Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Αόρατη Eλλάδα - Το γήινο πεδίο φυλάσσεται, κυρίες και κύριοι! / Invisible Hellas - Earth's field is guarded, ladies and gentlemen!

       

 Το γήινο πεδίο φυλάσσεται, κυρίες και κύριοι! Τη στιγμή που εσείς κοιμάστε τη νύχτα, σε όλα τα μέρη υπάρχει κάποιος που φυλάει σκοπιά με ένα όπλο στο χέρι. Αναζητείστε να μάθετε τον απίστευτο αριθμό τόπων απαγορευμένης πρόσβασης, μόνο στη χώρα μας. Στρατιωτικές βάσεις, συνοριακές περιοχές, στρατόπεδα και ερευνητικά κέντρα, μοναστήρια, αρχαιολογικοί χώροι, σπηλιές, βουνά ολόκληρα, δάση, νησιά, περιφραγμένες εκτάσεις, μεταλλεία, λόφοι, διόδια, τελωνεία, αστυνομικές περιοχές, εκκλησιαστικά εδάφη, αλλά και τεράστιες εκτάσεις χωρίς ούτε έναν δρόμο (άρα και χωρίς δυνατότητα πρόσβασης).


Στο «Άγιο Όρος απαγορεύεται η πρόσβαση στις γυναίκες (κάτι που είναι αντισυνταγματικό) ενώ στους άντρες «κοσμικούς» επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο για τρεις μέρες – και στα μοναστήρια απαγορεύεται η είσοδος μετά τη δύση του ηλίου, στον Υμηττό απαγορεύεται η πρόσβαση μετά τη δύση του ηλίου, στη Δήλο απαγορεύεται η παραμονή μετά την δύση του ηλίου, στην Πεντέλη ο επισκέπτης παρακολουθείται από άγνωστες μυστικές υπηρεσίες, η ορεινή Κρήτη είναι γεμάτη από αμερικάνικες βάσεις και εκτάσεις ξένων αρχαιολογικών σχολών, στην Αρκαδία και στη Σπάρτη απαγορεύονται οι αρχαιολογικές ανασκαφές (!), στις εξοχές όπου και να πας ελέγχεσαι – κυρίως από τους ντόπιους γιατί είσαι «ξένος», στις μονές δεν μπορείς να μπεις για έρευνες χωρίς την εύνοια του μοναστικού τάγματος, οι αρχαίοι «ιεροί» χώροι είναι ή καταστρεμμένοι, ή φυλασσόμενοι, ή από πάνω τους έχουν στηθεί μοναστήρια και εκκλησίες, παντού στις σπηλιές εξορκιστικοί σταυροί και αναθέματα.

Όλες οι διαδρομές που μπορείς να κάνεις σε μια περιήγηση είναι χαραγμένες – από δρόμους κλπ – και είναι έτσι ρυθμισμένα όλα για να μην μπορείς – ή να μην θέλεις – να «ξεστρατίσεις». Ο κόσμος προωθείται στις πόλεις, η αστυφιλία είναι κατευθυνόμενη, για να μην είναι κανείς στα βουνά και στις ερημιές, γιατί εκεί είναι όλα τα μυστικά. Η νύχτα φωτίζεται και εξορκίζεται μην τυχόν και αντιληφθεί κανείς τα παράξενα πράγματα που συμβαίνουν όταν πέφτει το σκοτάδι.


Η αληθινή Ελλάδα είναι απρόσιτη. Η αληθινή Ελλάδα είναι αόρατη.

Στην αόρατη Ελλάδα, σε μια άλλη πραγματικότητα, συμβαίνουν κάθε μέρα πράγματα που δεν μπορείτε ούτε να τα φανταστείτε. Η Ελλάδα είναι γεμάτη μυστικά.

Ο «Ομφαλός της Γης»
Ο «Ομφαλός της Γης» είναι στο Κάτω Χάσμα των Δελφών (Η / Ο Ομφαλός της Γης = 1708, Ψυχή = 1708, Αιώνια Φως Λάμπει = 1708)…Είναι ένα Άδυτο βαθιά μέσα στη χαράδρα καλυμμένο από τα μάτια των περίεργων και μάλλον άγνωστο στους ειδικούς. Μπαίνεις μέσα στο αρχαίο σπήλαιο και βλέπεις ένα πηγάδι – έναν «κάρκαρο» στη μέση του σπηλαίου. Υπάρχουν σκάλες που κατεβαίνουν εκεί κάτω, τις οποίες έχουν κατασκευάσει οι Ναζί κατά τις δραστηριότητες στη χώρα μας της «Επιχείρησης – Υπερβόρεια». Κατακόρυφη σκάλα που κάνει τρεις στροφές, γύρω στα εξήντα σκαλοπάτια.

Από κει μέσα περνάει ο «Μέλας Ποταμός», (το «αίμα» του Ομφαλού που εκπέμπει τη «Μελα-γχολία»), ένας από τους μεγάλους ποταμούς της Υποχθόνιας, που λέγεται έτσι επειδή το νερό φαίνεται σαν μαύρο εξαιτίας των μαύρων πετρωμάτων, αν και είναι νερό με πολύ ιδιαίτερες ιδιότητες. 


Η σκάλα βγάζει στο ποτάμι και σε λαβυρινθώδεις πέτρινες στοές. Εκεί υπάρχει άμπωτη και πλημμυρίδα του νερού, σε τακτά χρονικά διαστήματα που μπορούν σχετικά εύκολα να υπολογιστούν με προσεκτική παρατήρηση. Για παράδειγμα, το νερό φτάνει μέχρι τα 20 σκαλοπάτια, καλύπτοντας τα υπόλοιπα και φυσικά πλημμυρίζοντας τις στοές.

Διορίτης Λίθος 

Εκεί για πρώτη φορά είχα παρατηρήσει εκατοντάδες ποντίκια μαζεμένα να περιμένουν για κάτι. Κατάλαβα ότι περίμεναν την άμπωτη για να επιστρέψουν στις στοές, κι έτσι σιγά - σιγά παρατήρησα ότι το νερό αποτραβιόταν κάποια στιγμή και το πέρασμα ελευθερώνονταν. 

Μόλις άνοιξε το πέρασμα φάνηκε ένα παράξενο πράσινο φως, αγνώστου ποοελεύσεως αλλά φυσικό, που φώτιζε τις στοές. Πρόκειται μάλλον για ένα είδος πετρώματος, ένας φωσφορούχος πρασινόλιθος που λέγεται «Διορίτης Λίθος». Εκεί κάτω ακούγονται θροϊσματα και ήχοι που μοιάζουν με αναστεναγμούς. 

Λητώ

Το φαινόμενο της άμπωτης και της πλημμυρίδας, κατά τη γνώμη μου σχετίζεται με την «εγκυμονούσα Λητώ η οποία τίκτει τα ύδατα».

Σύμφωνα με τον μύθο, ο Απόλλων σκοτώνει των Πύθωνα στον Ομφαλό, ο οποίος «πνίγει τις Νύμφες» (προκαλώντας προβλήματα στις επικοινωνίες), πιστεύω ότι η πλημμυρίδα του Μέλανα Ποταμού «Πνίγει τις Νύμφες» οι οποίες είναι οι στοές του ομφαλού της Γης. 

Εκεί κατά το παρελθόν πρέπει να ήταν πρόσβαση των Δρακόντων, κάποιων ανθρωποειδών ερπετόμορφων οντοτήτων οι οποίοι επικοινωνούσαν με κάποια ιερατικά τάγματα της επιφάνειας…


Πρόσφατα πήγαμε στην Σαλαμίνα στο άντρο του τρομάρα (που πήρε το όνομά του από ένα διαβόητο λήσταρχο της εποχής του Όθωνα που χρησιμοποιούσε αυτή τη σπηλιά για λιμέρι), όπου βρίσκεται αρχαίος ναός της Εκάτης, αλλά σήμερα είναι η Μονή Αγίου Νικολάου, εκεί είναι ένα από τα λεγόμενα «μπουριά», όπως λένε οι ντόπιοι, που πηγαίνουν προς Στυμφαλο, περνούν μέσα από τη θάλασσα και καταλήγουν στη λίμνη. 

Οι μελέτες μου έδειξαν ότι πρέπει να υπάρχει και σύνδεση με το λεγόμενο σπήλαιο του Ευριπίδη, αλλά αυτό τώρα το έχουν ρημάξει, του προκάλεσαν τεχνητή κατολίσθηση, άγνωστο γιατί. 


Οι φωτογραφίες που είχα δημοσιεύσει παλαιότερα από αυτό το μυστηριώδες σπήλαιο απεικονίζουν δαιδαλώδεις γαλάζιες στοές που δεν υπάρχουν πια, τις έκλεισαν και τις κατέστρεψαν. 


Όλη η Σαλαμίνα είναι μια κουλούρα, απεικονίζει ένα «κούλουρο όφη» - το φίδι που τρώει την ουρά του – που συνδέεται με την Υποχθονία. 

Βασικά, είναι ένα αποκλεισμένο μέρος, ειδικά από την πλευρά του Αίαντα αυτό είναι φανερό, από τη μια είναι η ναυτική βάση και από την άλλη πλευρά είναι η νατοϊκή βάση. Πήγα εκεί, στο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου, και η ηγουμένη μου είπε πως είχε χάσει τα κλειδιά και δεν μπορούσε να μας βάλει στο Καταβάσιο (αρχαίο Καταβάσιο του Άδη). 

Άγιος Νικόλαος Λεμονιών (Λεϊμόνα)

Το καταβάσιο βρίσκεται στην αυλή του μοναστηριού διπλοκλειδωμένο με σιδερένιες πόρτες. Οι μοναχές μου διηγήθηκαν ότι πριν από κάποια χρόνια είχαν ακούσει παράξενες φωνές από εκεί μέσα, στις δύο η ώρα τη νύχτα, ανοίξανε την πόρτα του καταβακίου και βγήκανε «κάτι μεγάλες γάτες με πύρινα μάτια και ουρές, οι οποίες μιλάγανε» και αυτές έντρομες κλείσανε πάλι την πόρτα και την κρατήσανε κλειδωμένη από τότε, κι από ότι φαίνεται έχουνε χάσει και τα κλειδιά.

Πιστεύω ότι υπάρχουν έργα του αίαντα που οδηγούν από τη σαλαμίνα στη στυμφαλία, μια υποθαλάσσια απόσταση ογδόντα χιλιομέτρων. 


Ο Αίας ο Τελαμώνιος, είναι ιστορικό και όχι μυθικό πρόσωπο, είχε χρησιμοποιήσει ο ίδιος αυτές τις διανοίξεις που έκανε, αναζητώντας την είσοδο για τον άλλο κόσμο

Ο Αίας ο τελαμώνιος

Η ίδια η λέξη σαλαμίνα, αναλύεται «Σάλα-Μίνα», η λέξη σάλα υποδεικνύει μια αίθουσα, ενώ η «μίνα» μας φέρνει στο νου τους μινίους, αυτόν τον αινιγματικό αρχαίο λαό που ασχολούνταν με υπόγεια έργα (όπως αυτά στην Κοπαϊδα), ενώ η λέξη φέρνει στο νου και τον Μίνωα

Στο πυθαγόρειο αριθμοσοφικό σύστημα, η λέξη σάλα έχει τον αριθμό 232, είναι ιερατική λέξη γι αυτό και ο αναγραμματισμός της μας δίνει Λάσα (την έδρα των μεγάλων μοναστηρίων του Θιβέτ), που ισούται επίσης με 232, αλλά 232 είναι και η λέξη Πράνα (η ενέργεια του σώματος και του αιθέρα) αλλά και η λέξη «Παρνα» (όπως στο Παρνασσός ή Πρανασσός). 

Μιλώντας για το πυθαγόρειο, ανακάλυψα πως ένα μεγάλο μυστικό έχει αποκρυφτεί από την αρχαιότητα στο αριθμό 2368, αλλά θα μείνει για λίγο ακόμη κρυμμένο…

Κρυμμένος από τα μάτια όλων παραμένει και ο εξαφανισμένος καθηγητής Δημήτριος Λιαντίνης. Πρόσφατα ειπώθηκε από γνωστό τηλεοπτικό σταθμό, ότι κάποιος συγγενής του Λιαντίνη βρήκε, λένε, το πτώμα του σε μια συγκεκριμένη σπηλιά στον Τᨴυγετο, την οποία αρνήθηκε να αποκαλύψει (ούτε αναφέρθηκε το όνομα αυτού του μάρτυρα), γιατί –όπως είπε- ακολουθούσε τις αυστηρές οδηγίες που του έδωσε ο Λιαντίνης να μιλήσει μόνο έπειτα από την πάροδο δύο χρόνων. 

,Το περίεργο είναι ότι δεν έγινε καμία αστυνομική έρευνα ή ανάκριση για όλα αυτά. Φυσικά, ο Λιαντίνης δεν είναι νεκρός, αλλά όντως άφησε πίσω τον εαυρό του σε μια σπηλιά στον Ταϋγετο

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ

Ο τάφος του Λιαντίνη, λίγα λεπτά μετά την αποκάλυψή του

Το κασελάκι από ξύλο καρυδιάς που έφτιαξε μόνος του για να μπουν τα οστά του

Το τελευταίο αντίο του πατέρα στο παιδί του, συμβουλές, υπενθυμίσεις. Και ανάμεσά τους κάποια λόγια παράξενα, δυσνόητα, προφητικά. 

Η απάντηση ίσως, στο γιατί αυτής της εθελούσιας εξόδου του. Ίσως. Τα λόγια όμως αυτά είναι τόσο βαρυσήμαντα που θα έπρεπε να μας προβληματίσουν όλους. Τι να έβλεπε άραγε μπροστά του ο ποιητής-φιλόσοφος-δάσκαλος Λιαντίνης, που καθιστούσε αδύνατη και αφόρητη τη συνέχιση της ζωής του; 

Γιατί το μέλλον των νέων γενεών φάνταζε τόσο ζοφερό στα μάτια του; Γιατί τέτοιο ασήκωτο βάρος ενοχών και τύψεων για το αύριο που κληροδοτούμε στις επόμενες γενιές; Ίσως γιατί κάτι υπήρχε που διέβλεπε ο Λιαντίνης. Κάτι που εμείς οι υπόλοιποι αγνοούμε. Ή εθελοτυφλούμε. Ισως γιατί έτσι είναι οι ποιητές-οι φιλόσοφοι-οι δάσκαλοι. Καταδικασμένοι να ζουν στο φως και στο σκοτάδι συνάμα. Στη ζωή και στο θάνατο. Στο παρελθόν και...
στο μέλλον. 'Ισως... 

Διαβάστε στη συνέχεια ένα μικρό απόσπασμα από το γράμμα του Λιαντίνη στην κόρη του Διοτίμα:

"...Πεθαίνω υγιής στο σώμα και στο μυαλό, όσο καθαρό είναι το νωπό χιόνι στα όρη και το επεξεργασμένο γαλάζιο διαμάντι. 

Να ζήσεις απλά, σεμνόπρεπα, και τίμια, όπως σε δίδαξα. Να θυμάσαι ότι έρχουνται χαλεποί καιροί για τις νέες γενεές. Και είναι άδικο και μεγάλο παράξενο να χαρίζεται τέτοιο το δώρο της ζωής στους ανθρώπους, και οι πλείστοι να ζούνε μέσα στη ζάλη αυτού του αστείου παραλογισμού. 

Η τελευταία μου πράξη έχει το νόημα της διαμαρτύρησης για το κακό που ετοιμάζουμε εμείς οι ενήλικοι στις αθώες νέες γενεές που έρχουνται. Ζούμε τη ζωή μας τρώγοντας τις σάρκες τους. Ένα κακό αβυσσαλέο στη φρίκη του. 
Η λύπη μου γι' αυτό το έγκλημα με σκοτώνει..." 


 
Τώρα είναι αλλού… η μελέτη του Λιαντίνη, βάσει της ειδικής οικολογικής του έρευνας (και ας μην ξεχνάμε τη σχέση του ιστορικού ονόματός του με την ιερή λέξη Λιάντη), για την Υποχθόνια, τον Κόσμο των Αθανάτων, και για τον ψυχικό νεραϊδιακό κόσμο, είναι ένα φαεινό παράδειγμα των σχέσεων της ψυχοστατικής συγκεκριμένων γεωγραφικών σημείων και των μυστηρίων τα οποία συμβαίνουν δια της μεταλλάξεως της ανθρώπινης υπόστασης στα σημεία αυτά, (και πολλά θα βρει κανείς αν διαβάσει προσεκτικά τα βιβλία του Λιαντίνη). 

Βρίσκεται εις το χείλος του θανάτου, βρίσκεται στο μέσο ενός άξονα εκεί (μετά από την μελέτη που αυτός είχε κάνει), είναι ένας άξονας των δύο κόσμων, που υπάρχει στον Ταΰγετο. (το μέρος στο οποίο είχε πάει είναι το ιερό όρος της Ταϋγέτης, που είναι μία από τις 7 κόρες του Άτλαντα). 

Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλα τα τοπωνύμια της επιφάνειας αναφέρονται στον άλλο κόσμο, όταν π.χ. λέμε «οι Δελφοί», οι αληθινοί Δελφοί δεν είναι εδώ, είναι αλλού, αυτοί που ξέρουμε είναι ένα είδωλό τους, ή πχ η Αθήνα, ή η Κάμινος όπως τη λέγανε στην αρχαιότητα, δεν είναι αυτή η αληθινή Αθήνα, εκείνη βρίσκεται εντός του άλλου κόσμου, και αξονικό σημείο επαφής των δύο πόλεων είναι ο βράχος της ΑκροΠόλεως.

Ο Λιαντίνης εντόπισε κάποιον άξονα ανάμεσα στους δύο κόσμους, (η περίπτωση Λιανίνη είναι μια υπόθεση που όποιος την ψάξει βαθιά θα βρεθεί προ μεγάλων εκπλήξεων). 

ιερό όρος Τάλετον

Το ιερό όρος Τάλετον (το όρος Ταϋγέτη), βρίσκεται σε μία ρυμοτομία και διαρρύθμιση που για να τη μετρήσει κάποιος, ορθο-γραφικά, αριθμο-σοφικά, μαθη-ματικά, χαρτο-γραφικά, πρέπει να πάει στον ιερό του Αμύκλέου Απόλλωνος, στις Αμύκλες, και να οριοθετηθεί σε σχέση με την πυραμίδα του Τα¨θγετου. 

Ακριβώς στις 4.04 το πρωί, κάθε μέρα, αντανακλούνται οι πέντε πυραμίδες, της Αιγύπτου στο δέλτα του Ταυγετου, στο ναό Μίθρα του άρματος του ήλιου, που βρίσκεται στην κορυφή του Ταϋγέτου και σήμερα λέγεται Άη Λιας, είναι ένα εκπληκτικό φαινόμενο το οποίο μπορεί να το δει ο καθένας αν βρεθεί εκεί εκείνη την ώρα, μόνο που δεν πάει κανένας εκεί (το φαινόμενο μας θυμίζει ίσως τους λεγόμενους «Δροσουλίτες»).

Ο ναός του Μίθρα. Οι κατακόμβες.

Σε αυτό το σημείο εμφανίζεται μια αλλοχρονική θέση των δύο αξόνων του Νοήμονος Συμπαντικού Οργανισμού (για τον οποίο θα μιλήσουμε εκτενώς σε άλλο άρθρο).

 Εμείς εδώ στην Γη νοούμεθα ως μικροοργανισμοί σε νοήμονα και ζώσα υλική κατάσταση, αλλά με πνευματική υπόσταση που αντικατοπτρίζει το μεγαοργανισμό που κυβερνά το Σύμπαν, και αυτή η σχέση καθρεπτίζεται στα πιο ιδιόμορφα από τα μέρη που μας περιβάλλουν. 

Τις περισσότερες φορές αυτό ισχύει κυρίως ως προς ένα μέρος το οποίο είναι ορεινό, σχεδόν ποτέ δεν είναι πεδινό, κι όλο το επίκεντρο των μελετών αυτών, βρίσκεται σε σημείο ορεινά, στα οποία, προστρέχουν ειδικοί για να κάνουν τις μελέτες τους, ιδιωτικώς, αλλά στα ίδια ορεινά μέρη έχουμε και τους αρχαίους ναούς ή τα σημερινά μοναστήρια αλλά και τις βάσεις και τα ραντάρ, γιατί εκεί εκπέμπεται μια δύναμη από το Νοήμονα Συμπαντικό Οργανισμό, το πράνα (ή το πάρνα) και στα ορεινά είναι το αξονικό επίπεδο καθόδου του, μπορεί να εντοπιστεί η ροή του.

Ειμαρμένη \Μοίρα

Είναι πολύ βαρύ αυτό το θέμα, εκεί μπορεί να προκληθεί η καταλυτική ρήξη της κατάρας της ανθρώπινης Ειμαρμένης και φυλακής της ζωής, βασικά είναι ένας αποδέκτης του ανθρώπινου πόνου και της ιδιοτέλειας της εδώ καταστάσεως, που τη μετασχηματίζει σε μια ψυχική κατάσταση ενός είδους «αγιοσύνης» για όποιον συνδεθεί με τη ροή της, για αυτό και πηγαίνουν τα τάγματα να απομονωθούν σε τέτοια μέρη, για αυτό και σφραγίζουν ιερατικά ή στρατιωτικά την πρόσβαση σε αυτά. 

Σε αυτό το θέμα ο κ Λιαντίνης είχε ανακαλύψει πάρα πολλά, και ήξερε ότι σε συγκεκριμένα περάσματα μπορούσε να δραπετεύσει από τον κόσμο του θανάτου προς τον Κόσμο των Αθανάτων. 

Έχω κάνει μια επίσκεψη στο μέρος από το οποίο νομίζω πως είχε «φύγει» ο κ Λιαντίνης, είναι ένα ειδικό σπήλαιο, από το οποίο μπορεί να μελετήσει κανείς το ζήτημα των οπτασιακών πυραμίδων. 

Ναι, αντικατοπτρίζονται τέσσερις ή πέντε πυραμίδες στις 4.04 μετά τα μεσάνυκτα, από την Αίγυπτο στο ιερόν Τάλετον. Το «αλώνι» το οποίο αναφέρει ο κ λιαντίνης στο βιβλίο του Γκέμμα, υπάρχει εκεί, στο οποίο αν κοιμηθεί κάποιος ένα βράδυ μόνος του, θα δει την «Επιούσια», δηλαδή στην αιθερική ουσία του λεγομένου «Κάρμα» καθώς περνά από το ιερό γεωγραφικό αυτό σημείο, θα δει την εικόνα του μηχανισμού που ρυθμίζει της ψυχοστασία των ανθρώπων του κόσμους μας. 

Σε αυτό το σημείο γίνεται η αποϋλοποίηση, στο «Αλώνι», (όπως και σε άλλα τέτοια μέρη) εκεί που εμφανίζονται οι Νεράιδες

Η αποϋλοποίηση όμως γίνεται με την «Παρουσία», την κατάσταση κατά την οποία είμαστε συνειδητά ενεργοποιημένοι και συνδεδεμένοι με το μέρος, κι αυτό το πετυχαίνουμε ακολουθώντας συγκεκριμένες διαδρομές και έπειτα με την πολύωρη παραμονή εκεί και ακολουθεί η αρχή της διαδικασίας της μετουσίωσης. Αλλά με την έναρξη αυτής της διαδικασίας, κάποιος πρέπει να εισέλθει εντός των στοών για να μπορέσει να προχωρήσει σε άλλο χρόνο και χώρο. 


Τα φαινόμενα αυτά συμβαίνουν δεν στον Άθω (στο όρος του Άθω, σε ειδικά σημεία που γίνονται σημεία και τέρατα, σημεία στα οποία εξαφανίζονται καλόγεροι, εκεί εμφανίζονται οι θρυλικοί «Εννέα Αόρατοι» κτλ, στον Ολυμπο και στους Δελφούς υπάρχουν σημεία αποϋλοποίησης και αλλοχρονικής καταστάσεως, και αλλού…

Υπάρχουν μέρη στην ελλάδα, κυρίως ορεινά σπήλαια και βαθιές χαράδρες, που αν κάποιος πάει και τραγουδήσει συγκεκριμένα τραγούδια, θα ακούσει τραγούδια να του αποκρίνονται με νεραϊδικές φωνές.

Κορύκειο Άντρο


Δίον

 (Ένα τέτοιο μέρος είναι και το Κορύκειο Άντρο στο βουνό πάνω από τους Δελφούς, και οι στίχοι όπου πρέπει να τραγουδηθούν βρίσκονται χαραγμένοι στο βράχο αριστερά μόλις μπεις στο σπήλαιο, στην αθέατη πλευρά της πέτρας. Η νεραϊδική απόκριση ακούγεται βαθιά μέσα από τις στοές).

Ποιος έκανε μια μελέτη να δει πως είναι η σκιά των ανθρώπων στους Δελφούς; Στο Δίον ή στην Δωδώνη; Ποιος έκανε μια μελέτη για να δει τις οπτασίες που εμφανίζονται απέναντι από την Δωδώνη στο όρος Τόμαρος

όρος Τόμαρος

Τι συμβαίνει το βράδυ στη Δωδώνη, γιατί δεν υπάρχουν άνθρωποι τις νύχτες στη Δωδώνη; Γιατί κανείς δεν μπορεί να μπει τη νύχτα στο χώρο του μαντείου των Δελφών;…τη νύχτα δεν υπάρχουν άνθρωποι στους Δελφούς πέραν αυτόν που κοιμούνται στα σπίτια τους. Τι συμβαίνει όταν πηγαίνουμε σε διάφορα αλλόχρονα μέρη στα οποία βλέπουμε οπτασίες; 

Κομποτάδες της Οίτης

Τι συμβαίνει στο χωριό Κομποτάδες της Οίτης έξω από το οποίο περνούν οι οπτασίες αυτές; Γιατί αυτό το συγκεκριμένο μικρό χωριό έχει –επισήμως- τα μεγαλύτερα ποσοστά κρουσμάτων ψυχασθένειας στην Ελλάδα; (Ένας στους τρεις κατοίκους).

Τι συμβαίνει στο Γραμματικό; Εκεί υπάρχει ένα χάσμα βαθύ, που στο βράχο, κατά τη δύση του ηλίου, αν κάνεις χαιρετισμό, η σκιά σου εμφανίζεται σαν μαύρη λαμπάδα που τρεμοσβήνει έντονα, και τότε μπορείς να δεις θολά διαδρομές μέσα στη Γη που δεν ξέρεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν αν μπορούσες εσύ να τις διαβείς. 

Και τι συμβαίνει στην οδό Παπάφη στην Θεσσαλονίκη; Κάτω από μια γέφυρα που υπάρχει εκεί, απλώνεται ένας ξεροπόταμος που είναι ολόκληρος καλυμμένος από πυκνά δέντρα, που μέσα του κρύβει ένα μεγάλο εγκατελειμένο εργοστάσιο, όπου εμφανίζονται και εξαφανίζονται παρουσίες, κι ακούγονται τραγουδιστές φωνές τις νύχτες
   

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ !!!

11903395_1660812854204997_1760553498_n 
Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ !!
< < Ο Ρ Κ Ο Σ  ΤΟΥ  Π Ο Λ Ε Μ Ι Σ Τ Η > >

Γιάννης Καλογερόπουλος ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !! ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!
ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΑΣΟΝΙΑ …

ΜΑΣΟΝΟΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

ΜΕ ΟΠΛΟ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ !!
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ !!!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΔΙΚΟΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!
 
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΓΟΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΚΑΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ … ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ !!
ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ !!

ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ :
ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ …. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ !!!

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !!

ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ !!
 
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !!!

ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ :
 
ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ !!!

ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ !!!
 
ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ /ΕΣ !! ΟΧΙ ΟΛΟΙ !!

ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΟΤΙ …. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ !! ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ !!

ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ !!!

ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΜΙΑ ΑΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ !!!
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ !!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΖΗΤΑ…..
.. ΝΟΗΣΗ…. ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ……
ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ !!!
ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΣΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ !!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΥΜΑ … ΟΥΤΕ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ !!!
 
ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΕΓΩ !!

ΟΣΟΙ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΝΕΚΡΩΝ !!
….. ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !!!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ !!

ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ … ΟΜΟΝΟΑ … ΚΑΙ ΩΣ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ !!!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ…… ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ …. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ …. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ !!
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ !!

ΚΑΘΕ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΜΕ ΟΡΚΟ …. ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ … ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΟΡΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΩ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ !!!
 
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΩ …. ΑΛΛΑ .. Ε Μ Ε Ι Σ !!!

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ !!

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΣΑ !!!

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ !!!
 
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ !!

ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ !!

ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΒΙΩΜΑ ΜΑΣ :

< < ΣΕ ΤΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ;;;

ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ :
ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ-
ΩΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΨΥΧΩΝ
ΟΠΟΥ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΥΡ

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ;;;
ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ :
ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ………..ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

ΤΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ;;;
ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ :
ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ

ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ :
ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ :
ΚΑΙ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ
ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ

ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ :
ΝΑ ΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ

ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ :
ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ :
ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΑΝΤΑ , ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ , ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ
ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ
ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ. [ οχι για ιδιο οφελος ]

ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ :
ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ

ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ :
ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΟΗΣΗ ΦΩΤΟΣ

ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ :
ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ :
ΥΓΕΙΑ , ΚΑΛΛΟΣ , ΠΛΟΥΤΟΣ
ΙΣΧΥΣ , ΦΡΟΝΗΣΗ , ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ , ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΑΝΔΡΕΙΑ

ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ :
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΝΟΑ
ΩΣ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ
ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΙ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΤΟΣ

ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ;;;
ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ
ΣΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΑΥΤΟΝ.

ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΟΥΝ ;;;
ΑΝ ΠΑΡΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΥΤΤΑΡΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΞ ΩΝ ΣΥΝΕΤΕΘΕΙ !!

ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ;
Ο ΙΕΡΟΣ ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ
ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΥΔΑΤΟΣ
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ;;;
ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΥΝΗΜΟΝΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟΥΤΟ
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΨΥΧΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ > >

αν δεν θέλουν συνειδητά να δώσουν αυτόν τον όρκο … μην τους πιέσετε ποτέ καθοποιοδήποτε τρόπο να το κάνουν !!!

ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

< < Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Η ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ … ΔΕΝ ΗΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗ ..
. Χ Ω Ρ Ι Σ . Ρ Η Τ Η Ν . Π Ρ Α Ξ Ι Ν . ΤΟΥ . Ι Δ Ι Ο Κ Τ Η Τ Ο Υ .
ΗΤΟΙ ΤΟΥ . Ε Θ Ν Ο Υ Σ !!!!! > >
 
ΔΗΛΑΔΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ !!!
ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΕΜΑΣ ?????

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1659269541025995&set=p.1659269541025995&type=1&theater
=============================================================
ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ … ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ
< < Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ > >
ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΦOΣΙΩΝΟΜΑΙ
ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΣΤΟΥ ΝΟΥ.

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ
ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΨΥΧΩΝ
ΟΠΟΥ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΥΡ

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ
ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
ΚΑΙ ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ
ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ
ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
ΝΑ ΘΕΤΩ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
ΝΑ ΠΡΑΤΤΩ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΤΩ ΠΑΝΤΑ ΝΟΗΣΗ ΦΩΤΟΣ

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ
ΟΜΟΝΟΑ ΩΣ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ
ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΙ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΤΟΣ

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ :
ΥΓΕΙΑ, ΚΑΛΛΟΣ, ΠΛΟΥΤΟΣ, ΙΣΧΥΣ, ΦΡΟΝΗΣΗ, ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΝΔΡΕΙΑ

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ
Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΕΡΟΣ ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ . .
ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ . . ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΥΔΑΤΟΣ
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΙΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΥΝΗΜΟΝΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΠΙΝΩ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΖΩ ΤΟΝ ΟΡΚΟ
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ
ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ
ΣΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ
ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΑΥΤΟΝ.
ΑΝ ΠΑΡΑΒΩ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΟΥ
ΟΛΟΣ Ο ΚΥΤΤΑΡΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΞ ΩΝ ΣΥΝΕΤΕΘΕΙ >>

ORKOS

http://alfeiospotamos.gr/?p=21283

Αυστριακή εφημερίδα: «Aυτό που είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες στην καρδιά κανένας δεν μπορεί να τους το αφαιρέσει…»

Αυστριακή εφημερίδα: «Aυτό που είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες στην καρδιά κανένας δεν μπορεί να τους το αφαιρέσει…»

«Ερωτική εξομολόγηση προς μία χώρα» είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο άρθρο της μεγάλης κυκλοφορίας αυστριακής εφημερίδας «Κουρίρ», στο οποίο η συντάκτρια της, Μπίργκιτ Μπράουνρατ, «ξετυλίγει» όλη την αγάπη της για την Ελλάδα, από την τρυφερή ηλικία των 12 χρόνων μέχρι σήμερα, και διαπιστώνει με λύπη ότι «οι άνθρωποι της γίνονται ολοένα και φτωχότεροι, αλλά μόνον οικονομικά», γιατί, όπως διατρανώνει, κλείνοντας το άρθρο της, «αυτό που είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες στην καρδιά, κανένας δεν μπορεί να τους το αφαιρέσει».
ελλάδα

«Στα δώδεκά μου είχε έλθει επιτέλους η ώρα που επιτρεπόταν πλέον να ταξιδέψω για πρώτη φορά μόνη μου στο αεροπλάνο, αλλά από την αγωνία με έπιασαν πόνοι στο στομάχι, όμως η χώρα όπου με κατέβασε απαλά το αεροπλάνο μού θεράπευσε αστραπιαία τους πόνους.

Η Αθήνα και οι άνθρωποί της, αυτό ήταν το σκηνικό των ομορφότερων ονείρων μου», γράφει εισαγωγικά, μεταξύ άλλων, η Μπίργκιτ Μπράουνρατ για να σημειώσει στη συνέχεια ότι αργότερα πάντα έτριβε τα μάτια της για να συνειδητοποιήσει ότι είχε βρεθεί πραγματικά εκεί, στο ζωντανό βιβλίο της ιστορίας, που βρίσκεται πάντα στα πόδια της σε κάθε γωνιά, που της δείχνει την ιστορία τής Ανθρωπότητας, από τις Μυκήνες, την Επίδαυρο μέχρι τον Ισθμό της Κορίνθου, σαν να ήταν μια «μηχανή του χρόνου».

Που την «προσγειώνει και την απογειώνει σε ονειρεμένα νησιά όπως η Ύδρα και ο Πόρος», συμπληρώνει η συντάκτρια, για να αναρωτηθεί κατόπιν «για το πόσο πλούσιος είναι άραγε κάθε άνθρωπος, που μπορεί να ζει σε αυτή τη χώρα, πόσο απίστευτα πλούσιος», όπως η ίδια νόμιζε παλιά, αλλά που σήμερα συνειδητοποιεί ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι φτωχοί, και γίνονται φτωχότεροι.

«Γίνονται όμως, μόνον οικονομικά φτωχότεροι», τονίζει η Μπίργλιτ Μπράουνρατ, «γιατί αυτό που είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες στην καρδιά κανένας δεν μπορεί να τους το αφαιρέσει».


http://www.deite-to.com/

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΣΤΗ Δ.Ο.Υ. ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ & ΣΤΟΝ Ο.Α.Ε.Ε. ΕΠΙΔΟΘΗΚΑΝ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ

12788322_586937044792619_2047105396_o
ΤΗΝ 1/3/2900(2016) ΕΠΙΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗ Δ.Ο.Υ. ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !
12782249_586931264793197_649637766_n12822047_586931204793203_653722432_n
……
ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΔΟΘΗΚΑΝ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Ο.Α.Ε.Ε.
12802979_586542494832074_8637336859208339030_n10599224_586543878165269_5186472931310590041_n


ΕΔΩ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ , ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Η Ε.ΣΥ. ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ , ΣΤΗ Δ.Ο.Υ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ Ο.Α.Ε.Ε. !! ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ !!! ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ !!! ΗΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΥΡΓΟΥ !!!

ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ «ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ» – ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ , ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ , ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!!
  1. Ε.ΣΥ. ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ , ΟΘΩΝΟΣ ΑΜΑΛΙΑΣ 10 (πεζόδρομος Αμαλιάδος) , τηλ. 26220 29022 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ κιν. 6976324460 , e-mail: E.SY.AMALIADOS@gmail.com
  2. Ε.ΣΥ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ , ΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ κιν. 6983422829 , ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ κιν.6984618738 (ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ)

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !

 12825363_586942871458703_1390738748_n

Τακης Δημητρακοπουλος 1- ΜΑΡΤΙΟΥ- 2016 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ ΕΣΠΑΣΕ !!!

ΤΗΝ ΕΦΟΡΟ ΤΗΣ ΔΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ Η ΥΠΟΔ/ΝΤΡΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ….. »ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ…. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟΙ»
ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ Η ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ…
ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ »ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ» ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ !!!!!!!!!!!!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ…..
ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ΠΥΡΓΟΥ !!!!!!!!!!!


………………..
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ !!!
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

10172728_1501547720151012_6857939524270653288_n
…………………………………
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!! 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  
Ε4 ( Ενεργοί Ελεύθεροι Ενωμένοι Έλληνες )
ΘΕΜΑ : «ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ-ΑΙΤΗΜΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ»
 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!

ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ …. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ….. ΝΑ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ …..

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ !!!

ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ … ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ !!!!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ !!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ !!
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 
ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ …..
ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

[ Οπως το περιστατικο της Λαμιας που βγηκε σε καναλι ο ιδιος ο εφορος να πει ΨΕΥΔΩΣ οτι ταχα πηγε καποια αδεσποτη ΣΤΑΛΜΕΝΗ ΕΠΙΤΗΔΕΣ να καταθεσει αιτημα πληρωμης των τελων κυκλοφοριας απο τα …… λεφτα του Σωρρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΛΑΜΙΑΣ ]

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!!!

ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!! ΦΟΥΝΤΩΣΤΕ ΤΟ !!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!!!!!
……………………………………..12782502_586940254792298_1671845435_n
 

http://alfeiospotamos.gr/?p=21278

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Γ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;» ΟΜΟΛΟΓΕΙ !

11694911_450926588446844_1099716227638548159_n
 
Vasilis Theodoropoulos ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Γ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;» ΟΜΟΛΟΓΕΙ.!!!!

«ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΜΟΙΡΑΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΘΑΣΕΥΤΕΙ. Η ΚΟΠΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ. Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ».

ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΈΚΑΝΑΝ ΣΧΕΔΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ «Ε.ΣΥ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ .!!!! ΝΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.!!!! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ……. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.

http://alfeiospotamos.gr/?p=21257

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ- ΟΜΙΛΙΑ – ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 28/2/2900 (βίντεο)

Οι Έλληνες είμαστε γενναίος λαός!!!
Χωρίς Αντάλλαγμα Ενωνόμαστε όλοι οι Έλληνες!!!
Όλο το Ελληνικό Έθνος Ενωμένο!!!
«ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ»
Όλοι οι Έλληνες μαζί!!!
Η Ελλήνων Συνέλευσις με Περισσότερα από 140 γραφεία ελλήνων δημοτών σε όλη την Ελλάδα που συνεχώς αυξάνονται!!!
Ενημερωθείτε και…
…Γίνετε κι εσείς Μέλος σε ένα από τα κατά τόπους κοντινά σας γραφεία κλικ εδώ:ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ 


1.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΔΑ ΡΗΓΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

 
2.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ Γ.Γ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

 
3.ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΑΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΑΛΕ/ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ -Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

……………………………………………..

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.ΣΥ. ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΝΙΚΗ ΣΙΜΟΓΛΟΥ:

ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ »ASTIR EGNATIA HOTEL» EΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ !!

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΕΒΡΙΤΕΣ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ !!!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!!!

Ο ΕΒΡΟΣ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ…… Ο ΕΒΡΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ…… Ο ΕΒΡΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!

Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ!!!

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!!
ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ 
 
πηγη

http://alfeiospotamos.gr/?p=21249

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters