Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Το Όρος Σάστα και Αποκαλύψεις της Νέας Λεμουρίας


 

Το Όρος Σάστα είναι ένα πολύ εντυπωσιακό βουνό, που σηματοδοτεί το βορεινό όριο της οροσειράς της Σιέρα Νεβάδα. Βρίσκεται στην Κομητεία Σισκίγιου της Βόρειας Καλιφόρνια, περίπου 60 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την πολιτεία του Όρεγκον.

Το Όρος Σάστα αποτελεί ουσιαστικά τον κώνο ενός ανενεργού ηφαιστείου που φτάνει περίπου τα 4.500  μέτρα πάνω από τη θάλασσα και είναι η υψηλότερη κορυφή ηφαιστείου σε όλες τις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters