Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Eλληνική εφαρμογή εντοπίζει τα καρκινογόνα και τοξικά πρόσθετα στις ετικέτες των προϊόντων

Ο καταναλωτής, αφού κατεβάσει την εφαρμογή της Ingredio στο smartphone, βγάζει φωτογραφία την ταμπέλα των συστατικών ενός καλλυντικού ή ενός τροφίμου. 
Στη συνέχεια, η εφαρμογή μετατρέπει την εικόνα σε κείμενο και έπειτα αναζητεί κάθε συστατικό στη βάση χημικών δεδομένων που έχει κατασκευάσει η εταιρεία. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι καταναλωτές κατά τη διάρκεια των αγορών τους αφιερώνουν χρόνο για να κατανοήσουν τα –συχνά– δυσνόητα συστατικά που αναγράφονται στις συσκευασίες των καλλυντικών και των τροφίμων.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΣΕΙΕΤΑΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!!

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΓΩΣΕ Η ΚΟΛΑΣΗ !!!
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΡΙΖΕΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΛΑΣ !!!

Ανακαλύφθηκαν περισσότερες από 40 αρχαίες ελληνικές μούμιες!

Αρχαιολόγοι στην Αίγυπτο ανακάλυψαν περισσότερες από 40 μούμιες, σε ταφική περιοχή της κεντρικής περιοχής της χώρας, οι οποίες χρονολογούνται από την εποχή που κυβερνούσαν οι Μακεδόνες Πτολεμαίοι.

Οι μούμιες - μεταξύ αυτών ενήλικες, παιδιά και ζώα - κείτονταν στο πάτωμα ή σε ανοικτά πήλινα φέρετρα, σε υπόγειο θάλαμο του Κυβερνείου της Μινύα, σύμφωνα με τον υπουργό Αρχαιοτήτων, Khaled el-Enany. «Μέχρι στιγμής έχουμε βρει περισσότερες από 40 μούμιες, από τις οποίες οι 12 ανήκουν σε παιδιά και οι 6 σε ζώα, ενώ οι υπόλοιπες ανήκουν σε ενήλικες, γυναίκες και άνδρες» τονίζει ο αρχαιολόγος Rami Rasmi.

El Palacio de las Grecas: Το παλάτι των Ελλήνων στην Oaxaca του Μεξικού!

Mitla μοτίβα είναι, χωρίς αμφιβολία, τα πιο σημαντικά διακοσμητικά στοιχεία όλη τη Κεντρική Αμερική. Σίγουρα, ακόμα και σήμερα, είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφήσει με ακρίβεια ο συμβολισμός αυτής της περίτεχνα κατασκευής, δεδομένου ότι τα μοτίβα Mitla δεν είναι μόνο ένα διακοσμητικό χαρακτηριστικό τους τοίχους αυτού του αρχαιολογικού χώρου.

ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ; ΑΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ

H καταστροφή της Αρχαία Σπάρτης

Τον χειμώνα του 1724 δύο άντρες έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη, απεσταλμένοι του Βασιλιά Λουδοβίκου 15ου. Ήταν ο Μισέλ Φουρμόν, Γάλλος ιερωμένος που δίδασκε στο Γαλλικό Κολλέγιο του Παρισίου και ο Φρανσουά Σεβίν, επίσης ιερωμένος και φιλόλογος.

Αποστολή τους ήταν η συλλογή αρχαίων συγγραμμάτων και επιγραφών από τον ελλαδικό χώρο. Δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να εξασφαλίσουν τις απαραίτητες άδειες που θα τους επέτρεπαν να εξερευνήσουν τις αρχαιότητες. Οι Τούρκοι δεν τα θεωρούσαν κληρονομιά τους και δεν ήταν δύσκολοι, αρκεί το μπαξίσι να ήταν γενναίο.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters