Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ''ΠΑΝΔΗΜΙΑ'' !!! ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΟΔΥ ??? ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΣΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΙΓΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ???

ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΗΣΕ Ο ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑΣ ΓΙΑ 6η ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2021 ΚΑΤΑ 45.000.000,00 ΕΥΡΩ, ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ????

ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ !!!!

ΚΙ ΑΛΛΑ 45 ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ.....ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ''ΔΙΚΤΥΟ ΝΟΣΗΜΕΥΤΩΝ'' ΓΙΑ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ !!!!!!!!

Ζητούν από τους βουλευτές να αδειάσουν τα πολιτικά τους γραφεία (Έγγραφο). Και η Βουλή σε καραντίνα;;;;;;;;

Να παραλάβουν τα προσωπικά τους αντικείμενα από τα γραφεία τους ζητά η αρμόδια διεύθυνση της Βουλής από τα μέλη της εθνικής αντιπροσωπείας λόγω της επικείμενης απαγόρευσης εισόδου τη στιγμή που η κυβέρνηση νομοθετεί εν μέσω έξαρσης της πανδημίας, σκληρών περιοριστικών μέτρων και ακραίας καταστολής τη συγκρότηση πανεπιστημιακής αστυνομίας, τη μείωση εισακτέων στα ΑΕΙ και τη δρομολόγηση λουκέτων σε πανεπιστημιακές σχολές.

Οι απαρχές της Ιεράς Εξέτασης

Οι ρίζες του θεσμού της Ιεράς Εξέτασης χρονολογούνται από τους πρώτους αιώνες της επικράτησης του χριστιανισμού στη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος προέδρευσε της Πρώτης Οικουμενικής Συνόδου της Νίκαιας (325) η οποία καταδίκασε το δόγμα του Αρείου.

Οι γιοι του Κώνστας και Κωνστάντιος οργάνωσαν στη Σκυθόπολη της Συρίας το πρώτο στην ιστορία στρατόπεδο μαζικής εξόντωσης.

Γερμανικό δικαστήριο ακύρωσε την νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας τις βραδινές ώρες, μέχρι και το ξημέρωμα είναι ένα μέτρο που εφαρμόζεται σε πολλές χώρες της Ευρώπης, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν στοιχεία πως αποδίδει. Πολλοί είναι οι πολίτες που αντιδρούν απέναντι σε αυτό, χαρακτηρίζοντας το ως ακραίο κι αντισυνταγματικό. Για αυτόν τον λόγο έχει ιδιαίτερη σημασία, η απόφαση του Ανωτάτου Διοικητικού Δικαστηρίου της Βάδης- Βυρτεμβέργης, η οποία έρχεται να ακυρώσει την απόφαση της τοπικής κυβέρνησης που ίσχυε από τις 8 το βράδυ, έως και τις 5 το πρωί.

Η βοηθός του Cuomo, Melissa DeRosa, παραδέχεται ότι έκρυβαν τα στοιχεία του γηροκομείου, ώστε οι Ομοσπονδιακοί να μην το μάθουν

Ο ανώτερος βοηθός του Κυβερνήτη Andrew Cuomo ζήτησε συγγνώμη από τους δημοκρατικούς νομοθέτες για την απόκρυψη του αριθμού θανάτου του νοσοκομείου της πολιτείας από το COVID-19 - λέγοντάς τους «πάγωμα» από φόβο ότι οι πραγματικοί αριθμοί θα «χρησιμοποιήθηκαν εναντίον μας» από ομοσπονδιακούς εισαγγελείς , The Post έχει μάθει.

17 νησιά του Αιγαίου καταλαμβάνονται από την Τουρκία και ανήκουν στην Ελλάδα

Η Τουρκία δεν έχει δικαίωμα να αμφισβητήσει την κυριαρχία οποιουδήποτε νησιού στο Αιγαίο.

Πρόσφατα, στην 25η επέτειο της κρίσης στα Ίμια, ο Τσεμ Γκουντενίζ, ένας Τούρκος ναύαρχος, δεν δέχτηκε τη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και αρνήθηκε τις συνέπειες και την τιμή των λανθασμένων επιλογών που έκανε η χώρα του στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο δικαστής δημοσιεύει την έκθεση ελέγχου Dominion: Σύστημα «Σχεδιασμένο» για «Δημιουργία συστημικής απάτης

Ο δικαστής του 13ου Circuit Court Kevin Elsenheimer δημοσίευσε την έκθεση ελέγχου των βομβαρδιστικών

Ένας δικαστής του Μίσιγκαν δημοσίευσε την εκρηκτική έκθεση σχετικά με τον έλεγχο των Dominion Voting Systems, αποκαλύπτοντας ότι οι μηχανές και το λογισμικό τους «σχεδιάστηκαν» για να «δημιουργήσουν συστημική απάτη».

Η έκθεση καλύπτει τον ιατροδικαστικό έλεγχο των μηχανών του Dominion στην κομητεία Antrim του Μίσιγκαν - ο οποίος έλαβε εθνική προσοχή αφού ανακαλύφθηκε ότι 6.000 ψήφοι για τον Πρόεδρο
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters