Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΟΥΙΖ ΓΝΩΣΕΩΝ...


Viky Charalambous
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ, ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΗΝ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ Η.Π.Α., ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ ΑΡΧΙΚΩΣ ΩΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «WEST AFRICA», ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ «ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ ΤΩΝ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ» ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ. ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΣΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΑΦΡΙΚΗ, ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ, ΕΛΛΑΔΑ, ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΤΛ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΤΗΣ «ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ»!

ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΩΣ ΤΟΝ: ΣΥΜΒΟΥΛΟ- ΟΠΤΑΣΙΑ «Χ»..


ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, Ο «Χ» ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ Μ.Κ.Ο. ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «INTERNATIONAL ORTHODOX CHRISTIAN CHARITIES» (IOCC) ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΩΣ «ΔΙΔΥΜΗ» ΟΠΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΔΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ» ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ, ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑ .. ΤΗΝ ... ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ «Χ», ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΙΡΑΚ, ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΚΥΠΡΟΥ, ΣΕΡΒΙΑ, ΚΟΣΟΒΟ, ΣΚΟΠΙΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ Κ.Τ.Λ. ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΗΛ. ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.

Ο ΙΔΙΟΣ, ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΜΕΛΟΣ, ΙΔΡΥΤΗΣ Η/ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ- ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΩΝ:

ROTSCHILDS , LAZARD BROTHERS , OPEN SOCIETY, ΤHE GERMAN MARSHALL FUND, PROJECT ON TRANSITIONAL DEMOCRACIES, BALKAN TRUST FOR DEMOCRACY, PAX AMERICANA, LOCKHEED MARTIN (F - 16), U.S. COMMITTEE ON NATO, ORIONSTRATEGIES, ARETECONSULTING, ASPECTCONSULTING, GLOVER PARK GROUP , USAID, NSCG, ΤHE BELGRADE FUND FOR POLITICAL EXCELLENCE, INTERNATIONALCENTRE FOR DEMOCRATIC TRANSITION, SIEMENS, VODAFONE, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ CLUBS, TRUSTS ΚΑΙ FUNDS, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο «Χ» ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΩΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ, ΤΟΥ ΥΔΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΕΞ, ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΚΤΛ.

ΉΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ «RESPUBLIKA VARDARSKA MAKEDONIJA» ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ FYROM!

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ Ο ΓΑΠ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ «Χ», ΣΥΝΤΟΝΙΖΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «DLA PIPER USA & INTERNATIONAL» Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΤΗΣ «UNITED MACEDONIAN DIASPORA » ME TO KOLOSKI, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ «Χ»!

ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ «Χ», ΑΦΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ PSI ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ «ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ- ΟΠΤΑΣΙΑ - Χ» ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ LAZARD BROTHERS, ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΣΤΗΝ MIG!

ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΗΓΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ «ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΟΠΤΑΣΙΑ Χ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..


https://www.facebook.com/viky.charalambous/posts/10210312846165607

O JACOB ROTHSCHILD ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ …

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggJJH6CFTuDfTBr5MatBtUIP4An68yBYL857zaFHqSR3QFT1341zOZuXqzVay64vzbjlk8by_vRx9q5ZxJgrW6XPzy0-GveoU3BFZz5qrvrgLwtWxWTmgG_4M0BRw7MCKKafQPff3ALoc/s640/J.Rithscild.png
ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΧΡΥΣΟ
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ «ΦΟΡΙΕΤΑΙ» ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ…

Έχουμε τονίσει ότι υπάρχει μια τάση των δισεκατομμυριούχων που κατέχουν όλο τον πλούτο να κατακτήσουν αυτό το καλοκαίρι εκτός από τη χρηματιστηριακή αγορά και την αγορά χρυσού. Λοιπόν, τώρα είναι ένας τρισεκατομμυριούχος.
Φυσικά, αυτός δεν είναι «επίσημα» στην κορυφή της λίστας των «πιο πλούσιων»… αλλά αυτό συμβαίνει επειδή οι Ρότσιλντ έχουν γίνει δεξιοτέχνες στο να κρύβουν τον πλούτο τους για αιώνες.
Όταν ο προ-προ-προ-προπάππος του Jacob, Mayer Amschel Rothschild, πέθανε το 1812, στην διαθήκη του ανέφερε ρητά ότι καμία δημόσια απογραφή της περιουσίας του δεν έπρεπε να δημοσιευθεί και ότι καμία νομική δράση δεν έπρεπε να ληφθεί σε σχέση με την αξία της κληρονομίας.

Είναι επίσης αναφερθεί ότι οι Ρότσιλντ χρησιμοποιούν ιδιωτικές, μη καταγεγραμμένες, ετερόρρυθμες εταιρίες για να συσσωρεύουν πλούτο (ξέρετε, όπως και όλα αυτά στα Panama Papers).

Μέχρι το τέλος του 19ου αιώνα, είχε εκτιμηθεί ότι η οικογένεια Rothschild ήλεγχε το μισό πλούτο του κόσμου. Κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει, φυσικά, αλλά φαίνεται πιθανό. Μπορείτε να δείτε τα ίχνη τους σε πολλά τρέχοντα γεγονότα. Στην πραγματικότητα, η οικογένειά αυτή έχει πιθανότατα προκαλέσει και χρηματοδοτήσει και τις δύο πλευρές σχεδόν σε κάθε πόλεμο και έχει τον έλεγχο σε κάθε κεντρική τράπεζα ( για να δείτε μια πλήρη λίστα με όλα τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας, κάντε κλικ εδώ ).
Και έτσι, όταν Jacob Rothschild λέει ότι αγοράζει χρυσό, επειδή οι κεντρικές τράπεζες είναι εκτός ελέγχου, θα πρέπει να γελάσουμε. Ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν τον έλεγχο των κεντρικών τραπεζών του κόσμου για αιώνες.
Αλλά το έχει πει ωστόσο, ότι αγοράζει χρυσό. Σε του ημι-ετήσια ομιλία του προς τους μετόχους της RIT Capital Partners , ο Jacob Rothschild, ανακοίνωσε ότι σημειώθηκε μείωση της χρηματιστηριακής αγοράς και έκθεση του νομίσματος και γι αυτό αύξησαν τα διαθέσιμα τους σε χρυσό και προειδοποιεί ότι ο κόσμος είναι τώρα σε «αχαρτογράφητα νερά» και ότι οι συνέπειες είναι «αδύνατο» να προβλεφθούν.
Δήλωσε:
«Στους έξι μήνες υπό επιτήρηση οι κεντρικοί τραπεζίτες έχουν δει να επιβεβαιώνεται ότι αυτό είναι σίγουρα το μεγαλύτερο πείραμα της νομισματικής πολιτικής στην ιστορία του κόσμου.

Είμαστε λοιπόν σε αχαρτογράφητα νερά και είναι αδύνατο να προβλέψουμε τις ακούσιες συνέπειες των πολύ χαμηλών επιτοκίων, με περίπου το 30% του παγκόσμιου δημόσιου χρέους σε αρνητικές αποδόσεις, σε συνδυασμό με την ποσοτική χαλάρωση σε μαζική κλίμακα. «
Αυτό που δεν είναι αδύνατο να προβλεφθεί, είναι ότι πρόκειται να συμβεί μια γιγαντιαία συντριβή.
Αυτό είναι που μας λέει ο Rothschild και μας αποκαλύπτουν η ανάλυσή μας Shemitah αφ ενός και η Jubilee 2016 αφ ετέρου.
Οι οικονομικές καταστροφές ακολουθούν αυτά τα χρονοδιαγράμματα και Rothschild ξέρει τα πάντα γύρω από αυτα.

Είναι ο καταληλότερος άνθρωπος για να προβλέψει τι πρόκειται να συμβεί γιατί ο ίδιος και οι άλλοι της ελίτ της παγκοσμιοποίησης έχουν δημιουργήσει το χρονοδιάγραμμα της καταστροφής που έχουμε συχνά αναλύσει να προβλέψει.
Και αυτός έκανε σαφές ότι αυτό το χρονοδιάγραμμα της καταστροφής προχωρεί. Για τους παρατηρητές σαν εμάς – και εσάς – ο ίδιος δηλώνει το προφανές. Και άλλοι το κάνουν σαφές επίσης. Με μόλις εναμισυ μήνα μέχρι το τέλος του Ιωβηλαίου έτους, με το οποίο είναι απόλυτα συνδεδεμένο το γεγονός ότι οι δισεκατομμυριούχοι προειδοποιούν ότι τα πράγματα πάνε φρικτά στραβά .
Δεν είναι τυχαίο ότι ο George Soros πριν από λίγους μήνες άρχισε να κινείται σε μεγάλο βαθμό πρός τον χρυσό και το ίδιο έκανε και ο φίλος του Crispin Odey. Και τώρα ο ίδιος ο Jacob Rothschild κινείται πρός τον χρυσό …

Είμαστε σίγουροι ότι κατέχουν ήδη τεράστια ποσά χρυσού… αλλά αγοράζουν ακόμη περισσότερα τώρα τις τελευταίες μέρες του Ιωβηλαίου 2016.
Ο Rothschild και οι άλλοι θέλουν να πιστεψουμε ότι ανησυχούν για την κατάσταση αυτή. Προσποιούνται ότι κάνουν την κίνησή του, γιατί ανησυχούν.
Δεν είναι ανήσυχος. Ξέρει τι πρόκειται να συμβεί. Το έχει σχεδιάσει.
Προσποιείται ότι ανησυχεί. Αλλά, αυτό είναι απλά μια θεατρική πράξη.
Ο Rothschild, για παράδειγμα, επισημαίνει ότι, παρά την εκτύπωση χρήματος από την κεντρική τράπεζα, για ενίσχυση των χρηματιστηριακών αγορών, η αύξηση αυτή είναι αποκομμένη από την πραγματική οικονομία. Στην πραγματικότητα, αυτός προειδοποιεί ουσιαστικά ότι είναι τα χρόνια της επιτύπωσης και τα επιτόκια 0% που έχουν καταστρέψει οικονομίες σε όλο τον κόσμο.
Αυτό όπως το βλέπουμε εμείς δεν είναι μόνο κερδοσκοπία. Δεν είναι μια απλή υποθεση. Οι παγκοσμιοποίητικές οικονομικές ελίτ, και ακόμη και τώρα οι σούπερ ελίτ, σπεύδουν προς τον χρυσό. Έχουν τα μέσα για να το κάνουν, αλλά, δυστυχώς, οι υπόλοιποι όχι. Εκτιμάται ότι 0,5% του χαρτοφυλακίου του μέσου Αμερικανού έχει έκθεση σε πολύτιμα μέταλλα. Και, αυτό, είναι ίσως το μόνο που θα του έχει απομείνει εφ όσον οι Rothschild ετοιμάζονται να καταστρέψουν το σύστημα που έχουν οι ίδιοι δημιουργήσει με σκοπό να αγοράσουν τα πάντα με πενταροδεκάρες δολάριου, όπως έκαναν το 1929.
Αν δεν έχετε αρχίσει να βγάζετε ένα σημαντικό μέρος των περιουσιακών στοιχείων σας έξω από το χρηματοπιστωτικό σύστημα (τις τράπεζες, τρέχον νόμισμα και τη συνολική χρηματιστηριακή αγορά με εξαίρεση τα αποθέματα χρυσού), είστε προετοιμασμένει για να παίξετε το θύμα. Όταν ο Rothschild ανακοινώνει ότι το δικό του κεντρικό τραπεζικό σύστημα βρίσκεται σε «άγνωστα νερά» στο «μεγαλύτερο πείραμα της νομισματικής πολιτικής στην ιστορία του κόσμου», και κινείται πρός τον χρυσό … θα πρέπει να είστε ακριβώς πίσω του (ή ακριβώς μπροστά από αυτόν, όπως εμείς ήμασταν τα τελευταία χρόνια).
Είμαστε τώρα πολύ κοντά σε ένα μαζικό «γεγονός» Οι περισσότεροι από τους μεγαλύτερους της παγκοσμιοποιητικής ελίτ δεν προειδοπούν μόνο γι ‘αυτό, αλλά κινούνται πρός τα πολύτιμα μέταλλα και τα αποθέματα εξόρυξης … και έξω από τις συνολικές αγορές μετοχών.

Ακόμα και μόλις πριν από λίγους μήνες, ο διαχειριστής ομολόγων από αυτό που ήταν κάποτε το μεγαλύτερο ομολογιακό αμοιβαίο κεφάλαιο στον κόσμο, είχε μια τρομερή πρόβλεψη για το τι επρόκειτο να συμβεί:

 Janus Capital Twitter2 - The Dollar Vigilante

ΠΗΓΗ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ


oimos-athina.blogspot.gr
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters