Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

17 πολιτείες λένε στο Ανώτατο Δικαστήριο ότι υποστηρίζουν την προσπάθεια του Τέξας να αντιστρέψει τη νίκη του Μπάιντεν

Δεκαέξι πολιτείες δήλωσαν στο Ανώτατο Δικαστήριο ότι υποστηρίζουν μια προσπάθεια του Γενικού Εισαγγελέα του Τέξας Ken Paxton να μηνύσει για να αντιστρέψει αποτελεσματικά την προβλεπόμενη νίκη του εκλεγμένου Προέδρου Joe Biden στο Electoral College.

Το γενικό βασικό εισόδημα θα μπορούσε να μειώσει τις πόλεις το επόμενο έτος, σύμφωνα με μια τράπεζα στις «εξωφρενικές προβλέψεις» της

(ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΆ ΣΕΝΑΡΙΑ  ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕΙΣΜΙΚΉ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 
ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΝΕΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ "ΑΦΑΝΊΣΕΙ" ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ" ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ "SAXO BANK")

Είναι Καιρός να Ξαναγραφτούν τα Βιβλία της Ιστορίας, καθώς η Ελευθερία Ανατέλλει για την Ανθρωπότητα

Benjamin Fulford 7/12/2020

ΟΔεκέμβριος του 2020 θα μείνει στις μνήμες ως η εποχή που μεταστράφηκε αποφασιστικά το ρεύμα της ιστορίας και μια αρχαία δύναμη του κακού υπέστη ήττα.  Τα Λευκά Καπέλα κερδίζουν τον μυστικό πόλεμο για τον πλανήτη Γη και η απελευθέρωση της ανθρωπότητας είναι μια επικείμενη βεβαιότητα.

Ο κόσμος θα είναι μάρτυρας της επιβεβαίωσης της αποφασιστικής νίκης του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ και το κίνημα προς τον αναγκαστικό εμβολιασμό στις ΗΠΑ θα τελειώσει.  Αυτή η στροφή της παλίρροιας θα προκαλέσει χιονοστιβάδα και οι άνθρωποι θα παρακολουθήσουν την ιστορία να ξετυλίγεται, καθώς ανατρέπεται μια αρχαία σατανική άρχουσα τάξη. Τα βιβλία ιστορίας θα πρέπει να ξαναγραφτούν απ΄την αρχή, όταν η σκόνη τελικά κατακαθίσει.

Ωστόσο, καθώς η νίκη για τους καλούς κερδίζει έδαφος ταχύτατα, η μάχη μαίνεται και τα πλάσματα του βάλτου του Βαθέως Κράτους αγωνίζονται μέχρι θανάτου, γνωρίζοντας ότι είναι καταδικασμένοι.

Αυτή την εβδομάδα δεν θα εξετάσουμε σε βάθος τη μάχη για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, διότι αυτό έχει καλυφθεί διεξοδικά αλλού.  Θα πούμε μόνο ότι οι πηγές μας επιβεβαιώνουν πως ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε την επανεκλογή του με μια σαρωτική νίκη και ο Τζο Μπάιντεν πρόκειται να μπει στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων των ΗΠΑ.

Μπορούμε επίσης να επιβεβαιώσουμε ότι η ελβετική τράπεζα UBS πούλησε τον κατασκευαστή των μηχανημάτων ψηφοφορίας της Dominion, που έκλεψε τις εκλογές, στους Κομμουνιστές Κινέζους. Αυτό σημαίνει ότι ο στρατός των ΗΠΑ και οι υπηρεσίες πληροφοριών θα κυνηγήσουν και θα συλλάβουν για ανακριτικούς σκοπούς πολλούς ανθρώπους, ξεκινώντας με τον διαχειριστή της UBS και Πρόεδρο του Davos World Forum, τον Klaus Schwab.  Πηγές του Πενταγώνου επιβεβαιώνουν ότι οι συλλήψεις στις ΗΠΑ είναι ήδη σε εξέλιξη.

Αν θέλετε να μάθετε τι σκαρώνει ο Schwab, δείτε τι έχει να πει γι΄αυτόν ο τοπικός Πρωθυπουργός της Αλμπέρτα, Jason Kenny:









Αυτό που δεν λέει ο Kenny είναι ότι είναι ο Schwab και τα αφεντικά του αυτοί που κατασκεύασαν ολόκληρο τον εφιάλτη Covid-19, ώστε να μπορέσουν να κάνουν «Reset» στο χρηματοπιστωτικό σύστημα με τέτοιον τρόπο που να παραμείνει ο έλεγχος στα χέρια τους.

Οι συλλήψεις στις ΗΠΑ βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, επιβεβαιώνουν πηγές του Πενταγώνου. Ορίστε τι έχουν να πουν οι πηγές μας από τη CIA σχετικά με την τύχη της πρώην διευθύντριας της CIA, Gina Haspel:

«Η συγκεκριμένη βγήκε σίγουρα από τη μέση, αλλά όχι πριν παραδώσει αυτό που θεωρούσε ως «βγες από τη φυλακή» κάρτα της με τα αποθηκευμένα δεδομένα, τα οποία περιέχουν όλες τις συγκαλυμμένες  επιχειρήσεις που επέβλεψε η ίδια κατά τη διάρκεια της θητείας της ως Διευθύντρια αλλά και νωρίτερα.

Η ιστορία που ακούγεται τριγύρω, πως οδηγήθηκε στο Gitmo (*ΣτΜ φυλακές Guantanamo), έδωσε αναφορά και θα της δοθεί νέο πρόσωπο, νέα δακτυλικά αποτυπώματα και θα εξαφανιστεί, είναι άλλη μια εκδοχή.

Έφυγε. Δεν θα την ξανακούσουμε. Αν χρειαστεί κάτι ακόμη από αυτήν, ένα CGI-ολόγραμμα είναι ό,τι χρειάζεται.»

Ενώ η διαμάχη για τη Συνταγματική Δημοκρατία βρίσκεται σε εξέλιξη, μια άλλη μάχη μαίνεται τώρα γύρω από την ψεύτικη πανδημία καθώς και τα σχέδια εμβολιασμού του παγκόσμιου πληθυσμού με τοξίνες.

Για να το καταλάβετε αυτό, ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα που απέστειλε ένας αναγνώστης μας.  Συγκρίνει την τρέχουσα εκστρατεία Covid-19 με τις μεθόδους που χρησιμοποιούσαν οι κομμουνιστές Κινέζοι για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους Αμερικανούς αιχμαλώτους πολέμου κατά τη διάρκεια του πολέμου της Κορέας.

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΆΦΗΜΑ

Δείχνει πώς η απομόνωση, οι απειλές, η συνεχής προπαγάνδα φόβου, οι ανταμοιβές για την υπακοή, κ.λπ. συνδυάζονται ώστε να επιφέρουν στους υπανθρώπους πλήρη υποταγή. Είναι προφανές από αυτό το διάγραμμα, ότι αυτό που βλέπουμε είναι μια προσπάθεια να δημιουργηθεί μια Κομμουνιστική Παγκόσμια Κυβέρνηση, η οποία θα ελέγχεται από τους Κινέζους και στην οποία η Χαζαρική μαφία θα ενεργεί ως τραπεζίτης τους.

Επιπλέον, οι ίδιοι οι Κομμουνιστές Κινέζοι λαμβάνουν εντολές από ένα μυστικοπαθές διοικητικό όργανο στην Ελβετία. Αυτό είναι που είναι γνωστό, από ψιθύρους τριγύρω, ως  Octagon Group.

Αυτό το διάγραμμα του ελέγχου των εταιρικών ΜΜΕ δείχνει πώς λειτουργούν αυτές οι δομές ισχύος:

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/american%20media%20empire.png?itok=BF9Ba42t

Ορίστε τι έχει να πει η MI6 για τη επονομαζόμενη κρίση Covid-19:

«Βλέπουμε τη δημιουργία έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία και τις προτεινόμενες λύσεις ή διορθωτικά μέτρα ως Ordo ab Chao (*ΣτΜ Τάξη μέσα από το Χάος) σε κατάσταση κίνησης Στελθ (αόρατης) σε παγκόσμιο επίπεδο – πρόκειται για καθαρά στρατιωτικό σκεπτικό και είναι δύσκολο να το συλλάβουν οι πολίτες, λόγω της τεράστιας κλίμακας και της πολυπλοκότητας του θεάτρου.

Έχει σταλεί στην Κοινή Βρετανική και Ιρλανδική Ανώτατη Διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων ένας φάκελος πληροφοριών και μια ανάλυση.   Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη μια στρατιωτική απάντηση. Ο ρωσικός στρατός, ο βρετανικός στρατός και το Πεντάγωνο ενεργούν τώρα στην Ελβετία και τη Γερμανία για να κυνηγήσουν τους ηγέτες αυτής της εκστρατείας, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, της ΜΙ6 και της FSB.

Ολόκληρη η εκστρατεία πανδημίας είναι εξαιρετικά παράνομη σε όλα τα επίπεδα τοπικού, ευρωπαϊκού και εσωτερικού δικαίου, για να μην αναφέρουμε πως, στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα πραξικόπημα.  Αυτό το τελευταίο επεισόδιο, που περιλαμβάνει εκστρατεία εμβολιασμού ως απάντηση σε μια αποκαλούμενη πανδημία, η οποία βασίζεται σε εξαιρετικά αμφίβολα γεγονότα και δείχνει επίσης πολύ επικίνδυνες επιπτώσεις στην υγεία από τους ίδιους τους εμβολιασμούς οι οποίοι οδηγούν σε θάνατο, είναι μια υπενθύμιση πως εκείνοι που βρίσκονται πίσω από όλα αυτά είναι δολοφονικοί, γενοκτονικοί εγκληματίες – εν ολίγοις διαπράττουν μια αδήλωτη Πράξη Πολέμου.

Χωρίς κατάλληλη στρατιωτική επέμβαση σε όλο τον κόσμο, αυτή η παγκόσμια εκστρατεία εμβολιασμού είναι απλώς το λεπτό άκρο μιας σφήνας ενός μέλλοντος τόσο σκοτεινού ώστε να είναι αδιανόητο.»

Η πηγή μας από την FSB ήταν πολύ πιο λακωνική, σε σημείο να πει «Πρέπει να δράσουμε ΤΩΡΑ.»

Για να καταλάβετε τι διακυβεύεται πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι οι πολιτικοί που βρίσκονται τώρα στην εξουσία σε όλο τον δυτικό κόσμο υπόσχονται δημόσια και προσπαθούν να εμβολιάσουν τους ανθρώπους με ένα εξαιρετικά τοξικό εμβόλιο.

Για μια λεπτομερή κατανόηση ρίξτε μια ματιά σε αυτή την περιοριστική εντολή που κατατέθηκε από τον πρώην κορυφαίο επιστήμονα της κορυφαίας κατασκευάστριας εμβολίων Pfizer, τον Michael Yeadon, και από τον πρώην πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας του Συμβουλίου της Ευρώπης, Wolfgang Wodarg.

Μεταξύ άλλων, το εμβόλιο περιέχει μια πρωτεΐνη που προκαλεί το ανοσοποιητικό σύστημα των γυναικών να επιτεθεί στον ίδιο του τον πλακούντα, καθιστώντας έτσι τις γυναίκες άγονες. 

Επίσης, τα εμβόλια περιέχουν τσιπ RFID τα οποία περιέχουν τη σφραγίδα του σατανά, σύμφωνα με ιαπωνικές κυβερνητικές πηγές.  Αν δεν το θεωρείτε πιθανό, ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη φωτογραφία από δελτίο τύπου της Hitachi του 2006, που δείχνει ότι ακόμη και τότε είχαν RFID τσιπ αρκετά μικρά ώστε να μπορούν να εισαχθούν σε ανθρώπους.

https://www.hitachi.com/New/cnews/060206.html

Οι σημερινοί κυβερνήτες της Δύσης θέλουν να αναγκάσουν τους ανθρώπους να δεχτούν αυτά τα ενέσιμα RFID τσιπ και να φέρουν ταυτότητα εμβολιασμού, έτσι ώστε να μπορούν να εξασφαλίσουν ότι η ανθρωπότητα θα παραμείνει υποδουλωμένη για πάντα.

Εδώ, για παράδειγμα, είναι ο Επικεφαλής Ιατρικός Σύμβουλος του Οντάριο, Καναδά, Δρ David Williams, που λέει:

«Αυτό που μπορεί να είναι υποχρεωτικό, είναι η απόδειξη του εμβολιασμού, προκειμένου να υπάρχει εύρος και ελευθερία κινήσεων χωρίς εξοπλισμό ατομικής προστασίας.»

Chief Medical Officer, Δρ Williams

pic.twitter.com/gHupcMxbcm — CrasHTalk (@CrasTalk) 3 Δεκεμβρίου 2020

Εδώ είναι ένα δείγμα του είδους της σφραγίδας του σατανά-ταυτότητας,  με την οποία η δυτική ηγεσία -η οποία σύντομα πρόκειται να συλληφθεί- θέλει να μας υποχρεώσει να κυκλοφορούμε.

Να είστε σίγουροι ότι αυτό δεν πρόκειται να επιτραπεί. Οι υπεύθυνοι αυτής της εκστρατείας καταδιώκονται συστηματικά και σκοτώνονται. Έχουμε μόνο ένα μήνυμα γι’ αυτούς: «Παραδοθείτε ή πεθάνετε».

Πρέπει επίσης να κατανοήσουμε ότι αυτό που διακυβεύεται είναι πολύ μεγαλύτερο από την ανατροπή των κυβερνήσεων.  Πρόκειται για το μέλλον της ανθρωπότητας και του πλανήτη. Η σατανική άρχουσα τάξη χρησιμοποιούσε πάντα το φόβο για να μας ελέγχει: φόβος των κομμουνιστών, φόβος των τρομοκρατών, φόβος για πανδημίες, κλπ. Πρόκειται για δουλεία χρέους που βασίζεται στον τρόμο.

Όταν αυτοί οι άνθρωποι ανατραπούν, η ανθρωπότητα θα είναι ελεύθερη να φανταστεί ένα ιδανικό μέλλον και στη συνέχεια να βρει τρόπο να το δημιουργήσει.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα του είδους της αλλαγής που θα πραγματοποιηθεί. Οι σημερινοί κυβερνήτες θέλουν να μας εμβολιάσουν φαινομενικά για να «μας προστατεύσουν από το θάνατο από την πανδημία.»  Ωστόσο, αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι καταστέλλουν την επιστήμη που καταπολεμά την πραγματική κύρια αιτία θανάτου, τον εκφυλισμό από τα γηρατειά. Παρακάτω είναι ένας σύνδεσμος με ένα από τα αμέτρητα άρθρα της επιστήμης που έχω διαβάσει όλα αυτά τα χρόνια, το οποίο δείχνει μια ανακάλυψη που αντιστρέφει τη γήρανση – μόνο που στο τέλος τοποθετούν εμπόδια.

Παρ’ όλες τις υποσχέσεις που δίνει η θεραπεία, το άρθρο λέει ότι “ο δρόμος θα είναι μακρύς μέχρι να μπορέσουν οι άνθρωποι να λάβουν τη θεραπεία”, δηλαδή ποτέ.  Βλέπετε την υποκρισία;  Θέλουν να συντομεύσουν τις δοκιμές ασφαλείας για τα εμβόλια «επειδή οι άνθρωποι πεθαίνουν», αλλά εμποδίζουν να δοθούν στο κοινό θεραπείες για τις πραγματικές αιτίες του θανάτου.

https://www.france24.com/en/live-news/20201202-milestone-anti-ageing-treatment-restores-sight-in-mice

Το να ζούμε πιο μακροχρόνιες και υγιείς ζωές θα είναι δυνατό μόλις ανατρέψουμε τη σατανική άρχουσα τάξη· είναι επιστημονικό γεγονός.  Τα γηρατειά είναι ήδη μια θεραπεύσιμη κατάσταση, αλλά η εργατική τάξη εμποδίζεται να λάβει τη θεραπεία.

Επιπλέον, η Δύση πρέπει επίσης να τερματίσει τον εμφύλιο πόλεμο και την επανάστασή της το συντομότερο δυνατόν, διαφορετικά θα φάμε τη σκόνη της Κίνας.

Μόλις τις τελευταίες ημέρες, ενώ η Δύση παραμένει παράλυτη από την τρομολαγνεία του covid-19 και τις πολιτικές διαμάχες, η Κίνα ανακοινώνει εκπληκτικές επιστημονικές ανακαλύψεις τη μία μετά την άλλη.  Έχουν δημιουργήσει έναν τεχνητό ήλιο που προσφέρει ουσιαστικά ελεύθερη, απεριόριστη ενέργεια· έχουν κατασκευάσει μια μηχανή αεριωθούμενων που μπορεί να μας μεταφέρει οπουδήποτε στον πλανήτη μέσα σε 2 ώρες· έχουν ανακοινώσει έναν κβαντικό υπολογιστή που είναι «100 τρισεκατομμύρια φορές ταχύτερος από ό, τι ο ταχύτερος υπάρχων υπερυπολογιστής στον κόσμο» και παράγουν γενετικά ενισχυμένους υπέρ-στρατιώτες.

https://www.france24.com/en/live-news/20201204-china-turns-on-nuclear-powered-artificial-sun

https://www.scmp.com/news/china/science/article/3111985/chinese-team-test-jet-engine-able-reach-anywhere-earth-within-2

http://www.xinhuanet.com/english/2020-12/04/c_139561941.htm

https://www.nbcnews.com/politics/national-security/china-has-done-human-testing-create-biologically-enhanced-super-soldiers-n1249914

Έτσι, εάν οι Δυτικοί δεν θέλουν να καταλήξουν σκλάβοι των Κινέζων, καλύτερα να βιαστούν και να απομακρύνουν την παρασιτική και δολοφονική άρχουσα τάξη τους.  Και, να είστε σίγουροι παιδιά, αυτό και πρόκειται να συμβεί.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει όλοι να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump για την απελευθέρωση της Δημοκρατίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και για την τοποθέτηση των ισχυρότερων ενόπλων δυνάμεων του κόσμου σταθερά στο πλευρό του καλού.

Επίσης, δεδομένου ότι σήμερα 7 Δεκεμβρίου είναι η επέτειος της ιαπωνικής επίθεσης στο Περλ Χάρμπορ, θα ήθελα να μοιραστώ με τους αναγνώστες μερικές γραμμές (με μια τροποποιημένη λέξη) από τη Διακήρυξη του Πότσνταμ που ανακοίνωσε την παράδοσή τους στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου:

«Πρέπει να εξαλειφθεί για πάντα η εξουσία και η επιρροή εκείνων που εξαπάτησαν και παραπλάνησαν τον λαό της ΔΥΣΗΣ για να ξεκινήσουν την παγκόσμια κατάκτηση, γιατί επιμένουμε ότι μια νέα τάξη ειρήνης, ασφάλειας και δικαιοσύνης θα είναι αδύνατη μέχρι να εκδιωχθεί ο ανεύθυνος μιλιταρισμός από τον κόσμο».

Οι Ιάπωνες έχουν εκπληρώσει το δικό τους μέρος της συμφωνίας·  τώρα είναι ειρηνικοί.  Ανταπέδωσαν τη χάρη.  Αν δεν υπήρχαν οι Ιάπωνες διανοούμενοι, όπως ο Ota Ryu, εμείς στη Δύση δεν θα είχαμε μάθει ποτέ για την ύπαρξη μιας μυστικής Δυτικής Σατανικής άρχουσας τάξης που μας κρατούσε σκλάβους για χιλιάδες χρόνια.  Αυτή η  γνώση της αλήθειας θα μας ελευθερώσει.

πηγή

https://eternalnowblog.com

Τελική Ενεργοποίηση Εποχής του Υδροχόου 21 Δεκεμβρίου 20:22 ώρα Ελλάδας

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα συμφωνούσαν πως το 2020 είναι έτος «Κοινωνικής Μεταρρύθμισης». Μιλώντας από αστρολογικής πλευράς, μπορεί επίσης να ιδωθεί ως η έναρξη της «Μεγάλης Μεταμόρφωσης».

http://2012portal.blogspot.com/2019/12/make-this-viral-age-of-aquarius.html

Την ακριβή ώρα της συνόδου Κρόνου-Πλούτωνα στις 12 Ιανουαρίου οργανώθηκε ένας διαλογισμός για την Ενεργοποίηση Εποχής του Υδροχόου (Μέρος 1).

ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ…..ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ….

Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, υπήρξαν μαζικές μετακινήσεις στρατευμάτων, εξοπλισμού και προμηθειών εντός των ηπειρωτικών Ηνωμένων Πολιτειών (CONUS). Σήμερα (Τρί.), Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ τοποθετεί τα αεροπλανοφόρα και τις ομάδες κρούσης τους, τόσο στις ανατολικές όσο και στις δυτικές ακτές των ΗΠΑ. Δειτε ολο το άρθρο εδώ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters