Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

«Πρόγραμμα Covid-19» πρόγραμμα προκλήσεως φόβου και πανικού από την «Cabal»

{{{{ Ο Κορωνοϊός είναι ένα πρόγραμμα προκλήσεως φόβου και πανικού σε παγκόσμιο επίπεδο, και έχει μελετηθεί από πανεπιστήμια ελεγχόμενα από την εβραϊκή «Cabal» και τις εβραϊκές φαρμακοβιομηχανίες των ΗΠΑ.
Η δόνηση της συχνότητας του φόβου αποσυντονίζει τελείως το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου, αποδυναμώνει την αύρα -προστατευτική ασπίδα του σώματος-, καθιστώντας το σώμα ευάλωτο σε οποιαδήποτε ασθένεια, ιό, σε κοινή γρίπη ακόμη και σε κρυολόγημα.

Ο φόβος μας παραλύει ψυχολογικά και μας κλειδώνει στα σπίτια μας για να είμαστε ασφαλείς φορώντας μάσκα προστασίας από προσωπική ανασφάλεια. Ενώ το σύστημα με συχνά μηνύματα επισήμων από τηλεοράσεως μας καθησυχάζει ότι δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα παρά να φοβόμαστε.

Οι εξουσιαστές θέλουν με κάθε τρόπο σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο να ενσταλάξουν τον μέγιστο δυνατό φόβο στις ψυχές των ανθρώπων, διότι ο ιός του φόβου στην περιβαλλοντική και συλλογική συνείδηση είναι πιο μεταδοτικός από οποιονδήποτε ιό ασθένειας. Ο φοβισμένος άνθρωπος ενεργεί παράλογα και στη συνέχεια, ελέγχεται ευκολότερα, παρατώντας πρόθυμα την ελευθερία, τα δικαιώματα του.

Όσο όμως θεωρούμε τους εαυτούς μας ως ινδικά χοιρίδια, πρόθυμα να καθίσουμε ακίνητοι για κάθε είδους ιατρικά πειράματα, σε τι διαφέρουμε από αυτά;
Οι φαρμακοβιομηχανίες κατασκευάζουν γενετικά τροποποιητικά εμβόλια, όπου το σώμα επιτίθεται στον εαυτό του, αν περιμένουμε από τους ειδικούς και τις διαβεβαιώσεις τους, ότι όλα θα πάνε καλά τότε αλλοίμονο μας.

Τα αρπακτικά των φαρμακοβιομηχανιών κερδίζουν από τον τρόμο του κόσμου. Η φαρμακευτική εταιρεία μπορεί να πουλήσει τεράστιες ποσότητες με εξωφρενικά κέρδη των εξαιρετικά τοξικών φαρμάκων και εμβολίων για την θεραπεία από τις ιώσεις και επιδημίες. Το ιατρικό συνδικάτο με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) είναι ένας κλάδος του ΟΗΕ ασκεί τεράστια επιρροή για την υποβοήθηση της παγκοσμιοποιήσεως.

Τόσο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) - μαζί με τα Κέντρα Ελέγχου Νόσων των ΗΠΑ και Ευρώπης χειρίζεται τις τεχνητές επιδημίες από την ιατρική πλευρά. Ο ΠΟΥ έχει τους δικούς τρόπους ώστε να χειραγωγεί τους ιατρικούς οργανισμούς σε κάθε έθνος της Γης και απειλεί τις κυβερνήσεις που δεν αντιδρούν με επαρκή συναγερμό, στην προβαλλόμενη ψευδή εικόνα μιας πανδημίας που επιλέγεται ως παγκόσμια απειλή.

Οι κυβερνήσει των κρατών της Δύσεως είναι όλες υπάλληλοι του σιωνισμού που συνεργάζονται για την παγκόσμια κυριαρχία του.

-Ποιος ενδιαφέρεται πόσο θα συνεχιστούν τα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας που καταστρέφουν οικονομίες;
-Ποιος ενδιαφέρεται αν τα εμβόλια των ερευνητικών εργαστηρίων είναι επικίνδυνα για την δημόσια υγεία ή όχι;
-Ποιος ενδιαφέρεται αν οι διαγνωστικές εξετάσεις (τεστ) είναι αξιόπιστες;

-Οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας και οι κυβερνήσεις μπορούν να λένε ό, τι θέλουν, επιτείνοντας τον φόβο με ψέματα χωρίς ν΄ απολογούνται σε κανέναν. Μπορούν να κηρύξουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και καραντίνες και κλειδώματα και το κλείσιμο επιχειρήσεων και την παύση του εμπορίου. Μπορούν να φέρουν αστυνομία ή στρατεύματα σε μια περιοχή για την «τήρηση της τάξεως».

Όλο αυτό το οργανωμένο κομφούζιο κάνει την ανθρωπομάζα να πιστέψει χωρίς να σκεφτεί ότι αυτά τα ακραία μέτρα αποδεικνύουν ότι ο ιός είναι επικίνδυνος.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, για τα ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ. Οι κυβερνήσεις και οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν θέλουν οι άνθρωποι να γνωρίζουν από τους κινδύνους που σχετίζονται με το εμβόλιο , γι αυτό δεν μιλούν για αυτά.
Δαπανώνται δισεκατομμύρια για όπλα μαζικής καταστροφής, επίσης για την δημιουργία θανατηφόρων ιών, εγκληματικών εμβολίων χημικής καταστροφής και φάρμακα βιολογικής εξοντώσεως με τις παρενέργειές του.

Η ατζέντα του φόβου, ευνοεί την κατάσταση του χάους, του πανικού, της συγχύσεως, την ανασφάλεια της επιβιώσεως, και της καθολικής απάθειας, για την μη ύπαρξη αντιδράσεως.}}}}

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε σε όσους παρατηρητικούς πρόσεξαν κάτι το φαινομενικά «ΤΥΧΑΙΟ», σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοκάκης: Επάνω στο γραφείο του βρισκόταν ένα βιβλίο με τον τίτλο “ Covid-19: The Great Reset ” το οποίο θεωρείται -και είναι- η «ΒΙΒΛΟΣ » του δεύτερου κύματος της νέας παγκοσμιοποίησης μετά τον κορωνοϊό…Ένα βιβλίο που εξηγεί γιατί όσα φαινομενικά απίστευτα συμβαίνουν αυτή την στιγμή στον πλανήτη με αφορμή έναν ιό που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ ΥΨΗΛΗΣ ΦΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ(ΥΠΕΚΕΙΜΕΝΑ) ΝΟΣΗΜΑΤΑ- έστω υψηλής μεταδοτικότητας- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…

«ΓΙΑΤΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΑ 75» είναι ο τίτλος άρθρου του Δρ. Ezekiel Emanuel***** στην Atlantic το 2014, στο οποίο ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ «ΠΟΙΟΤΗΤΑ» ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ «ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ » ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

Ο Μπάιντεν ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας ΕΙΔΙΚΗΣ «ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΡΟΥΣΗΣ » ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ Emanuel ως ένα από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
(Το ειρωνικό είναι που ο Emanuel επιλέχθηκε γι’ αυτό από έναν άνδρα που έχει ξεπεράσει τα 75!).

Ο Emanuel είναι πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής Ηθικής και Πολιτικής Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνιας.
Το COVID-19 έχει χτυπήσει σκληρά τους ηλικιωμένους, με τα άτομα ηλικίας 75-84, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων να έχουν τον κίνδυνο θανάτου από COVID-19 ως 220 φορές υψηλότερα από ό, τι τα άτομα ηλικίας 18-29 ετών (για άτομα ηλικίας 50-64 ετών είναι 30 φορές υψηλότερο). Το να συγκροτείται μια ομάδα για την αντιμετώπιση μιας πανδημίας, η οποία βλάπτει ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους και εκείνους που είναι πιο ευάλωτοι από αναπηρίες και διάφορα προβλήματα υγείας, ένα άτομο όπως ο Emanuel είναι μια ανησυχητική επιλογή…

Ο Emanuel συν-έγραψε ένα άρθρο στο περιοδικό "Science" τον περασμένο Σεπτέμβριο σχετικά με τον «πιο ηθικό τρόπο διανομής» σε παγκόσμιο επίπεδο ενός εμβολίου για τον κοροναϊό. Το «Δίκαιο Μοντέλο Προτεραιότητας», που αυτός και οι συνάδελφοι του πρότειναν είναι να δίδεται προτεραιότητα στην πρόληψη του «πρόωρου θανάτου» (δηλαδή, ενός θανάτου που «εμποδίζει κάποιον να ασκήσει τις δεξιότητές του ή να πραγματοποιήσει τους στόχους του αργότερα στη ζωή»), καθώς οι πρόωροι θάνατοι είναι χειρότεροι από τους θανάτους που γίνονται αργότερα στη ζωή. Η εξήγησή τους φέρνει στην μνήμη μας την «Φάρμα των Ζώων» του Orwell: «[αυτή η προσέγγιση] θεωρεί όλους τους θανάτους ως σημαντικούς, αλλά οι πρώιμοι θάνατοι είναι ιδιαίτερα σημαντικοί».

***** Ο γεννημένος το 1957 στο Σικάγο EZEKIEL JONATHAN ‘zeke” EMANUE (εβραϊκής καταγωγής, πραγματικό οικογενειακό όνομα Auerbach) είναι ογκολόγος, βιοηθικός και πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής Δεοντολογίας και Πολιτικής Υγείας. Ο πατέρας του Benjamin είναι παιδίατρος γεννημένος στην Ιερουσαλήμ και υπήρξε μέλος της Irgun, μιας σιωνιστικής ένοπλης παραστρατιωτικής οργάνωσης που ήταν υπεύθυνη για τη βομβιστική επίθεση στο ξενοδοχείο «Βασιλεύς Δαβίδ» στην Ιερουσαλήμ το 1946 (91 νεκροί). Ο ένας αδελφός του είναι ο πρώην δήμαρχος του Σικάγου και διευθυντής του Λευκού Οίκου ΕΠΙ ΟΜΠΑΜΑ- Rahm Emanuel.
ΠΗΓΕΣ: 1) pronews.
2) redskywarning.
3) thehill.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters