Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Η Νέα Γη: Πολλοί από εμάς πρόκειται να μετακινηθούν στη Νέα Γη.

🌈 Θα εξακολουθήσουμε να έχουμε ζώα, δάση, ποτάμια και λίμνες, γρασίδι και πουλιά.  Ωστόσο, ο ήλιος θα είναι πιο φωτεινός, αλλά δεν θα είναι τόσο ζεστός.  Τα πάντα γύρω μας θα έχουν περισσότερα χρώματα και τα πράγματα θα φαίνονται πιο έντονα, πιο φρέσκα και πιο φωτεινά.  Δεν θα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ, επειδή πολλοί θα επιλέξουν να πάνε στον κόσμο τους.

💫Η Νέα Γη δεν θα έχει θρησκείες, ούτε εκκλησιαστικά συστήματα.  Δεν θα υπάρχουν πολιτικά κόμματα, πολιτικοί, κυβερνήτες ή ηγέτες.  Θα έχουμε καθολικά δικαιώματα και δεν θα υπάρχουν άκαμπτοι νόμοι ή κανονισμοί για τη ζωή.  Το νέο κοινωνικό σύστημα θα λειτουργεί με βάση τον παγκόσμιο νόμο του ΕΝΑ.

Το πιο σημαντικό πράγμα για τη Νέα Γη είναι το πώς θα ζει ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.  Αυτή τη στιγμή στον πλανήτη μας, έχουμε πολλές μειονεκτούσες ομάδες, όπως οι άνθρωποι που είναι άστεγοι, άρρωστοι, δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα σπίτι ή να έχουν αρκετή τροφή.  Έχουμε πολλά είδη θρησκειών σε όλο τον κόσμο και κάθε χώρα έχει τους δικούς της νόμους και κανόνες.  ΕΜΕΙΣ έχουμε κακές χώρες που τους αρέσει να κάνουν κακό στους ανθρώπους και υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν φρικτά πράγματα σε άλλους ανθρώπους και ζώα.

💫 Αυτές οι συμπεριφορές ή ενέργειες δεν θα υπάρχουν στη Νέα Γη.

 🌈Όλες οι καθιερωμένες καριέρες που υπάρχουν σήμερα, όπως η κυβέρνηση, ο στρατός/αστυνομία, οι διασημότητες, τα νομικά/φορολογικά συστήματα, οι τράπεζες/χρηματοπιστωτικά και διάφοροι άλλοι θεσμοί, δεν θα υπάρχουν στη Νέα Γη με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή.

✨ Όταν μετακομίσουμε στη Νέα Γη, όλοι θα αντιμετωπίζονται ισότιμα.  Θα είναι ένας κόσμος ΑΓΑΠΗΣ, ειρήνης και αμοιβαίου σεβασμού.  Όλοι θα είναι ευγενικοί και αγαπητοί μεταξύ τους.  Κάθε άτομο θα έχει την ίδια ποιότητα ζωής.  Στη Νέα Γη, κάθε άνθρωπος θα έχει τις ίδιες πολυτέλειες και όλοι θα φροντίζουμε ο ένας για την ευημερία του άλλου.  Κάθε άτομο θα λάβει δωρεάν τροφή, ρουχισμό, στέγη και εκπαίδευση.  Όλοι θα έχουν αφθονία.  Θα υπάρξουν θέσεις εργασίας για να συνεισφέρετε στα έργα της Νέας Γης, δουλεύοντας μαζί ως ενωμένος κόσμος, αλλά δεν θα χρειάζεται πλέον να εστιάζετε στην επιβίωση και στον αγώνα για την ύπαρξη, επειδή δεν θα υπάρχει νομισματικό σύστημα.

🌈 Σε υλικό επίπεδο, θα δείτε ότι στη Νέα Γη οι άνθρωποι θα είναι πιο ικανοποιημένοι με απλά μέσα.  Θα σέβονται περισσότερο τη Γη και θα έχουν έναν τρόπο ζωής πιο εναρμονισμένο με τη φύση.  Αντί να τρέφονται με υλικά πράγματα, θα ικανοποιούνται με πνευματική "τροφή".  Θα νιώθουν ότι τρέφονται από τις σχέσεις που έχουν με τον εαυτό τους, με τη φύση και με άλλους ανθρώπους.

💫Η ζωή στη Νέα Γη σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος θα είναι ενωμένος και ίσος, χωρίς κανένα ανταγωνισμό.  Στον σημερινό μας κόσμο, κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι πιο σημαντικοί από τους άλλους ανθρώπους και κάποιοι άνθρωποι έχουν περισσότερα πράγματα από τους άλλους.  Όλα τα έμβια όντα που κατοικούν στον πλανήτη θα είναι σεβαστά.  Η Νέα Γη θα λειτουργεί ως ΕΝΑΣ μεγάλος ενωμένος κόσμος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ζείτε οπουδήποτε στον πλανήτη, χωρίς διαβατήρια ή περιορισμούς.
Όλοι θα ακολουθούν τις παγκόσμιες αρχές της ΑΓΑΠΗΣ χωρίς όρους, της ενότητας και της πίστης μας στον Δημιουργό.  Ο δημιουργός είναι η ενέργεια της ζωτικής δύναμης που υπάρχει παντού και μέσα σε όλα στο σύμπαν.  Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι με τον Δημιουργό και γι' αυτό θα ζήσουμε με τον απλό νόμο της ΑΓΑΠΗΣ και της ενότητας.

🌈 Ο νέος μας κόσμος θα είναι πιο χαλαρός, χωρίς άγχος και θα έχετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, πράγμα που σημαίνει ότι θα ζήσετε πολύ περισσότερο στη Νέα Γη.

 
Alessia Garoni

👇WWG1WGA 🦅🇺🇸🇮


Translated with www.DeepL.com/Translator



Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters