Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Χαμός στην βουλή Με Καμμένο Στουρνάρα και υπαλλήλους βουλής

καμμένος στουρνάρας 
Η Σημερινή κυβέρνηση εκτελεί το πρόγραμμα της νέα  τάξης πραγμάτων. Ο κ.Στουρνάρας κάνει υποδείξεις για το πώς θα λειτουργεί το κοινοβούλιο. Με τέτοιου είδους πραξικοπηματικές ενέργειες δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεδρίαση.
Ο διορισμένος υπάλληλος της Goldman sachs να ανακαλέσει τα όσα είπε για τους ΑΝΕΛ και να παραιτηθεί!





ant ntp

Παναγούλης: Θα τα αρπάξουν χοντρά όσοι ψηφίσουν το μνημόνιο 3!

image

Έχουν ταχθεί μεγάλα χαρτζιλίκια σε όσους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ υπερψηφίσουν τα μέτρα….Ας σκεφτούν όσοι επέλεξαν να τους ψηφίσουν αν έπραξαν ή όχι το πατριωτικό τους καθήκον….Να τους χαίρεστε!!!
Στάθης Παναγούλης

anti-ntp.net: 50 δις θα πάρουν οι τραπεζίτες, να μην δώσουν και κάτι στους Δημαρίτες – ρημαδίτες; Γιατί νομίζετε ότι κόπτεται ο Οικονόμου (που είχε ψηφίσει παρών στο πρώτο) της Δημοκρατικής αριστεράς, να ψηφίσει ΝΑΙ η Ρημαδ; Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!


http://anti-ntp.net/2012/11/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%80%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%AC-%CF%8C%CF%83%CE%BF%CE%B9/

Υπερψήφιση μέτρων = ειδικά δικαστήρια και κρεμάλες…

prodotes

ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!
Σήμερα για άλλη μια φορά οι Βο(υ)λευτές μας καλούνται να ψηφίσουν μέτρα που συνεχίζουν την εξόντωση – εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, προκειμένου να κερδίσει το τραπεζικό σύστημα και η ολιγαρχία των νταβατζήδων. Αυτή η ολιγαρχία των εγχώριων δοσιλόγων εξ αίματος, συνεργάζεται με τους Γερμανούς ώστε να η Ελλάς να γίνει και επίσημα προτεκτοράτο. Είναι υπεύθυνοι για όσα Θα συμβούν στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια και θα γραφτούν στην ιστορία ως υπεύθυνοι για τις αυτοκτονίες, την σφαγή του Ελληνικού λαού για την κυριαρχία του Τραπεζικού συστήματος και της Ολιγαρχίας των Νταβατζήδων της διαπλοκής.

Ο Μαέστρος Μπαρμπαφώτης που θα προχωρούσε σε σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο θα ψηφίσει τον πιο σκληρό προϋπολογισμό της μεταπολιτεύσεως που μας τελειώνει οριστικά. Δηλαδή “ναι” στις περικοπές των συντάξεων και απλά θα δηλώσει “παρών” στα εργασιακά. Δεν θα ψηφίσει “ΌΧΙ” ούτε “ΝΑΙ” αλλά “Παρών”! Ένα πράγμα σαν  τον Πόντιο Πιλάτο…που ήξερε ότι ο Χριστός είναι αθώος και υπό τον φόβο ότι θα ξεσηκωθούν οι Εβραίοι, τους έδωσε την ευκαιρία να αποφασίσουν αν θέλουν να τον Σταυρώσουν.
Η Νέα Δημοκρατία που θα προχωρούσε σε εξεταστική για το μνημόνιο, θα επαναδιαπραγματευόταν, δεν θα προχωρούσε σε μείωση μισθών, δεν θα προχωρούσε σε μείωση συντάξεων, και φυσικά όχι στην αύξηση φόρων, σε όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις έκανε πίσω και προχώρησε στα ακριβώς αντίθετα… Οριζόντιες περικοπές επιδομάτων μισθών και συντάξεων και αύξηση φορολογίας. Μόνον και μόνον γι αυτό πρέπει να γίνουν ειδικά δικαστήρια με την κατηγορία της ζημίας του Ελληνικού κράτους και τις εξαπάτησης του Ελληνικού λαού. Προχωρά στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που μόνο τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει πάνω από 190 δις ευρώ και θέλουν και άλλα. Με το ηλίθιο επιχείρημα ότι δεν θα έχουμε καταθέσεις… Τα 190 δις που πήραν τι έγιναν; Έκαναν φτερά; Και αφού τους δίνουν άλλα 50 δις με την ανακεφαλαιοποίηση γιατί δεν παίρνουμε και τις μετοχές σαν κράτος;

Προεκλογικά ψέματα 1
Προεκλογικά ψέματα 2
Προεκλογικά ψέματα 3]
Προεκλογικά ψέματα 4

Ο Τσίπρας σαν άλλος Παπανδρέου κατεβαίνει στο Σύνταγμα να συμμετάσχει στις απεργίες και να υποσχεθεί καλύτερες μέρες. Μάλιστα  έλεγε οτι την κυβέρνηση πρέπει να την αφήσουμε να πέσει μόνο της, να την ρίξει ο Λαός… χαχαχαχα! Δηλαδή να περιμένουν πότε θα οργανωθεί ο λαός που τον έχουν χωρίσει και τον σπάνε στο ξύλο όποτε διαδηλώνει, να ρίξει την χούντα της ολιγαρχίας των εθνοπροδοτών. Και αυτοί να συνεχίζουν να παίρνουν την κρατική επιχορηγησούλα… Βέβαια από εχτές και μετά το στενό μαρκάρισμα συνιστωσών και πολιτών, λέει οτι “Ζητάμε εκλογές”. Πως κι έτσι ρε Αλέξη; Εσύ έλεγες ότι εκλογές έγιναν πρόσφατα και δεν χρειάζονται να γίνουν πάλι! Τι έγινε; Φάγαμε τις φάπες;
Επίσης Ο Αλέξης μας λέει ότι θα αλλάξει τα πάντα όταν έρθει στην Εξουσία, Θα επανακρατικοποιήσει την Αγροτική και το ΤΤ και θα καταργήσει το μνημόνιο με επιθετική διαπραγμάτευση. Όλα αυτά παραμένοντας στην   ΕΕ και το Ευρώ…. ΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧ καλό! Μέσα στο νόμισμα του Ευρώ που από μόνο του παράγει χρέος, ελλείμματα, καταστρέφει την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγή του Νότου και ιδιαίτερα της Ελλάδας. Ένα νόμισμα που βοηθάει απλά τους τραπεζίτες και τους ολιγάρχες να μεταφέρουν μεγάλα ποσά μαύρου χρήματος χωρίς να χρειάζεται να αλλάζουν το νόμισμα.

Εμείς τι κάνουμε; Περιμένουμε και εμείς να θα φτάσει η ημέρα που θα Εκλεγεί ο Σύριζα; Περιμένουμε να φτάσουν οι αυτοκτονίες τις 10.000, τους άνεργους στα 3.000.000; Αν πραγματικά ήθελε ο Σύριζα το ΚΚΕ και οι ΑΝΕΛ να ρίξουν το σύστημα… θα υπέβαλαν την παραίτησή τους για να απονομιμοποιήσουν την κυβέρνηση και θα οργάνωναν μια Γενική πολιτική απεργία με ταυτόχρονη στάση πληρωμών στις εφορίες και τις τράπεζες και κατάληψη δημόσιων κτηρίων που παίζουν κεντρικό ρόλο στην καθιέρωση της Τρόϊκας. Με απαίτηση την προκήρυξη εκλογών για συντακτική εθνοσυνέλευση, νέο σύνταγμα από την αρχή, μη αναγνώριση του χρέους κτλ.. Αλλά φυσικά, αυτό για τον Σύριζα σημαίνει τέρμα η κρατική επιχορήγηση, τέρμα η θεσούλα μας.. διότι καταργούμε τα κόμματα που λειτουργούν ως κλίκες και δεν υπηρετούν την δημοκρατία.
Έλληνες διαδώστε την ιδέα της Γενικής πολιτικής απεργίας.
anti-ntp.net

Ντροπιαστικές πρακτικές στο ελληνικό Κοινοβούλιο (Video)

Απίστευτα πράγματα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου.

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί ξεκίνησε η συζήτηση για το νομοσχέδιο που θα κυρώσει το Μνημόνιο 3 με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, έθεσαν θέμα αντισυνταγματικότητας του νομοσχεδίου.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης διενήργησε ψηφοφορία δια απλής εγέρσεως.

Παρά το γεγονός ότι φάνηκε καθαρά ότι οι βουλευτές που σηκώθηκαν ήταν πολλοί περισσότεροι, το προεδρείο της Βουλής είδε τα… δικά του!

Αποτέλεσμα ήταν να αμφισβητηθεί έντονα η καταμέτρηση και έτσι αναγκάστηκαν να ανακοινώσουν τη διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας.

Η αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν τόσο έντονες που ανάγκασαν τον πρόεδρος της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκη να διακόψει τη συνεδρίαση για 30 λεπτά.


Στο διάστημα αυτό τα τηλέφωνα των βουλευτών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ πήραν φωτιά, καθώς έπρεπε να σπεύσουν άμεσα στη Βουλή για να ψηφίσουν, ώστε να μην κριθεί αντισυνταγματικό το πολυνομοσχέδιο.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ορισμένοι βουλευτές που βρίσκονταν εκείνη την ώρα σε τηλεοπτικές εκπομπές, σηκώθηκαν άρον άρον να επιστρέψουν στη Βουλή.

Δείτε το βίντεο που φαίνεται ξεκάθαρα πως οι βουλευτές που σηκώνονται είναι πολλοί περισσότεροι. Ωστόσο αμέσως το πλάνο αλλάζει και πλέον δείχνει την πτέρυγα όπου φαίνονταν οι λιγότεροι βουλευτές.






newsbomb
pontikonews

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/video_7.html

Ακούστε πόσες μαλακίες μπορεί να πει μια δοσίλογη ξεπουλημένη Βολευτίνα μέσα σε μόλις ένα λεπτό

Έλεος. Δεν καίμε όλοι κάρβουνο.......

Ακούστε στο video τι είπε η εισηγήτρια της Ν.Δ. για τον προϋπολογισμό του 2013.
Στο 20.51 Δεν προλαβαίνω να μιλήσω για τα αναπτυξιακά μέτρα.
Γιατί υπάρχουν και τέτοια????

Και συνεχίζει στο 21.13. Θέλω να κλείσω με το εξής: Το κύριο χαρακτηριστικό του προϋπολογισμού είναι ότι αποτελεί ένα ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ στις προβλέψεις δημοσιονομικό πλαίσιο στην κατεύθυνση της ανάκτησης της διεθνούς μας αξιοπιστίας .......

Ακούστε πόσες μαλακίες μπορεί να πει μια δοσίλογη ξεπουλημένη Βολευτίνα μέσα σε μόλις ένα λεπτό 21.13-22.13..........για να μη γράψω και επιπλέον κοσμητικά επίθετα.



Και αυτή η κυρία που σίγουρα γνωρίζει ότι

εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου προς τις τράπεζες



λέει ο ότι ο προϋπολογισμός του 2013 είναι ρεαλιστικός όταν προβλέπει 
μόνο 469 εκατομμύρια για αυτό το σκοπό (δείτε τον πίνακα του προϋπολογισμό παρακάτω).

Μάλλον μπερδεύει τα δισεκατομμύρια με τα εκατομμύρια ή έχει στο μυαλό της τα swaps.
Ακούστε στο video. Νέα swaps έως το 2057 και τι είναι τα swaps?????





Που σημαίνει ότι θα πληρώνουν τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας που μετά από 40-50 χρόνια θα αναρωτιόνται από που και ως που χρωστάνε αυτά τα ποσά.






Με κλικ στην εφημερίδα ανοίγει νέο παράθυρο όπου μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και να διαβάσετε τι έγινε το 1964 από τον Γεώργιο Παπανδρέου Πρωθυπουργό -- Μητσοτάκη Υπ. Οικονομικών και Ανδρέα Παπανδρέου Υπ.Συντονισμού. 



Ας δούμε όμως τι ισχύει σήμερα όσον αφορά το πραγματικό χρέος που θα πληρώνουν τα παιδιά σας όπως ακούσατε στο προηγούμενο video. 
Και αυτό που θα ακούσετε είναι μόνο το κεφάλαιο. Γιατί μέχρι τότε θα τρέχουν και νέοι τόκοι.



Και επειδή κάποιοι φίλοι ανησυχούν ότι η Πατρίδα μας τελείωσε μετά τα νέα μέτρα θα ήθελα να τους ενημερώσω ότι ποτέ δεν τελειώνει τίποτα. 
Την επόμενη μέρας μιας Ελληνικής Κυβέρνησης φορολογείς φωτογραφικά και εξωφρενικά αυτούς που τώρα αγοράζουν τσάμπα την περιουσία που με κόπο έφτιαξαν οι προηγούμενες γενιές Ελλήνων.
Άπλα πράγματα. Αντιστρέφεις το παιχνίδι 
(PSI στους ξένους όπως αυτοί έκαναν στους Έλληνες μικρο ομολογιούχους και στα ασφαλιστικά ταμεία κλπ - 
Φορολόγηση των μεγάλων ακινήτων  αντί έκπτωσης 30% για >1000τμ και 60% για >2000τμ με επιβάρυνση τόση ώστε να καλύψουν αυτά που γλύτωσαν και επιπλέον να καλυφθούν και αυτά που χάθηκαν από τα κοινωνικά δικαιώματα)
Θα παρακαλάνε να ξεφορτωθούν όσοι αγόρασαν μισοτιμής τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία.

Αρκεί να υπάρξει Ελληνική κυβέρνηση...........
Που αργά ή γρήγορα θα έρθει.

Και τότε να δω που θα κρυφτεί η κυρία Πατριανάκου και οι όμοιοι της. 

Γιώργος Σαρρής.
ΑΔΤ Ν-067257


Υ.Γ.
Και κάτι τελευταίο που αφιερώνω στα ΖΑ του Κοινοβουλίου που θα πάνε για το ΝΑΙ στον προϋπολογισμό  Που το μόνο που τους νοιάζει είναι το τομαράκι τους και η μισθοδοσία στο τέλος του μήνα.  Θαυμάστε δύο ωραίους πίνακες με διαφορά ενός έτους με τα ανείσπρακτα των μεγαλύτερων εφορειών της Χώρας. 




Τα ανείσπρακτα ένα χρόνο μετά παραμένουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια κατ' έτος.           Προϋπολογισμός copy paste.




Ποιοι επωφελούνται????? Σίγουρα οι ημέτεροι και μόνο οι ημέτεροι. 
Αφορολόγητοι και επιπλέον ενισχύονται με επιδοτήσεις.
Επιδότηση επιχείρησης 500.000 € για 0 θέσεις εργασίας.
Αφιερωμένο στους ανέργους 1ο επεισ. 790.650,85€ για μία θέση εργασίας.
Αφιερωμένο στους ανέργους 2ο επεισ. 914.400,00€ για μηδέν νέες θέσεις εργασίας.
Αφιερωμένο στους ανέργους 3ο επεισ. 4.021.500,00€ για τρεις νέες θέσεις εργασίας.
Αφιερωμένο στους ανέργους 4ο επεισ. 1.033.015,41€ για τρεις(3) νέες θέσεις εργασίας έναντι 21 προβλεπόμενων.
Αφιερωμένο στους ανέργους 5ο επεισ. 690.000,00€ για μία (1) νέα θέση εργασίας.
Αφιερωμένο στους ανέργους 6ο επεισ. 850.578,52€ για μηδέν (0) νέες θέσεις εργασίας.

Και επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι, αυτό που ακολουθεί είναι ένα μικρό παράδειγμα του διωγμού των Ελληνικών επιχειρήσεων από την επτακομματική συγκυβέρνηση που δήθεν αγωνιά για τα προβλήματα του κοσμάκη.  


Αγωγή κατά Πολιτικών Προσώπων και Τραπεζών

Αγωγή κατά Πολιτικών Προσώπων και Τραπεζών
Αγωγή κατά Πολιτικών Προσώπων και Τραπεζών


http://diaforos.blogspot.gr/2012/11/blog-post_4.html

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/blog-post_8460.html

Απίστευτα πράγματα στη Βο(υ)λή .....ανάγκασαν τον Σαμαρά να πάρει πίσω την διάταξη!

Απίστευτα πράγματα στη Βο(υ)λή των πολιτικών και των συγγενών τους. Λίγα λεπτά κράτησε μόνο η προσθήκη του υπουργού Οικονομίας, Γ. Στουρνάρα σύμφωνα με την οποία οι υπάλληλοι της Βουλής έμπαιναν στο ίδιο μισθολογικό καθεστώς με όλους τους δημοσίους υπαλλήλους και δεν θα είχαν πλέον τα εξοργιστικά προνόμια που χαίρονται επί τόσα χρόνια.

Με το άκουσμα αυτής της προσθήκης, επικράτησε πανικός στους υπαλλήλους της Βουλής, οι οποίοι κυριολεκτικά άρχισαν να τρέχουν στους διαδρόμους της Βουλής, προκειμένου να καταλάβουν εάν τους αφορά ή όχι.

Αφού συνειδητοποίησαν πως αφορά τους ίδιους, έγιναν έξαλλοι και προσπάθησαν να εισέλθουν μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας για να ζητήσουν εξηγήσεις από τον υπουργό Οικονομικών. Αυτό φυσικά δεν το κατάφεραν και έτσι κάποιοι από αυτούς προσπάθησαν να μπουν μέσα στο στούντιο στο κανάλι της Βουλής, προκειμένου να διακόψουν τη ζωντανή μετάδοση, κάτι που τελικά δεν κατάφεραν. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπάλληλοι της Βουλής φωνάζουν και βρίζουν τους δημοσιογράφους στους διαδρόμους της Βουλής.


Έτσι αποφάσισαν σύμφωνα με πληροφορίες να συμμετέχουν και εκείνοι στην απεργία της ΑΔΕΔΥ ως μέσο αντίδρασης, κάτι που εάν τελικά συμβεί απειλεί να τινάξει ολόκληρη τη διαδικασία της ψηφοφορίας στον αέρα. Κι αυτό γιατί δεν θα υπάρχουν στενογράφοι, πρακτικογράφοι και όλοι οι άλλοι υπάλληλοι της Βουλής, για να γίνει η ψηφοφορία για τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου.

Φυσικά αποτελεί ερώτημα γιατί οι υπάλληλοι της Βουλής δεν μετείχαν από την αρχή της ημέρας στην απεργία της ΑΔΕΔΥ και το αποφάσισαν αφού με την προσθήκη Στουρνάρα, πλέον τα μέτρα τους ακουμπούν. Το ΔΣ του Συλλόγου των Υπαλλήλων συνεδρίασε εκτάκτως και έλαβε την απόφαση αυτή μετά την αλλαγή στην οποία προχώρησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στο πολυνομοσχέδιο σύμφωνα με την οποία, οι μειώσεις των μισθών των υπαλλήλων της Βουλής θα γίνονται κατ' αναλογία των μειώσεων στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα, χωρίς να απαιτείται αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής.

Μάλιστα, οι υπάλληλοι της Βουλής έφτασαν στοι σημείο να αποκλείσουν το γραφείο του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά μέσα στη Βουλή.

Βέβαια αντιδράσεις υπήρξαν και μέσα στο κοινοβούλιο για αυτή την προσθήκη του κ. Στουρνάρα απο κόμματα της αντιπολίτευσης όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Λογικό θα πούμε γιατί όλοι έχουν συγγενείς βολεμένους.

Αντέδρασαν δηλαδή κάποιοι γιατί ότι ισχύει για όλους τους έλληνες δημοσίους υπαλλήλους, το ίδιο θα ισχύει και για τους υπαλλήλους της Βουλής που μέχρι τώρα τα προνόμιά τους ήταν εξοργιστικά.

Το αξιοπερίεργο είναι γιατί δεν αντιδρά έτσι ο Σαμαράς , ο Στουρνάρας και οι υπόλοιποι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και για τα εξοντωτικά μέτρα που περνάνε για τους υπόλοιπους Έλληνες;



Tromaktiko

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/blog-post_148.html

ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΑ 500 ΤΡΙΣ $...ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ END..

ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ...ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ! 

 ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ...ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ;...

 
Rothschild'$ Exposed 

 
Rothschild'$ Exposed: $500 Trillion Worth Includes: Bank of England, Reuters News, Associated Press, ABC,CBS, NBC, CNBC, CNN, Royal Dutch SHELL, Israel, Federal Reserve, US/UK Governments, CIA, NATO, Half Of World


The Man in Charge of the World; The Great Rothschild Exposing The Rothschilds 500 TRILLION DOLLARS

 

 Τα υπόλοιπα στην πηγή...http://truedemocracyparty.net/rothschild-exposed/



ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΜΑΚΕΛΕΙΟ:Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΗΣ END ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ!


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ''ΚΡΑΤΩΝ''»...ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ;...ΜΠΙΙΖΖΖ


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ" ΣΗΜΕΡΑ!

(δείτε στην ανάρτηση τις...χελώνες,που είπε ο Σώρρας ότι δεν προσκυνά)...

Υ.Γ.

[Από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841, ήταν οι γνωστοί τραπεζίτες Ρότσιλντ. Ακόμα μέτοχοι και ιδρυτές της Εθνικής Τράπεζας είναι το ελληνικό κράτος με 1.000 μετοχές, ο Νικόλαος Ζωσιμάς με 500 μετοχές, ο Ιωάννης-Γαβριήλ Εϋνάρδος με 300, ο βασιλιάς Λουδοβίκος Β' της Βαυαρίας με 200, ο Κωνσταντίνος Βράνης με 150, ο Θεόδωρος Ράλλης με 100, ο Ιούλιος Έσσλιν, κ.ά.]

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος - Βικιπαίδεια


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ...Η "ΕΘΝΙΚΗ" ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ FUND-ΚΟΡΑΚΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΫΜΑΝ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ... 
 
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/11/oi-epikyriarhoi-toy-planhth-me-ta-500-tris-kai-o-artemhs-swrras-.html;

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΠΛΕΟΝ) ΣΤΟ “ΤΣΕΧΙΚΟ” FUND PPF. Ο ΓΑΠ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ;

  

Με διθυραμβικά δημοσιεύματα στα “οικονομικά” ΜΜ”Ε”, παρουσιάστηκε η πρόθεση του τιτανοτεράστιου fund από την …Τσεχία, ονόματι PPF, να αποκτήσει το 20% της Τράπεζας Πειραιώς. Δηλαδή την Ελληνική Γη που η Πειραιώς κατέχει μέσω της Αγροτικής. Την παραγωγή, τις εταιρείες, τον δημόσιο πλούτο κλπ κλπ.

Είναι τόσο φανταστική η εξέλιξη αυτή, που θαρρείς ότι είναι βγαλμένη από το μυαλό του ΓΑΠ.

Όχι τόσο επειδή “μπροστινός” θα μπει ένα Private Equity, που όπως έχουμε εξηγήσει και στην περίπτωση του Ανδρίκου Παπανδρέου, δεν υποχρεούται να αποκαλύπτει τα ονόματα των “επενδυτών”. Ποιός νοιάζεται άλλωστε για την ταυτότητα του κατόχου του 40% των ακριτικών εδαφών της χώρας.

Άλλωστε οι “φανεροί” συνεταιροι του “fund”, δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες. Η PPF λοιπόν, έχει κάνει Joint Venture που λέγανε και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, με τον Ιταλικό κολοσσό Assicurazioni Generali S.p.A.

Στον εν λόγω κολοσσό, έναν από τους κορυφαίους στην Ευρώπη, εκ των κυρίων μετόχων, ποιός νομίζετε ότι είναι; Μα φυσικά η BlackRock!! Ναι, ο κολοσσός που φέραμε να ελέγξει τις Ελληνικές τράπεζες! Η έκθεση της οποίας παραμένει επτασφράγιστο μυστικό και από την ίδια την εταιρεία, όπως και τους κκ. Προβόπουλους, Στουρνάρες κλπ! Ο ελεγκτής λοιπόν, ετοιμάζεται να εξαγοράσει …τον ελεγχόμενο! Μόνο ένας ΓΑΠ θα μπορούσε να συλλάβει τέτοιο αριστούργημα!

Έχει όμως και συνέχεια… Το συγκεκριμένο fund, έχει στενή, διεθνή συνεργασία μα ποιά εταιρεία νομίζετε; Μα με την Lazard! Αν σκεφτεί κανείς ότι το τσέχικο fund είναι και μνηστήρας για τη ΔΕΣΦΑ, τότε θα καταλάβει ότι οι σύμβουλοι είναι ταυτόχρονα και πελάτες!

Την εταιρειάρα που προσέλαβε ο ΓΑΠ ως “σύμβουλο αποκρατικοποιήσεων, διαχείρισης χρέους, ανταλλαγής ομολόγων, ναυπηγεία, δια πάσα νόσον και πάσα μαλακία”!

Γι’ αυτό σας λέμε… Σε αυτό το κράτος, μόνο η PPF θα μπορούσε να “επενδύσει”!

Διαβάστε ΕΔΩ τι αποκαλύπταμε στο παρελθόν όταν μας έλεγαν …συνωμοσιολόγους!

http://olympia.gr/2012/11/06/piraeus-bank-pps/

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ



Το πραγματικό ταξίδι του Οδυσσέα.
Γιατί μας το έκρυψαν;




1 εικόνα = 1000 λέξεις...


Το πραγματικό ταξίδι του Οδυσσέα.
Γιατί μας το έκρυψαν;

Η ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΩΣ
α) η μελέτη της Εριέττας Μέρτζ

Η πρώτη που ετόλμησε να έρθει αντιμέτωπη προς την επικρατούσα άποψη ότι οι περιπλανήσεις του Οδυσσέως έγιναν μέσα στην Μεσόγειο ήταν η Αμερικανίδα Εριέττα Μέρτζ (Henrietta Mertz) η οποία το 1965 εξέδωσε στο Σικάγο των Η.Π.Α. το βιβλίο " The Wine Dark Sea" (τίτλος στα Ελληνικά "ΟΙΝΩΨ ΠΟΝΤΟΣ" εκδόσεις ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ -1995)και αργότερα το 1967 τα "Αργοναυτικά" δια των οποίων με μεγάλη πειστικότητα -στηριζόμενη στις δικές της προσωπικές έρευνες και εξερευνήσεις στην Β. και Ν. Αμερική- διατυπώνει την θέση ότι το ταξίδι του Οδυσσέως είχε και ένα σημαντικό σκέλος εκτός Μεσογείου. Η άποψη της κ. Μέρτζ είναι ότι ο Οδυσσέας ταξίδεψε μέχρι τις ακτές της Αμερικής βοηθούμενος από τα θαλάσσια ρεύματα. Η κ. Μέρτζ εντόπισε τα μέρη που επισκέφθηκε ο Οδυσσέας με βάση την ταχύτητα που κινούνται τα θαλάσσια ρεύματα και την διάρκεια των ταξιδιών από σταθμό σε σταθμό όπως αναφέρονται στην Οδύσσεια. Οι απόψεις της κ. Μέρτζ ενισχύονται και από αρχαιολογικά ευρήματα που έχουν βρεθεί στην Αμερικανική ήπειρο.

Σχεδιάγραμμα που παρουσιάζει την περιπλάνηση του Οδυσσέα μετά την πτώση της Τροίας βάσει των διαπιστώσεων της Εριέττας Μέρτζ (η οποία μελέτησε εδάφιο προς εδάφιο το κείμενο του Ομήρου σε συνδυασμό με διάφορες νεότερες ανακαλύψεις και παρατηρήσεις που αναφέρονται από τον ίδιο τον Όμηρο π.χ. διάρκεια ταξιδιού κλπ). Στον χάρτη επισημαίνονται η περιοχή που υπήρξαν οι Σειρήνες , σε ποιο σημείο της Αμερικάνικης ηπείρου ήταν η Σκύλλα και η Χάρυβδης και μέσο ποίας οδού ο Οδυσσέας επέστρεψε στην Ιθάκη βοηθούμενος καθ' όλη την διαδρομή από το ρεύμα του κόλπου (Gulf stream) .



β) η μελέτη του Ζίγκφριντ Πετρίδη

Οι Έλληνες έχουν μία αποδεδειγμένη ναυτική ιστορία που ξεκινάει τουλάχιστον από το 7.250 π. Χ. όπως αποδεικνύεται από τα ευρήματα του σπηλαίου Φράχθι στην Αργολίδα.
«...Η μοναδικότης του Ελληνικού γεωγραφικού χώρου, ήτοι η παρουσία εις μικράν σχετικώς έκτασιν, το Αιγαίον Πέλαγος, εκατοντάδων νήσων, επέτρεψε εις τους προϊστορικούς κατοίκους του, λίαν ενωρίς την ανάπτυξιν της δια θαλάσσης επικοινωνίας. Με την πάροδο των ετών και την απόκτησιν πείρας θαλασσίων ταξιδίων, οι Αιγαίοι ναυτικοί έγιναν τολμηρώτεροι, πλεύσαντες προς βορράν εις τον Εύξεινον πόντον, προς νότον εις Αίγυπτον και "Φοινίκην" και δυσμάς εις Ιταλίαν και Ιβηρίαν. Ανακαλύψαντες ότι η θάλασσα εις ην εταξίδευον περιεβάλλεντο παντού υπό ξηράς με μία μόνον έξοδον, δεν εδίστασαν να εξέλθουν τραπέντες όπως είδομεν προς βορράν (σημ. της ΑΕΙ- Κασσιτερίδες νήσοι = Αγγλία) δια τον κασσίτερον και δια το ήλεκτρον, αλλά και προς δυσμάς ως θ' αποδείξωμεν...» ("ΟΔΥΣΣΕΙΑ" ελληνική έκδοση, σελίδα 139)

Η Ελληνική γραμματεία είναι πλούσια σε αναφορές για τις γεωγραφικές γνώσεις των αρχαίων προγόνων μας. Στην μελέτη του κ. Πετρίδη παρουσιάζονται στοιχεία που αφορούν τις γεωγραφικές γνώσεις για περιοχές :

- του Βορρά (υπερβορέα)


- της Ανατολής (Ασίας)

- του Νότου (Αιθιοπία, Κυρηναϊκή, Αίγυπτος, λοιπή βόρεια Αφρική)

- και της Δύσεως (Ιταλία, νήσοι δυτικώς της Ιταλίας α) Σαρδηνία, β) Κορσική γ) Έλβα δ) Καπρί ε) Ίσκια , Ιβηρική χερσόνησος, Γαλλία, βόρειο-ανατολική Ευρώπη, Βρετανία - Ιρλανδία

Από την Ελληνική γραμματεία προκύπτει ότι οι Έλληνες έχουν μεγάλη εξοικείωση με τις αστρονομικές παρατηρήσεις (παράδειγμα οι αστρονομικές αναφορές των Ορφικών ύμνων) και οι ναυτικοί της εποχής χρησιμοποιούν τους αστερισμούς για να προσανατολίζονται κατά την διάρκεια της νυχτερινή πλεύση τους.
Μεγάλη βαρύτητα στην έρευνα του ταξιδιού του Οδυσσέως έχουν οι αστρονομικές αναφορές της Οδύσσειας. Αναφέρεται από τον Όμηρο ότι «ΑΡΚΤΟΝ Θ' ΗΝ ΚΑΙ ΑΜΑΞΑΝ ΕΠΙΚΛΗΣΙΝ ΚΑΛΕΟΥΣΙΝ, ΗΤ' ΑΥΤΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ Τ' ΩΡΙΩΝΑ ΔΟΚΕΥΕΙ, ΟΙΗ Δ' ΑΜΜΟΡΟΣ ΕΣΤΙ ΛΟΕΤΡΩΝ ΩΚΕΑΝΟΙΟ ΤΗΝ ΓΑΡ ΔΗ ΜΙΝ ΑΝΩΓΕ ΚΑΛΥΨΩ, ΔΙΑ ΘΕΑΩΝ, ΠΟΝΤΟΠΟΡΕΥΟΜΕΝΑΙ ΕΠ' ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΕΙΡΟΣ ΕΧΟΝΤΑ» (ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ Ε 273) δηλαδή : "και την 'Αρκτον (Μ. 'Αρκτο) που την ονομάζουν και 'Αμαξα, που κλωθογυρίζει αυτού και παραφυλάει τον Ωρίωνα και που μονάχ' αυτή είναι αμέτοχη στα λουσίματα του Ωκεανού, (σημ. της ΑΕΙ : δηλαδή ο αστερισμός είναι αειφανής - δεν πέφτει κάτω από τον ορίζοντα) τον συμβούλεψε λοιπόν η υπέροχη θεά η Καλυψώ να ταξιδεύει έχοντας στ' αριστερό του χέρι αυτήν".
Στο κείμενο αυτό περιέχονται σημαντικότατες πληροφορίες. «...Ο Όμηρος ομιλεί περί "Ωκεανού" και όχι "Πόντου" και όπως είδομεν "Ωκεανόν" οι αρχαίοι Έλληνες ωνόμαζαν την περιβάλλουσαν την οικουμένην θάλασσαν (σημ. της ΑΕΙ : η θάλασσα έξω από τις Ηράκλεις στήλες) περί αυτού συμφωνεί και ο Στράβων "ΤΑΥΤΑ ΓΑΡ ΠΑΝΤΑ ΦΑΝΕΡΩΣ ΕΝ ΤΩ ΑΤΛΑΝΤΙΚΩ ΠΕΛΑΓΕΙ ΠΡΑΤΤΟΜΕΝΑ ΔΗΛΟΥΤΑΙ" (c26) δηλαδή : Όλα αυτά είναι καταφανές ότι δηλούνται (υπό του Ομήρου) ως τελούμενα εις τον Ατλαντικόν"...» ("ΟΔΥΣΣΕΙΑ" ελληνική έκδοση, σελίδα 182)

Η πολυετή εμπειρία του Ζ. Πετρίδη ως ιστιοπλόου τον βοήθησε να επιβεβαιώσει ή και να


διορθώσει (όπου αυτό ήταν απαραίτητο) τα συμπεράσματα της Ε. Μέρτζ, με βάση τις αναφορές που υπάρχουν από τον Όμηρο για την διάρκεια του ταξιδιού από σταθμό σε σταθμό και τις επιπρόσθετες λεπτομέρειες που τυχόν αναφέρονται (π.χ. κατεύθυνση ανέμου, πορεία πλοίου, περιγραφές των νησιών κλπ).
Παράδειγμα : ΑΙΟΛΙΑ
«..Γράφει ο Όμηρος : "ΔΩΚΕ ΜΟΙ ΕΚΔΕΙΡΑΣ ΑΣΚΟΝ ΒΟΟΝ ΕΝΝΕΩΡΟΙΟ, ΕΝΘΑ ΔΕ ΒΥΚΤΑΩΝ ΑΝΕΜΟΝ ΚΑΤΕΔΗΣΕ ΚΕΛΕΥΘΑ, ΚΕΙΝΟΝ ΓΑΡ ΤΑΜΙΗΝ ΑΝΕΜΩΝ ΠΟΙΗΣΕ ΚΡΟΝΙΩΝ ΗΜΕΝ ΠΑΥΜΕΝΑΙ ΗΔ' ΟΡΝΥΜΕΝ ΟΝ Κ' ΕΘΕΛΗΣΙΝ. ΝΗΙ Δ' ΕΝΙ ΓΛΑΦΥΡΗ ΚΑΤΕΔΕΙ ΜΕΡΜΙΘΙ ΦΑΕΙΝΗ ΑΡΓΥΡΕΗ, ΗΝΑ ΜΗΤΙ ΠΑΡΑΠΝΕΥΣΗ ΟΛΙΓΟΝ ΠΕΡ, ΑΥΤΑΡ ΕΜΟΙ ΠΝΟΙΗΝ ΖΕΦΥΡΟΥ ΠΡΟΕΗΚΕΝ ΑΗΝΑΙ, ΟΦΡΑ ΦΕΡΟΙ ΝΗΑΣ ΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ" (ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ Κ19)

Δηλαδή "Μου 'δωσε ένα ασκί εννιάχρονου βοδιού, που το έγδαρε, κι έκλεισε κει μέσα τις κινήσεις των ανέμων με τα πολλά τους βουητά, γιατί εκείνον είχε κάμει ο γιός του Κρόνου επιστάτη στους ανέμους, για να σταματάη και να αμολάη όποιον του αρέσει. Κι έδεσε το ασκί μέσα στο βαθουλωτό καράβι με γυαλιστερή, ασημένια κλωστή, για να μην φυσάει έστω και λίγο. 'Αφησε μονάχα τον Ζέφυρο (δυτικό) να φυσάει για χάρη μου, για να πάη στην πατρίδα και τα πλοία κι εμάς τους ίδιους."
Ώστε ο Αίολος παρακληθείς υπό του Ωδυσσέως, εδέσμευσεν όλους τους ανέμους, αφήσας μόνο τον ούριον δι' αυτόν, Ζέφυρον - δυτικός, όπερ σημαίνει ότι ο Οδυσσεύς ευρίσκετο δυτικώς της Ιθάκης και περίπου στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος με αυτήν.
Και η διήγησις συνεχίζει :
"ΕΝΝΗΜΑΡ ΜΕΝ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΜΕΝ ΝΥΚΤΑΣ ΤΕ ΚΑΙ ΗΜΑΡ, ΤΗ ΔΕΚΑΤΗ Δ' ΗΔΗ ΑΝΕΦΑΙΝΕΤΟ ΠΑΤΡΙΣ ΑΡΟΥΡΑ" (ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ Κ28) δηλαδή : " Εννιά μερόνυχτα συνέχεια ταξιδεύαμε και στις δέκα άρχισε να ξεχωρίζει πια η γη της πατρίδας" (σημ. της ΑΕΙ : άρα η νήσος Αιολία πρέπει να είναι ένα νησί που να ευρίσκεται δυτικά της Ιθάκης και να απέχει απόσταση που ισοδυναμεί με ταξίδι επί 9 μέρες με ευνοϊκό άνεμον)
Η απόστασις νήσοι Lipari - νήσος Ιθάκη δεν υπερβαίνει τα 270 μίλια και δια 9-ήμερον πλούν η μέση ταχύτης είναι : 270:9: 4=1,25 κόμβοι, αλλά μία ωριαία ταχύτητα πλεύσης 1,25 κόμβων δεν είναι "εύνοια" του Αιόλου, αλλά μαρτύριο...

Αντιθέτως η απόστασις : νήσος Μαγιόρκα - Σαρδηνία - Σικελία - Ιθάκη είναι 870 μίλια και δια 9-ήμερον πλούν η μέση ταχύτης είναι : 870:9:24=4,03 κόμβοι, δηλαδή μία ταχύτης ενός ήρεμου θαλάσσιου περιπάτου, δεκτή από πάσης απόψεως. 'Αρα να η "νήσος του Αιόλου"...» ("ΟΔΥΣΣΕΙΑ" ελληνική έκδοση, σελίδα 216)

Από τα ανωτέρω συμπεραίνεται ότι ο Οδυσσέας δεν έφτασε στην Αμερικανική ήπειρο



από τύχη, παρασυρόμενος από τα θαλάσσια ρεύματα (άποψη την οποία έχει η κ. Ε. Μέρτζ).

Αποδεικνύεται ότι οι Έλληνες είχαν και ποντοπόρα πλοία, ισχυροτάτης κατασκευής, ταχέα και ευέλικτα.

Γνώριζαν πολύ καλά και την ναυτική τέχνη, αλλά και την τέχνη του ναυτίλου, εκμεταλλευόμενοι τις δυο κινητήριες δυνάμεις των πλοίων : τα κουπιά και τα πανιά. για να οδηγήσουν τα σκάφη τους εκεί που επιθυμούσαν.


Οι εικόνες καθώς και μέρος των κειμένων προέρχονται από τα βιβλία του Ζ. Πετρίδη

α) ΟΔΥΣΣΕΙΑ - μία ναυτική εποποιία των Ελλήνων εις την Αμερικήν (Αθήνα 1994)

β) HOMER'S ODYSSEY - America's discovery by the ancient Greeks (βελτιωμένη έκδοση - Athens1999)



Σχετική βιβλιογραφία :

ΖΙΓΚΦΡΙΝΤ ΠΕΤΡΙΔΗΣ "ΟΔΥΣΣΕΙΑ-Μία ναυτική εποποιϊα προϊστορικών Ελλήνων εις Αμερική"
HENRIETTE MERTZ "ΟΙΝΩΨ ΠΟΝΤΟΣ" εκδόσεις ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ "Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ" εκδόσεις Εγκυκλοπαίδειας του ΗΛΙΟΥ
ENRICO MATTIEVICH "ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ" εκδόσεις ΕΚΑΤΗ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ "ΝΕΟ ΦΩΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" εκδόσεις ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗ


Ευχαριστώ τον φίλο μου tubed13 για αυτα τα στοιχεία
ΠΗΓΗ

http://revealedtheninthwave.blogspot.com/2012/11/blog-post_4468.html#ixzz2BNBdakm

http://okloios.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7502.html

Το ΔΝΤ και οι... Ιλλουμινάτι


Όταν η κατάκτηση του παγκόσμιου χρήματος «εξάπτει» τις… θεωρίες συνομωσίας

Συσχετισμούς ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τους... Ιλλουμινάτι φέρνει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα».


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο όρος Ιλλουμινάτι προέρχεται από το lumen και σημαίνει αυτοί στους οποίους ρέει το «Φως». Όπου «Φως» είναι η συνειδητοποίηση και κατοχή της Υπέρτατης Αλήθειας έτσι όπως αυτή πηγάζει από το Θείο, θεωρία που υποστήριζαν λίγο-πολύ και οι Γνωστικοί. Οι Ιλλουμινάτι θεωρούνται συνεχιστές των Γνωστικών, οι οποίοι πίστευαν ότι η ύλη-ζωή είναι η αρχή του κακού και ότι το χάσμα ανάμεσα στον Θεό και την ύλη-ζωή έρχονταν να γεφυρώσουν οι «Αιώνες».

Στο δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα», αναφέρει ότι τον 15ο περίπου αιώνα έρχονται οι μετέπειτα επονομαζόμενοι Ιλλουμινάτι στην Ισπανία. Εκεί, μια μυστικιστική χριστιανική σέκτα αυτοαποκαλούνταν Alumbrados, δηλαδή Πεφωτισμένοι, ενώ τον 16ο αιώνα οι Gueninets βρίσκονται στα βουνά του Αφγανιστάν και προσπαθούν να κάνουν κατήχηση στους κατοίκους της περιοχής. Για λίγο χάνονται τα ίχνη των Πεφωτισμένων, αλλά τελικά την 1η Μαΐου του 1776 και συγκεκριμένα στην Βαυαρία, ο Αδάμ Ουέισχαουπτ ουσιαστικά βάζει και επίσημα στις ζωές όλων, τους Ιλλουμινάτι. Τα χνάρια τους θα χαθούν και πάλι μυστηριωδώς μετά από λίγο καιρό...

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Ιλλουμινάτι άρχισαν πριν από χρόνια μια ιστορία κατάκτησης του υλικού αυτού κόσμου και σχεδόν τα κατάφεραν. Δικά τους δημιουργήματα είναι το ΔΝΤ, ο ΟΗΕ, η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, οι G-20 κ.ά.

Για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους οι «Πεφωτισμένοι», αν δεχτούμε φυσικά ότι υπάρχουν οι Ιλλουμινάτι, όλα αυτά τα χρόνια είχαν αναπτύξει μεταξύ τους μια σειρά χειρονομιών και κινήσεων, μιμούμενοι πιθανώς τους Μασόνους, ενώ επέλεγαν να παντρεύονται μόνο μεταξύ τους για να μην χαθεί η «γενιά των Εκλεκτών».

Η σχέση της Ελλάδας με τους Ιλλουμινάτι (και το ΔΝΤ), αν ισχύει φυσικά αυτό το τάγμα, φαίνεται να ξεκινά από πολύ παλιά, αφού η φιλοσοφία τους είναι επηρεασμένη από την Πυθαγόρεια φιλοσοφία και γενικά από Έλληνες φιλοσόφους.

Στην Ουάσινγκτον, στις 27 Δεκεμβρίου του 1945 που ουσιαστικά δημιουργήθηκε το ΔΝΤ, η Ελλάδα ήταν ανάμεσα στις 29 εκείνες χώρες-μέλη που ίδρυσαν από κοινού το ταμείο, συμβάλλοντας όλες μαζί στο 80% του κεφαλαίου του. Μάλιστα, η Ελλάδα- όπως και οι υπόλοιπες χώρες- υπέγραψαν όλα τα άρθρα της συμφωνίας, μη γνωρίζοντας τι υπέγραφαν.

Η πρώτη χώρα που πήρε δάνειο από το ΔΝΤ- χώρα που είχε υπογράψει για τη δημιουργία του- ήταν η Γαλλία το 1947. Ακολούθησαν τις επόμενες δεκαετίες και άλλες όπως το Αφγανιστάν, η Ρουμανία, η Λετονία και η Τουρκία, περισσότερο ωφελημένη όμως απ' όλες βγήκε η τελευταία.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται περί σύμπτωσης. Πάντως, ένας «μυημένος» στα ζητήματα του ΔΝΤ, ένας πρώην εργαζόμενος στο ΔΝΤ, ο Ντέιβ Μπάντου, όταν αποφάσισε να παραιτηθεί έγραψε τα εξής στην επιστολή παραίτησής του:

«Σήμερα παραιτούμαι από το προσωπικό του Δ.Ν.Τ. Εργαζόμουνα επί 12 χρόνια στο εξωτερικό, ως αξιωματούχος του ταμείου. Με όπλα τα φάρμακα και τα κόλπα σας, εφορμούσα σαν γεράκι, εναντίον των κυβερνήσεων και των λαών και τους έπινα το αίμα… (για λογαριασμό σας). Με την παραίτησή μου, ελπίζω να μπορέσω να ξεπλύνω τα χέρια μου, από το αίμα εκατομμυρίων φτωχών και πεινασμένων ανθρώπων. Το αίμα είναι τόσο πολύ, που κυλάει σαν ποτάμι. Αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει αρκετό σαπούνι σ’ ολόκληρο τον κόσμο για να καθαριστώ απ’ όσα έκανα στο όνομά σας».

Τις παραπάνω καταγγελίες τις τεκμηρίωσε στέλεχος του ΔΝΤ. Συγκεκριμένα, παρέθεσε στο έγγραφο της παραίτησής του το πως επινοούσε κυριολεκτικά από το πουθενά, τεράστια, απλήρωτα, κρατικά χρέη, το πώς είχε διογκώσει και χαλκεύσει στατιστικά στοιχεία, με ολέθριες επιπτώσεις για τις χώρες.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΠΗΓΗ
http://www.apocalypsejohn.com/2012/11/dnt-illouminati.html

ΥΒΡΙΣ - ΝΕΜΕΣΙΣ


Οι Ποιητές και οι Λογοτέχνες δίνουν την φυσιογνωμία του Έθνους. Αυτή λοιπόν την φυσιογνωμία επιχειρούν σήμερα να την παραμορφώσουν. Δεν έχουμε φυσιογνωμία Ελληνική…
Υπάρχει μια νοοτροπία που θέλει να τα απλοποιήσει όλα. Κι αναρωτιέμαι γιατί; Γιατί οι άνθρωποι δεν πρέπει να μοχθούν;


Γιατί ο καρπός του μόχθου περιφρονείται τόσο πολύ, ενώ τόσο ανάγκη τον έχουμε τώρα ειδικά που ανήκουμε στην Ευρώπη και χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε τα πνευματικά όπλα;
Αυτή η νοοτροπία της απλοποιήσεως μας έχει οδηγήσει στο σημείο να κακοποιούμε και να εκχυδαΐζουμε τα πάντα. Είναι απελπιστικό, οδυνηρό, για να μην πω θανατηφόρο. Αναρωτιέται λοιπόν κανείς τι θα παραλάβει και από ποιους η νέα γενιά, με την οποία τόσο πολύ ασχολείται η παρούσα κατάστασις. Τι σκοπό έχουν άραγε οι υπεύθυνοι που μεταχειρίζονται τόσο άσχημα την γλώσσα; Τι τέλος πάντων θέλουν να παραδώσουν και από ποιούς το παρέλαβαν;
Ύβρις και τίποτε άλλο χαρακτηρίζει την παρούσα κατάσταση.
Ύβρις και δυστυχώς, της Ύβρεως, πάντοτε έπεται η Νέμεσις…
Τώρα βέβαια μιλάμε περί πολιτιστικού κόσμου, περί πολιτιστικών εκδηλώσεων. Τι θα πει πολιτιστικό; Παίζουμε με τις λέξεις. Λέμε λέξεις. Και βεβαίως πίσω απ’ αυτές τις λέξεις δεν υπάρχει τίποτε άλλο παρά ένας μοναδικός σκοπός: Η ερείπωση της γλώσσας, η κατάργηση των εννοιών, ώστε οι άνθρωποι ούτε να συνεννοούνται, ούτε να μπορούν να σκέφτονται…
Γιατί μόνον έτσι θα μπορούν ορισμένοι να κάνουν την δουλειά τους: Να θάψουν τον τόπο…
Είμαι Έλληνας, γι’ αυτό πονώ και υποφέρω για ό,τι βλέπω μπροστά μου.
Για ό,τι αισθάνομαι να έρχεται…
- Δημήτρης Χορν -

πηγη
enneaetifotos.
http://www.katohika.gr/2012/11/blog-post_8893.html

http://okloios.blogspot.gr/2012/11/blog-post_353.html

ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ;‏


“Σύντομα θα πεθάνεις, κι ακόμα δεν έγινες απλός και φυσικός και ατάραχος· ούτε ελευθερώθηκες από το φόβο ότι θα σε βλάψει κάτι έξω από σένα· κι ούτε είσαι πονετικός με όλους· κι ακόμη δε λες να καταλάβεις ότι η σοφία σημαίνει δίκαιες πράξεις.”
Μάρκος Αυρήλιος

Αν ένας άνθρωπος καυχιέται ότι δουλεύει πάνω στον εαυτό του, αλλά δεν παρουσιάζει καμία αλλαγή, εάν το «εγώ» του παραμένει το ίδιο σκληρό και άκαμπτο, εάν η σχέση του με τους άλλους παραμένει η ίδια, εάν δεν αναβλύζει άκοπα αγάπη απ’ την καρδιά του, εάν δεν υπάρχει απλότητα και φυσικότητα στις πράξεις του, εάν δε βιώνει γαλήνη και ηρεμία, τότε ο άνθρωπος αυτός αποδεικνύει ότι δεν έχει αλλάξει. Και αν δεν έχει αλλάξει τότε είναι φανερό ότι δεν δουλεύει σωστά πάνω στον εαυτό του. Απλώς σπαταλά τον πολύτιμο χρόνο του.

Χρειάζεται να παρατηρούμε διαρκώς τον ίδιο μας τον εαυτό με σκοπό να γνωρίσουμε τι έχουμε και τι μας λείπει. Υπάρχουν πολλά ελαττώματα που πρέπει να εξαλείψουμε και πολλές πνευματικές αρετές που πρέπει να αποκτήσουμε εάν θέλουμε να βαδίσουμε στον ευθύ δρόμο. Αλλά το λανθασμένο συναίσθημα του εγώ δεν επιτρέπει σε πολλούς να προχωράνε στο δύσκολο μονοπάτι της απελευθέρωσης. Αυτό το λανθασμένο συναίσθημα μπερδεύεται πάντοτε με το συναίσθημα του Είναι. Εάν δεν ανοίξουμε καλά τα μάτια μας, το λανθασμένο συναίσθημα του εγώ μπορεί να μας κάνει όλους να αποτύχουμε στην παρούσα ύπαρξη.





Ξάνθη Φιλοσοφείν, Φιλοσοφικό Καφενείο
http://www.ramnousia.com/2012/11/theleis-pragmatika-na-allakseis.html#.UJjXoMXqlil

http://okloios.blogspot.gr/2012/11/blog-post_2999.html

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ

Το δέντρο του ελληνισμού έχει πολύ βαθιές ρίζες και έχει δώσει τους καλύτερους καρπούς σε τούτη την πλάση. Είναι ο κύριος τροφοδότης που δίδει ζωή στον κόσμο. Αν εκλείψει θα σβήσει το φως του πολιτισμού και κάθε ανθρώπινη ανάσα. Αν όμως συνεχίσουμε εμείς οι ίδιοι ως λαός να απομακρυνόμαστε από τον ομφάλιο λώρο της Φυλής μας, τότε θα είμαστε διπλά ένοχοι. Ανάξιοι να λεγόμαστε Έλληνες και δολοφόνοι της παιδιών μας.
Κοιτάξτε γύρω μας τι συμβαίνει. Δείτε τις συμφορές όχι ως χωριστές ενότητες αλλά σαν το ενιαίο σχέδιο της δολοφονίας της Ελλάδος που προχωράει ο σιωνιστικός νεοταξισμός με τις διευκολύνσεις  των δωσίλογων και γραικύλων πολιτικάντηδων. Ζητήσανε από την πατρίδα μας να υποθηκεύσουμε επισήμως τον γεωφυσικό πλούτο. Μας ζήτησαν οι Τούρκοι σχολεία και συγκυριαρχία. Ανοίγουν οι Αλβανοί σχολεία. Κλείνουν για λόγους τάχα μου οικονομίας οι πρεσβείες...
και τα προξενεία μας στο εξωτερικό. Το δε νεοταξικό πρακτορείο Bloomberg μας βλέπει αλά Γερμανία του τριάντα φοβούμενη την άνοδο στην εξουσία του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος και την απώλεια της νεοταξικής λεηλασίας.
Όλα αυτά μας δίδουν το αποτέλεσμα της ασφυξίας και της γεωπολιτικής απομόνωσης. Επιδιώκουνε οι εχθροί μας την παγίωση της έλλειψης εσωτερικής τροφοδότησης σε πόρους και αγαθά και το κλείσιμο των εναλλακτικών οδών αντίδρασης ώστε να συνθηκολογήσει ο ελληνικός λαός. Ένας λαός που στο μεταξύ χάνει τα παιδιά του στην ανέχεια, την αυτοκτονία και την ξένη εγκληματικότητα. Τα δε χτυπήματα και οι συκοφαντίες που δέχονται οι Έλληνες Εθνικιστές είναι δουλειά του διεθνούς νεοταξισμού. Δικά του χέρια είναι οι γραικύλοι πολιτικάντηδες.
Λοιπόν, αυτό που βιώνουμε έχει όνομα. Το λένε Γ Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι η οικονομική εισαγωγή που θα φέρει την ένοπλη συνέχεια. Η δική μας απάντηση, η απάντηση του Ελληνικού Εθνικισμού και της Φυλετικής Ψυχής είναι η επιστροφή στις ρίζες του ελληνικού έθνους. Η αποδοχή του πολέμου που δεχόμαστε και η ανταπάντηση με την κήρυξη του δικού μας πολέμου ενάντια στον μισελληνισμό. Η άρνηση στην παραχώρηση τόσο ψυχών όσο και εθνικών εδαφών. Το ξερίζωμα των δωσίλογων και η στροφή στην εξωτερική πολιτική με τη σύναψη νέων συμμαχιών σε πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο.
Η ιστορία δεν περιμένει κανέναν και δεν συγχωρεί όσους αμελούν καθήκον και χρέος ιερό. Θύματα έχουμε ήδη και μάλιστα εν καιρώ μιας πόρνης και ψεύτικης ειρήνης. Κι είναι τόσα πολλά τα θύματα που να είστε σίγουροι ότι δεν θα τα είχαμε σε κανέναν συμβατικό πόλεμο. Οι εχθροί μας το ξέρουν. Δεν θα υποστούμε ζημία σ’ αυτήν την περίπτωση. Ο Θεός είναι μαζί μας. Ο Ελληνικός Στρατός τηρεί ετοιμότητα, τάξη και σχέδιο για την εξόντωση των ανθελλήνων και το άνοιγμα της ενδόξου λεωφόρου προς τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Η δε Ρωσία ετοιμάζεται ήδη ενάντια σε ΝΑΤΟ και Τουρκία. Θα τους ξεσχίσει και θα σκορπίσουν πίσω τους γειτονικά ψευτοκράτη και τραπεζιτικοί βρικόλακες.
Μας λέγουν για την νέα Βαϊμάρη, για το οικονομικό κραχ, τον εθνικοσοσιαλισμό και τον πόλεμο που ακολούθησε. Αυτή είναι η ομολογία του φόβου των μισελλήνων. Κι αυτός είναι ο φόβος που πρέπει να επαληθεύσουμε στην πολιτική πράξη. Οι νεοταξίτες θέλουν να πάνε σε έναν νέο πόλεμο για να ισοπεδώσουν τις εναπομένουσες υποδομές των εθνικών κρατών, να ανοικοδομήσουν τάχα κερδοσκοπώντας και να υποτάξουν λαούς και κράτη στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Το στημένο οικονομικό μας πρόβλημα συνδέεται άμεσα με τις προκλήσεις σε βάρος των εθνικών μας υποθέσεων και συνόρων. Έχουμε να κάνουμε με δειλούς και απάνθρωπους που μας θέλουν μικρούς και νεκρούς.
Η απάντηση θα δοθεί από την Ελληνική Ανδρεία που θα οικοδομήσει την Μεγάλη και Ζωντανή Ελλάδα. Το πρώτο που θα συμβεί είναι η ανατροπή της δυτικόστροφης αστικής δημοκρατίας και η αποβολή του ενταύθα τοκογλυφικού μηχανισμού. Αυτό είναι έργο που θα διεκπεραιώσει μονάχα ο αυθεντικός και γνήσιος Ελληνικός Λαϊκός Εθνικισμός με την άνοδο στην εξουσία και την ανόρθωση μιας Εθνικής και Λαϊκής Αριστοκρατίας. Η εξουσία θα περάσει στον Ελληνικό Λαό και τον Ελληνικό Στρατό. Θα αποκατασταθεί η φυσική τάξη των πολιτικών πραγμάτων και στη συνέχεια θα αποκατασταθεί εξίσου η αληθινή γεωγραφία της Ελλάδος. Θα συμβεί διότι θα μας δώσει το απαραίτητο βήμα το τουρκικό μαντρόσκυλο και το νεοταξικό αφεντικό του.
Η Τουρκία έχει στριμωχτεί ανάμεσα στη Ρωσία και τους Κούρδους. Εξυπηρετεί μεν τα σχέδια μέχρι στιγμής των ΗΠΑ και της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας αλλά είναι αναλώσιμη. Η συμπεριφορά του Ισραήλ και τα δικά του συμφέροντα το αποδεικνύουν. Στο μεταξύ η νεοταξική συμπεριφορά εσχάτως ευνοεί τους Κούρδους. Τότε μια οδός μένει στην Τουρκία και τα αφεντικά της. Να την ωθήσουν ενάντια στην Ελλάδα, πράμα που θα το κάνει ελλείψει διεξόδου εξ ανατολών. Και τότε η Ρωσία θα στείλει τους τουρκομογγόλους στο πυρ το εξώτερον.
Η Ελλάς πρέπει να είναι έτοιμη πολιτικά και στρατιωτικά. Θα προασπίσουμε την εδαφική ακεραιότητα, θα ευνοήσουμε την ρωσική παρουσία σε βάρος των εχθρών μας, γειτονικών και ψευτοσυμμάχων, θα δώσουμε την ελληνική απάντηση στους απέναντι και θα γυρίσουμε στα πατρογονικά μας εδάφη, στην Μεγάλη Ελλάδα.  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7.html

H Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών(BIS). Η «Φωλιά Του Κτήνους» Video

Bis
Φωτογραφία από την έκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου της ECOFIN στις 02.05.2012 στις
Bis
Βρυξέλλες όπου και αποφασίστηκε ότι η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών θα αποτελεί την "καρδιά" της ευρωπαϊκής χρηματαγοράς μέσω έναρξης/υλοποίησης του προγράμματος "Basel III" μέχρι/από 01.01.2013.



Από το άρθρο του Βασίλη Βιλιάρδου* με τίτλο:
«ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ: Η ευρηματική δημιουργία του χρήματος, η ιδιάζουσα λειτουργία του χρηματοπιστωτικού κλάδου, οι τραπεζικές επιδρομές, η κεντρική τράπεζα Τρίτων κεντρικών τραπεζών και η ενδεχόμενη χειραγώγηση της τιμής του χρυσού, από την τραπεζική ναυαρχίδα».
Ολοκληρωμένο το άρθρο θα το βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση:http://www.x-hellenica.gr/PressCenter/Articles/2244.aspx
Μουσική επένδυση από : Zoltan Percsich [ Convolvulus part 2 - Red Lava ]
DimitrisPenny
*Ο κ. Β. Βιλιάρδος είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ Αθηνών,με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο. του Αμβούργου
ΠΗΓΗ

http://www.apocalypsejohn.com/2012/11/h-bis-video.html

Ψηφιακή περιπλάνηση στον «Ουρανό των Αρχαίων»

sky nemea
Το Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου δίνει τη δυνατότητα μιας εντυπωσιακής περιπλάνησης στο ουράνιο στερέωμα και τα επιτεύγματα της αρχαιότητας.
Με το βλέμμα των αρχαίων Αιγυπτίων, των Μινωιτών, των Ελλήνων της εποχής της κλασικής αρχαιότητας και των κατοίκων της Ελληνιστικής Αιγύπτου μπορούν να κοιτάξουν οι σύγχρονοι Αθηναίοι τον έναστρο ουρανό.



Αυτή τη δυνατότητα της εντυπωσιακής περιπλάνησης στο ουράνιο στερέωμα και τα επιτεύγματα της αρχαιότητας, την προσφέρει το Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου, μέσα από την ψηφιακή παράσταση «Ο ουρανός των Αρχαίων», η οποία έχει ενταχθεί στο πρόγραμμά του [Λ. Συγγρού 387, Παλαιό Φάληρο, είσοδος από Πεντέλης 11].
Αστρικό ταξίδι εικονικής πραγματικότητας
Μιλώντας για την παράσταση, ο διευθυντής του Πλανητάριου, Διονύσης Σιμόπουλος, αναφέρει: «H παράσταση αυτή αξιοποιεί πλήρως τις τεχνικές δυνατότητες του Πλανητάριου να μας ''ταξιδέψει εικονικά'' μέσα στον χώρο και τον χρόνο και να μας παρουσιάσει τον ουρανό κατά την αρχαιότητα, κατά τρόπο επιστημονικά άρτιο και εικαστικά εντυπωσιακό.
Στον τεράστιο θόλο του Πλανητάριου, το κοινό θα δει τον έναστρο νυχτερινό ουρανό, όπως ακριβώς τον έβλεπαν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι, οι Μινωίτες, οι Έλληνες της εποχής της κλασικής αρχαιότητας και, αργότερα, οι κάτοικοι της Ελληνιστικής Αιγύπτου.
Επιπροσθέτως, οι πολύτιμες -όσο και εντυπωσιακές- φωτογραφίες του γνωστού φωτογράφου Λουκά Χαψή θα μας παρουσιάσουν τον έναστρο νυχτερινό ουρανό, που απλώνεται πάνω από τους σημαντικούς αρχαιολογικούς μας χώρους σήμερα».
Ακολουθώντας τα αρχαία άστρα
Η εικονική περιήγηση περνάει και από το ναυτικό πολιτισμό των Μινωιτών, οι οποίοι χρησιμοποίησαν πρώτοι τους αστερισμούς για να προσανατολιστούν.
Η εικονική περιήγηση ξεκινάει από τον «Ουρανό της Αρχαίας Αιγύπτου», τα σημαντικά μνημεία της και τις ακριβείς ουράνιες ευθυγραμμίσεις των Αρχαίων Αιγυπτίων, οι οποίοι εφηύραν το ηλιακό ημερολόγιο και κατέγραψαν συστηματικά τις κινήσεις του Ήλιου, των πλανητών και των άστρων.
Περνώντας από τον ναυτικό πολιτισμό των Μινωιτών, οι οποίοι χρησιμοποίησαν πρώτοι τους αστερισμούς για να προσανατολιστούν, και θαυμάζοντας την εμπεριστατωμένη γνώση ναυσιπλοΐας και τη γνώση των άστρων και των αστερισμών, που βρίσκονται αποτυπωμένες στα ερείπια της Κνωσού και του Ακρωτηρίου της Θήρας, ο επόμενος σταθμός είναι η Αρχαία Ελλάδα της Κλασικής περιόδου.
Εκεί, όπου τέθηκαν τα θεμέλια του Δυτικού πολιτισμού και μαθηματικοί και αστρονόμοι προσπάθησαν να ερμηνεύσουν τις κινήσεις των ουρανίων σωμάτων με τρόπο ορθολογικό. Φτάνοντας στην Ελληνιστική Αίγυπτο με τα επιτεύγματα της Αλεξανδρινής επιστήμης, την περίφημη Αλεξανδρινή Βιβλιοθήκη και τον Φάρο της Αλεξάνδρειας, αυτό το ταξίδι στον χώρο και τον χρόνο ολοκληρώνεται με μία από τις πιο εντυπωσιακές ανακαλύψεις των τελευταίων ετών, τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων, τον πρώτο υπολογιστή της αρχαιότητας. Εικαστική αιώρηση στα τοπία του σύμπαντος Το απέραντο κοσμικό γίγνεσθαι του σύμπαντος και ο μικρόκοσμος που μας περιβάλλει κυριαρχούν στην αναδρομική έκθεση του εικαστικού Απόστολου Κιλεσσόπουλου, με τίτλο «Λάλον φως», η οποία, επίσης, παρουσιάζεται στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Καλύπτοντας την περίοδο 1975 - 2012, η έκθεση προκαλεί τις αισθήσεις και τα φαντασιακά ταξίδια σε άλλες διαστάσεις του άπειρου ουράνιου τοπίου, με τα -υποβλητικά φωτισμένα από το ειδικό black light- έργα ζωγραφικής, τις εντυπωσιακές αιωρούμενες και επιδαπέδιες κατασκευές και εγκαταστάσεις, που διαμορφώνουν ένα δικό τους παράλληλο σύμπαν με πλανητικά νεφελώματα, εκρήξεις σουπερνόβα και κυματισμούς του ψυχικού μας κόσμου.
Η συνολική πορεία του καλλιτεχνικού έργου του Απόστολου Κιλεσσόπουλου, αλλά και το σκεπτικό της συγκεκριμένης έκθεσης, αναδεικνύονται από τα αποσπάσματα μελετών -που έγιναν από ιστορικούς της τέχνης, αστροφυσικούς και συγγραφείς- τα οποία έχουν αναρτηθεί στους χώρους της έκθεσης.
ΠΗΓΗ


http://www.apocalypsejohn.com/2012/11/o-oyranos-ton-arxaion.html

Φυσικές καταστροφές, ατυχήματα ή μέρος ενός σχεδίου για επιβολή παγκόσμιας κυβέρνησης ;

Tα γεγονότα ξεκίνησαν με την καταστροφή της πλατφόρμας της BP στον κόλπο του Μεξικού.Πολλοί ανέφεραν ότι δεν ήταν ενα τυχαίο γεγονός λόγω αμέλειας της εταιρίας, αλλά σχεδιασμένο εξαρχής και αρκετό καιρό πριν. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΒP Τόνι Χέιγουορντ πούλησε το 1/3 των μετοχών του στην εταιρεία του , ένα μήνα πριν από το δυστύχημα της 20ης Απριλίου.
Τον ακολούθησε λίγες ημέρες αργότερα η Goldman Sachs που έσπευσε να πουλήσει το 44% του μετοχικού της «πακέτου» στη BP.Το πιο εντυπωσιακό είναι η «προφητεία» της ταινίας Knowing ,που αναφέρεται σε έκρηξη πετρελαικής πλατφόρμας στον Κόλπο του Μεξικού με ημερομηνία 20 Απριλίου το 2010 ,που πράγματι η έκρηξη έγινε στις 20 Απριλίου. Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο είναι οτι σύμφωνα με δηλώσεις πρώην υπαλλήλου, ένας συναγερμός που θα έπρεπε να είχε προειδοποιήσει για τη συγκέντρωση αερίου στην πετρελαιοπηγή, η οποία ευθύνεται και για την έκρηξη που βύθισε την πλατφόρμα, είχε απενεργοποιηθεί μήνες πριν από την καταστροφή.
Υπεύθυνοι της εξέδρας, την οποία εκμεταλλεύεται ο βρετανικός πετρελαϊκός όμιλος BP, είχαν απαιτήσει ο συναγερμός να απενεργοποιηθεί, επειδή «δεν ήθελαν οι άνθρωποι να ξυπνούν στις 3 η ώρα το πρωί εξαιτίας ενός λανθασμένου συναγερμού», είπε ο κ. Γουίλιαμς. Δεύτερον μέρος, είναι οι ανεξήγητες υψηλές θερμοκρασίες στην Ρωσσία με αποτέλεσμα τις καταστροφικές πυρκαγιές, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον επηρεασμό της παραγωγής σιτηρών τόσο εντος της Ρωσσίας, όσο και παγκοσμίως. Μια 2η σημαντική επίπτωση, είναι η αποσταθεροποίηση του πολιτικού σκηνικού στην χώρα, ήδη τα ποσοστά δημοτικότητας του Πούτιν έπεσαν κατακόρυφα, λόγω της καταστροφής.
Τρίτο μέρος,οι καταστροφικές πλημμύρες στο Πακιστάν με αποτέλεσμα χιλιάδες νεκρούς και πρόσφυγες, ενώ επιδημία χολέρας έχει ξεσπάσει, κάνοντας την κατάσταση στην πολύπαθη χώρα λόγω της πολιτικής κατάστασης, ακόμα χειρότερη. Θα αναρωτηθείτε τώρα, τι σχέση έχουν όλα αυτά με την επιβολή Παγκόσμιας κυβέρνησης.
ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Η επιβολή της Παγκόσμιας Κυβέρνησης στους λαούς δεν γίνεται πλέον με τα όπλα αλλά με την χρήση ειδικών τεχνικών που απευθύνονται στην συνείδηση του ανθρώπου. Το σχέδιο προβλέπει έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου από τους συντονιστές της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Ελέγχω τον ανθρώπινο εγκέφαλο σημαίνει, με απλά λόγια, ότι επιβάλλω τις απόψεις μου χρησιμοποιώντας την επανάληψη, τον φόβο, την ανασφάλεια. Το μεγαλύτερο όπλο της Παγκόσμιας Κυβέρνησης είναι τα ελεγχόμενα από αυτήν ΜΜΕ και αυτό αποδεικνύεται από την απόφαση της για την δημιουργία της Παγκόσμιας Τηλεόρασης.
Ο ψυχολογικός πόλεμος που βρίσκεται σε εξέλιξη ενάντια στην ανθρωπότητα περιλαμβάνει ,εκτός των άλλων και την δυνατότητα ελέγχου των καιρικών φαινομένων μέσω ειδικών τεχνικών –HAARP- που επιτρέπουν την δημιουργία «εκτάκτων» καιρικών συμβάντων ,έξω από τα αναμενόμενα, τα οποία δημιουργούν συνθήκες αποσταθεροποίησης του ανθρώπινου εγκεφάλου με ότι αυτό συνεπάγεται. Υπάρχει η άποψη η οποία υποστηρίζει ότι οι φωτιές στην Ρωσία προκλήθηκαν τεχνητά με στόχο την αποσταθεροποίηση του καθεστώτος που κυριαρχεί στην Ρωσία.
Ας δούμε όμως και μια άλλη πτυχή του ζητήματος.
Όπως υπάρχει το θαλάσσιο ρεύμα golf stream που κρατάει μια κλιματική ισορροπία στον Ατλαντικό Ωκεανό υπάρχει και το jetstream το οποίο είναι μια αέρια οδός ισορροπίας. Η τεχνητή και μελετημένη στρέβλωση της λειτουργίας του jetstream προκαλεί καιρικά γεγονότα τα οποία δεν είναι φυσιολογικά.
Έτσι την ώρα που έχουμε άνοδο θερμοκρασίας στην Ρωσία και έξαρση των πυρκαιών την ίδια ώρα έχουμε στο Πακιστάν φαινόμενα που προκαλούν πλημμύρες ενώ σε κάποια κράτη της Δυτικής Ευρώπης παρατηρούμε παράπλευρες καιρικές ανωμαλίες. Αν δεχτούμε ότι η «επιδρομή» αυτή των καιρικών φαινομένων είναι «κατασκευασμένη» τότε εύλογα προκύπτει το ερώτημα για την προέλευση του «κατασκευαστή» και τους λόγους που εξυπηρετεί αυτή η καιρική «επιδρομή»
Αναφέραμε ,πιο πάνω, για την δυνατότητα τεχνητής μεταβολής των καιρικών φαινομένων μέσω ειδικών τεχνικών-HAARP-. Μένει όμως να δούμε ποιος ωφελείται από την καιρική αυτή ανωμαλία. Οι φωτιές στην Ρωσία σε συνδυασμό με την ξηρασία προκάλεσαν μείωση κατά ¼ της παραγωγής σιταριού της χώρας. Άμεσα η Ρωσία απαγόρευσε τις εξαγωγές σιταριού και προέτρεψε και τις όμορες χώρες παραγωγής να κάνουν το ίδιο. Διαβεβαίωσε τον Ρωσικό Λαό ότι δεν υπάρχει πρόβλημα επάρκειας στην εσωτερική αγορά λόγω της ύπαρξης στρατηγικών αποθεμάτων.
Ταυτόχρονα οι ίδιες διαβεβαιώσεις δόθηκαν και από την Ευρωπαική Ένωση. Η απαγόρευση των εξαγωγών σιταριού από σιτοπαραγωγές χώρες δημιουργεί ένα νέο τοπίο στην παγκόσμια αγορά σίτου και όπως είναι φυσικό θα δημιουργήσει και άνοδο των τιμών λόγω περιορισμού της ποσότητας προς πώληση.
Οι ΗΠΑ θα είναι ωφελημένες από την απαγόρευση εξαγωγών σιταριού διότι οι εξαγωγές της θα φτάσουν τους 32.6 εκ. τόνους πράγμα που σημαίνει αύξηση 9.1 εκ. τόνους συγκριτικά με το διάστημα 2009/2010.
Η Αυστραλία θα εξάγει περίπου 16 εκ. τόνους ενώ η Αργεντινή στην καλλίτερη περίπτωση 13 εκ. τόνους. Το μεγαλύτερο μέρος της σοδειάς των ΗΠΑ και του Καναδά είναι Γενετικά Μεταλλαγμένη(GM) ενώ οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Βραζιλία και η Αργεντινή αποτελούν τους ηγετικούς εξαγωγείς Γενετικά Μεταλλαγμένων.
Περίπου το 80% με 90% της παραγωγής σόγιας, καλαμποκιού και βαμβακιού που παράγεται στις ΗΠΑ είναι Γενετικά Μεταλλαγμένα. Έτσι σε λίγο ο κόσμος θα τρώει επικίνδυνα μεταλλαγμένα προιόντα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πατέντες για πάνω από 90% των μεταλλαγμένων σπόρων ανήκουν σε παγκόσμιο επίπεδο σε τρείς γιγάντιες εταιρίες ήτοι : στην Syngenta (Novartis, Switzerland) and its Swiss division, Monsanto (Pharmacia, USA). Στην Du Pont (Pioneer) που επίσης αναφέρεται σαν μία από τις μεγαλύτερες παραγωγούς Γεννετικά Μεταλλαγμένων προιόντων, όπως επίσης στην Advanta (Astra Zeneca + Cosun, Britain-Holland).
Συμπερασματικά θα πρέπει να τονίσουμε ότι πέρα από τα κέρδη που θα αποκομίσουν οι παραπάνω εταιρίες από την πώληση των προιόντων τους η Παγκόσμια Κυβέρνηση θα έχει μεγαλύτερο έλεγχο της τροφής που καταναλώνουν οι λαοί με ότι αυτό συνεπάγεται. Εξάλλου υπάρχει τεράστια πίεση στους παραγωγούς να αγοράζουν σπόρους από αυτές τις εταιρίες και όχι να τους κατασκευάζουν μόνοι τους. Η ΕΕ από την άλλη μεριά αποφασίζει να χαλαρώσει τους περιορισμούς για τα Μεταλλαγμένα προιόντα οπότε η κατανάλωση τους θα επεκταθεί με τις επικίνδυνες συνέπειες για τον άνθρωπο.
Σχετικά με το Πακιστάν και τις πλημμύρες που συμβαίνουν εκεί θα μπορούσαμε να αναφερθούμε στα σχέδια του Brzezinski που αφορούν στον κατακερματισμό του Πακιστάν όπως επίσης και του Ιράκ με την δημιουργία Αυτόνομου Κουρδικού Κράτους και τις συνέπειες που θα έχει για την Τουρκία.
Το Πακιστάν είναι λόγω της θέσης του φυσικός σύμμαχος της Κίνας και αυτό αποτελεί πρόκληση για τα σχέδια του Brzezinski που αφορούν στην περικύκλωση Ρωσίας και Κίνας προκειμένου να ελέγξει την Ευρασία. Έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να κατακερματίσεις μια χώρα όπου εκατομμύρια υποφέρουν και πεινάνε, μια χώρα όπου το μεγάλο της πρόβλημα είναι ο υπερπληθυσμός.
ΠΗΓΗ

http://www.apocalypsejohn.com/2012/11/fysikes-katasrofes-i-epiboli-pagkosmias-kybernisis.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters