Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Η κυβέρνηση ετοιμάζει «νόμο Ερντογάν» ελέγχου των social media για να μη σχολιάζουν οι πολίτες το σκάνδαλο Λιγνάδη!

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση ετοιμάζει λογοκριτικό νόμο «αλά Ερντογάν» για τα social media, λόγω της έκτασης που πήρε το σκάνδαλο Λιγνάδη, το οποίο την κάνει να αισθάνεται (τουλάχιστον) άβολα. 

Θεσμός η αρπαγή και εμπορία οργάνων στην Κίνα - Σοκ προκαλούν τα ευρήματα βρετανικού δικαστηρίου (Βίντεο)

Έναν νέο νόμο περί φαρμάκων και ιατροτεχνολογικών προϊόντων θέσπισε το Ηνωμένο Βασίλειο, που έχει σχεδιαστεί για να αποτρέψει την είσοδο ανθρώπινων ιστών και οργάνων στο Ηνωμένο Βασίλειο από το εξωτερικό. 

Η κυβέρνηση «αγκαλιάζει» τον Λιγνάδη – Γ.Γεραπετρίτης: «Δεν πρόκειται να ψάξουμε τα τηλέφωνα & το σπίτι»

Συνεχίζεται η «περίεργη» προστασία της ελληνικής κυβέρνησης και τους στενού περιβάλλοντος του Μαξίμου στον κατηγορούμενο για παιδεραστία Δημήτρη Λιγνάδη, εκλεκτού του πρωθυπουργού για τη θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. 

Σοκ: Ο επιλεγμένος από Κ.Μητσοτάκη συντονιστής ασυνόδευτων ανηλίκων Α.Δοξιάδης υπερασπίζεται τον «φίλο» του Δ.Λιγνάδη

Σε αναρτήσεις κατά της Λ.Μενδώνη για καταπάτηση του τεκμηρίου αθωότητας του κατηγορούμενου για παιδεραστία Δημήτρη Λιγνάδη, πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου της κυβέρνησης Μητσοτάκη, προχώρησε ο Απόστολος Δοξιάδης, ο οποίος ήταν (και αυτός) επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για βοηθός συντονιστής του προγράμματος για τα ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα «Κανένα παιδί μόνο» και ο οποίος το 2019 χαρακτήριζε «φίλο» του τον κ.Λιγνάδη.

Ο Τζων Ρόμπερτς Αποκαλύπτεται

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Το Ανώτατο Δικαστήριο έπρεπε να ακούσει υποθέσεις σχετικά με την εκλογική νοθεία την περασμένη Παρασκευή, αλλά τίποτα δεν έγινε. Τίποτα από αυτά δεν με εκπλήσσει.  Άκουσα ότι μία εξ αυτών απορρίφθηκε  λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων και άλλες προγραμματίστηκαν για τον Οκτώβριο.

Κβαντικοί Υπολογιστές και Κβαντική Οικονομία

Πρώτα απ’όλα
Για να κατανοήσετε την κβαντική οικονομία, πρέπει να κατανοήσετε την κβαντική πληροφορική. Σε αντίθεση με την κλασική πληροφορική, η οποία βασίζεται σε δυαδικές συνθήκες, η κβαντική πληροφορική μπορεί να αντιμετωπίσει την υπέρθεση. Αντί κάτι να είναι σε κβαντική κατάσταση 0 ή 1, τα qubits – οι βασικές μονάδες της κβαντικής πληροφορίας – μπορεί να είναι σε 0, 1 ή και τα δύο ταυτόχρονα (σε υπέρθεση).

Μαζική Εκστρατεία Προγραμματίζεται για το Μάρτιο Ενάντια στην Παγκόσμια Ηλιθιοκρατία

Benjamin Fulford 22/2/2021
Η Καμπάλ της Χαζαρικής Μαφίας που ελέγχει τη Δύση και την Κομμουνιστική Κίνα απορρίπτει το αίτημα των Γνωστικών Ιλλουμινάτι να παραδοθεί και πρόκειται να αντιμετωπίσει τον Μάρτιο μια μαζική εκστρατεία για μόνιμη εξάλειψη των μελών της, αναφέρουν πολλές υπηρεσίες και πηγές μυστικών κοινωνιών.

Η Cabal βρίσκεται τώρα σε κατάσταση πανικού μετά το σχεδιασμό της να εγκαθιδρύσει παγκόσμια

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters