Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Έντονη διαμάχη στους αρκτικούς πάγους

Η Ρωσία μπορεί να απειληθεί με δολιοφθορές κατά των εγκαταστάσεών της στην Αρκτική. Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Ντμίτρι Ρογκόζιν, μιλώντας στη Μόσχα σε διάσκεψη, αφιερωμένη στα προβλήματα της εθνικής ασφάλειας:- Είναι πολύ πιθανό, ότι οι ρωσικές εγκαταστάσεις εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου μπορεί να γίνουν στόχος κρυφών δολιοφθορών από τις ανταγωνίστριες χώρες.
Πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι οι δράστες παρόμοιων δολιοφθορών μπορεί να μη συνδέονται φανερά με τις χώρες που κρύβονται από πίσω. Για να υπάρξουν αντίποινα και για να καθοριστεί η έκταση της χρήσης δύναμης, είναι απαραίτητο όχι μόνο να καταγραφούν οι δράστες, αλλά και να ταυτοποιηθούν αυτοί που κρύβονται από πίσω. Για αυτό το σκοπό απαιτούνται σύγχρονα μέσα παρακολούθησης, ικανά να δουλεύουν αποτελεσματικά στον αέρα και στο νερό.
Οι χώρες του ΝΑΤΟ εδώ και καιρό επιδεικνύουν αυξημένο ενδιαφέρον για την Αρκτική. Ακόμα περισσότερο έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, όταν έγινε φανερό, ότι οι αρκτικοί πάγοι λιώνουν γρήγορα. Από το 2007 στην περιοχή έγιναν τακτικές οι στρατιωτικές ασκήσεις με την κωδική ονομασία «Επιχείρηση Νανούκ» με τη συμμετοχή της Δανίας, του Καναδά και των ΗΠΑ.
Το 2009 υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ πραγματοποιήθηκε η μεγάλης κλίμακας πολυεθνική άσκηση «Πιστό βέλος». Τον περασμένο χρόνο σε ελιγμούς υπό την ονομασία «Ψυχρή απάντηση» συμμετείχαν περισσότεροι από 16 χιλιάδες στρατιώτες από 15 χώρες της συμμαχίας. Στην Ουάσινγκτον δεν κρύβουν το γεγονός, ότι εξετάζουν την Αρκτική ως «ένα νέο στρατηγικό πεδίο διαμάχης».
Με τέτοιο ντόρο γύρω από την Αρκτική η προειδοποίηση του Ρογκόζιν για πιθανές προκλήσεις είναι αρκετά επίκαιρη. Οι ανταγωνιστές της Ρωσίας μπορεί να καταφύγουν σε ένα δοκιμασμένο πολλές φορές σενάριο, θεωρεί ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Βίκτορ Μουραχόβσκι.
- Στις δυτικές χώρες είναι ευρέως αναπτυγμένες οι λεγόμενες ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες. Σήμερα αυτές οι εταιρείες διαθέτουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες υπαλλήλους. Και αυτές οι εταιρείες δραστηριοποιούνται ενεργά με ανάθεση από κυβερνήσεις και πολυεθνικές σε διάφορες χώρες – και στο Αφγανιστάν, και στο Ιράκ, και στην Αφρική. Για αυτό ο Ρογκόζιν τονίζει, ότι συχνά είναι αδύνατη η ταυτοποίηση αυτού που κρύβεται πίσω από τέτοιες ενέργειες: αυτές θα εκτελούνται από μη κρατικές στρατιωτικές δομές.
Η κρατική πολιτική της Ρωσίας στην Αρκτική προβλέπει αντίποινα σε παρόμοιες προκλήσεις. Στο ρωσικό τομέα της αρκτικής περιοχής αναπτύσσεται η στρατιωτική υποδομή, ενισχύονται τα σύνορα. Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, έχει ληφθεί η απόφαση της κυβέρνησης για τη δημιουργία ενός ενιαίου συστήματος ενημέρωσης για την κατάσταση στην αρκτική περιοχή. Αυτό συμπεριλαμβάνει σταθμούς ραντάρ που «βλέπουν» πέρα από τον ορίζοντα, μη επανδρωμένα αεροσκάφη, σκάφη, στα οποία είναι εγκατεστημένα συστήματα παρακολούθησης.
Αυτό δίνει τη δυνατότητα ανίχνευσης οποιουδήποτε αντικειμένου – στη γη, στον πάγο και στον αέρα. Σε πλήρη ισχύ το σύστημα θα λειτουργήσει σε μερικά χρόνια. Όσον αφορά την προστασία των εξεδρών άντλησης πετρελαίου στην αρκτική υφαλοκρηπίδα, αυτό θα εξασφαλιστεί από το Στόλο – το Βόρειο και του Ειρηνικού ωκεανού.
 
http://www.apocalypsejohn.com/2013/07/entonh-diamaxh-stous-arktikoys-pagous.html

REUTERS: ΔΙΟΡΙΑ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ*! ΤΙ ΛΕΣ; 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ “ΑΚΟΥΡΕΥΤΟ”…

*ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΛΑΒΕΙ “ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ”. Ίσα ίσα για να πληρωθεί το ομόλογο των Vulture Funds δηλαδή…

Διορία τριών ημερών έχει η Ελλάδα προκειμένου να πείσει τους διεθνείς δανειστές της ότι μπορεί να εκπληρώσει τους όρους που προβλέπει το μνημόνιο και να λάβει την επόμενη δόση της βοήθειας, σύμφωνα με αξιωματούχους της Ευρωζώνης τους οποίους επικαλείται το Reuters.

Όλως τυχαίως όπως έχει αποκαλύψει το Ολυμπία, (ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ “ΑΚΟΥΡΕΥΤΟ” ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ! ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ.)

Η ελληνική κυβέρνηση ξεκίνησε χθες νέες σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ελπίζοντας ότι η χώρα θα αποφύγει την τμηματική καταβολή της δόσης των 8,1 δισ. ευρώ.

Renellbank Στις 5 Ιουλίου λοιπόν, όλως τυχαίως με την λήξη της προθεσμίας, λήγει και ομόλογο σε ελβετικό φράγκο (με κωδικό CH0021839524), υπό αλλοδαπό δίκαιο, συνολικής ονομαστικής αξίας 650 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (περίπου 540 εκατ. ευρώ) και με κουπόνι 2,125% (CH0021839524). Την απόδοση του μπορείτε να την δείτε στο γράφημα. Ούτε στο καζίνο τέτοια κέρδη…

Ναι, το ακούρευτο ομόλογο που διαχειρίστηκε επίσης Γερμανική τράπεζα, όπως αυτό της Deutsche Bank για το οποίο δεν απαντούσε ο Στουρνάρας στην βουλή.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η περιβόητη δόση, δεν πληρώνει μισθούς και συντάξεις αλλά τα κοράκια του ΔΝΤ! ΑΚΟΥΡΕΥΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

 

http://greeknation.blogspot.gr/2013/07/reuters-5.html

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ. Νεκροί οι δύο δραπέτες που δολοφόνησαν τον αστυνομικό στο Δίστομο

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Κόλα και των άλλων δύο


Νεκροί από τα πυρά αστυνομικών των ΕΚΑΜ έπεσαν δύο από τους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Τρίτης, στην περιοχή Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας.
Οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο σε χαράδρα της περιοχής, στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιούσαν τις τελευταίες ημέρες στην Τριχωνίδα, και εντόπισαν τους δύο κακοποιούς να κινούνται πεζοί. ...
Όταν τους ζήτησαν να παραδοθούν, οι κακοποιοί όχι μόνο αρνήθηκαν αλλά άρχισαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να υπάρξει σφοδρή ανταλλαγή πυρών και τελικά οι δύο δραπέτες να πέσουν νεκροί από τις σφαίρες. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τους δύο κακοποιούς που έστησαν ενέδρα και σκότωσαν τον 37χρονο αστυνομικό υπαρχιφύλακα του Τμήματος Ασφάλειας Λειβαδιάς, στις 17 Ιουνίου στο Δίστομο.
Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν ότι οι δραπέτες που έπεσαν νεκροί από τα πυρά των αστυνομικών δεν συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή, στην οποία έχασε τη ζωή της η άτυχη κοπέλα στην Κόρινθο.
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Κόλα
Ο 36χρονος Μάριο Κόλα δεν είναι ανάμεσα στους νεκρούς κακοποιούς και οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό του ίδιου και των δύο ακόμη συνεργών του, που παραμένουν άφαντοι.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δραπέτες είχαν χωριστεί λίγο πριν την αιματηρή συμπλοκή προκειμένου να μην συλληφθούν από τους αστυνομικούς που «χτένιζαν» την περιοχή κι οι τρεις δραπέτες που αναζητούνται, ανάμεσά τους και ο Κόλα, δεν ήταν παρόντες στο σημερινό επεισόδιο. 
Στην επιχείρηση και τις έρευνες που συνεχίζονται συμμετέχουν άνδρες της ΟΠΚΕ, της αντιτρομοκρατικής και των ΕΚΑΜ.
Ο συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ είχε σημάνει από τα ξημερώματα όταν μια θερμική κάμερα ανίχνευσε κινήσεις τεσσάρων «αντικειμένων» στην περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας.
Το ενδεχόμενο να έχουν εντοπιστεί κάποιοι από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων ήταν ορατό, γι' αυτό και ξεκίνησε μια ευρεία επιχείρηση των δυνάμεων που βρίσκονται στο σημείο με αποκλεισμό δύο ζωνών και «χτένισμα» σπιθαμή προς σπιθαμή της περιοχής.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/07/blog-post_4128.html

E.N.D. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 1/7/2013 ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 1001334_634120939933799_308676200_n.jpg





ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
https://www.facebook.com/sorrasartemis?hc_location=stream

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL 30.06.2013


Κλείνοντας πρέπει να σας πω πως δεν βλέπω το πολιτικό κομμάτι ούτε σαν αντίπαλους ούτε σαν κάποιους που να μπορούν να επιφέρουν λύσεις. Μπορεί το θέμα να είναι πολιτικό. Δέν είναι οικονομικό! Και επίσης δεν σταματάει στην Ελλάδα. Αν με ρωτήσετε τι εγώ πραγματικά θέλω είναι το Δ.Ν.Τ. Θέλω να δικάσω και να καταδικάσω στην Ελλάδα το Δ.Ν.Τ. Δέν είναι τόσο το θέμα των Ελλήνων Πολιτικών, ούτε οι μίζες που έχουν πάρει ούτε τίποτα. Ας τραβήξουμε ένα Χ μεγάλο κι'ας τελειώνουμε. Ναί έχουμε την δυνατότητα να τραβήξουμε ένα τεράστιο Χ και να πάμε ξανά από την αρχή και θα με ενδιαφέρουνε μόνο τι συμβάσεις είναι υπογεγραμμένες από την χώρα μου και τι υποχρεώσεις έχει και να τις λύσω όλες. Να μήν ισχύει τίποτα. Τα έχουμε βάλει με κάτι ανθέλληνες, συμμορίτες παγκόσμιους. Πραγματικά δεν σημαδεύω τα πολιτικά τα παιδιά τα δικά μου ούτε θα'θελα τίποτα από αυτά. Θέλω να κλείσει ένα τεράστιο κεφάλαιο και να ξεκινήσουμε απ'την αρχή και θα το χρηματοδοτήσουμε ως το τέλος. Είτε αυτό λέγεται 600 ή 800.

Σαφώς νοιώθουμε μοναξιά. Δέν υπάρχει κανένας από τους θεσμούς να είναι μαζί μας ενώ δημιουργήθηκαν για εμάς και υπάρχουν για εμάς και είναι δικοί μας… Υπάρχουν παντού άνθρωποί μου. Έτσι όπως έχει στηθεί το θεσμικό σύστημα μας πολεμάει.
Για μένα πραγματικά θέλω να πιάσω το Δ.Ν.Τ. και ό,τι είναι πίσω απο το Δ.Ν.Τ. να το δικάσω σε αυτή τη μικρή χώρα του πλανήτη που λέγεται Ελλάδα και που την έχουν σημαδέψει πολύ καλά. Να δικάσω εδώ μία μεγάλη παγκόσμια συμμορία στην Ελλάδα και θα το κάνω και δέν θα δικάσουμε τους πολιτικούς διότι σήμερα η διεθνή σύμβαση του Δ.Ν.Τ. είναι πάνω από το σύνταγμά μας. Αυτό ας το χωνέψουνε όλοι οι Έλληνες. Είναι μία διεθνή σύμβαση έτσι όπως έχουν πάρα πολλές χώρες και κάποια στιγμή θα δικάσουμε το Δ.Ν.Τ.!!
Αυτό είναι που φοβούνται και όλα τα παγκόσμια "παιδιά" πιέζουν τους πολιτικούς μας και όλα τα συστήματα. Θέλω να κρεμάσω το Δ.Ν.Τ. και αυτό θα το κάνω. Δεν τίθεται θέμα για τους πολιτικούς. Αυτό θα συμβεί όταν ενωμένοι οι Έλληνες όλοι επειδή έχουμε και τα χρήματα, έχουμε και την ψυχή, καί το μυαλό αλλά έχουμε και το δίκιο το οποίο είναι με το μέρος μας. Το πρόβλημα για την Ελλάδα θα το λύσουμε μόνοι μας. Λύνοντας το πρόβλημα για την Ελλάδα θα λυθεί και ο πλανήτης.
Θα τα βάλω με θεούς και δαίμονες. Δέν σταματάω πουθενά στο κομμάτι που λέγεται Ελλάδα.
Δημοσιογράφος: Κύριε Σώρρα φοβάστε;
Αρτέμης Σώρρας: Δέν υπάρχει ελεύθερος Έλληνας και να φοβάται. Αν φοβάται δέν είναι ελεύθερος. Εγώ είμαι ελεύθερος και δέν φοβάμαι τίποτα.
Απόσπασμα απομαγνητοφώνησης απο την συνέντευξη του Αρτέμη Σώρρα στό Kontra Channel 29/06/2013 Επιμέλεια Αδριανός Μπεζούγλωφ
 
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/07/blog-post_5568.html

WIKI LEAKS - ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ!: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΝΟΗΜΩΝ ΖΩΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ!!!

Το έγγραφο αφορά κάποιο κομμάτι μιας συζήτησης μεταξύ δύο αξιωματούχων στο Αφγανιστάν.  Έχει τίτλο: " ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΠΡΕΣΒΗ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ".

Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση να τερματιστούν οι εχθροπραξίες μεταξύ των κρατών. Πρέπει να λυθούν οι διαφορές των ανθρώπων προτού προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα φαίνεται να εννοείται συμπερασματικά.

 Ότι υποστηρίζω εδώ και χρόνια.  Δεν μπορούμε να περάσουμε στο επίπεδο 2 αν δεν τερματιστούν όλες οι εχθροπραξίες και η απληστία  για πλούτο και δύναμη κάποιων ανθρώπων, οργανισμών ή εταιρείων.   Όταν ξεπεράσουμε την ανθρώπινη ματαιοδοξία τον εγωισμό και λειτουργήσουμε από κοινού, με γνώμονα το συμφέρον του πλανήτη μας, τότε ολόκληρος ο ανθρώπινος πολιτισμός θα είναι έτοιμος να κάνει επίσημα την πρώτη επαφή. 

Το άσχημο σενάριο της παραπάνω υπόθεσης είναι οτι οι παγκοσμιοι σφετεριστές δεν πρόκειται να παραμερήσουν το χρήμα και να γίνουν ξαφνικά ιδεολόγοι σώζοντας τους λαούς της γης...  Θα επιδιώξουν ακόμα και έναν παγκόσμιο πόλεμο προκειμένου να αφανιστεί η μεγαλύτερη μάζα των ανθρώπων.... και έπειτα να υλοποιηθεί η παραπάνω σκέψη, θέτοντας τους εαυτούς ξανά κυρίαρχους και μια ελίτ "σκλάβων" που θα αποτελέσει τον πληθυσμό του πλανήτη.


Βέβαια υπάρχει πάντα η πιθανότητα ο γήινος πολιτισμός να αυτοκαταστραφεί όπως τόσοι άλλοι και να μην μπορέσει ποτέ να έρθει σε επαφή με κάποιον εξωγήινο πολιτισμό.  Happy End δεν υπάρχει μόνο η σκληρή πραγματικότητα, ή ξεπερνάμε τα προβλήματα ή καταστρεφόμαστε. Γι αυτό και στο έγγραφο επισημαίνεται ότι ο πόλεμος είναι πολύ επικίνδυνος.



Tώρα ίσως κάποιοι αναρωτηθούν πως και γιατί κάποιος Δήμαρχος στο Αφγανιστάν έκανε μια συζήτηση τέτοιου είδους με τον Πρέσβη...  Πόσο σίγουροι είστε ότι ο πόλεμος στο Αφγανιστάν έγινε για τους λόγους που ανακοίνωσαν;

http://worldjudge.blogspot.gr/2013/07/wiki-leaks.html#.UdLOQtiBbTe
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters