Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΚΟΡΟΙΔΑ, Μας Έφεραν Εδώ και Μας Έδωσαν Οδηγίες πως να Σας Φερόμαστε! (video)

ΚΟΡΟΙΔΑ, ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ(video)
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Όπως ξέρετε πλέον και το έχουμε γράψει αναλυτικά σε πολλά μας άρθρα, δεν πρόκειται για μετανάστες αλλά για μια οργανωμένη εισβολή στην Ευρώπη για την ολοκληρωτική καταστροφή της.

Οργανωμένη πλέον η Ευρωπαϊκή Ένωση μεταφέρει την μισή Αφρική με ειδικά πλοία από την Λιβύη μέσω της Ιταλίας στην Ευρώπη, αυτό το ξέρει πλέον όλος ο κόσμος και το τονίζει αυτός ο Αφρικανός που ανέβασε στο Youtube αυτήν την ομιλία του ξεσκεπάζοντας όλο το βρώμικο παιχνίδι της Νέας Τάξης με τους λαούς μας.

Ο Κολοκοτρώνης και τα μαλλιαρά σκυλιά, όπου κάνουν θελήματα…


 

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός, δάσκαλος-Κιλκίς.

Λίγο πριν συλλάβει η βαυαρική αντιβασιλεία τον «προδότη» του Έθνους, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, ο Άρμανσπεργκ, θέλοντας να τον δοκιμάσει, του είπε:

-Έχεις πολλούς εχθρούς, στρατηγέ.

-Έχω παραδέχτηκε ο Κολοκοτρώνης, μα δύο απ’ αυτούς, στέκονται οι χειρότεροι απ’ όλους.

Κλιματική αλλαγή: Ο Ναός του Επικούρειου Απόλλωνα και η Αρχαία Ολυμπία θα κινδυνεύσουν άμεσα!

Ο Ναός του Επικούρειου Απόλλωνα και η Αρχαία Ολυμπία θα κινδυνεύσουν άμεσα απο τηνΚλιματική αλλαγή
Αίσθηση προκάλεσε η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της έρευνας του Οργανισμού Έρευνας & Ανάλυσης «διαΝΕΟσις» σχετικά με τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην Ελλάδα.

Η κλιματική αλλαγή είναι ένα φαινόμενο παγκόσμιο, εξαιρετικά σημαντικό, πολύ καλά μελετημένο, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Λεπτομερή μοντέλα προβλέπουν την εξέλιξή του στις επόμενες δεκαετίες με τρόπο αρκετά σαφή.

Ο ισχυρός σεισμός 6,3 Ρίχτερ σε Χίο και Λέσβο υποδηλώνει έλλειψη εθνικής κυριαρχίας!

Η πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε αντιληπτή μέχρι την Αθήνα – Ακολούθησαν πέντε μεγάλοι μετασεισμοί από 3 μέχρι 4,6 Ρίχτερ – Λέκκας: Δεν περιμέναμε τον σεισμό

  Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 15:28 το μεσημέρι της Δευτέρας μεταξύ Λέσβου και του ακρωτηρίου της Χίου.

Η αρχική εκτίμηση του...
Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ήταν πως η δόνηση είχε μέγεθος 6 Ρίχτερ, εκτίμηση που άλλαξε στα 6,1 R και τώρα το μέγεθος αναθεωρήθηκε στα 6,1 Ρίχτερ, ωστόσο το usgs.gov τον δίνει στα 6,3.

Πώς μας εξαπατούν τα ΜΜΕ...13 από τις μεθόδους της προπαγάνδας..........


Σχετική εικόνα 
Nikos Salonitis 
Πώς μας εξαπατούν τα ΜΜΕ...
13 από τις μεθόδους της προπαγάνδας:
1. ΑΥΘΕΝΤΙΑ
Βλέπουμε συχνά στα δελτία ειδήσεων και σε άλλες ενημερωτικές εκπομπές φιλοξενούμενους ανθρώπους που εκπροσωπούν μία αυθεντία, όπως οικονομολόγους, συνταγματολόγους, δικηγόρους, πολιτικούς, επιστήμονες, κυβερνητικούς εκπροσώπους κτλ. Στην πραγματικότητα όλοι αυτοί είναι ελεγχόμενοι άνθρωποι του καθεστώτος, ή ακόμα πολλές φορές, εκπαιδευμένοι πράκτορες με συγκεκριμένη αποστολή να περάσουν μία πληροφορία ως αδιαμφισβήτητη, αφού ως ειδικοί στα μάτια του κόσμου, αυτοί έχουνε την αρμοδιότητα να την επικυρώσουν.

Οι Τούρκοι φοβούνται ότι έρχεται το τέλος τους: Aρχισε η αντίστροφη μέτρηση για νέο MEΓA σεισμό και τσουνάμι με εκατ. θύματα; – H Κωνσταντινούπολη και οι κατηγορίες για HAARP!

Υπαρξιακός τρόμος έχει κατακλύσει την Τουρκία μετά τον MEGA σεισμό των 6,2 Ρίχτερ καθώς επί τάπητος έχει τεθεί το χειρότερο δυνατό σενάριο αυτό που το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ είχε αποκαλύψει στο άρθρο Κρανίου τόπος η Τουρκία σε λίγο καιρό: Αναμένουν MEGA σεισμό και τσουνάμι με εκατ. θύματα – Στόχος η Κωνσταντινούπολη! Οι Τούρκοι φοβούνται ενδεχόμενο ντόμινο σεισμών από ρήγματα που έχουν ενεργοποιηθεί. Ηταν κοινό μυστικό ότι εδώ και καιρό ανέμεναν ένα μεγάλο σεισμό ενώ υπάρχουν πιθανότητες να μην είναι ο κύριος σεισμός.

Ηδη ο δήμαρχος Άγκυρας επανέλαβε τις σοκαριστικές του δηλώσεις λέγοντας πως ο σεισμός των 6,1 Ρίχτερ ανοικτά της Λέσβου προκλήθηκε από το αμερικανικό σύστημα HAARP.

Το μέγα μυστικό του πολέμου το 1967: Η Επιχείρηση Θάνατος


 

Την παραμονή του Αραβο-ισραηλινού πολέμου, πριν ακριβώς 50 χρόνια, Ισραηλινοί αξιωματούχοι επιδόθηκαν σε ένα αγώνα δρόμου ώστε να προετοιμάσουν τον εξοπλισμό και την πραγματοποίηση ενός τρομαχτικού σχεδίου: Να πυροδοτήσουν ένα ατομικό όπλο σε μια βουνοκορφή στη χερσόνησο του Σινά, ως προειδοποίηση στις αιγυπτιακές αλλά και άλλες αραβικές κυβερνήσεις. Είναι μια αποκάλυψη που την εκμυστηρεύεται για πρώτη φορά, ένας εκ των ισραηλινών αξιωματούχων που έλαβε μέρος σε εκείνες τις συναντήσεις.

Τα χρυσωρυχεία του Μ. Αλεξάνδρου - Εκεί όπου γεννήθηκε ο πληθωρισμός - Τι απέγιναν οι αμύθητοι θησαυροί των Περσών;

Ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε στην άκρη του τότε γνωστού κόσμου. Η ιστορία των κατακτήσεων και των ανακαλύψεων του είναι λίγο πολύ γνωστή. Λίγοι -σχετικά με το εγχείρημα- άνδρες και πολλή αποφασιστικότητα.

-Όμως πώς χρηματοδοτήθηκε η εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου;

Το βαπόρι από τη... Ρωσία πιάστηκε στην Κορινθία. Θρίλερ με απρόβλεπτες διαστάσεις βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες εβδομάδες με επίκεντρο το λιμάνι της Παλαιόχωρας Χανίων. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Το βαπόρι από τη... Ρωσία με τα λαθραία της ΣΕΚΑΠ (;)Ενα στοιχειωμένο στην όψη πλοίο, σαν αυτά που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά λαθρομεταναστών ή για λαθρεμπόριο, έχει προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση εκ μέρους των ελληνικών λιμενικών, τελωνειακών και εισαγγελικών αρχών, αλλά και την εμπλοκή του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού...   

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύλληψη από κάμερα

Δεν έβγαλε φυσικά η κάμερα πόδια για να συλλάβει έναν άνθρωπο. Αυτό το έκαναν οι Βρετανοί Αστυνομικοί. Είναι όμως η πρώτη φορά που καταζητούμενος αναγνωρίζεται από κάμερα νέας τεχνολογίας και συλλαμβάνεται επί τόπου.

Η αστυνομία περιπολούσε με ειδικό κλειστό φορτηγάκι (βαν) εφοδιασμένο με κάμερες.

ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ-ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΦΕΙΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ-ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΦΕΙΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Όλοι οι Κώδικες προβλέπουν συγκεκριμένες προθεσμίες και διαδικασίες, οι οποίες πρέπει να τηρούνται και μέσα στα πλαίσια που ορίζουν, οι πολίτες μπορούν να διεκδικούν και αξιώνουν την δικαστική προστασία.
Γράφει η δικηγόρος Αθηνών Αναστασία Χρ. Μήλιου*
Η κοινωνική μας συμπεριφορά περιορίζεται και προστατεύεται από ένα σύνολο κανόνων που έχουμε ονομάσει «νόμους». 

Πραξικόπημα χωρίς στρατό και στο Βατικανό αποκαλύψεις για το «μυστήριο» της παραίτησης του Πάπα Μπενουά ΙVI, μετά τον Μπερλουσκόνι.

Του Μιχαήλ Στυλιανού

H βαρυσήμαντη λέξη πραξικόπημα εκτοξεύθηκε στο στερέωμα αυτές τις μέρες και από τις δυο ακτές του Ατλαντικού και με αξιοσέβαστες υπογραφές, για να χαρακτηρίσει την τροπή των πολιτικών εξελίξεων στις αντίστοιχες μεγάλες δημοκρατικές- κατά τεκμήριο- χώρες της Δύσης.

Από την Ουάσιγκτων ο διάσημος δημοσιολόγος και κάποτε υποψήφιος για την Προεδρία των ΗΠΑ Πάτρικ Μπιουκάναν χαρακτήριζε έτσι την συνεχιζόμενη επιχείρηση του παρασκηνιακού Υπερκράτους να ανατρέψει τον νεοκλεγέντα Πρόεδρο Τραμπ.

Ημέρες «Γρηγορόπουλου» ζει ξανά η χώρα: Στόχος αποσταθεροποίησης με θύματα αθώα παιδιά – «Μιλάνε» τα όπλα στο Μενίδι – Μάχες σώμα με σώμα (εικόνες, βίντεο)

 
Ημέρες και νύχτες «Γρηγορόπουλου» φαίνεται ότι ζει ξανά η χώρα με την περίεργη δολοφονία του 11χρονου μαθητή από αδέσποτη σφαίρα. Στην ιστορία αυτή υπάρχουν πολύ περίεργες δράσεις ενώ φαίνεται προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας. Το θέμα είναι ποια χώρα βρίσκεται από πίσω…

Χτες αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε και δεύτερο περιστατικό που έγινε την ίδια μοιραία ημέρα και σχεδόν ταυτόχρονα με εκείνο στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, όταν ο 11χρονος Μάριος δεχόταν στο κεφάλι την σφαίρα από το 9αρι και έχανε με τόσο άδικο τρόπο τη ζωή του.

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ - ME TON ANTONIO CORSO


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters