Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ 20 ΟΝΟΜΑΤΑ

Όταν το ίδιο το κράτος, θέλει να σε σκοτώσει, γιατί απλά λες την αλήθεια !
Η λίστα με τα ονόματα που έδωσε στεγνά η Ελληνική Κυβέρνηση, στους δολοφόνους της MS-13, για να τους “σωπάσουν” οριστικά.

Η αλήθεια θα έσωζε κόσμο και η μασόνοι δεν το θέλανε.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ

Σημαντικές εξελίξεις και γεγονότα που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.

Τι θα γίνει μέσα στον Μάρτιο και πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτούς που στήσανε την γενοκτονία μας.

Η γενοκτονία των Ελλήνων συνεχίζεται χωρίς καμιά αντίσταση.

Συνέντευξη Juan για τις υπόγειες φάρμες ανθρώπων και τον σιωπηλό Παγκόσμιο Πόλεμο

Συνέντευξη του Juan O Savin στο Project Camelot.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΧΟΥΑΝ Ο ΣΑΒΙΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ PROJECT CAMELOT, ΚΕΡΙ ΚΑΣΙΝΤΙ (11/02/21)

*Ο Χουάν ο Σαβίν (ψευδώνυμο), είναι ένας πολύ κοντινός ανθρωπος στον κύκλο του προέδρου Τραμπ. Πάντα προσπαθεί να δίνει πληροφορίες για τις επιχειρήσεις αλλά κάποια πράγματα δεν μπορούν να ειπωθούν από τον ιδιο ενόσω βρίσκονται σε εξέλιξη οι επιχειρήσεις.

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ!!!!

ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ Η‘’ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ’’ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ!!!

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΤΑΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ!!

Ιστορική ανασκόπηση η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ πάνω στην Γη.

Οι πεσμένοι άγγελοι, δηλαδή οι σκοτεινοί εξωγήινοι

Γαλαξιακή #Ομοσπονδία φωτεινά όντα #ΑΓΓΕΛΟΙ
Αρχαία χειρόγραφα… Σουμεριανοί, Αιγύπτιοι, Εβραίοι δείχνουν ότι στην Αρχή της Ανθρωπότητας οι Σκοτεινοί (Fallen Angels) καθιέρωσαν κυριαρχία πάνω στη Γη.
Το φίδι στον κήπο της Έδεμ που μπήκε στον πειρασμό της Εύας ήταν εξωγήινο ερπετό, διακόπτοντας ένα γενετικό πείραμα που παρατηρήθηκε από εξωγήινους που μοιάζουν με ανθρώπους.

Ο αγνωστος υπογειος Πειραιας!

Υπογειες στοες, σφραγισμενες πυλες, ατελειωτες αρχαιες σκαλες που κατηφοριζουν προς ενα μυστηριωδη κοσμο, εισοδοι που φυλασσονται συνεχως ακομη και σημερα... Αυτος ειναι ο εντυπωσιακος αγνωστος υπογειος Πειραιας

Το αρθρο ειναι απο το περιοδικο »Τριτο Ματι» Τευχος 100 , Ιανουαριος 2002.Αρθρογραφος ειναι ο κυριος Θανασης Ξανθοπουλος.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters