Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Ζητούν από τις τράπεζες τις παιδικές κατασκηνώσεις για να τις κάνουν hotspot!

Ζητούν από τις τράπεζες τις παιδικές κατασκηνώσεις για να τις κάνουν hotspot!
Παιδικές κατασκηνώσεις θέλει να μετατρέψει η κυβέρνηση σε χώρους φιλοξενείας προσφύγων, όπως προκύπτει από την επιστολή του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή προς το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών.  
 
Σύμφωνα με τον ιστότοπο Capital.gr, o υπουργός κάνει έκκληση στα φιλάνθρωπα συναισθήματα και στην ευαισθησία και αλληλεγγύη των τραπεζών μπροστά στο δράμα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες που καταφθάνουν στην πατρίδα μας, ενώ επισημαίνει τις επείγουσες ανάγκες στέγασης και σίτισης των προσφύγων.  
 
Σε αυτό το πλαίσιοζητά από το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών τη θετική της εισήγηση προκειμένου να τεθούν άμεσα στη διάθεση της κυβέρνησης οι κατασκηνώσεις των παιδιών των υπαλλήλλων των τραπεζών, για την προσωρινή φιλοξενία των προσφύγων.
 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, στην επιστολή του, ο κ. Κουρουμπλής δεν θέτει συγκεκριμένο χρονικό όριο διαμονής των προσφύγων, αλλά ούτε και όρους ή προβλέψεις για το πώς θα επαναχρησιμοποιηθούν -από άποψη υγιεινής και ασφάλειας- οι κατασκηνώσεις από τα παιδιά.


Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/254229/zitoyn-apo-tis-trapezes-tis-paidikes-kataskinoseis-gia-na-tis-kanoyn-hotspot#ixzz41mZ1Xo8p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters