Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Όλο το σκηνικό με τον κορονοϊό έναν και μόνον σκοπό είχε: Να αποτρέψει το "βαθύ κράτος" την επανεκλογή Τραμπ

ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ". ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ: ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ
Ενώ σε όλο τον κόσμο οι κυβερνήσεις - μαριονέτες της Cabal ασχολούνται με το πως να ξεμπλέξουν από τις όποιες παρενέργειες του ιού, ο Τραμπ εργάζεται μεθοδικά για να δώσει καίρια πλήγματα στο παρακράτος και την Cabal που βρίσκεται πίσω του.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters