Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ξεδιάντροπος δογματισμός της κάστας των παιδικών εμβολίων

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ είναι διάσημος, βραβευμένος δικηγόρος που αναλαμβάνει επιστημονικές υποθέσεις βλαβών που προκαλούν στην υγεία του πληθυσμού τα χημικά ή βιοχημικά προϊόντα των βιομηχανιών. Είναι ανιψιός του δολοφονημένου αμερικανού προέδρου Κένεντι και ιδρυτής της οργάνωσης Children's Health Defence (Υπεράσπιση Παιδικής Υγείας), που γνωστοποιεί τις βλάβες που προκαλούν τα εμβόλια στον παιδικό πληθυσμό.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ PASQUALE MARIO BACCO ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Ο Dr. Bacco είναι ιατροδικαστής και έκανε αυτοψίες στα πτώματα και ξέρει πολύ καλύτερα από όλους τι συνέβη στην Ιταλία. Μεταξύ των άλλων είπε τα εξής:

''Νομίζαμε ότι ο Covid έκανε πνευμονίες, είδαμε όμως ότι έκανε θρομβοεμβολές σε όλο το σώμα. Κι ενώ μπορούσαμε να χρησιμοποιούσαμε πολλά φάρμακα για να σώσουμε τους ασθενείς, τους δίναμε οξυγόνο, κάτι που τους σκότωνε. Αυτοί που έδιναν τος κρατικές οδηγίες ευθύνονται πραγματικά για τους θανάτους.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ JFK !!! THN NTAIANA !! TON ΕΛΒΙΣ !! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΙΚΛ...ΖΩΝΤΑΝΟΣ !!

H ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΙΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ ΟΡΙΑΝΘΗ ΠΑΝΑΓΑΡΗ (ΕΛΛ. ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) ΜΑΣ......ΜΙΛΗΣΕ !!

''''Ο ΜΑΙΚΛ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.... ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ''' !!

ΚΑΤΩ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ''ΦΙΛΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ'' ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ !!! 🙏

ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ JFK !!! THN NTAIANA !! TON ΕΛΒΙΣ !! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΙΚΛ...ΖΩΝΤΑΝΟΣ !!🙏

Η Μυστική Συμφωνία για την Παγκόσμια Επανεκκίνηση

Σημ. Το άρθρο αυτό παρ’ ότι παλιό θα σας δώσει το υπόβαθρο για να αντιληφτείτε τα σημερινά τεκταινόμενα. Αν προσπαθείτε να καταλάβετε τι γίνεται με ξεκάρφωτες πληροφορίες από δω κι από κει....... ατυχήσατε!

ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ CABAL ΝΑ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

Nicos Kastanias
Επί 240 χρόνια ελέγχει την εξουσία και το στρατιωτικό δυναμικό των Ηνωμένων Πολιτειών επιβάλλοντας τα παγκόσμια συμφέροντα του εβραιοσιωνισμού..

- Οι Κινέζοι ηγέτες πίστεψαν πως θα αντικαταστήσουν τις ΗΠΑ σε ένα σύστημα παγκόσμιας κυριαρχίας ενεργώντας σαν μαριονέτα υπό τον έλεγχο της Cabal..

nEUROn: Αυτή είναι η απάντηση της Ελλάδας (ΕΑΒ) στα πρωτόγονα τουρκικά drone

 

nEUROn (νευρώνας) ονομάζεται το φονικό stealth drone, ελληνικής συμπαραγωγής, που μέχρι το 2025 θα περιφρουρεί τους ελληνικούς αιθέρες και οπλισμένο με φονικά όπλα θα εξαερώνει κάθε επίδοξο εισβολέα.

Το 10% περίπου του πρωτότυπου αυτού αεροσκάφους σχεδιάστηκε, μελετήθηκε, αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από τους Μηχανικούς της Διεύθυνσης Μελετών, Έρευνας, Σχεδίασης και Ανάπτυξης Αεροδιαστημικών Συστημάτων, και από τις Διευθύνσεις Αεροκατασκευών και Ηλεκτρονικών της ΕΑΒ.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters