Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Προσοχή: ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ. ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ

Ψήφισμα της Κοινοβουλευτικής Συνελεύσεως του Συμβουλίου της Ευρώπης τις 3 Απριλίου 2021 με αριθμό πρωτοκόλλου 2361 (2021), και με τίτλο "Εμβόλια Covid-19" τονίζει ότι "Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ".
Στην παράγραφο 7.3.1 του ψηφίσματος τονίζεται, ότι "Τα κράτη πρέπει να ενημερώσουν τους πολίτες, ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ είναι και ότι δεν επιτρέπεται να τους ασκηθεί καμία πίεση, πολιτική, κοινωνική ή άλλη, για να εμβολιασθούν, εάν δεν το επιθυμούν οι ίδιοι". Στην Ελλάδα όμως, των αθλίων πολιτικών. όλα αυτά δεν ισχύουν.
Στην παράγραφο 7.3.2. "Τα κράτη της Ευρωπαϊκή Ένωσης καλούνται να διασφαλίσουν ότι κανείς δεν θα υφίσταται διακρίσεις, επειδή δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία του η λόγω του ότι δεν επιθυμεί να εμβολιασθεί".
Στο ζήτημα του εμβολιασμού, το Συμβούλιο της Ευρώπης συντάσσεται με το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, όπου τονίζεται ότι, "δεν προβλέπεται καθεστώς υποχρεωτικού εμβολιασμού".
Στις 17 Ιανουαρίου 2019, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), ενώ αποκάλυψε το νέο πενταετές στρατηγικό σχέδιο του, στο 13ο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Εργασίας δήλωσε ότι ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ!! (ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ). Τότε γιατί μας δολοφονούν;
Την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας με ανακοίνωσή του επισημαίνει, κάπως καθυστερημένα, ότι "Ο Covid-19 δεν είναι πιο θανατηφόρος ή πιο επικίνδυνος από την εποχική γρίπη". Η ανακοίνωση αυτή έγινε κατά τη διάρκεια ειδικής συνόδου του 34μελούς εκτελεστικού συμβουλίου του ΠΟΥ. Στην Ελλάδα δεν φαίνεται να το καταλαβαίνει κανείς.
Φίλοι μου,
Τι δεν καταλαβαίνετε ότι μας διοικεί μια ανθελληνική κυβέρνηση;
- Ότι μεθοδεύεται ο αφανισμός της φυλής μας, αφού για πρώτη φορά στα χρονικά της παγκόσμιας ιστορίας θέσπισαν αμοιβή 150 ευρώ για νέους κάτω των 25 ετών για να εμβολιαστούν. Γιατί άραγε;
- Ότι ζούμε την στυγνότερη και ελεεινότερη μορφή δικτατορίας που έχει υπάρξει ποτέ κρυμμένη κάτω από δημοκρατικό μανδύα δοσίλογων πολιτικών;
- Ότι έχουμε την ελεεινότερη και αισχρότερη κυβέρνηση της Ευρώπης, όταν ο μασκοφόρος πρωθυπουργός μαζί με το μασκοφορεμένο υπουργικό του συμβούλιο, παριστάνει τον ελευθερωτή της Ελλάδας από τον "Covid-19" και δαπάνησε δισεκατομμύρια ευρώ από το υστέρημα του λαού για προπαγάνδα υπέρ του εμβολιασμού. Γιατί κόπτεται τόσο;
- Ότι θέσπισε τα χειρότερα χρηματικά πρόστιμα των 300 ευρώ, όταν όλη η Ευρώπη είχε πρόστιμο 150 ευρώ! Δίνει εξετάσεις στην Μέρκελ και τον Σόρο που τον χρησιμοποιούν εναντίον των Ελλήνων.
- Ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που ψήφισε νόμο που τιμωρεί με τρία χρόνια φυλακή όποιον αμφισβητεί την επικινδυνότητα του "Covid-19"! Αυτό δείχνει πόσο αντεθνική κυβέρνηση έχουμε. Μην ξεχνάτε και εκείνο το "ποιος θα θυμάται την Μακεδονία μετά από δέκα χρόνια" του πατρός. Μήπως ο υιός σκέπτεται ποιος θα θυμάται την Ελλάδα μετά από λίγα χρόνια;
- Ότι ψήφισε νόμο με το πρόσχημα του "Covid-19" όπου μπορεί το κράτος να σε πάρει από το σπίτι σου και να μην γνωρίζουν οι δικοί σου που σε πηγαίνουν! Δεν είναι δικτατορία αυτό;
- Ότι ψήφισε νόμο, μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο, που απαλλάσσει κάθε ευθύνης τους γιατρούς των εμβολιαστικών κέντρων(!!) για ό,τι και αν συμβεί στους εμβολιαζόμενους θα φταίνε οι εμβολιαζόμενοι επειδή ήθελαν να το πάθουν!!
- Ότι ψήφισε τον νόμο Νόμο 4675 ΦΕΚ Α / 11 Μαρτίου 2020, "Περί προλήψεως, προστασίας και προαγωγής της υγείας - ανάπτυξης των υπηρεσιών δημόσιας υγείας και άλλες διατάξεις. Κεφ. Β άρθρο 4 παρ.3 Α) iii β)"με τον οποίον καθιστούσε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό παρά τις παγκόσμιες απαγορεύσεις που υπάρχουν και εφαρμόζει μεθοδεύσεις που πέτυχαν τον διχασμό του λαού. Η προσπάθεια των πολιτικών ανδρεικέλων είναι να μετατρέψει τους Έλληνες σε "ινδικά χοιρίδια".
Δεν βλέπετε που μας πάνε; Σε όλο τον κόσμο υπάρχει ξεσηκωμός και εμείς για 150 ευρώ πουλάμε την ψυχή μας στον διάβολο; Τόσο πολύ αλλοτριωθήκαμε;
Τι δεν καταλαβαίνετε φίλοι μου;
Τα έγραψα πριν είκοσι και πριν έντεκα χρόνια ότι θα συμβούν αυτά που γίνονται σήμερα και δεν τα πιστεύατε. Δεν χαίρομαι που επαληθεύτηκα, λυπάμαι που είμαστε τόσο δύσπιστοι και αδιάφοροι μέχρι που να πάρει φωτιά το σπίτι μας..
Φιλικότατα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters