Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Προσοχή: ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ. ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ

Ψήφισμα της Κοινοβουλευτικής Συνελεύσεως του Συμβουλίου της Ευρώπης τις 3 Απριλίου 2021 με αριθμό πρωτοκόλλου 2361 (2021), και με τίτλο "Εμβόλια Covid-19" τονίζει ότι "Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ".
Στην παράγραφο 7.3.1 του ψηφίσματος τονίζεται, ότι "Τα κράτη πρέπει να ενημερώσουν τους πολίτες, ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ είναι και ότι δεν επιτρέπεται να τους ασκηθεί καμία πίεση, πολιτική, κοινωνική ή άλλη, για να εμβολιασθούν, εάν δεν το επιθυμούν οι ίδιοι".

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, 4 Ιουλίου 2021 Ζωντανά στο Zoom Meeting


Οι δοκιμές της Νυρεμβέργης 2.0 ζωντανά στο ZOOM 4 Ιουλίου 2021 @ 8:00 PST

Κορωνοπάρτι Στο Καβούρι Με Συμμετοχή Άδωνη, Βορίδη, Βούλτεψη Και Διευθυντή Μητσοτάκη! (βίντεο)

Σε γνωστό ξενοδοχείο της Βάρκιζας η τοπική της Νέας Δημοκρατίας Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, διοργάνωσε εκδήλωση – κορωνοπάρτι με συμμετοχή υπουργών, βουλευτών και στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.

..διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση απειλεί εμμέσως πλην σαφώς τους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί με νέα περιοριστικά μέτρα και

ΗΠΑ ΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ για την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών, στις 4 Ιουλίου 1776.

Είναι μέρα εορτασμών για την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών, στις 4 Ιουλίου 1776.
Με την ευκαιρία υπενθυμίζεται, πως ΟΛΑ ΈΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!
Επίσης πως, όλα όσα βλέπουμε να διαδραματιζονται και όλα όσα ζούμε, είναι απλά για να μας δείξουν - σε σχετικά μικρό βαθμό βέβαια, το τι ακριβώς η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ CABAL και οι απανταχού διορισμένοι Διεφθαρμένοι Πολιτικοί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ απο τον Giannis Spyrou 03/07/21

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ «ΠΑΡΑΞΕΝΑ» ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ Δ.
Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝTA ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ «ΚΟΥΒΕΝΤΑ»
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters