Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΣΕΙΕΤΑΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!!

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΓΩΣΕ Η ΚΟΛΑΣΗ !!!
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΡΙΖΕΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΛΑΣ !!!

ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΘΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΗΡΘΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣ !!!
ΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ !!! Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΡΘΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΥΠΟΫΒΡΙΔΙΑ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΡΟΥΦΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΛΙΘΟ-ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΛΑΣ !!!
ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
…………………………………………………………………….
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΝ 29 ΜΑΪΟΥ 2018 ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΑ.Δ.Ι.Τ. ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 633 …
ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ… “ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Γ.Σ.”
……………………….
ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ … ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΟΤΙ ΚΟΜΠΙΝΑ & ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ… ΕΘΝΙΚΗ & ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΒΟΥΛΗ …
ΠΡΑ.Δ.Ι.Τ. ΤΕΥΧΟΣ 1015 – 22-11-2018 ΤΣΕΣΜΕΖΟΓΛΟΥ-ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤτΑΝΑΤΟΛΗΣ 2018Ανακοίνωση διόρθωσης σφάλματος στην ανακοίνωση της εκπροσωπήσεως της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Τράπεζα της Ανατολής Ανώνυμος Εταιρεία» και δ.τ. «Banque d’ Orient/Orientbank».
Στην ανακοίνωση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Τράπεζα της Ανατολής Ανώνυμος Εταιρεία» και διακριτικό τίτλο «Banque d’Orient/Orientbank», που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 633/29.05.2018 (τεύχος ΠΡΑΔΙΤ) στο θέμα 10, στη σελίδα 05 στην Α’ στήλη, στους στίχους 23 έως και 27 εκ των άνω στην τρίτη παράγραφο διορθώνεται το εσφαλμένο:
«Επομένως για το διάστημα από 7-12-1954 μέχρι και την 31-12-2013 με την δυνατότητα παρατάσεως του χρονικού διαστήματος αυτού για πέντε (5) επιπλέον έτη. Ως εκκαθαριστές και εκπρόσωποι της εταιρείας δικαστικώς και εξωδίκως ορίζονται οι κάτωθι:» και μεταξύ των στίχων 25 και 26 διορθώνεται η στίξη από τελεία σε κόμμα και συμπληρώνεται η φράση «, άλλως έως την λήξη της εκκαθάρισης,» και το «Ως» που ακολουθεί τίθεται με μικρά γράμματα «ως», και τίθενται άπαντα στα ορθά ως ακολούθως:
«Επομένως για το διάστημα από 7-12-1954 μέχρι και την 31-12-2013 με την δυνατότητα παρατάσεως του χρονικού διαστήματος αυτού για πέντε (5) επιπλέον έτη, άλλως έως την λήξη της εκκαθάρισης, ως εκκαθαριστές και εκπρόσωποι της εταιρείας δικαστικώς και εξωδίκως ορίζονται οι κάτωθι:»
Αθήνα, 22 Νοεμβρίου 2018 Ο Πρόεδρος της Γ.Σ.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΕΣΜΕΤΖΟΓΛΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΕΚ 633/29-5-2018 Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Α ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ Ο ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ & ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Γ.Σ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ) ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΤΙΤΛΟ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΚΑΤΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 20 ΗΜΕΡΕΣ (ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟ) .
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, 6 ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΣΤΙΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΠΡΟΕΒΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΤΙΞΗΣ ΚΛΠ. ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΕΣΜΕΤΖΟΓΛΟΥ.
ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο Α ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ Ο ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ Γ.Σ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΣΕΣΜΕΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΤΗΡΗΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ , ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΩΝ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ? Ή ……………ΠΙΝΕΙ…….ΚΕΡΝΑΕΙ?
Ο Β ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΑΛΛΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΤΡΙΣ+.!! ΤΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΧΜΜΜΜΜΜ………………..
Nikos Theodoropoulos
……………………………………………………………………………………..

https://alfeiospotamos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters