Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Βαλκανική Δημοκρατία

Το 1893, ένας περίεργος Αγγλος με το όνομα Charles George Harrison (γ. 1855) έδωσε μια σειρά έξι διαλέξεων στην Berean Society, μια ένωση εσωτερικών χριστιανών.

Ο Χάρισον, που περιγράφεται ως «μυστηριώδης κι άγνωστη φιγούρα», ήταν αποκρυφιστής κι Αγγλικανός Χριστιανός.

Στο βιβλίο «The Transcendental Universe» μπορείτε να βρείτε ένα αρχείο με τις διαλέξεις του.

Αυτό που είναι σαφές είναι ότι ο C.G. Harrison είχε πρόσβαση σε εξαιρετικά ευαίσθητες πληροφορίες και πολλές εσωτερικές γνώσεις σχετικά με τις αλλαγές στον κόσμο που στην συνέχεια κατασκευάστηκαν από ορισμένους κύκλους στην Αγγλία.

Στην δεύτερη διάλεξή του ο Χάρισον μίλησε για τον «επόμενο μεγάλο ευρωπαϊκό πόλεμο» και για το πώς ο «εθνικός χαρακτήρας» των σλαβικών λαών «θα τους επέτρεπε να πραγματοποιήσουν πειράματα στον σοσιαλισμό, πολιτικά και οικονομικά, τα οποία θα παρουσίαζαν αμέτρητες δυσκολίες στην Δυτική Ευρώπη.» Ο «επόμενος μεγάλος ευρωπαϊκός πόλεμος» δείχνει τι θα ήταν ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος του 1914-18, ενώ τα «πειράματα στον Σοσιαλισμό» προβλέπουν την Μπολσεβίκικη Επανάσταση του 1917 που έφερε την Σοβιετική Ενωση, ένα από τα πιο τολμηρά και πιο αιματηρά πολιτικοοικονομικά πειράματα στην ανθρώπινη ιστορία.

Ο Χάρισον είπε ότι το σχέδιο μιας συγκεκριμένης μυστικής ελίτ, (το οποίο δεν αναφέρει ονομαστικά) ήταν ότι «η Ρωσική Αυτοκρατορία πρέπει να πεθάνει για να ζήσει ο ρωσικός λαός». Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι αυτά τα πραγματικά προφητικά λόγια μίλησαν το 1893, δηλ. 21 χρόνια πριν από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και 24 χρόνια πριν από το Ρωσικό Πραξικόπημα (και όχι «Επανάσταση»).

Σήμερα γνωρίζουμε ότι το 1917 ο ηγέτης των Μπολσεβίκων Βλαντιμίρ Λένιν μεταφέρθηκε από την Ζυρίχη, την τραπεζική πρωτεύουσα του κόσμου, στην Ρωσία με ένα τρένο φορτωμένο με χρυσό και όπλα για να ξεκινήσει το Πραξικόπημα (δήθεν επανάσταση)

Ενα άλλο σημαντικό κομμάτι πληροφοριών που συμπίπτει με τις ιδέες του C.G. Harrison για το μέλλον, είναι ένας χάρτης γελοιογραφία της Ευρώπης που εκτυπώθηκε στην Χριστουγεννιάτικη έκδοση του σατιρικού Αγγλικού εβδομαδιαίου περιοδικού The Truth το 1890. Πάνω στον χάρτη αναγράφεται: «Το όνειρο του Kaiser». Εδειχνε πως οπουδήποτε υπήρχαν μοναρχίες μέχρι εκείνη την στιγμή, επρόκειτο να υπάρξουν δημοκρατίες.

Η Αυστρο-Ουγγρική Αυτοκρατορία της σεβάσμιας μοναρχίας των Αψβούργων είχε εξαφανιστεί, όπως και η αιώνια Ρωσική Αυτοκρατορία. Πάνω από το έδαφος της Ρωσίας διαβάζουμε τις λέξεις «Ρωσική έρημος».

Επιπλέον, η Γερμανία ταυτίζεται με τις λέξεις «Γερμανικές Δημοκρατίες» ! (όπως και έγινε μετά τον Β’ Π.Π.)

Σχολιάζοντας αυτόν τον χάρτη από το 1890, ο Sevak Gulbekian σημειώνει: «Αυτός ο χάρτης υποδηλώνει όχι μόνο μια πρόβλεψη -παρόμοια με του Χάρισον- για την τύχη της Ρωσίας να γίνει πολιτιστική αλλά και οικονομική έρημος, αλλά και για την μελλοντική διάσπαση της Γερμανίας σε «δημοκρατίες».

Ο εκδότης του περιοδικού, Henry Labouch Ere, ήταν Ελευθεροτέκτων.

Ηταν αξιοσημείωτη η τύχη του για την πρόβλεψη ή για άλλη μια φορά γνώριζε μελλοντικά σχέδια για την διαμόρφωση του κόσμου;

Προσέξατε την Βαλκανική Δημοκρατία;

Μήπως αντιλαμβάνεστε για που πάμε;

Την Μεγάλη Επανεκκίνηση !!!

Αντε και καλά κρασιά.

@Ίων Μάγγος /2020


https://terrapapers.com

«Πρόγραμμα Covid-19» πρόγραμμα προκλήσεως φόβου και πανικού από την «Cabal»

{{{{ Ο Κορωνοϊός είναι ένα πρόγραμμα προκλήσεως φόβου και πανικού σε παγκόσμιο επίπεδο, και έχει μελετηθεί από πανεπιστήμια ελεγχόμενα από την εβραϊκή «Cabal» και τις εβραϊκές φαρμακοβιομηχανίες των ΗΠΑ.
Η δόνηση της συχνότητας του φόβου αποσυντονίζει τελείως το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου, αποδυναμώνει την αύρα -προστατευτική ασπίδα του σώματος-, καθιστώντας το σώμα ευάλωτο σε οποιαδήποτε ασθένεια, ιό, σε κοινή γρίπη ακόμη και σε κρυολόγημα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters