Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΒΑΝ: Ο λόγος που απέτυχε η σπουδαιότερη ελληνική ανακάλυψη του 20ου αιώνα

Η γη- διάολε, το ίδιο το έδαφος– δίνει την αίσθηση ότι αποκτά ζωή και τα πάντα γύρω μας αρχίζουν να χορεύουν σ’ έναν δικό τους, εκστατικό ρυθμό. 
Το αίμα φαίνεται ν’ αφαιρείται από την πλειονότητα των ανθρωπίνων προσώπων, σε σημείο που όλα τους να μοιάζουν με πάλλευκα κακέκτυπα του πρότερου εαυτού τους.

ΗΠΑ, Αυστραλία, Ιταλία, Ελβετία, Σλοβακία, Βουλγαρία, Τσεχία, Αυστρία, Πολωνία, Ουγγαρία και Ισραήλ αρνούνται να υπογράψουν το σύμφωνο για τη μετανάστευση του ΟΗΕ.

Βροχή από «όχι»: Ούτε η Βουλγαρία υπογράφει το Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη μετανάστευση
Η Βουλγαρία δεν θα υπογράψει τη συμφωνία των Ηνωμένων Εθνών για τη διαχείριση των παγκόσμιων μεταναστευτικών ροών, ενώ δεν θα συμμετάσχει στη διάσκεψη κατά την οποία η συμφωνία αυτή θα εγκριθεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα στο Μαρόκο, αποφάσισε σήμερα η κεντροδεξιά κυβέρνηση.

Αρχαία Λάρυμνα: Τα ναυπηγεία της Τρωικής εκστρατείας

Λίγες λέξεις, πολλή ιστορία. Αλές, Λάρυμνα, Ορχομενός και μέσα στην αχλύ της ιστορίας και της δόξας, ο στόλος που ξεκίνησε από εδώ για την Τροία… Η περιοχή της Λάρυμνας κατοικήθηκε την εποχή του Χαλκού (3η – 2η χιλιετία π.χ.). Βρίσκεται στον όρμο που εκβάλλει ο βοιωτικός ποταμός Κηφισός.
Η αρχαία Λάρυμνα ήταν η ανατολικότερη πόλη της Οπουντίας Λοκρίδας και αποτελούσε επίνειο του Ορχομενού και άλλων παραλιμνίων βοιωτικών πόλεων (Στράβων).

Κι όμως ο Αριστοτέλης ανακάλυψε πρώτος την Θεωρία της Σχετικότητας

Αποσπάσματα από τον Αριστοτέλη - «Της των δε ενόντων ρευστήν δύναμιν, εις κραταιάν θέσιν ισοκλίνουσα παν εν τη δομή των σμικρών μορίων πλέγμα ουσίας μέγεθος έστι τάδε: η της μάζης πολλαπλότητα εν διαδοχή, δις, μετά μεγέθους τριών μυρίων μυριάδων τριπλών ποδών προς την μονάδα του χρόνου».

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ 5/12/18 ΜΕΡΟΣ 1


ΣΤΗΝ ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ ΑΠΟΚΟΡΏΝΟΥ, ΤΗΝ ΤΕΤΆΡΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2018, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΘΗΚΕ ΟΜΙΛΙΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,  «ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»  ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΑΠΟΚΟΡΏΝΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΧΑΝΙΩΝ.
ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΔΕΚΤΙΚΟ ΚΑΘ’ ΌΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ.

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΗΣ

Σχετική εικόνα
Για πρώτη φορά η πρώην γενική νομική σύμβουλος της παγκοσμίου τραπέζης η κυρία Καρεν Χιουντς μιλά σε ελληνικό Μ.Μ.Ε και μας αποκαλύπτει οτι όντως σιωνιστές τραπεζίτες έχουν υπό τον έλεγχο τους την παγκόσμια τράπεζα και οτι το παγκόσμιο καταπίστευμα ειναι υπαρκτό και μέσα σε αυτό η χώρα μας εχει σημαντικά χρηματικά ποσά κατατεθειμένα τα οποία αφήνει ανεκμετάλευτα

Bόμβα από πρώην στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας. εξηγεί πως μια αλητεία τραπεζιτών με έλγχο όλων των μυστικών υπηρεσιών από μία κεντρική στο Βατικανό εξουσιάζουν τον πλανήτη με την βοήθεια διεφθαρμένων και κατευθυνόμενων πολιτικών-ηθοποιών

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters