο. Για να μου πουλήσεις έστω και το 1%, δεν θα ελέγξω τι τζίρο κάνεις, που πας κλπ; Απλά θα έρθω και θα σου δώσω λεφτά; Θα ελέγξω έτσι δεν είναι; Άρα το ίδιο συμβαίνει για όλες τις εταιρίες. Αν αύριο πάρω το 10% του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας έχω δικαίωμα την επομένη να βάλω έναν στρατό λογιστών να ελέγξουν την Εθνική Τράπεζα, μπορώ ή δεν μπορώ; Δηλαδή θα πάω να πληρώσω και θα μου λένε ότι γουστάρουν τα εβραιόπαιδα; Δεν θα ελέγξω την Εθνική; λογικό δεν είναι;
Μα εγώ τι κάνω, εγώ τα βάζω πριν ελέγξω αγαπητέ, είμαι τόσο «large» και λέω πάρτε τα δεν ελέγχω, ότι μου λέτε εσείς, όλα καλά, κάνει 1,2δις δεν ελέγχω τίποτα πάρτε το. Με το που μπω μέσα όμως έχω δικαίωμα να βγάλω και να ελέγξω την τράπεζα γιατί είμαι μεγαλομέτοχος, σωστά;

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ 18/11/2013

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

 
http://manamoyellas.blogspot.gr/

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ 18/11/2013
 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΓιώργος Αρίστογλου: Κυρίες και κύριοι, Αρτέμης Σώρρας. Κύριε Σώρρα τι κάνετε; Καλημέρα.

Αρτέμης Σώρρας: Καλημέρα, χαιρετισμούς σε όλους τους συνέλληνες απανταχού της γης!
 
Γιώργος Αρίστογλου: Είστε καλά κατ΄αρχήν;
 
Αρτέμης Σώρρας: Είμαι πολύ κουρασμένος, κοιμάμαι σχεδόν ελάχιστα και ταξιδεύω από τη Βόρειο Αμερική στη Νότιο Αμερική όπου μπορώ, για να σπάσω όπου μπορώ και να δημιουργήσω μεγαλύτερα θέματα και προβλήματα στους πατρόνες επιβήτορες, που νομίζουν ότι είναι επιβήτορες.
 
Γιώργος Αρίστογλου: Κύριε Σώρρα είστε στην Αμερική κουρασμένος, τρέχετε για τα διάφορα προβλήματα και έκανα μια διαπίστωση πριν ότι ο Ελληνισμός μας μάλλον έχει τελειώσει ιστορικά. Και εσείς ένας απλός άνθρωπος, ένας Έλληνας προσπαθείτε να ξανασηκώσετε στον ώμο σας, πιάνοντας αγκαλιά όλους τους Έλληνες να τους σφίξετε για να μπορούν να αφουγκραστούν όλοι τι γίνεται πίσω από την πλάτη τους και να τους ξυπνήσετε και να τους πείτε «ξύπνα ρε Έλληνα, ξύπνα εδώ κάτι γίνεται, κάτι σου κάνουνε!». Πόσο βαρύ είναι λοιπόν αυτό που έχετε στην πλάτη αυτή τη στιγμή κ. Σώρρα;
 
Αρτέμης Σώρρας: Δεν είναι καθόλου βαρύ. Θα σας πω λοιπόν ότι το DNA το Ελληνικό είναι πάντα εκεί και περιμένει. Περιμένει το κατάλληλο κλειδί, το κατάλληλο μέταλλο της φωνής για να ξυπνήσει. Το έχουν αποκοιμίσει, προσπαθούν να του αλλοιώσουν αλλά δεν μπορούν το Ελληνικό DNA. Οι πραγματικοί Έλληνες ξυπνάνε, ξέρουνε που είμαστε, ξέρουνε τι κάνουμε. Η ιστορία του Ελληνισμού δεν θα τελειώσει ποτέ, γιατί με αυτή τη ιστορία ξεκίνησε ο πλανήτης και για αυτό τον λόγο κατασκευάστηκε, με αποδείξεις περί τούτου.

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ

Όμως, όχι μόνο θα ξυπνήσει, όχι μόνο θα θυμηθεί, αλλά είναι αυτό που λέω κάποια στιγμή, έπρεπε να τελέσετε το αδίκημα. Ήταν η εποχή σας κύριοι αποστάτες που να δείξετε, πώς να το κάνετε. Αποτύχατε παταγωδώς και στον τρόπο και στη λειτουργία. Τώρα βεβαίως είναι θέμα Ελληνισμού, γιατί αυτοί τα έβαλαν με τον Ελληνισμό. Δεν ήταν απλά δύο είδη τα οποία έπρεπε κάποιος να διαλέξει, έπρεπε να σκοτώσουν εσένα, αυτό είναι ένα κομμάτι του εγωισμού που σιχαίνομαι! Ενώ χειροκροτώ τον ανταγωνισμό. Εάν φτιάξεις κάτι θα το χειροκροτήσω, εάν φτιάξω κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο θα πρέπει να το χειροκροτήσεις εσύ. Η βάση όμως, που δουλεύει όλος ο Εβραϊσμός-Σιωνισμός είναι να καταστρέψουμε τη βάση και να φανεί το κοντό, το άσχημο, το άθλιο, καλύτερο γιατί απλά δεν έχει μέτρο σύγκρισης. Αφήστε τον Ελληνισμό, βάλτε και τα δικά σας δίπλα και αν τα δικά σας είναι καλύτερα, ωραιότερα, αν θέλετε, πιο εύχρηστα και πιο φιλοσοφημένα θα κρατήσουμε τα δικά σας. Αυτό είναι μια ελεύθερη βούληση, αυτό είναι ανταγωνισμός, εγώ χειροκροτώ τον ανταγωνισμό, δεν χειροκροτώ τον εγωισμό που θα πρέπει να γκρεμίσεις το δικό μου και να υπάρχει μόνο το δικό σου. Αυτό είναι μόνο στον πλανήτη όσον αφορά ως μια πιο γενική έννοια. Δεν θεωρώ ότι είναι βάρος αυτό που κάνω, είναι καθήκον μου, είναι κομμάτι της ζωής μου, μέχρι τελευταίας σταγόνας του αίματος μου.
 
Γιώργος Αρίστογλου: Εγώ δεν χρειάζεται να λέω τίποτα άλλο «ο Έλληνας Αρτέμης Σώρρας». Και μιλάμε σαν να είμαστε δυο Έλληνες απλοί της καθημερινότητας. Ακούω από δω, ακούω από εκεί κ. Σώρρα, παγκόσμια καταπιστεύματα. Τι είναι αυτά; Δεν μπορώ να το χωνέψω, δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι όλο αυτό.ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, BILL GATES ΚΑΙ GOOGLE

Αρτέμης Σώρρας: Ξέρετε, η υπόθεση της τράπεζας της Ανατολής, όπως είχα ξαναπεί, είναι μια μεγάλη απάτη που μας καταστρέψανε, μας σφάξανε, πήραν το χρυσάφι μας, ανοίξανε με δικά μας χρήματα την Deutse Bank (Γερμανία) και την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα (Ευρώπη). Το κάνανε όχι οι Γερμανοί, το κάνανε οι Σιωνιστές. Οι δογματισμένες λέσχες και τα δόγματα βοηθήσανε πάρα πολύ σε αυτό.
Μετά τα 600δις του Αμερικάνικου ομολόγου, και εκεί είναι λίγο οξύμωρο. Θα έχετε δει βέβαια στο διαδίκτυο, σε αυτό το απείθαρχο που δεν είναι δικό μου είναι συγκεκριμένων υπηρεσιών και θα ήθελα κάποια στιγμή οι Έλληνες να μην πιστέψουν ότι υπάρχει ο Μπιλ Γκέιτς «ένα επιτυχημένο παιδί που ανακάλυψε τα windows» θα ήταν λίγο κουτό να το πιστέψει κάποιος, έτσι; Δεν υπάρχουν windows και Μπιλ Γκέιτς. Ήταν ένα παιδί που το πήραν από το πανεπιστήμιο και του είπανε θα κάνεις τον Μπιλ Γκέιτς, θα πεις ότι είναι δικά σου και έλα να το προβάλλεις στον πλανήτη. Τρεις φοιτητές ανακάλυψαν το Google;!! Είναι λίγο οξύμωρο αυτό έτσι; Το κανάλι που λέγεται διαδίκτυο δεν είναι ούτε των φοιτητών, ούτε κάποιου αλλουνού, είναι των «μεγάλων παιδιών». Για να τρέξεις λοιπόν στη λεωφόρο τη δικιά μου του διαδικτύου, εάν δεν σε έχω ευλογημένο ή αν δεν σου έχω δώσει την άδεια δεν πας πουθενά, το καταλαβαίνετε αυτό έτσι; Τώρα βγήκαν κάποιοι φοιτητές και ανοίξανε την Google είναι λίγο οξύμωρο, αλλά τα εβραιόπαιδα κρύβονται πολύ καλά πίσω από φτωχές προσωπικότητες για να δείξουν και τις μεγάλες επιτυχίες που μπορεί να έχει το ανθρώπινο γένος και εντελώς τυχαία είναι όλα εβραιόπαιδα έτσι; Εντελώς τυχαία! Τόσο τύχη! Ξέρετε ότι εμείς οι Έλληνες δεν πρέπει να πιστεύουμε στην τύχη γιατί δεν υπάρχει τύχη, κάθε τι που γίνεται γύρω μας είναι εντελώς μεθοδευμένο, στοχευμένο, οι πλανήτες θα κουτουλάγανε, άρα δεν είναι τυχαίο που κάθεται η γη εδώ πέρα και που συζητάμε εμείς σήμερα. Άρα λοιπόν τίποτα δεν είναι τυχαίο.

ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΩ ΤΗ ΣΟΥΠΑ

Και θα ήθελα να πω για αυτό που λένε κάποιοι «ο Σώρρας είναι μεγάλη απάτη». Εάν ήθελα να κάνω μια απάτη, δεν θα κρυβόμουνα, δεν θα είχα κρυφτεί καλά πίσω από πολιτικά τομάρια που υπάρχουνε τόσα πολλά; ή δεν τα ξέρω ποια είναι; Δεν ξέρω εγώ πώς να κάνω την ίντριγκα; Ξέρω δηλαδή να δημιουργήσω το οικοδόμημα αλλά μου λέτε ότι η τέχνη να βάλω μια βόμβα να το ανατινάξω να το κάνω σκόνη, θέλει μεγάλη τεχνική; Το να κλέψεις ένα αυτοκίνητο θεωρείται ότι είναι τεχνολογία; Το να κατασκευάσεις ένα αυτοκίνητο το καταλαβαίνω, μα να το κλέψεις; Βλέπετε λοιπόν ότι η καταστροφή θέλει τεχνολογία; Δεν θέλει τεχνολογία, θέλει απλά να περάσεις την κόκκινη διαχωριστική γραμμή του που είσαι, από τη μια μεριά ή την άλλη, έτσι θα το αντιληφθείτε. Δηλαδή το να γίνεις ένας καλός εκτελεστής, το να γίνεις ένας καλός οικονομικός δολοφόνος, το να κλέψεις κλπ. Γι' αυτό βλέπω είναι τόσο ηλίθιος ο τρόπος που κλέβουν, είναι τόσο οξύμωρα ηλίθιο, που λέω καλά δεν έχουνε νόηση; Βάλτε έναν Έλληνα να κλέψει να μη σας δει κανένας. Μα εβραιόπαιδα τώρα κλέβετε με αυτόν τον τρόπο και νομίζετε ότι κάτι κάνετε; Κρατώντας μόνο χαμηλά προφίλ, έχοντας μόνο τα ΜΜΕ, τηλεοράσεις, κατακλέβετε τον κόσμο και τον πλανήτη, με έναν τρόπο που είναι τόσο εμφανής με τόσα στοιχεία παντού όπου δεν μπορείτε να αποδείξετε τα δικά σας πόθεν έσχες.

ΕΛΛΑΣ - Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ

Για παράδειγμα, ο Σώρρας λοιπόν είναι ο μοναδικός στον πλανήτη ο οποίος έχει βγάλει ότι έχει προσωπικά επάνω σε ένα τραπέζι παγκόσμιο και όχι της Ελλάδος μόνο. Με αποτέλεσμα, με κοιτάνε όλες οι κακόφημες υπηρεσίες, οι κακόβουλοι λαοί, όλοι οι δογματιστές, όλα τα δόγματα τα ανθελληνικά, όλα αυτά που τους χαλάω τη σούπα. Αν υπήρχε κάτι μεμπτό σε αυτήν την απάτη μου, τη μεγάλη απάτη που κάνω, που δεν καταλαβαίνω και ποια απάτη κάνω γιατί δεν ζήτησα και τίποτα, δηλαδή δεν πήρα κάτι από κάποιον, είμαι ο μοναδικός απατεώνας που δίνω και δεν παίρνω. Μα σου δίνω, σου λέω να ενωθείς, δεν σου λέω να διασπαστείς και αντ΄ αυτού σου δίνω και χρηματοδοτώ την ένωσή σου με οποιονδήποτε τρόπο, άρα πόσο απατεώνας μπορεί να είμαι;
Αν είναι απατεώνας αυτός που δίνει δηλαδή και προσπαθεί να σε ενώσει με ότι καλό και να αφήσουμε τις μικροδιαφορές μας να δούμε ότι όλοι γεννηθήκαμε Έλληνες.Και λέω, το ότι υπάρχουν 6.500 θρησκείες δεν είναι ότι καλύτερο και γιατί να δημιουργηθούν τόσες πολλές αφού ο Θεός είναι ένας. Και λέω εντάξει ας δούμε ότι όλοι γεννηθήκαμε Έλληνες, ας κάτσουμε σε αυτό το κομμάτι και να πάμε όλοι για την Ελλάδα μας και τις μικροδιαφορές μας, δεν μπορώ να βάλω τώρα στις διαφορές τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, μιλάμε για την Ελλάδα, μιλάμε για την μητέρα των μητέρων. Και σας λέω ενωθείτε κάτω από την Ελλάδα μας γιατί είναι θέμα Ελληνισμού, είναι θέμα Ελλάδας και ελάτε να ενωθούμε όλοι μαζί και χρηματοδοτούμε αυτή την ένωση.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ


Γιώργος Αρίστογλου: Κύριε Σώρρα θα σας γυρίσω λίγο πίσω, έχουμε να πούμε πολλά σήμερα και θα βγάλουμε και πολλά πράγματα στον «αέρα», λέτε εγώ δίνω, ξέρετε κανέναν απατεώνα να δίνει; Δίνετε, ζητάτε όμως κάτι, ζητάτε τον έλεγχο. Έλεγχο σε ποιους; Έλεγχο σε αυτούς που κατάντησαν σήμερα έτσι την Ελλάδα; Αυτό δεν το θέλουν, φυσικά και δεν θα σας αφήσουν.
 
Αρτέμης Σώρρας: Εγώ δεν θα καταδικάσω κάποιον πριν κάνει το αδίκημα και θα δούμε μέχρι το τέλος. Το ΔΝΤ για να έρθει και να δώσει 30δις στην Ελλάδα την έλεγχε δύο χρόνια, τι έλεγχε; Εγώ δεν λέω έλεγχο με την έννοια πέστε μου πόσο καλά πάτε για να σας δώσω, εγώ έρχομαι και τα έχω ήδη καρφώσει, εγκλωβίσει στην Ελληνική Δημοκρατία, όχι τους πολιτικούς. Η Ελληνική Δημοκρατία είναι ο λαός μου, η φυλή μου, οι συνάνθρωποι μου, εκεί τα έχω τα χρήματα δεν τα έχω στα πολιτικά παιδιά, στους διαχειριστές, στους λογιστές, που σήμερα είναι ο Πέτρος, αύριο είναι ο Νίκος και μεθαύριο είναι ένα άλλο κόμμα. Εγώ τα έχω βάλει στην Ελληνική Δημοκρατία και λέω «φέρτε μου πόσα χρωστάτε να πληρώσω». Με αυτόν τον τρόπο όμως αυτοί έχουνε κοπεί, γιατί δεν πρέπει να μου δείξεις πόσα χρωστάς; Για να δούμε πως μπορούμε να κόψουμε την μετοχή της Ανατολής σε ομόλογο δικό μας όπως μας λέει ο νόμος. Έχουμε λύσεις να δώσουμε πολλές, οι άλλοι είναι μπλοκαρισμένοι και είναι μονόδρομος. Μπορώ αύριο το πρωί, και έχω μιλήσει και με τρεις δικηγόρους, να καταθέσω ένα ομόλογο της Ανατολής στο γενικό λογιστήριο του κράτους έναντι όλων των Ελληνικών ΑΦΜ. Εάν γίνει κάτι τέτοιο ο λαός θα ξεσηκωθεί και θα πνίξει το λογιστήριο του κράτους. Είναι και πιστοποιημένη η αξία. Μπορούμε λοιπόν να κάνουμε χιλιάδες πράγματα. Εάν το καταθέσω στο λογιστήριο του κράτους και υπάρξει μια επιτροπή που θα το θεσπίσω και θα πω «φέρτε μου συνέλληνες τι χρωστάτε» δεν πρέπει ο κάθε συνέλληνας να μου αποδείξει τι χρωστάει; Δηλαδή θα λέει ένας συνέλληνας ότι χρωστάει ένα εκατομμύριο και θα χρωστάει ένα χιλιάρικο και θα πληρώνεται; Πως το καταλαβαίνεις;
 


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Γιώργος Αρίστογλου: Οι άλλοι όμως κ. Σώρρα τι λένε; Εδώ θα κάνουμε και έναν μικρό διάλογο για να καταλάβει και ο κόσμος γίνεται. Το Ελληνικό κράτος λέει ότι δεν υπάρχει ομόλογο της Ανατολής. Εδώ τι λέει ο Αρτέμης Σώρρας.
 
Αρτέμης Σώρρας: Αυτό δεν το είπε ποτέ το κράτος. Ποτέ.
 
Γιώργος Αρίστογλου: Μα αφού δεν αναγνωρίζει, ούτε καν τίποτα από όποιο ομόλογο έχετε βάλει;
 
Αρτέμης Σώρρας: Ποιος σας το είπε ότι δεν αναγνωρίζει το Ελληνικό δημόσιο; Ίσα-ίσα το Ελληνικό δημόσιο αναγνώρισε την Ανατολή, το ότι αναγνωρίζω εγώ το ομόλογο δεν έχει σημασία. Πάμε από την αρχή, κατ΄αρχήν οι μετοχές τις Ανατολής είναι αναγνωρισμένες, γι` αυτό δεν πάω εγώ σε δικαστήριο για να κάνω διαδικασία και αναγνώριση διότι είναι αναγνωρισμένες σε όλο τον πλανήτη. Σε όλο τον πλανήτη. Για παράδειγμα το κεντρικό υπουργείο οικονομικών όταν κατέθεσα τις δωρεές βγήκε η αξία. Για να βγει η αξία ήτανε χίλιες σελίδες πιστοποιημένες από δέκα πανεπιστήμια παγκοσμίως και από νόμους που διέπουν τη διαχείριση της μετοχής και πως έχει γίνει η εκκαθάριση. Άρα πιστοποιεί η εφορία!! Έχω τρία πρωτόκολλα, το τελευταίο πρωτόκολλο είναι από το υπουργείο οικονομικών της Αθήνας που απαντάει στην εφορία μου «βεβαίως, να πάρετε την μετοχή με τη συγκεκριμένη αξία όπως καλώς είναι» με πρωτόκολλο του υπουργείου οικονομικών. Άρα είναι βεβαιωμένο από το κράτος, όχι από την εφορία μου. Η εφορία ανήκει στο υπουργείο οικονομικών και το κεντρικό υπουργείο οικονομικών της Αθήνας βεβαιώνει την αξία της μετοχής και επιβάλλει τον φόρο στον Αρτέμη Σώρρα 13,5δις., αυτό είναι βεβαιωμένο. Κατόπιν κάνω στο ΣΔΟΕ μήνυση, παρακαλώ καταθέστε μου αυτά τα χαρτιά με κάποιον μηχανισμό να τα παραλάβω και να τα βγάλετε και επίσημα. Ο φόρος είναι βεβαιωμένος, πιστοποιημένος, η αξία για τα 87εκ. αποθεματικό χρυσού που είναι μέσα, εκτός της εκκαθάρισης. Δηλαδή στα δικαστήρια που πηγαίνω τώρα με την Εθνική δεν ζητάω 670 διότι είναι δικά μου ήδη, ζητάω τα ρέστα πέραν των 87εκ., είναι στα 600εκ. χρυσά φράγκα τι άλλο μου αναλογεί να πάρω. Προσέξτε και η εφορία αφήνει ανοιχτό το κεφάλαιο ότι αν βγούνε και άλλα δικαστήρια και αν βγούνε κι άλλα χρήματα θα φορολογηθώ παραπάνω, το αντιλαμβάνεστε; Άρα λοιπόν είναι πιστοποιημένο αυτό, μην ξεφεύγουμε σε τέτοιες λέξεις, γιατί είναι τα χαρτιά και δεν είναι δικά μου είναι του υπουργείου οικονομικών κεφαλαίου, της εφορίας μου, που μου δίνει έγγραφο η εφορία μου ότι ο φόρος σας είναι αυτός και θα πρέπει να μου τον καταθέσετε σε επιταγή του Ελληνικού δημοσίου σε Ελληνική τράπεζα τάδε, δηλαδή πιο πιστοποιημένο δεν γίνεται!
ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΣΙΩΝΟΠΑΙΔΑ

Γιώργος Αρίστογλου: Επίτηδες κ. Σώρρα εγώ σας ρωτάω, γιατί δεν είναι δυνατόν να σε φορολογεί σε κάτι και από την άλλη μεριά να σου λέει ότι ο Σώρρας είναι απατεώνας. Εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ, δεν μπορώ να δεχτώ η Ελλάδα να μην σωθεί. Δεν το δέχομαι!

Αρτέμης Σώρρας: Κύριε Αρίστογλου, συνέλληνά μου, δεν είμαι απατεώνας για τη μετοχή της Ανατολής, πρόσεξε τώρα, είμαι για τα 600δις. Δηλαδή, ήμουνα απατεώνας για την Ανατολή, τώρα είμαι καλό παιδί και έχουν βουλώσει τα στόματα και δεν ξέρουνε που να πάνε. Και ιδιαίτερα στη Γερμανία έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα και η Ευρώπη και όλα τα Σιωνόπαιδα, αλλά είναι τα 600δις.
Είμαι απατεώνας γιατί σας έδωσα αμερικάνικο ομόλογο 600δις και κοιτάει ο πλανήτης τώρα με όλες τις διόπτρες που θα μου ρίξει, στο κεφάλι, στην καρδιά, μα τι λες τώρα; Αλλά είμαι απατεώνας. Ναι, γιατί σου πήρα τίποτα; Ή γιατί έκλεψα την Αμερική; Έκλεψα την Αμερική και είμαι ακόμα εδώ; Δεν θυμάστε στο παρελθόν πόσα εντάλματα του FBI έχουν βγάλει; Πώς να βγάλει εντάλματα το FBI; Μα ίσα-ίσα εμείς έχουμε ήδη συμβόλαιο με την Αμερική.δεν θέλω να πω παραπάνω.


Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΚΑ

Είναι εκτεθειμένα και πιεσμένα τα πράγματα. Υπάρχουνε και άλλα θέματα, πολλά που τρέχουν. Μα είναι δυνατόν η Αμερική αν ήθελε ένα απατεώνα να του πει "αεί σοικτίρ(ω)" κάνε παραπέρα και φύγε από δω, με ένα διάγγελμα, μα πως θα το κάνει; Πως θα το κάνει, δηλαδή έκλεψα κανέναν; Δανεικά ζήτησα από την Αμερική; Δανεικά ζήτησα από την Ελλάδα; Μήπως βλέπετε να ζητάω κανένα δάνειο; Για να καταλάβω δηλαδή, σας ζήτησα καμιά χάρη; Ζήτησα να πάρω κανένα ΔΕΚΟ; Επίσημα μπήκα και έκανα προσφορά. Έκανα προσφορά στο ΙΚΑ 400εκ. επίσημα, αυτά τα χαρτιά κάποια στιγμή, όταν θα πρέπει και θα ωριμάσει ο καιρός θα σπάσουν όλα τα κεφάλια. Το ΙΚΑ είναι ένα ...χανείο, μπείτε σκύλοι αλέστε και του μυλωνά μη δίνετε.
Μιλάμε για ΙΚΑ τώρα στην Ελλάδα μια βαριά υπηρεσία, ειδικά τα οικοδομικά κουπόνια αυτά που πληρώνει ο κόσμος 10.000 το χρόνο, θα είχε μια ασφάλεια που θα είχε από 10 πούρα, μασάζ ανά 24ωρο συνέχεια...

Γιώργος Αρίστογλου: Τα φάγανε κύριε Σώρρα, τα φάγανε τα λεφτά.
 
Αρτέμης Σώρρας: Γιατί μπήκε κανείς να κάνει έλεγχο πουθενά; Δηλαδή καθίστε λίγο. Μπαίνει λοιπόν ο Σώρρας και λέει, ελάτε κύριοι σας παρακαλώ φέρτε μου τα έγγραφα και θα αναλάβω το ΙΚΑ έτσι όπως είναι. Η απάντηση ξέρεις ποια είναι; Δεν θέλουμε κ. Σώρρα να μας δώσετε 400εκ., γεια σας. Είναι οξύμωρα τα πράγματα, έχω κάνει τεράστιες προσπάθειες αλλά πραγματικά στρατηγικές προσπάθειες.
 
Γιώργος Αρίστογλου: Έρχεται ο Σώρρας και λέει του ΙΚΑ σου δίνω 400εκ., φεύγεις και κάνω εγώ κουμάντο να δώσω στον Ελληνικό λαό να έχει ασφάλεια, να έχει υγεία, να έχει αυτά και μόνο απλά έτσι λένε ότι δεν θέλουμε;
 
Αρτέμης Σώρρας: Θα σας το εξηγήσω. Έδωσα 450εκ. από μελέτες που έχουμε κάνει εμείς. Στον διευθυντή του ΙΚΑ υπάρχει επίσημο έγγραφο από τον Αρτέμη Σώρρα και την τράπεζά μου προς το ΙΚΑ, με statement, προσέξτε statement 450εκ. εμφανή, ορίστε, να αναλάβουμε τη διαχείριση του ΙΚΑ, όχι να πάρουμε το ΙΚΑ δικό μας. Να φτιάξουμε τα νοσοκομεία τι είναι να φτιάξουμε, να φτιάξουμε τα κρεβάτια, να κάνουμε μια ενιαία διαχείριση φαρμάκων εμείς, όχι η ασπιρίνη π.χ. να στοιχίζει στο νοσοκομείο 30ευρώ ενώ κάνει 3ευρω. Να κάνουμε εμείς τη διαχείριση, τη γάζα παράδειγμα να μην τη φέρνουμε από το Ισραήλ, μια γάζα είναι. Να κοιτάξουμε εδώ, δεν χρειάζεται να τη φέρνουμε από το Ισραήλ τη γάζα, την ένεση από την Μασαχουσέτη, δεν γίνεται ρε παιδιά! Να πάρουμε τα φάρμακα, εδώ φτιάξατε γεννόσημα, τα γεννόσημα είναι της Ινδίας δεν μπορεί να τα φτιάξει η Ελλάδα; Εγώ ξέρω έναν φίλο μου παλιά, μια μεγάλη φαρμακοβιομηχανία φτιάχνει ακριβώς την ασπιρίνη την οποία την πουλάει 1σεντ το χάπι! Γιατί δεν μπορώ στο νοσοκομείο μου, η ελληνική βιομηχανία αυτά που είναι στην Αθήνα να πουλάει στα νοσοκομεία; Πρέπει να παίρνω από την BAYER να μου κλέβει και το σήμα του Ιπποκράτη, η ασπιρίνη είναι του Ιπποκράτη, δεν το καταλαβαίνω;

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Γιώργος Αρίστογλου: Η ασπιρίνη στην Αμερική δεν είναι σε κουτάκι μεγάλο;
 
Αρτέμης Σώρρας: Ναι, δηλαδή δεν γίνεται ρε παιδιά, τα νοσοκομεία είναι κρατικός μηχανισμός με αποτέλεσμα θα μπορούσαμε να το κάνουμε, όμως δεν δέχτηκαν. Να ακουμπήσουμε στη διαχείριση, να βάλουμε 450εκ. να κρατήσουμε τη διαχείριση για ασφάλεια-υγεία, γιατί είναι μεγάλες οι ασφάλειες στην Ελλάδα.
Ο Έλληνας δεν πάει εύκολα στον γιατρό, αλλά τον άνθρωπο τον έχουνε να τον γεμίζουν φάρμακα. Είναι σαν τους εκπαιδευτικούς οι γιατροί. Οι γιατροί έχουνε πάρει εντολές από τους ιατρικούς επισκέπτες γι` αυτό και τα σεμινάρια που κάνουνε οι γιατροί στο εξωτερικό είναι πληρωμένα. Παίρνουν τον γιατρό, παίρνει και τη γυναίκα σου, πάρε και μια φίλη και έλα από τη Βαρσοβία να σου κάνουμε ένα σεμινάριο «να το καλό το φάρμακο.» οπότε ο γιατρός αρχίζει και πουλάει φάρμακα. Πας στον έναν γιατρό σου δίνει δέκα φάρμακα, πας στο άλλο γιατρό σου δίνει άλλα δέκα φάρμακα «δεν είναι καλά αυτά, πάρε αυτά». Δηλαδή υπάρχει ένας πόλεμος φαρμάκων, οπότε τι γίνεται; ο γιατρός δεν θα σε κάνει ποτέ καλά γιατί δεν κάνει ίαση, κάνει θεραπεία και σου λέει πάρε αυτά και έλα να σε ξαναδώ. Δεν γίνεσαι καλά, ξαναπάρε και αυτά, ξαναπάρε και εκείνα. Δηλαδή θα φλομώνεις στα φάρμακα και κάνουμε τους υγιείς ανθρώπους αρρώστους, γιατί αυτή είναι η τακτική και έτσι βγάζει λεφτά ο γιατρός. Οι γιατροί γίνανε πολλοί, ο ανταγωνισμός υπάρχει πάρτε φάρμακα, πάρτε αυτά. Στο νοσοκομείο όμως είναι του δημοσίου οπότε πρέπει να κάνει τον ασθενή, να φύγει με το λιγότερο κόστος. Αυτό εάν γίνει μια καλή διαχείριση του νοσοκομείου η υγεία δεν έχει πρόβλημα, γιατί ο Έλληνας δεν πάει εύκολα στον γιατρό. Τον κάναμε άρρωστο τον άνθρωπο.Άρα λοιπόν το ζήτημα είναι ότι δεν έχω Ελληνική κυβέρνηση, δεν έχω Ελληνική παιδεία, δεν έχω Ελληνική ψυχή και δεν έχω Ελληνική διαχείριση και μπήκανε όλα τα κοπρόσκυλα και μου΄ χουν διαλύσει την υγεία. Μετά αρχίζουν ψυχολόγοι, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχουν ανέβει όλοι και μοιράζουν χάπια, 80% του λαού πίνει ψυχοφάρμακα, για ποιο λόγο; Τελικά εγώ δεν είμαι καλά που δεν παίρνω ή αυτοί που παίρνουνε; Δεν ξέρω που ανήκω, να καταλάβω!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ

Έχουνε γίνει τεράστιες προσπάθειες. Κάποια στιγμή κάναμε στην Ολυμπιακή πρόταση 3εκ. παραπάνω από αυτά που έδινε ο Βασιλάκης. Ο Βασιλάκης έχει την AEGEAN και ξέρετε ότι η AEGEAN είναι γερμανική εταιρία και γι` αυτό είναι μαζί με την LUFTHANSA, άρα θέλανε την Ολυμπιακή να τη διαλύσουν. Η Ολυμπιακή είναι ήδη διαλυμένη και με 75εκ. δεν θα έπαιρνες τίποτα μόνο το όνομα θα έπαιρνες και μια εταιρία, τίποτα και λιγότερο. Δώσε μου όμως αυτό. Η Ενωμένη Ευρώπη έβαλε ένα βέτο και έχουμε και την απάντηση του Αλμούνια, προσωπικά εγώ μιλάω με τον Αλμούνια και μου δίνει απάντηση ότι θα σταματήσει τη διαδικασία της Aegean και τη σταμάτησε και τώρα πουλήθηκε πριν λίγο. Και πουλήθηκε με 20εκ. προκαταβολή, δηλαδή δεν θέλανε τα 75εκ. τα δικά μου, θέλανε τα 20εκ. Είναι τόσο στοχευμένα και κλειδωμένα όλα με αποτέλεσμα να μην μπορείς να αγοράσεις τίποτα και δεν κάνει να αγοράσει ο Σώρρας! Ο Σώρρας είναι ένα κακό παιδί, είναι ένα παιδί που θέλει να ελέγξει να δει τι έχει γίνει.
Η Ολυμπιακή όμως ανήκε στον όμιλο MIG. Τον όμιλο MIG τον διεύθυνε με 2% -μόνο- ο κ. Βγενόπουλος, όπου το κράτος του Ντουμπάι έχει το 17%, το κράτος του Άμπου-ντάμπι έχει 17%, μια Eλληνίδα εφοπλίστρια έχει άλλο 17% και το υπόλοιπο είναι σε μετοχές. Αυτό ο οργανισμός είχε πολύ καλές -ραχοκοκαλιά Ελληνικές- επιχειρήσεις, που τις διέλυσε. Δηλαδή βάλαμε έναν οργανισμό και τον χρηματοδοτήσαμε με ξένα κεφάλαια. Θεωρώ ότι έχει πάρα πολύ πολιτικό χρήμα εκεί μέσα γι` αυτό και δεν χωράω. Έχω κάνει επίσημη πρόταση στον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου για 500εκ. να ακουμπήσω στον όμιλο και να σηκώσουμε τις Ελληνικές εταιρίες, όπου και αυτό ήταν αδύνατον (πιστοποιημένα χρήματα). Εκεί μέσα είναι και η Ολυμπιακή άρα πρέπει να τη ζητήσω από τον όμιλο, άρα ο όμιλος δε με δέχεται, άρα δεν μπορώ να ακουμπήσω την Ολυμπιακή και σήμερα την Ολυμπιακή τελικά τη δώσανε για 20εκ. Να την κάνουνε τι; Την πληρώσανε 20εκ. και θα πληρώσουν τα άλλα με δόσεις και με δανεισμό; Γιατί να τη θάψουν; Καταλαβαίνετε τα εγκλήματα πόσο οικτρά είναι;

Η ΥΠΟΘΕΣΗ "ΠΑΝΓΑΙΑ" ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ INVEL

Χθες έμαθα λοιπόν, ακριβώς ημέρα Σαββάτου, θα σας πω πόσο οξύμωρα είναι τα πράγματα με τον «Σώρρα τον απατεώνα», εχθές το απόγευμα η Εθνική Τράπεζα, η Εβραϊκή Εθνική Τράπεζα, της οποίας της έχω καταθέσει στις 30 Μαΐου 2013 νομίζω, 1,175 δις για το μετοχικό κεφάλαιο το 12% ολοκληρωτικό. Όταν έψαχναν και έβγαιναν οι παπάδες και λέγανε «Ελληνικέ λαέ δώσε και 2 μισθούς για να σωθεί η Εθνική Τράπεζα» που δεν είναι και Ελληνική, εγώ της έδωσα όλο το ποσό. Της έδωσα και το 10% και δεν το πήρανε κύριοι, πιστοποιημένος λογαριασμός με 1,175δις, το οποίο έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και παρακαλώ να σας το φέρουνε. Εχθές λοιπόν πουλάει η Εθνική Τράπεζα την εταιρεία της που έχει τα κινητά και γη Ελληνική που λέγεται ΠΑΝΓΑΙΑ (άκου τα ζώα!) σε έναν Εβραίο με όνομα Μπένι Στάϊνμεντς (Beny Steinmetz) και η εταιρία του λέγεται INVEL (Εβραϊκή εταιρία INVEL REAL ESTATE). Η Εθνική Τράπεζα πούλησε έναντι 670εκ., αυτό είναι και σε δημοσίευμα τώρα και έχει και αμηχανία το ΤΧΣ τα άλλα τα ...παιδα που άμα τα πιάσω θα γίνει χαμός, και πήρε δάνειο 418εκ. ο Εβραίος από την Εθνική Τράπεζα, από λεφτά του λαού.
Αφού η τράπεζα είναι παραπληγική, δεν έχει λεφτά, δηλαδή δώσανε δάνειο του Εβραίου να μου πάρει την ΠΑΝΓΑΙΑ; Και δεν δίνετε δάνειο ούτε 2.000 ευρώ ούτε σε έναν πολίτη; Βρε κοπρίτες, θα σας δικάσω και θα σας βγάλω τα δόντια! Ο Εβραίος πήρε δάνειο ακούστε, χαρακτηρίζουν πέρα πάσης λογικής η Εθνική να δανείζει, με 418 εκ. ενώ και 3% επιτόκιο την INVEL για να αγοράσει την ΠΑΝΓΑΙΑ!
Ποιος επιτρέπει μωρέ αυτά τα εγκλήματα στη χώρα μου; Δώσατε στον Εβραίο δάνεια με τα Ελληνικά μου τα λεφτά 3% εν όψη κρίσης που πεθαίνουν οι Έλληνες; Για να αγοράσει την ΠΑΝΓΑΙΑ ο Εβραίος;
 
Γιώργος Αρίστογλου: Δηλαδή αυτές είναι οι επενδύσεις που πήγε ο Σαμαράς στο Ισραήλ και είπανε θα κάνουνε επενδύσεις στην Ελλάδα; Αυτές είναι οι επενδύσεις;
 
Αρτέμης Σώρρας: Τι επενδύσεις να κάνει μωρέ ο Εβραίος; Έφερε 160εκ., που εγώ πιστεύω δεν έφερε τίποτα, έφερε ένα παλιόχαρτο του κερατά, αλλά δεν είμαι θεσμός να μπω να το ελέγξω, να σπάσω τα κόκαλα όλων των κερατάδων που είναι εκεί μέσα. Που είναι οι θεσμοί μου λοιπόν; που είναι η βουλή μου; που είναι ο υπουργός οικονομικών; που είναι η Τράπεζα της Ελλάδος ο κ. Προβόπουλος; Εγώ πιστεύω δεν έφερε ούτε 160εκ., έφερε ένα κωλόχαρτο -γιατί αυτοί έχουν πολλά τέτοια χαρτιά- για 160εκ. για να πάρει το 65% και του δώσανε δανεισμό τα 160εκ.


ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ


Το ΤΧΣ κάνει κουμάντο στην Ελλάδα. Το ΤΧΣ άνοιξε μια εταιρεία ιδιωτική, προσέξτε τώρα, η οποία διαχειρίζεται όλες τις τράπεζες, αυτή η εταιρεία είναι του κ. Ρότσιλντ, η οποία είναι ανώνυμη εταιρεία. Θα σας δείξω και τα καταστατικά να φρίξετε, όπου προσπαθώ να μάθω που εδρεύει για να τους επισκεφθώ για να αγοράσω όλες τις μετοχές των τραπεζών, όπου δηλώνει το ΤΧΣ ότι με 49 δις έχει δεσμεύσει όλες τις μετοχές από τις τράπεζες και πουλάει τις μετοχές των τραπεζών για 50δις. 50δις κάνουν οι τράπεζες; Θα τις πάρω εγώ όλες. Τόσα είναι τα λεφτά που έδωσα στην Κύπρο. Ρε κοπρίτες τι κάνετε στη χώρα μου;Αυτή η εταιρεία είναι ιδιωτική, η οποία είναι σε συμμετοχή με το δημόσιο, η οποία προσπαθώ να μάθω που εδρεύει για να τους επισκεφθώ και δεν μπορώ να μάθω ούτε τηλέφωνο. Σε μια ξένη σελίδα του Λονδίνου, βλέπω ότι εδρεύει στην Ελευθερίου Βενιζέλου 10 και λέω εδώ στην Αθήνα; Αλλά δεν ήξερα ότι η οδός Πανεπιστημίου βγήκε με εβραϊκό όνομα! Άκου τι κάνανε τα καθάρματα! Την οδό Πανεπιστημίου στην Αθήνα τη μεγάλη σου λεωφόρο την ονόμασαν τα εβραιόπαιδα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Μπενί Σελόμ, την Αθηναϊκή οδό την Πανεπιστημίου και μου το λέει το Λονδίνο αυτό! Και μαθαίνω ότι στην Πανεπιστημίου 10 -φυσικά- είναι η Τράπεζα της Ελλάδος. Δηλαδή μια ιδιωτική εταιρεία εδρεύει μέσα στην Τράπεζα της Ελλάδος; Και αυτό είναι το ΤΧΣ; Και την έχετε μετονομάσει Ελευθερίου Βενιζέλου και όταν το έμαθα έχω φρίξει;
Και προσπαθώ λοιπόν, βρίσκω και τηλέφωνο να μιλήσω μαζί τους με τους δικηγόρους μου για να πάμε από εκεί. Και γίνεται μια επίθεση, «δεν σας λέμε που είναι και δεν μπορείτε να μας δείτε, και δεν μπορείτε να΄ ρθείτε και σιγά μη σας πούμε που είμαστε» ακούς;Ακούστε τι θα σας πω τώρα, το ΤΧΣ είναι άφραγκο, είναι των Εβραίων Ασκενάζι Ρόθτσαιλντ και έχει μέσα ένα ομόλογο 49δις. Δεν έχει φράγκο! Επέτρεψε η κυβέρνησή μου και όλοι οι θεσμοί και οι αξιωματούχοι της κυβέρνησής μου που δεν είναι Έλληνες -γίνεται μεγάλη πλάκα με την Ελλάδα και με τις Ελληνικές μου τράπεζες και με τον ιδρώτα και το χρήμα του Ελληνικού μου λαού- να ανοίξουμε μια ιδιωτική εταιρεία που θα εδρεύει στην Τράπεζα της Ελλάδος; Γιατί νιώθουν ότι όλα είναι δικά τους μωρέ! Και μου κλειδώνει τις μετοχές των τραπεζών με ένα παλιόχαρτο χωρίς πόθεν έσχες, χωρίς να ξέρουμε ποιανού είναι, ενώ το δικό μου είναι παντού αναρτημένο και το κοιτάνε όλοι, άρα ο Σώρρας έχει πόθεν έσχες αυτά τα κοπρόσκυλα δεν έχουνε, και με 49δις ομόλογο μου ταξινομεί όλες τις μετοχές της Ελλάδος, των τραπεζών μου, όλες οι τράπεζες ανήκουν στο ΤΧΣ (Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Στήριξης).
 
Γιώργος Αρίστογλου: Και στην Ελλάδα τι ανήκει;
 
Αρτέμης Σώρρας: Τίποτα!!! Και πουλάνε τώρα τις μετοχές των τραπεζών μου, ξεπουλάνε τις τράπεζές μου με εγγύηση ένα ομόλογο με 49δις.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ 18/11/2013


ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ http://manamoyellas.blogspot.gr/2013/11/dna_21.html#more
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters