Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Οξείδιο Γραφένιου Η νανοτεχνολογία που χρησιμοποιείται για να κλειδώσει στο 5G και ουσιαστικά ενεργοποιείται με 5G

Τα μεταλλικά Chemtrails είναι το καλύτερο σύστημα παράδοσης, εκτός από τους εμβολιασμούς, για τη νανοτεχνολογική Ελίτ που απαιτεί η Τεχνοκρατική Ελίτ για να θέσει το ανθρώπινο είδος online και υπό πλήρη έλεγχο.
Με τη χορήγηση 5G-συμπαθητικής νανοτεχνολογίας στο περιβάλλον ως ένα αναπνεύσιμο αεροζόλ, και αν είναι δυνατόν, απευθείας στο αίμα όλων των ανθρώπινων όντων, ολόκληρος ο κόσμος μεταμορφώνεται σε Διαδίκτυο των Πραγμάτων... νανοτεχνολογία στον αέρα που αναπνέουμε, Νανοτεχνολογία στο νερό που πίνουμε, νανοτεχνολογία στη Γη μέχρι, η νανοτεχνολογική ένεση στην ίδια μας τη ροή αίματος.
Ο κόσμος και όλοι οι άνθρωποι σε αυτό γίνονται ένα πλέγμα ελέγχου που διέπεται από τη σχέση μεταξύ 5 G και ηλεκτρομαγνητικά αγώγιμη νανοτεχνολογία στο ανθρώπινο σώμα.

Τι είναι όμως αυτή η νανοτεχνολογία που ελέγχεται τόσο εύκολα από το 5G;

Απάντηση: Οξείδιο Γραφένιου
Το Graphene είναι ένα δισδιάστατο στρώμα ατόμου άνθρακα που είναι εξαιρετικά ισχυρό, ελαφρύ, εύκαμπτο καθώς και θερμικά και ηλεκτρικά αγώγιμο. Εδώ που τα λέμε, το Graphene είναι η ισχυρότερη, ελαφρύτερη και πιο αγώγιμη ουσία που ανακαλύφθηκε ποτέ. Είναι υπεραγωγός ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας... του είδους που εκπέμπει το 5G.

Γραφένιο Ανακαλύφθηκε στα Εμβόλια
Στα τέλη Ιουνίου η ισπανική ομάδα δημιουργικής και κριτικής σκέψης La Quinta Columna, δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι Odyssey video. Στο βίντεο της ισπανικής γλώσσας ο βιοστατιστικός Δρ. Ricardo Delgado και Δρ. Ο José Luis Sevillan συζήτησε μερικές από τις πολλές φωτογραφίες του μικροσκοπικού εμβολίου αναλύει ότι η ομάδα των ερευνητών με τους οποίους εργάζεται έχει αποκτήσει μετά την υποβολή του περιεχομένου ενός σφραγισμένου φιαλιδίου του BNT162B2 της Pfizer σε μια σειρά δοκιμών για να καθορίσει το περιεχόμενό του.

Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν με μικροσκόπιο ηλεκτρονίου JEM2100Plus.
El Gato al Agua, ισπανικό εθνικό και τρέχον σόου πολιτικής και τρέχουσας υποθέσεων, πρόσφατα πήρε συνέντευξη από το Delgado, όπου αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ένα ποσοστό 98-99 % του περιεχομένου του εμβολιαστικού φιαλιδίου αντιστοιχεί στο Graphene Oxide.
Σύμφωνα με το Delgado, η La Quinta Columna απέκτησε εκατό ακόμη φιαλίδια από διαφορετικά εργαστήρια και θα συνεχίσει να τα αναλύει μαζί με το Πανεπιστήμιο της Αλμερίας.

Είναι τοξικό;
Ναι, ναι.
Οι ερευνητές έχουν δείξει ότι το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα χειρίζεται το GO με τρόπο παρόμοιο με τα παθογόνα.
Ο Ντελγάδο αναφέρει ότι το ΠΑΜΕ στο πειραματικό πλάνο προκαλεί πράγματι θρόμβες και θανάτους.
Το φαινόμενο της θρόμβωσης αίματος ως μία ανεπιθύμητη μεταξύ άλλων από τις λήψεις C19 είναι πλέον καλά τεκμηριωμένο, και η ιδιότητα θρόμβου ατομικά λεπτών φύλλων οξειδίου του γραφένιου οξειδίου είναι επίσης γνωστή.

Όλες οι μεγάλες βολές C19 κατασκευάζονται με την ίδια τεχνολογία οξειδίου του γραφένιου οξειδίου νανο-τεχνολογίας. Αυτά τα συγκεκριμένα νανοσωματίδια παραμένουν μη μαγνητικά όταν βρίσκονται σε περιβάλλον υπο-μηδενικού βαθμού, αλλά γίνονται μαγνητικά όταν φτάνουν στην ίδια θερμοκρασία με το ανθρώπινο σώμα. Αυτό μπορεί να εξηγήσει το αναμφισβήτητο πλέον φαινόμενο των αμέτρητων ανθρώπων που εμφανίζουν μαγνητικές ιδιότητες αφού πάρουν το jab.
Δρ. Η Jane Ruby, ειδικός στην ανάπτυξη φαρμακευτικών φαρμάκων, δήλωσε ότι οφείλεται σε μια ουσία που προστέθηκε στα εμβόλια που ονομάζονται υπερπαραμαγνητικά νανοσωματίδια οξειδίου του σιδήρου.

Προστίθενται επειδή είναι ένα επιθετικό σύστημα παράδοσης για να το βάλετε σε ΚΑΘΕ κύτταρο του σώματος σας.
Η διαδικασία ονομάζεται ′′ Magnetofection ′′ και υπάρχει στην επιστημονική βιβλιογραφία όπως Pubmed.

Το GO μπορεί να προκαλέσει πνευμονία όταν τα νανοσωματίδια εισέρχονται στους πνεύμονες.
Το Graphene προκαλεί επίσης μια μεταλλική γεύση και φλεγμονή στις μεμβράνες βλέννας που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια γεύσης και όσφρησης. Μπορεί επίσης να προκαλέσει ισχυρές μαγνητικές αντιδράσεις σε έναν οργανισμό υποδοχής, ενώ μπορεί επίσης να προκαλέσει βλάβη στα ερυθρά αιμοσφαίρια Όταν βρίσκεται στο νευρωνικό επίπεδο, προκαλεί νευροεκφυλισμό. Γνωστά ηχητικά συμπτώματα.

Το GO, η nanotech και τα Υδρογέλα που εδρεύουν με γραφένιο δεν περιορίζονται μόνο στο πλάνο - μια νέα σλοβακική αναφορά που αποκαλύπτει ότι ′′ test swabs ′′ μολύνονται με νανοτεχνολογικά υδρογόνα και λίθιο.
Το λίθιο χρησιμοποιείται στα λιπιδιακά επίστρωμα νανορομπότ που εισάγονται στα υδρογόνα για βαλλιστική παράδοση βιολογικών παραγόντων.

Τι είναι το Graphene Oxide;
Το Οξείδιο Γραφένιου (GO) είναι η οξειδωμένη μορφή γραφαινίου. Είναι ένα μονο-ατομικό υλικό, που σημαίνει ότι είναι τόσο λεπτό, είναι δισδιάστατο.
Διαμορφώνεται από την οξείδωση του γραφίτη, το οποίο είναι φθηνό και άμεσα διαθέσιμο.
Το GO είναι εύκολο να το επεξεργαστείς, αφού είναι διασπειρόμενο σε νερό και άλλους διαλύτες, και είναι επίσης πολλές φορές πιο αγώγιμο από τον χαλκό και πιο σκληρό από το διαμάντι.

Το Graphene Oxide συνδέεται μαζί σε ένα επαναλαμβανόμενο εξάγωνο μοτίβο.
Το είδωλο για το γραφένιο είναι τρία εξάγωνικα σωματίδια γραφενίου ή 666.
Ενδιαφέρον που το Graphene Oxide είναι ο Αριθμός του Θηρίου, 666, δεν είναι.
Οι βιοϊατρικές εφαρμογές υλικών που βασίζονται σε γραφένιο, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης ναρκωτικών, έχουν αυξηθεί ταχύτατα τα τελευταία χρόνια.

Το γραφένιο και το οξείδιο του γραφένιου έχουν εξερευνηθεί εκτενώς ως μερικά από τα πιο ελπιδοφόρα βιοϋλικά για βιοϊατρικές εφαρμογές λόγω των μοναδικών ιδιοτήτων τους: δομή σε επίπεδο δύο διαστάσεων, υπερ-μεγάλη επιφάνεια, χημική και μηχανική σταθερότητα και υπερφίαλη αγωγιμότητα.

Η νανοτεχνολογία Graphene χρησιμοποιείται για να κλειδώσει στο 5G και ουσιαστικά ενεργοποιείται με 5G, μειώνοντας έτσι το ανθρώπινο σώμα σε ένα είδος τηλεχειριζόμενης μπαταρίας.

Η ταινία Matrix Προγνωστικό Προγραμματισμό
′′ The Matrix is the world what have travel on your looks for blind you from the truth." Το Matrix είναι ένας ονειρεμένος κόσμος που παράγεται από υπολογιστή, κατασκευασμένος για να μας κρατήσει υπό έλεγχο, ώστε να αλλάξει [κρατώντας μια μπαταρία κινητού χαλκού-κορυφαίου D]

Γρηγόριος Γκάρετ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters