Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ... ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.....


kerberos-hellas

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.....

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΦΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΑΜΩΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΙΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΣΥΛΟΥ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ......

Σημαιοφόροι από κλήρωση και όχι αριστεία !


 
 
 
 
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2017/08/blog-post_64.html

Εκτός νομιμότητας τα Μνημόνια λόγω οικονομικών εγκλημάτων. Ποινικές ευθύνες για χειραγώγηση του νομίσματος και για το αδίκημα της τρομοκρατίας του χρήματος.

1_3.jpg - 24.98 KbΗ Ελλάδα έχει ενεχυριασθεί - εκχωρηθεί σέ μία Εταιρία, τήν Γερμανική Θυγατρική Τράπεζα KfW.
Ούτε κάν σέ ένα κράτος, αλλά σέ μία Ιδιωτική Εταιρία. (Άλλωστε νά μήν ξεχνάμε ότι ή Γερμανία δέν είναι κράτος, αλλά Εταιρία Ε.Π.Ε)
Όλος ό δημόσιος καί Ιδιωτικός πλούτος τής Ελλάδος καί τών Ελλήνων, έχει εκχωρηθεί στήν Ιδιωτική Τράπεζα πού τήν διευθύνει ό Σ'ο'ι'μπλε.

Kymatica {ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΑΙΝΙΑ} [ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ]


Η συνέχεια του Esoteric Agenda, εστιάζει στην ανθρώπινη και την παγκόσμια συνείδηση και καταδεικνύει πως ο άρρωστος ψυχισμός του ανθρώπινου είδους δημιουργεί αυτή τη τρελή ψευδαίσθηση που φέρνει όλο τον πόνο και το μαρτύριο.

Εμβαθύνει στις μεταφυσικές πτυχές συνδέοντας τους αρχαίους κρυφούς μύθους με την ιστορία και την σύγχρονο τρόπο ζωής της κοινωνίας και το πολιτικό καθεστώς. Αναφέρεται ακόμα στον σαμανισμό, την δυαδικότητα, την αλήθεια για το DNA και τις μοντέρνες λανθασμένες αντιλήψεις.

Αφύπνιση - Ο Alan Watts μιλάει για τον άνθρωπο, την ζωή, και τις αξίες. - Ελληνικοί Υπότιτλοι. Το βίντεο περιέχει κάποιες σκληρές εικόνες.


Τι σημαίνει να βλέπεις - Alan Watts (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν δεν υπήρχαν μάτια σε αυτό τον κόσμο, ο ήλιος δεν θα ήταν φως.

ΕΣΥ προκαλείς το φως έξω στο σύμπαν.

-Άλαν Γουότς
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters