Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Τι Βρίσκουν στα Έγκατα της Δωδώνης ΑΛΛΑ Ξαναθάβουν για ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ τι Υπάρχει;

 
Τα αρχαία ελληνικά Μνημεία και οι Ναοί κρύβουν πολλά μυστικά, που έρχονται στο φως με το σταγονόμετρο. Για άλλα πάλι, υποστηρίζεται ότι προσπαθούν να μην φτάσουν ποτέ στην επιφάνεια και στην παρατήρησή μας. Μπορεί ανάλογες καταγγελίες να ευσταθούν ή πρόκειται για «ψευδείς ισχυρισμούς” όπως είναι επόμενο ότι θα ισχυριστούν οι σκεπτικιστές;

<<Εις το Ιερόν αυτό της Δωδώνης υπήρχε μία τεράστια ΚΑΜΠΑΝΑ…ΜΕΓΑΣ ΛΕΒΗΤΑΣ …γνωστή στην ιστορία ως «ΔΩΔΩΝΑΙΩΝ ΧΑΛΚΕΊΟΝ” >>…..(Ζηνόβιος 6.5), (Φιλόστρατος,Εικόνες 33)…. την οποία ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ και ΗΧΟΥΣΕ ΕΠΙ ΠΟΛΥΝ ΧΡΟΝΟΝ !

ΒΙΝΤΕΟ με Πολύ Περίεργα Φαινόμενα που Συνέβησαν Παγκοσμίως σε Ένα μόνο Μήνα, τον Ιούλιο του 2018

Αυτή η χρονιά συνοδεύεται στο πέρασμά της από πολλά περίεργα φαινόμενα και καταστάσεις. Είναι τόσα πολλά μαζεμένα που είναι κανείς να αναρωτιέται αν πρόκειται για σύμπτωση ή για κάτι άλλο.

Σίγουρα, η Ελλάδα έζησε έναν από τους μεγαλύτερους εφιάλτες των τελευταίων χρόνων και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Οι πυρκαγιές στην Αττική μονοπώλησαν το ενδιαφέρον τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό.

Ο πλανήτης «φλέγεται»: «Βράζει» η Πορτογαλία, έλιωσε η άσφαλτος στην Ολλανδία – Χαλάζι στη Σαρδηνία – Και… τυφώνας σε πορεία σύγκρουσης με ηφαίστειο


Συναγερμό έχει προκαλέσει στους μετεωρολόγους η πληροφορία πως τυφώνας βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης με ηφαίστειο στη Χαβάη, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση απειλούνται οι ζωές εκατοντάδων κατοίκων.
Την ίδια στιγμή, η μισή Ευρώπη καίγεται, και κυριολεκτικά από πυρκαγιές, αλλά και μεταφορικά από τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Είσαι από Εκείνους που θα Λάβουν Μέρος στην Κοσμική Δράση; Δες τα Σημάδια

Γράφει ο Σπύρος μακρής
Πολλοί άνθρωποι, αναρωτιούνται πως και με ποιό τρόπο μπορούν να συμμετέχουν με ενεργό δράση στην επικείμενη σύνδεση του ανθρώπου με την Παγκόσμια Συνείδηση. Πως μπορούν να συνδράμουν με την ψυχή τους στις επικείμενες αλλαγές, να βοηθήσουν συνανθρώπους τους, να συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην Πνευματική Αφύπνιση της ανθρωπότητας.
Φυσικά, η απάντηση είναι ότι ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό με όποιον τρόπο του δίνεται η ευκαιρία και δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη πρόσκληση, αρκεί να το αισθάνεται και να του «βγαίνει” από μέσα του αυτή η επιθυμία.

Τρίβουν τα μάτια τους οι Τούρκοι: Βρήκαν ελληνικά αγάλματα αριστουργήματα 2000 ετών (φωτο)


 

Έξι ελληνικά αγάλματα, ηλικίας περίπου 2000 ετών, ανακαλύφθηκαν στις ανασκαφές στα ερείπια της αρχαίας ελληνικής πόλης Μαγνησία, στην περιοχή του Αϊδινίου στη νοτιοδυτική Τουρκία.
Σύμφωνα με τον καθηγητή Ορχάν Μπινγκέλ (Orhan Bingöl), ο οποίος είναι υπεύθυνος των ανασκαφών από το 1984, πρόκειται για τέσσερα γυναικεία αγάλματα, ένα αντρικό και ένα που δεν έχει προσιοριστεί το φύλο του.

Ο Μυστικός Ρόλος του «Έψιλον εν Δελφοίς»

 
Τρείς φορές τοποθετήθηκε ένα Ε (ΕΨΙΛΟΝ) στήν κορυφή τού Αετώματος τού Ναού τού Απόλλωνος στούς Δελφούς, κατάντικρυ σέ όποιον πλησίαζε τήν κεντρική, ανατολική Πύλη του, πάντοτε συνοδευόμενο από τό ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ στήν κάτω αριστερή γωνία καί τό ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ στήν κάτω δεξιά τού ιδίου Αετώματος.

Ήταν γνωστά σάν »Δελφικά παραγγέλματα», τό δε Ε τό »προεδρεύον» αυτών. Τό παλαιότερο από αυτά (τά Ε) ήταν ξύλινο κι αναφέρεται σάν »Ε τών Σοφών », γιατί αφιερώθηκε από τόν Σόλωνα κατά μία εκδοχή, κατά δε άλλη από όλους μαζί τούς τότε αναγνωρισμένους Σοφούς.

Αυτά για την Σελήνη η Επιστήμη ΔΕΝ Μπορεί να τα Εξηγήσει (video)

 
Το φεγγάρι της Γης είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη αντικείμενα στο ηλιακό μας σύστημα.
Θεωρείται ένα «περίεργο» ουράνιο σώμα, λόγω των πολλών φυσικών ιδιοτήτων του, που οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν, και λόγω του γεγονότος ότι είναι ένα μοναδικό αντικείμενο στο ηλιακό σύστημα, ασύγκριτο με οποιοδήποτε άλλο φεγγάρι που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.

Κανείς ΔΕΝ το Είχε Πάρει Είδηση πως ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΤΑ ΕΠΗ !!!

 
ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΤΑ ΕΠΗ !!!

Aριστος γνώστης των μαθηματικών, με ιδιαίτερη προτίμηση στον αριθμό τρία φαίνεται πως ήταν ο ‘Ομηρος: τόσο στην Ιλιάδα, όσο και στην Οδύσσεια, χρησιμοποιεί με αξιοσημείωτο τρόπο στις αναφορές του χαρακτηριστικούς αριθμούς από το ένα ως το
εννέα και τα πολλαπλάσιά τους, ενώ το ίδιο το μέτρο των στίχων διαπνέεται από αρμονία που θυμίζει τα πυθαγόρεια μαθηματικά μοντέλα.

Αποκάλυψη Φοβερής Αλήθειας για την ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ από Επίστήμονες

Βρέθηκε η περιοχή του εγκεφάλου που πυροδοτεί το «κακό» προαίσθημα!
Βρετανοί επιστήμονες βρήκαν μια μικρή και εξελικτικά αρχαία περιοχή στον εγκέφαλο, όχι μεγαλύτερη από μισό μπιζέλι, που «πυροδοτεί» το ενστικτώδες αίσθημα σε έναν άνθρωπο ότι κάτι κακό πρόκειται να του συμβεί.

Η περιοχή, την οποία οι νευροεπιστήμονες αποκαλούν ηνία, πιστεύεται ότι παίζει ρόλο-κλειδί στον τρόπο που οι άνθρωποι προβλέπουν τις άσχημες εμπειρίες και μαθαίνουν από αυτές για να μην τους ξανασυμβούν.

Βρήκαν ΚΑΤΙ στο Διάστημα που Κινείται Μόνο του, Πολλαπλάσιο του Δία σε Μέγεθος

 
Οι αστρονόμοι εντόπισαν ένα μυστηριώδες, εξαιρετικά μεταλλικό και απομονωμένο αντικείμενο στα βάθη του διαστήματος. Είναι μεγαλύτερο από τον Δία. Κινείται μόνος του και οι επιστήμονες ακόμα δεν μπορούν να εξηγήσουν τη φύση του.
Σύμφωνα με το phys.org, εντοπίστηκε για πρώτη φορά, το 2012, από τον Philippe Delorme και την ομάδα του, του Πανεπιστημίου Grenoble Alpes University στην Γαλλία.

Astragalus: Το Βότανο που Καταπολεμά Καρκίνο, Διαβήτη Τύπου 2, Γήρανση και Επιδιορθώνει το DNA

 
Το εκχύλισμα της ρίζας Astragalus  χρησιμοποιείται ως προσαρμογόνοβότανο εδώ και χιλιάδες χρόνια από την παραδοσιακή κινέζικη ιατρική. Το βότανο αυτό βοηθά το σώμα να καταπολεμήσει το στρες, τις λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
Επίσης, αυξάνει των αριθμό των λευκών αιμοσφαιρίων, διεγείρει την ανάπτυξη αντισωμάτων και αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού σε ιούς και σε βακτηρίδια. Σύγχρονες έρευνες έχουν καταλήξει σε πολλά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία ο astragalus.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters