Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Παπανδρέου: “πωλητής” ή “πουλημένος”;

“Είναι δυνατόν να συζητάμε να πουλήσει η κυβέρνηση Παπανδρέου την ύδρευση, την ηλεκτροδότηση, τις τηλεπικοινωνίες, τα λιμάνια της πατρίδας μας για… 2-3 δισεκατομμύρια ευρώ συνολικά; Είναι δυνατόν;”
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ
Υποχρεωμένος να συνεχίσει ολομόναχος την πολιτική υλοποίησης των στόχων του Μνημονίου είναι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, καθώς απομονώθηκε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών της Παρασκευής, περιοριζόμενος στη συναίνεση τουΛΑΟΣ, η οποία είναι από πέρυσι δεδομένη, αλλά δεν επαρκεί πολιτικά.
Ακόμη όμως και στο θέμα της εκποίησης δημόσιων υπηρεσιών και ακινήτων, στο οποίο συμφωνεί γενικά μαζί του ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του.
Το πολιτικό κόστος των ιδιωτικοποιήσεων θα είναι βαρύτατο για τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς του και το ΠΑΣΟΚ για πολλούς λόγους. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός βρίσκεται πολύ σοβαρά εκτεθειμένος στα μάτια των πολλών χιλιάδων εργαζομένων στις δημόσιες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας που προτίθεται να ιδιωτικοποιήσει, εξαιτίας δηλώσεων που είχε κάνει ο ίδιος προσωπικά ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ πριν αναλάβει την εξουσία. 
Δηλώσεις που φροντίζουν να υπενθυμίζουν οιΠΑΣΟΚτζήδες συνδικαλιστές που εργάζονται σε αυτές. “ Εγκληματική παράδοση”χαρακτήριζε την πώληση ποσοστού του ΟΤΕ στην Ντόιτσε Τέλεκομ επί κυβέρνησης Καραμανλήκαι υποσχόταν “ ανάκτηση του ελέγχου του ΟΤΕ από το Δημόσιο” μόλις το ΠΑΣΟΚ ερχόταν στην εξουσία.  
Σε αντίθεση με αυτά που υποσχόταν όμως, ο Γ. Παπανδρέου ετοιμάζεται σήμερα να ολοκληρώσει την πλήρη παράδοση του ΟΤΕ στους Γερμανούς, μη κρατώντας καν το δικαίωμα βέτο για θέματα εθνικής ασφάλειας της χώρας! Μόλις πάρουν τον έλεγχο οι Γερμανοί, θα κάνουν αμέσως 2.000 απολύσεις, ακολουθώντας πλάνο που υλοποίησαν όταν αγόρασαν και τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών της Σλοβακίας: από 12.345 εργαζομένους που είχε το 2000 μέσα σε μια δεκαετία εξόντωσαν τα… τρία τέταρτα (!) και πέρυσι είχαν κρατήσει 3.331 εργαζομένους.
“ Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να παραχωρηθούν τα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης” δήλωνε ο Γ. Παπανδρέου το 2008, αλλά σήμερα τα πουλάει και τα δύο. “ Εμείς συμπαριστάμεθα στις προσπάθειες των εργαζομένων και όλων των προοδευτικών πολιτών που θέλουν αυτό το μεγάλο για μας απόκτημα της ΔΕΗ να παραμείνει υπό δημόσιο έλεγχο” δήλωνε ο Γ. Παπανδρέου περιστοιχιζόμενος από συνδικαλιστές της ΔΕΗ όταν ήταν στην αντιπολίτευση, σήμερα όμως θέλει να ξεπουλήσει αυτό το “ μεγάλο απόκτημα”.
Το δεύτερο ζήτημα που υπάρχει είναι ότι, λόγω της κρίσης και των κερδοσκοπικών προσδοκιών, οι χρηματιστηριακές τιμές των ΔΕΚΟ βρίσκονται σε απίστευτα χαμηλά επίπεδα. Οποιος υπουργός βάλει την υπογραφή του για πώληση σε εξευτελιστικές τιμές σαν τις σημερινές οποιασδήποτε δημόσιας επιχείρησης, δικαίως διατρέχει κίνδυνο να βρεθεί κατηγορούμενος στα δικαστήρια μόλις πέσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Για να καταστήσουμε σαφέστερο τι εννοούμε, αρκεί να φέρουμε ορισμένα συγκεκριμένα παραδείγματα: Την Παρασκευή π.χ. η χρηματιστηριακή αξία ολόκληρης της ΔΕΗ ήταν μόλις… 2,2 δισεκατομμύρια ευρώ! Η ΕΥΔΑΠ, η οποία υδρεύει 4.300.000 κατοίκους και στον τομέα της αποχέτευσης εξυπηρετεί 3.500.000 κατοίκους, είχε χρηματιστηριακή αξία την Παρασκευή… μισό δισ. ευρώ! Θα πουλήσει δηλαδή η κυβέρνηση Παπανδρέου το πακέτο ελέγχου της εταιρείας (51% το πολύ) για… 300 εκατομμύρια ευρώ; Θα τρελαθούμε! 
 Θα εκχωρήσει η κυβέρνηση Παπανδρέου τον πλήρη έλεγχο του ΟΤΕ έναντι μόλις… 0,4 δισεκατομμυρίου ευρώ στους Γερμανούς (τόσο κόστιζε προχθές, το κρίσιμο 10% των μετοχών του ελληνικού κράτους, με το οποίο η Ντόιτσε Τέλεκομ αποκτά τον πλήρη έλεγχο); Θα πουλήσει τα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, και τα δύο μαζί, για λιγότερο από… 0,25 δισ.;
Είναι δυνατόν να συζητάμε να πουλήσει η κυβέρνηση Παπανδρέου την ύδρευση, την ηλεκτροδότηση, τις τηλεπικοινωνίες, τα λιμάνια της πατρίδας μας για… 2-3 δισεκατομμύρια ευρώ συνολικά; Είναι δυνατόν; Μα αν δεν είναι αυτά οικονομικά εγκλήματα κατά της χώρας στον ανώτατο δυνατό βαθμό, τότε τι είναι οικονομικό έγκλημα – μόνο οι μίζες και οι κομπίνες του άλφα ή τους βήτα υπουργού που τσέπωσε κάποια εκατομμύρια ή βρέθηκε ξαφνικά με πέντε και δέκα ή και παραπάνω ακίνητα; Και κάτι ακόμα. Αν η κυβέρνηση πουλώντας φως, νερό, τηλέφωνα, λιμάνια, τρένα δεν πιάνει ούτε 5 δισεκατομμύρια ευρώ, από πού σκοπεύει να πιάσει τα υποτιθέμενα 50 δισ. που έχει τάξει στην ΕΕ και το ΔΝΤ; Θα πουλήσει και τη γη μας;
ΔΙΑΛΥΣΗ
Το αληθινό έργο της Τρόιχαντ
ΑΠΥΘΜΕΝΟ πολιτικό θράσος συνιστά η προβολή ως προτύπου για τις ελληνικές ιδιωτικοποιήσεις του δυτικογερμανικού οργανισμού Τρόιχαντ. Απευθύνεται σε αδαείς. Αποστολή της Τρόιχαντ που σε πρώτη φάση λειτούργησε από το 1990 μέχρι το 1994 ήταν όχι να εξυγιάνει, αλλά να διαλύσει εντελώς τη βιομηχανική και αγροτική βάση της Ανατολικής Γερμανίας και να την καθυποτάξει στις δυτικογερμανικές επιχειρήσεις. 
 Ξεπούλησε τα πάντα έναντι πινακίου φακής. Από τα 4 εκατομμύρια Ανατολικογερμανούς εργαζόμενους το 1990, άφησε άνεργους τα… 2,5 εκατομμύρια το 1994! Ξεπούλησε 8.500 κρατικές επιχειρήσεις και 2.500.000 στρέμματα καλλιεργειών έναντι… 135 δισ. ευρώ!!! Ο πρώτος πρόεδρος της Τρόιχαντ δολοφονήθηκε, ενώ 180 άτομα δικάστηκαν για σκάνδαλα.
http://olympia.gr/2011/05/31/

Ετοιμαστείτε!!! Μήνυμα από Αχιλλέα!!



Κάναμε το κατά δύναμη  για να ενημερώσουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούσαμε για το ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα και ο πραγματικός εχθρός. Όσο συνεχίζετε να "πολεμάτε" με τα όπλα που νομίζετε ότι έχετε τόσο πιο πολύ τους φέρνετε στην "αυλή" μας .  

Μην ασχολείστε άλλο με το σύστημα , μην ασχολείστε άλλο με αλλαγές κυβερνήσεων , με αλλαγές και νομικά πλαίσια που νομίζετε ότι θα φέρουν ένα καλύτερο αύριο σε όλους μας! Όλα αυτά τους ανήκουν και δεν πρόκειται ποτέ να έρθει μια καλύτερη μέρα στην ανθρωπότητα όσο αυτοί θα ελέγχουν τους νόμους , τις διασυνδέσεις , τα όπλα κοκ.
Αν πραγματικά θέλετε να σώσετε την πατρίδα σας, την οικογένεια σας, τους φίλους και αν πραγματικά αγαπάτε την ελευθεριά και είστε έτοιμοι να δώσετε μάχη για αυτήν ,ξεκινήστε τώρα να οργανώνετε αυτό που γίνετε φανερά στις πλατείες στις γειτονίες σας!! 


Δεν γίνετε να ζητάτε ελευθερία και αλλαγή και από την άλλη να ζητάτε νέα "αφεντικά" να σας οδηγήσουν ,να έχουν τα ηνία σας . Γιατί απλά αυτό το σύστημα ελέγχετε απόλυτα σε όλα τα επίπεδα,κανείς όσο και καλή θέληση και αν έχει δεν μπορεί πλέον σε αυτό το "άρμα" να οδηγήσει με ξεκάθαρη θέληση !!


Εσείς είστε ο αρχηγός , ο καθένας χωριστά πρέπει να δημιουργήσει την άμυνα και επιβίωση της γειτονιάς του. Ο στόχος των σκυλιών είναι να μας οδηγήσουν η σε μια παγκόσμια κυβέρνηση σκλαβιάς η να μας γυρίσουν πίσω 100 χρόνια για να συνεχίζουν να μας ρουφάνε το χρόνο μας!! 


Σε αυτό τον πόλεμο αν θέλουμε να νικήσουμε πρέπει μόνοι μας να γυρίσουμε το χρόνο πίσω!! Ο πολιτισμός αυτού του είδους είναι ο εχθρός μας, ένας πολιτισμός που πιστεύει απλά στην επικράτηση του πιο δυνατού, ενός δυνατού όχι με αξίες άλλα με οποιοδήποτε δόλιο τρόπο! Σήμερα αυτός ο πολιτισμός δεν υποστηρίζει και εκτιμά  την Διαδικασία αλλά το αποτέλεσμα , ένα αποτέλεσμα που ακομα και αν δολοφονεί όλοι το επικροτούν φτάνει να συμβαίνει! Όσο συνεχίζετε να είστε μέρος αυτού του δόγματος συνεχίζετε να είστε και εξιλαστήρια θύματα!


Καλές οι πλατείες , δείξαμε ότι ο Ελληνας είναι ακομα εδώ άλλα τώρα ήρθε η ώρα να περάσουμε στην πραγματική μάχη!! Και η μάχη ξεκινά πρώτα από το να μπορείς να υπερασπίσεις το δυναμικό σου υλικό , τις ψυχές, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν και αύριο μαζί σου στον αγώνα! 


Οργανώστε την γειτονιά σας σε θέματα ανταλλαγής και βοήθειας στους αδυνάτους. Κατορθώστε να ζείτε με όσο λιγότερα μπορείτε και σταματήστε να δίνετε πίσω στο σύστημα το λάδι του!! Εκπαιδεύστε τους νεότερους σε μια νέα μορφή συνύπαρξης μέσα από την αγάπη , την ομόνοια,την συντροφικότητα,την αγάπη προς την πατρίδα και το ΜΙΣΟΣ σε όλους όσους προσπαθούν να κάνουν τον πλανήτη ένα μεγάλο κοτέτσι σκλάβων!! 


Είσαστε όλοι αυτοί την στιγμή μέσα στην ζάλη που σας έχουν δημιουργήσει οι εχθροί μας. Είμαι σίγουρος ότι κανείς από εσάς δεν έχει φροντίσει ώστε αν την δευτέρα που έρχεται γίνει πτώχευση της Ελλάδος να έχετε αποθήκευσή τα αναγκαία προς τροφή,προς φάρμακα κοκ... Πόσα τρόφιμα έχετε στο ψυγείο σας αυτή τη στιγμή?..Πόσοι γείτονες σας ανήκουν στην αδύνατη τάξη?...πόσοι είναι ηλικιωμένοι? άνεργοι?..άρρωστοι?...


Αφήστε τα μεγάλα βήματα χωρίς κανένα σχέδιο και ξεκινήστε τώρα να οργανώσετε 100 άτομα από την γειτονιάς σας έτσι ώστε ότι και να γίνει αύριο να είναι όλοι ασφαλής !! Να έχουν να φάνε και να έχουν τα φάρμακα τους!! Αυτό είναι η αρχή της επανάστασης ...σώστε την γειτονιά και τις ανάγκες τις ώστε να είστε οι τελευταίοι που θα πούνε ναι στις προτάσεις "σωτηρίας" των σκυλιών!! 


Όταν και αν χρειαστει το "Σχέδιο Αχιλλέας" θα ενημερώσει για τα επόμενα βήματα ....τα παραπάνω είναι τα πρώτα βήματα...οργάνωση στη γειτονιά μας ! Ανταλλαγή σε όλα τα είδη ώστε να μειώσουμε το λάδι προς το σύστημα! Υπεράσπιση των αδυνάτων συνανθρώπων μας! Αγάπη , ένωση...κατανόηση στο ποιος είναι ο εχθρός και τι θέλει ... και μετά επίθεση !!!!!

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


http://katohika.blogspot.com/2011/05/blog-post_2390.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters