Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Οξείδιο Γραφένιου Η νανοτεχνολογία που χρησιμοποιείται για να κλειδώσει στο 5G και ουσιαστικά ενεργοποιείται με 5G

Τα μεταλλικά Chemtrails είναι το καλύτερο σύστημα παράδοσης, εκτός από τους εμβολιασμούς, για τη νανοτεχνολογική Ελίτ που απαιτεί η Τεχνοκρατική Ελίτ για να θέσει το ανθρώπινο είδος online και υπό πλήρη έλεγχο.
Με τη χορήγηση 5G-συμπαθητικής νανοτεχνολογίας στο περιβάλλον ως ένα αναπνεύσιμο αεροζόλ, και αν είναι δυνατόν, απευθείας στο αίμα όλων των ανθρώπινων όντων, ολόκληρος ο κόσμος μεταμορφώνεται σε Διαδίκτυο των Πραγμάτων...

Το Σύστημα Εκπομπής Έκτακτης Ανάγκης – Η καταιγίδα είναι πάνω μας

Emergency Broadcast System
Η καταιγίδα είναι πάνω μας

Αυτό ίσως είναι το πιο σημαντικό μήνυμα που θα διαβάσετε ποτέ.

Επιβεβαιώθηκε: Στρατός σε εκπαίδευση για την εφαρμογή του συστήματος έκτακτης ανάγκης.
Το έναυσμα για το EBS θα είναι οι Εντολές εμβολιασμού παγκοσμίως με lock down.

Όταν αυτό συμβεί, θα ξέρετε ότι βρισκόμαστε προ των πυλών ενός νέου κόσμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 10/08/21

 
ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟ-ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΝΤΑΚΟΤΑ, ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΑΙΚ ΛΙΝΤΕΛ. Ο ΜΑΙΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ «ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!».
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters