Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Ξέχνα τις 12 Αλυσίδες του DNA

Tο ανθρώπινο DNA προγραμματίζεται με σκέψεις και λέξεις.

 Χαώδης Μορφοδιατάξεις και Μαγνητισμένες Σκουληκότρυπες.

Το ανθρώπινο DNA είναι ένα βιολογικό ιντερνέτ και ανώτερο από πολλές πλευρές, από το τεχνητό. Η τελευταία Ρωσική επιστημονική έρευνα, σχετικά με το ανθρώπινο DNA, εξηγεί άμεσα η έμμεσα φαινόμενα όπως η μαντική ικανότητα, η διαίσθηση, η εξ αποστάσεως θεραπεία, η αυτό-θεραπεία, οι ασυνήθιστες αύρες γύρω από ανθρώπους, η επήρεια του μυαλού στον καιρό και πολύ περισσότερα.

Ηλιακά Πάνελ τον Σεπτέβριο του 1909 στο περιοδικό Modern Electrics Magazine no6 Τίποτα ποτέ δεν είναι καινούργιο

 

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ''JOHN, JOHN'' ???????


Ο Φάκελος DULCE ανοίγει!! Η σοκαριστική μάχη με τους Greys και τα γενετικά πειράματα!!

Στο Dulce (Νέο Μεξικό), υπάρχει μια υπόγεια μυστική βάση της οποίας η ύπαρξη έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης για πολλά χρόνια.

Η βάση λέγεται πως είναι το κέντρο για τη μελέτη των εξωγήινων δραστηριοτήτων και τεχνολογιών του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών!..

Οι ΓΙΑΤΡΟΙ Που Ανακάλυψαν ΕΝΖΥΜΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ Στα ΕΜΒΟΛΙΑ Βρέθηκαν Όλοι ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ!

Όχι πολύ καιρό πριν, το Neon Nettle, αναφέρθηκε στην επιδημία των γιατρών που δολοφονήθηκαν, οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν τη βάση τους στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Όλοι οι επιστήμονες (τυχαίο;) μοιραζόντουσαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Όλοι είχαν ανακαλύψει ότι η ένζυμο πρωτεΐνη nagalase προστίθενται στα εμβόλια τα οποία στη συνέχεια χορηγούνται σε ανθρώπους.

Η Nagalase εμποδίζει το σώμα να προχωρήσει στην παραγωγή της βιταμίνης D, η οποία αποτελεί την κύρια άμυνα του οργανισμού για να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα.

Τραπεζικά Οικονομικά Εγκλήματα

Οι παγκόσμιες τράπεζες αψηφούν τα αυστηρά μέτρα των Ηνωμένων Πολιτειών, υπηρετώντας ολιγάρχες, εγκληματίες και τρομοκράτες.

Τα μυστικά έγγραφα της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών αποκαλύπτουν ότι, η JP Morgan Chase, η HSBC και άλλες μεγάλες τράπεζες έχουν αψηφήσει τα αυστηρά μέτρα για την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, μεταφέροντας ιλιγγιώδη ποσά παράνομων μετρητών για ύποπτους ανθρώπους και εγκληματικά δίκτυα που έχουν εξαπλώσει το χάος και έχουν υπονομεύσει την δημοκρατία σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Εξακρίβωση Αλήθειας της Google

Η Google έχει επωμιστεί το βάρος της εξακρίβωσης της διαδικτυακής αλήθειας, προκειμένου να «βοηθήσει» τους χρήστες σε μια εποχή πληροφοριακής πλημμυρίδας. Ο πληροφοριακός κολοσσός σκοπεύει πλέον να κατατάσσει τα αποτελέσματα αναζήτησης με βάση ένα «σκορ αλήθειας» και όχι με βάση την δημοτικότητα τους.

Γενικότερα οι μηχανές αναζήτησης βασίζονται σήμερα σε ένα σύστημα που ταξινομεί τους ιστότοπους με βάση τον αριθμό των εισερχόμενων συνδέσμων, γεγονός που σημαίνει ότι ακόμα και αναληθείς πληροφορίες, εφόσον διαβάζονται, δύνανται να βρεθούν σχετικά ψηλά στην ατέρμονη αλυσίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Μια ερευνητική ομάδα της Google σκέφτηκε πως θα ήταν προτιμότερο να μετράται η αξιοπιστία και όχι η φήμη ενός ιστότοπου και όπως αποκάλυψαν στο επιστημονικό περιοδικό New Scientist, «κάθε ιστότοπος θα έχει μια βαθμολόγηση αξιοπιστίας (knowledge based trust) με βάση τον αριθμό των εσφαλμένων στοιχείων που θα βρίσκονται σε κάθε ιστότοπο».

Λίστα με όλα τα μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας σε όλο τον κόσμο που έχουν διαρρεύσει - Αναφέρεται στα Νέα της Αυστραλίας - Θα κυκλοφορήσει σήμερα

Το Sky News στην Αυστραλία αναφέρει ότι υπήρξε μεγάλη διαρροή λίστας σχεδόν 2 εκατομμυρίων μελών του Κ.Κ.Κ., κάτι που δεν έχει ξαναδεί.

Το Sky News στην Αυστραλία αναφέρει:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters