Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

To HAARP διαλύει τη χώρα μας

 

Τις τελευταίες μέρες είμαστε μάρτυρες μιας πρωτόγνωρης καιρικής επίθεσης και δεν είναι ούτε οργή Θεού, ούτε μανία της φύσης, ούτε το όπου ο φτωχός και η μοίρα του – τα ακούσαμε και τα τρία
Ανάλογα προβλήματα έχει και η γειτονική Ιταλία.
Για κάποιο λόγο γίνεται επίδειξη δύναμης; Δημιουργία μεγαλύτερου οικονομικού χάους; Χειραγώγηση του νευρικού μας συστήματος, πλην όλων των άλλων;
Θα αρχίσω από το τελευταίο. Στους πέντε νεκρούς μπορείτε να προσθέστε και μερικά εκατομμύρια ζόμπι. Πολίτες που ξαφνικά νυστάζουν συνέχεια αλλά έχουν ταυτόχρονα και υπερδιέγερση, νιώθουν καταπονημένοι, με πονοκεφάλους και μαζεύουν τα κουράγια τους να κάνουν τη δουλειά τους όπως όπως, μετά.. όρεξη μηδέν.
Ακραία φαινόμενα που δεν είναι ξέσπασμα καταιγίδας μετά από καύσωνα, πρώτον γιατί δεν είχαμε τέτοιον, δεύτερον κρατάει μέρες. Ανεμοστρόβιλοι και… καταιγίδα κεραυνών!

Καταιγίδα κεραυνών προκάλεσε τη μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στη Θάσο

“Ένα φλεγόμενο νησί στην καρδιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου”. Αυτή είναι η εικόνα που έδιναν την Κυριακή το απόγευμα οι επικεφαλής της Πυροσβεστικής που συμμετέχουν στην άνιση μάχη με την καταστροφική πυρκαγιά, που κατακαίει από το Σάββατο το ξημέρωμα την πανέμορφη Θάσο.
Μια καταιγίδα κεραυνών λίγο πριν από τις έξι το πρωί είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το αίτιο της πρόκλησης της φωτιάς, που εκδηλώθηκε σε τρία διαφορετικά μέτωπα μέσα σε διάστημα 45 λεπτών και εξαιτίας του πυκνού πευκοδάσους και των θυελλωδών ανέμων εντάσεως έως και οκτώ μποφόρ πήρε αμέσως ανεξέλεγκτες διαστάσεις καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμα της. Σπίτια, αγροικίες αμέτρητες κτηνοτροφικές και γεωργικές μονάδες και πολλές χιλιάδες στρέμματα του άλλοτε μοναδικού στο είδος του πευκοδάσους έχουν γίνει στάχτη.
Δεκάδες κάτοικοι στα χωριά του Πρίνου, της Αλυκής, το Τρίλοφο Θεολόγου, το Μικρό και Μεγάλο Καλαβίτη αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ενώ πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.
“Είναι μια τραγωδία. Επρόκειτο για Οργή Θεού. Πρώτα ήταν η καταιγίδα κεραυνών και μετά ο άνεμος που ανά πάσα στιγμή άλλαζε κατεύθυνση, στρέφοντας τα μέτωπα της πυρκαγιάς άλλοτε προς τα σπίτια και άλλοτε προς το βουνό”,  λέει στο  ethnos.gr ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Γιώργος Παυλίδης.
Θα διακρίνετε την “οργή Θεού” λίγο πιο πάνω από τη Θάσο που κατακαίγεται. Μια οργή που κατσαρώνει τα σύννεφα!
fotia
Ενώ κάτω στην Κρήτη, που πριν δυο μέρες η θερμοκρασία κτύπησε κόκκινο, η “οργή Θεού” γράφει σχήματα στις εικόνες που μόνο φυσιολογικά δεν τα λες:
haarp-9-9-16
Κατά τα άλλα η σιωπή καλά κρατεί και οι διάφοροι ψυχίατροι προσπαθούν να μας πείσουν ότι η αύξηση αυτοκτονιών, επιθετικότητας και τροχαίων ατυχημάτων οφείλονται στην κρίση.
Το “για άγνωστους λόγους” ή “αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα” δεν υποδηλώνει κρίση, πάντως. Η αφορμή δεν μπορεί με τίποτα να αντικαταστήσει την αιτία και η αιτία είναι μόνο μια: ένα νευρικό σύστημα που δέχεται καθημερινά επίθεση από τα νέα γκάτζετ τεχνολογίας + το HAARP.
Μπορεί να θέλετε ακόμα τα ασύρματα σας και τα κινητά σας, αλλά όλα μαζί παίζουν το ρόλο τους και ενισχύουν τις επιθέσεις του HAARP.
Και το τίμημα είναι όλο αυτό το πακέτο. Μας έχουν βάλει για τα καλά στην Οργουελική εποχή, αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν κάνουμε κι εμείς κάτι για να βγούμε. Με το κινητό στο χέρι και free wifi μου στέλνεις να υπογράψω petition ενάντια στην κάρτα του πολίτη και το τσιπάρισμα.
Κι εδώ… απλά γελάμε…
Δουλεύω μόνο ενσύρματα, έχω πετάξει το κινητό εδώ και 4 χρόνια και προσπαθώ να είμαι η αλλαγή που θα ήθελα να δω. Κάντο κι εσύ.
Επίσης θα ήθελα να καταγγείλω τη σελίδα στο φέις που λέγεται Severe Weather Greece, η οποία προβάλλει τα ακραία φαινόμενα σαν να είναι πίνακες ζωγραφικής προς θαυμασμό. Δεν είναι φυσικά η μόνη, αλλά η ίδια έχει αποκλειστικά αυτά ως θέμα. 
5 νεκροί, καμμένα σπίτια, πλημμυρισμένες οικίες και χωράφια, οικονομία κατεστραμμένη – θα ήθελα να ξέρω ποιοι είναι, γιατί αμφιβάλω αν είναι καν Έλληνες!

nea.allnewz.gr
http://www.triklopodia.gr/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters